Aggressiewe gebedpunte om slegte ketels (potte) te vernietig.

6
22977

Jesaja 54:15 Kyk, hulle sal sekerlik bymekaarkom, maar nie deur My nie; elkeen wat teen jou bymekaarkom, sal om jou ontwil val.

Gebede is 'n aanstootlike wapenrusting in die hande van 'n Christen. Die Christelike ras is 'n oorlogsavontuur en dit verg 'n gebedsreus om die land te oorkom magte van die duisternis op 'n daaglikse basis. Jesus sê in Lukas 18: 1, “Hy het gesê dat mans altyd moet bid en nie moeg word of opgee nie. Solank ons ​​op ons knieë is, sal die duiwel en sy agente vir ewig weerloos voor ons wees.

Vandag gaan ons kyk na aggressiewe gebedspunte om bose ketels (potte) te vernietig. Voordat ons hierop gaan aggressiewe gebedspunte, laat ons probeer verstaan ​​wat 'n bose ketel is, want dit verg begrip vir 'n ding om daarin uitstaande te wees.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Wat is 'n bose ketel?

In die eerste plek is 'n ketel 'n pot of 'n groot bak. 'N Bose ketel is 'n pot of 'n groot bak wat in die toordery gebruik word om hul slagoffers te monitor, op te spoor, te ontbied en te benadeel. Hierdie bose ketels funksioneer ook as bose spieëls in die demoniese koninkryk.

Het u al ooit gewonder, hoe bose mense u vordering monitor? Het u al ooit gewonder hoe toordokters meer van u weet as wat u self doen? Het u ook al gewonder hoe mense nog steeds deur hekse aangetas is, selfs al is hulle ver van die huis af? Dit word alles gedoen deur die bose ketels.

Bose ketels word om drie belangrike redes gebruik: dit is:
A. Om op te roep: Dit word gedoen deur die name van hul slagoffers te noem en hulle opdrag te gee om in die ketels op te daag. Dit kan gedoen word deur demoniese magte, hierdie hekse betower die siel van die individu in die ketel en noem die persoon by die naam. As die persoon 'n swak en gebedlose Christen is of glad nie 'n Christen is nie, sal hy of sy in die kuil verskyn.

B. Om te monitor: Hekse monitor slagoffers daar deur ketels, hulle kan jou elke beweging ken, hulle weet wanneer dinge vir jou werk en wanneer dinge nie is nie, kan hulle jou lewe deur hul bose kettings sien.

C. Om te verdruk: Aangesien hulle jou deur hul ketel kan ontbied, jou vordering daardeur kan monitor, kan hulle jou net so deur hierdie sataniese bose potte benadeel. Al wat hulle hoef te doen, is om u siel daarin te projekteer en reguit voort te gaan om u te benadeel. Maar ek het goed vir u, as u 'n biddende en getroue Christen is, kan geen bose ketel u skade berokken nie. Kom ons kyk hoe u hierdie euwels kan oorkom.

Hoe om hierdie bose ketels te oorkom

Geloof en aggressiewe gebede is die enigste manier om hierdie hekse en hul bose ketels te oorkom. Matteus 17:20, vertel dat ons mag het oor die vyand en niks kan ons op enige manier skade berokken nie, Lukas 10:19 sê dieselfde. Ons moet in ons gesag in Christus glo en daardie gesag op die altaar van gebed uitoefen.

Hierdie aggressiewe gebed dui op die vernietiging van bose ketels en sal ons in staat stel om ons owerhede oor die duiwel uit te oefen. As die teenwoordigheid teen u vergader, sal u gebede hulle verstrooi, terwyl hulle probeer om u vordering te monitor, sal hulle almal blind word, enige tyd as u dit waag om u te roep, sal u verwoestende engele hulle opdaag en hulle vernietig. Dit en nog vele meer sal u ondervinding wees as u verbind tot die woord van God en gebede. Deur die leiding van die Heilige Gees, is hierdie gebede noukeurig gekies, bid dit in geloof en sien u wonderwerke vandag in Jesus naam.

Gebedspunte

1. Vader, ek dank U, want by die vermelding van u Naam moet elke knie buig, ook die van hekse en towenaars in Jesus Christus Naam.

