Verlossingsgebede uit die slawerny van die sonde

3
19754

Psalms 66:18 As ek ongeregtigheid in my hart ag, sal die Here my nie verhoor nie; 66:19 Maar waarlik, God het my verhoor; Hy luister na die stem van my gebed.

Die versoeking om te sondig is die grootste uitdaging wat 'n gelowige in die gesig staar. Geen ware kind van God sal ooit gemaklik wees om in sonde te leef nie. Sonde in hierdie konteks is die oortreding van die wette van God. As ons strydig is met die voorskrifte van die woord van God, gaan ons in die rigting van die sonde. Sonde in hierdie kontekste praat ook oor ons oortredinge, dit is ons daaglikse verkeerde dade. Uiteindelik praat sonde in hierdie konteks oor sommige hardnekkige sondige verslawings wat gelowiges nie sal laat gaan nie. Vandag sal ons besig wees met verlossingsgebede uit die slawerny van die sonde. hierdie bevryding gebede sal jou geestelik bemagtig om die versoekings en sondes te oorkom. Dit sal jou aangryp om geestelike vrugte te dra en jou lig te laat skyn voor mense en jou goeie werke sal hulle na Jesus Christus lei.

Vir elke gelowige het Jesus betaal vir u sondes, verlede, hede en toekoms. 1 Johannes 2: 1-2. Hy het ons sy Gees gegee om ons soos geregtigheid te laat leef. Die Heilige Gees in ons bemagtig ons om soos Christus te leef, Hy help ons om godvrugtige geestelike vrugte te dra en ons lig bemagtig om helderder en helderder te skyn. Ons moet verstaan ​​dat satan ons as gelowiges nie net so sal laat gaan nie. Ons moet weet dat satan voortdurend na ons toe is om ons deur sonde van God weg te sleep. Ons moet ons redding bewaak deur die volle wapenrusting van God aan te trek. Ons moet sensitief wees vir die versoekings van die duiwel. As gelowiges moet ons toelaat dat die Gees van God ons die hele tyd lei, ons val gewoonlik in sonde as ons sorgeloos raak. Terwyl God ons altyd vir ons sondes sal vergewe, is die duiwelsdoel om ons terug te laat leef na 'n sondige lewe en sodoende terug te keer na die wêreld. Hierdie verlossingsgebede uit die slawerny van die sonde sal ons inderdaad verlos van alle kwaad.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Vir wie is hierdie gebede? Hierdie gebede is vir die gelowiges wat met sonde sukkel, diegene wat deur die duiwel vasgevang is in die een of ander vorm van verslawing, dit kan rook, wellus, hoerery, owerspel, afguns, ens. God sal jou vandag bevry, as u vandag hierdie gebede in geloof voer, sal u heeltemal vrygemaak word van al die sonde in Jesus naam. God het jou onvoorwaardelik lief en Hy sal jou inderdaad vandag in Jesus Naam verlos.


Gebedspunte

1. Vader, dankie vir u reddende genade en die ewige redding waarmee U my geseën het in Jesus Naam.

2. Vader, ek dank U dat u my die Heilige Gees gestuur het om my te leer hoe om reg te leef in Jesus Naam.

3. Toe die mure van Jerigo inmekaar tuimel, moet elke sondige gewoonte in my lewe in Jesus se naam vernietig word.

4. Elke sonde wat 'n vraagteken in my heil bring, word nou in Jesus se naam vernietig

5. U magte van duisternis, verloor u greep uit my lewe nou in Jesus Naam

6. Ag Here, omhels my deur u Gees om in Jesus Naam te gehoorsaam

7. Ag, Here, verlos my van alle kwaad in die Naam van Jesus

8. Ag Vader, lei my nie in versoeking in Jesus Naam nie

9. Ag Here bemagtig my om die vrugte van die Gees in Jesus Naam te produseer

10. Gee my die genade om te vlug van jeugdige begeerlikhede in Jesus Naam.

11. Vader, bedek my swakhede deur u genade uit die oë van mense totdat ek volkome in Jesus Naam verlos is

12. Spoel deur die bloed van Jesus alle bose afsettings van sonde in my Naam in Jesus uit

13. Ek beveel elke verborge pyle van goddeloosheid in my lewe om nou in Jesus Naam uit te kom

14. Elke mag wat my betower, betowering word nou in Jesus se naam vernietig

15. Elke demoniese mag wat my laat sondig, word nou in Jesus se naam geneutraliseer
16. Elke plan van die duiwel om my bediening deur sonde te vernietig, is nou gefrustreerd in Jesus se naam.

17. Ek grawe elke altaar van sonde in my lewe in die Naam van Jesus

18. Ek skei myself van die sondes van my vaders af nou in die Naam van Jesus.

19. Vader, breek deur u magtige hand elke juk van sonde in my lewe in Jesus Naam

20. Die Gees van die dood sal my nie inhaal in die Naam van Jesus nie

21. Laat elke juk van vlees in my lewe in Jesus se Naam vernietig word

22. Bloed van Jesus, verwyder enige onbevredigende etiket uit alle aspekte van my lewe.

23. O Here, skep deur my krag 'n rein hart.

24. Here, laat die salwing van die Heilige Gees elke juk van agterlikheid in my lewe verbreek

25. Here, vernuwe die regte gees in my binneste.

26. O Here, leer my om aan die self te sterf.

27. U kwas van die Here, skrop elke vuilheid in my geestelike pyp uit, in die Naam van Jesus.

28. O Here, steek my roeping aan met U vuur.

29. Here, salf my om te bid sonder ophou.

30. O Here, vestig my as 'n heilige persoon vir U.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

3 KOMMENTAAR

  1. Ja, dit is inderdaad 'n arena van gebede. Ons sal regtig deurbraak van alle slawerny ervaar. Die Here is wonderlik wat broer Chinedum geïnspireer het om hierdie blog te begin. Ek is geseënd met hierdie gebede. God seën die span agter hierdie organisasie

  2. Ek het hierdie gebed gedoen en ek is vandag gereed om die werk van die heer te doen en my hart verstand liggaam en siel te verander vanaf hierdie dag.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.