Gebede vir krag en salwing

0
26615

Handelinge 1: 8 Maar julle sal krag ontvang nadat die Heilige Gees oor julle gekom het; en julle sal vir my getuies wees in Jerusalem sowel as in die hele Judea en in Samaria en tot aan die uiterste van die aarde.

Die verskil tussen die Christendom en ander godsdiens is Power. Die verskil tussen die woord van God en motiverende praat is krag. Ons God is 'n lewende God en Jesus Christus leef, toe Hy uit die dood opgestaan ​​het, het Hy ons die Heilige Gees gestuur. Die Heilige Gees is die bewaarder van Krag en Salwing. Die Heilige Gees is nie krag nie, Hy is die bron van krag, Hy is nie die salwing nie, Hy dra die salwing. Die Gees van God is die bron van alle kragte. Jesus Christus het baie kragtige werke in sy aardse bediening gedoen omdat Hy deur die Heilige Gees bemagtig is, Handelinge 10:38. Die goeie nuus is dat as u wedergebore is, dieselfde Heilige Gees in u is, dit beteken dat die bron van krag in u binneste is. Ons sal vandag bid vir krag en salwing. Laat ons eers sien wat krag en salwing is voordat ons met die gebed ingaan.

Wat is krag en salwing?

Krag is die kapasiteit van God om in 'n man en deur 'n man te werk. salwing is die totstandkoming van daardie krag. As jy toegerus is met die krag van God, beteken dit dat jy nou die krag van God in jou gees dra. Elke wedergebore kind van God is met krag toegerus. Elke kind van God word met die krag van God gesalf. As 'n Christen het u die krag van God aan u binnekant en kan u dit aan die buitekant manifesteer. Om die krag van God binne-in u te hê en dieselfde krag buite u te manifesteer, is egter nie dieselfde ding nie. Dit verg geestelike begrip om te weet wat om te doen om die krag van God in u te openbaar. Baie Christene is vandag slagoffers in die lewe omdat hulle nie weet wat om te doen om krag in die lewens te manifesteer nie. Die vraag is nou: hoe manifesteer ek die krag van God aan my binnekant?

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Hoe om die krag van God in u te manifesteer.


Die doeltreffendste manier om krag as gelowige te manifesteer, is deur Gebed en vas. Dit beïnvloed nie die bestudering van die woord van God nie. Die woord van God hou u ten alle tye geestelik ingelig, maar deur gebede en vas hou u geestelik waaksaam en sensitief, dit aktiveer ook die krag van God in u om dinge in u lewe te laat gebeur. Daar is geen kortpad na krag nie. Hierdie gelowiges wat krag in hul lewens sal sien, is die gelowiges wat aan voortdurende vas en gebede gegee sal word.

Dit is belangrik om daarop te let dat gebede en vas nie u krag gee nie, u het krag ontvang toe u geglo het, maar deur gebede en vas kan u die reeds bestaande krag van God in u aktiveer. Ook moet gebed en vas nie gesien word as 'n prys wat ons vir krag betaal nie, nee, die krag is aan ons gegee deur genade deur ons geloof in Christus Jesus, maar eerder deur gebed en vas, skep ons 'n instaatstellende omgewing om aan te sluit in die krag van God op ons binnekant. Dit is net soos om 'n kragopwekker in u huis te hê, dit is krag, maar totdat u die kragopwekker aansit, sal daar geen lig of krag in u lewe wees nie. As ons bid en vas, trek ons ​​daardie kragopwekker aan en gebruik ons ​​elke gebied van ons lewe. Gebed en vas maak ons ​​geestesman te alle tye sensitief om geestelike seine uit die hemel te haal. Jesus het 40 dae gevas vir sy aardse bediening, Matt 4: 2. Dit is om ons te laat weet hoe belangrik vas en bid is. Alhoewel ons nie veertig dae soos Jesus Christus vas nie, moet ons 'n vaste lewe en 'n biddende lewe hê om Jesus aan die brand te hou.

As ons wil sien dat dinge in ons lewens verander, as ons wil sien dat ons berge beweeg onder ons bevel, as ons voortdurend tekens en wonders wil beveel, dan moet ons gereeld gebid en vas, dan is dit 'n belangrike manier om wees voortdurend oor mag en die salwing. Hierdie gebede vir krag en salwing sal u lei wanneer u u reis na die manifestasie van krag en salwing onderneem. As u hulle vandag in die geloof beoefen, sal u lewe nooit dieselfde bly in Jesus se naam nie.

Gebedspunte

1. Vader, ek dank U vir my redding vandag in die Naam van Jesus

2. Vader, ek dank U vir die gawe van die Heilige Gees in die Naam van Jesus Christus

3. Ek verloor myself nou uit elke greep van die duiwel in my lewe in die naam van Jesus Christus

4. Heilige Gees vuur, vernietig elke kleed van smaad in my lewe in die Naam van Jesus Christus

5. Ag Here, laat elke hardnekkige vyand wat teen my roeping veg, nou vernietig word in die Naam van Jesus

6. Vader, laat u vuur in my eindeloos begin brand in die Naam van Jesus

7. Vader doop my weer met 'n onblusbare vuur in die Naam van Jesus

8. Vader bemagtig my deur die Heilige Gees om 'n agent te wees van tekens en wonders in die Naam van Jesus.
9. Vader, laat u deur my magtige hand in my lewe groot wonderwerke verrig wat die monde van my spotters sal toemaak in Jesus Naam

10. Vader, maak my 'n geveg byl in u hande in Jesus Naam.

11. Net soos die graf Jesus nie kon vashou nie, kan geen graf my in die Naam van Jesus hou nie

12. Ek ontvang vuur om alle sataniese opposisies in die Naam van Jesus te blus

13. Ag Here, gee my vuur wat die dood vernietig in die Naam van Jesus

14. Vader, salf my tong met die steenkool van vuur in die Naam van Jesus

15. Ag Here, laat nou die begeerlikheid van die vlees in my lewe vernietig word in die Naam van Jesus Christus

16. Ag Here, reinig my lewe nou deur U vuur in die Naam van Jesus

17. Vader, lê u hande op my en blus elke gees van rebellie in my lewe in die Naam van Jesus

18. Heilige Gees vuur, verbrand alles wat nie heilig is in my lewe in die Naam van Jesus Christus nie.

19. Ag Here, laat U vuur krag in my lewe opwek in die Naam van Jesus

20. Elke plan van mislukking wat teen my lot gevorm is, sterf nou in die naam van Jesus Christus

21. Elke plan vir heksery teen my roeping word nou vernietig in die naam van Jesus Christus

22. Gaan terug na die sender in die naam van Jesus Christus, elke pyl van armoede

23. Elke slang en skerpioen wat teen my lot werk, vertrap ek nou in u Naam in Jesus Christus.

24. Ek werp die Gees van slak uit my finansies in die Naam van Jesus

25. Ek vernietig elke bose woord wat teen my finansies gespreek word in die naam van Jesus Christus.

26. Ek daag elke sataniese opposisie wat voor my staan ​​in die Naam van Jesus uit en vernietig

27. Elke mag wat my van die wil van God versper, val neer en sterf in die Naam van Jesus Christus

28. Ek trek elke hardnekkige strofe wat my vyande beskerm in die Naam van Jesus Christus neer.

29. Ek arresteer elke gees van verwarring en mislukking deur vuur in die naam van Jesus Christus

30. Ek verklaar dat ek van vandag af die krag van God sal openbaar, in my gees die mens in die Naam van Jesus Christus.

Dankie Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.