2. Vader, ek kom nou na u troon van genade, en ek ontvang genade en genade om te seëvier in hierdie gebede in Jesus Naam

3. Ek beveel dat elke bose pot wat my sake kook, nou vernietig moet word in Jesus Naam

4. Ek beveel dat elke hekserypot wat teen my vordering werk, nou vernietig moet word in Jesus Naam

5. Ek skei my lewe en bestemming nou van elke bose ketel in Jesus se naam.

6. Ek beveel elke moniterende Gees wat my lewe deur bose ketels monitor, nou blind te word !!! In die naam van Jesus Christus.

7. Elke pot duisternis wat teen my lewe werk, versprei ek u nou in die Naam van Jesus Christus

8. Elke bose pot van stagnasie wat teen my lewe werk, versprei ek jou nou met vuur in Jesus Naam

9. Elke bose pot wat my gesondheid beywer, versprei ek jou nou in die Naam van Jesus Christus

10. Elke bose mag wat my naam noem in enige bose pot, moet nou in die Naam van Jesus vernietig word

11. Elke bose stem wat teen my praat in enige bose ketel, moet vir ewig in Jesus Naam stilgemaak word

12. Elke bose mag, wat my vordering van enige bose ketel kook, word nou vernietig in die naam van Jesus Christus.

13. Ek versprei elke heksery wat teen my lewe kom in Jesus Naam

14. Ek versprei elke hekseryplanne teen my lewe in Jesus naam.

 

15. Ek keer elke heksery-pyl wat in die naam van Jesus Christus op my gerig is, terug

16. Ek laat die onuitblusbare en alle verterende vuur van God los om elke toordery oor heksery te vernietig wat teen my vordering in Jesus Naam werk.

17. Ek breek elke hekse pot in my naam in Jesus se naam.

18. Ek breek elke toorderypot oor my gesin in die naam van Jesus Christus.

19. Laat elke demoniese raad oor my lewe nou vernietig word in die Naam van Jesus.

20. Laat die raad van God oor my lewe heers in die Naam van Jesus Christus.

21. Ek bedek myself met die bloed van Jesus Christus.

22. Ek dek my hele huisgesin met die bloed van Jesus Christus.

23. Ek trek die bloedlyn van beskerming oor my en my huisgesin in Jesus Naam.

24. In die naam van Jesus Christus sal daar nooit weer 'n toordery oor ons heers nie.

25. Geen bose ketel mag my kwaad in my lewe weer opwek in Jesus Naam nie.

27. Geen raad oor heksery sal in my Naam weer in my lewe heers nie.

28. Ek verklaar van vandag af dat elke bose pot hul eienaars in Jesus Naam sal begin jag.

29. Ek verklaar dat ek in my naam totale oorwinning behaal het oor hekse en towenaars.

30. Van vandag af sal geen bose man of vrou oor my heers in die Naam van Jesus nie.

Dankie Jesus dat ek my gebede beantwoord het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

6 KOMMENTAAR

  1. Dankie en ek sal hulle binnekort aanpak. Loof die Here vir U. U laat ons regtig groei, die verduideliking is baie waar; ons hoef nie geteister te word as ons GOD van die Heelal as ons GOD het nie.

  2. Dankie vir u eerlike en waarheidsleer. Baie mense of verlore en weet nie wat aangaan rondom hulle nie. As gevolg van 'n lelike warm Christen en geen kennis of wysheid het nie. Die Skrif sê dat my volk sal vergaan weens 'n gebrek aan kennis. Mense gaan vandag kerk toe om goed te voel om nie die waarheid te hoor nie. Satan is eg en niemand wil daaroor praat nie. Intussen vernietig hy gesinne en lewens en soveel meer. Dankie vir u kragtige gebede.

  3. In die proses om te wag op 'n bose ketel wat my ouma geplant het. Mag God ons help. Dankie vir die gebedspunte. Ek hoop dat ons dit regkry.

  4. Dankie vir hierdie kragtige gebede. Die Allerhoogste gebruik jou om die mense te help bevry. ons waardeer jou dat jy die vyand ontbloot het. en dankie vir jou toewyding om lewens te red. gaan voort om hom te dien en 'n geseënde wandel in Christus te hê.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.