Gebedspunte om die uitdagings van die lewe te oorkom.

2
20701

Romeine 5:17 Want as die dood deur die een deur een geregeer het; veel te meer sal die wat oorvloediglik aan genade en die gawe van geregtigheid ontvang, deur een, Jesus Christus, in die lewe regeer.)

Elke kind van God word gebore om te wen, ons is oorwinnaars deur die wedergeboorte. Die boek 1 Johannes 5: 4 vertel ons dat alles wat uit God gebore is, die wêreld oorwin. Die 'wêreld' beteken hier eenvoudig die wêreldstelsel en sy bedrywighede en die hele heelal. As u 'n kind van God is, wedergebore, kan niks in hierdie lewe u oorkom nie. Daar is geen uitdaging dat u regs in die gesig staar, wat u nie kan oorkom nie. In die lewe is dit nie 'n sonde vir 'n kind van God om uitdagings te hê nie, maar dit is eerder 'n verbond vir 'n kind van God om deur uitdagings te oorkom.

Vandag gaan ons na gebedspunte kyk om die uitdagings van die lewe te oorkom. hierdie gebedspunte sal jou op 'n pad van oorwinning bring terwyl jy deur die lewe gaan, ook teen die einde van die lees van hierdie artikel, sou jy die mentaliteit van 'n oorwinnaar ontwikkel het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Die ontwikkeling van die mentaliteit van 'n oorwinnaar.

Markus 9:23 Jesus antwoord hom: As u kan glo, is alles moontlik vir die gelowige.


Om 'n oorwinnaar te word, moet u eers leer dink soos 'n oorwinnaar. Die Bybel sê vir ons dat "soos 'n man in sy hart dink, so is hy". Dit verg die regte ingesteldheid om die regte resultaat te kry. Markus 9:23 sê vir ons dat ons met geloof die onmoontlike kan doen, en totdat u geloof in plek is, mag u nooit die uitdagings van die lewe oorkom nie.

Hoe ontwikkel u die regte mentaliteit? Deur die woord van God, Die woord van God bou ons geloof op, en geloof gee ons die regte ingesteldheid of mentaliteit om te oorkom. Geen gelowige kan in die lewe oorkom sonder geloof nie, 1 Johannes 5: 4.
Baie gelowiges word vandag oorwin in die Lewe, omdat hulle die verkeerde ingesteldheid het, weet hulle nie wie hulle in Christus Jesus is nie. Totdat u mentaliteit reg is, sal u in die lewe verkeerde resultate lewer. Totdat u uself as 'n oorwinnaar in die lewe begin sien, sal u miskien nooit u uitdagings oorkom nie. U moet u gedagtes voortdurend vernuwe met die Woord van God, sodat u kan voortgaan om die oorwinning in u lewe te sien. Gebede is byvoorbeeld die uitweg uit uitdagings, maar om met die verkeerde ingesteldheid te bid, lewer geen positiewe resultate nie.

U moet u mentaliteit ontwikkel as dié van 'n Kind van God. Die Bybel vertel dat ons nageslag van God is, 'n bok sal altyd 'n ander bok gee, en God sal gode soos Hy ook gebaar. As u uit God gebore is, is u 'n god in hierdie wêreld. Daarom kan God u nie stop nie. Elkeen wat God nie kan oorwin nie, kan u nie oorwin nie. As u met hierdie god komplekse mentaliteit bid, sal u positiewe resultate sien. Laat ons nou kyk hoe om uitdagings as gelowige te oorkom.

Hoe om die uitdagings van die lewe te oorkom

1. geloof:
MATTHEUS 17:20 En Jesus sê vir hulle: Vanweë julle ongeloof; want voorwaar Ek sê vir julle, as julle geloof het soos 'n mosterdsaad, sal julle vir hierdie berg sê: Gaan hiervandaan na u plek; en dit sal verwyder; en niks sal vir jou onmoontlik wees nie.

Sonder geloof kan u nie die beproewinge van die lewe oorkom nie. Geloof is ons verdedigingswapen teen alle feëpyle van die vyand, Efesiërs 6:16. Geloof kom deur die woord van God te hoor en te hoor, Romeine 10:17. As u die storms van die lewe moet verweer en u gevegte moet wen, moet u 'n vrou of 'n man van geloof wees. U mag nooit opgee op God en op uself nie. Die wengeloof is die sprekende geloof, daarom moet u met u uitdagings praat en hulle beveel om in die Naam van Jesus Christus te buig.

2. Aksies:
Jak 2:18 En iemand kan sê: U het vertroue, en ek het werke; toon my u geloof sonder u werke, en ek sal u my geloof toon deur my werke.

Om die uitdagings van u lewe te oorkom, moet u geloof deur ooreenstemmende aksies bevestig word. As u wil hê dat u berge moet beweeg, moet u dit skuif, en nie dophou nie. As u wil hê dat u uitdagings weg moet gaan, moet u iets daaraan doen. Enige geloof wat u nie daartoe beweeg om op te tree nie, is 'n onverantwoordelike geloof, daarom is dit glad nie geloof nie.

Konfronteer u berge en hulle sal van u af wegvlug. As u in God glo vir iets, neem dan stappe om daardie ding te bereik, en u sal 'n manier sien waar daar geen weg is nie. Byvoorbeeld, u bid vir 'n werk, moenie in die huis sit nadat u gebid het nie, gaan daarheen en soek werk, dien u CV's by soveel moontlik ondernemings in, dit is waaroor die aksies gaan. Gebed behels drie stappe: vra, soek en klop, van al drie, soek en klop behels aksie op u pad, slegs vra het te doen met mondelinge uitdrukking van u geloof. (sien Matteus 3: 7). Neem nou 'n stap van geloof en u sal sien dat u uitdagings buig.

3. Gebede:
Luk 18: 1 En hy het hulle 'n gelykenis uitgespreek vir hierdie doel dat mense altyd moet bid en nie moeg word nie;

Gebede is waar goddelike hulp verkry word. Niemand slaag in die lewe sonder hulp nie, u het die hulp van God nodig om die beproewings en uitdagings van die lewe te oorkom, en elke keer as u bid, laat u God weet dat u dit nie sonder Hom kan doen nie. Gebed is 'n teken van absolute afhanklikheid van God. Deur die leiding van die Heilige Gees het ek 'n paar kragtige gebedspunte noukeurig gekies om die uitdagings van die lewe te oorkom. Hierdie gebedspunte sal u lei, terwyl u veg tot die oorwinning van die uitdagings van die lewe. Maar onthou, bid hulle in geloof, neem stappe (aksies) en u sal goeie resultate sien.

Gebedspunte

1. Vader, ek dank U dat u my 'n oorwinnaar gemaak het in Christus Jesus Amen

2. Vader, ek kom vanoggend in u troon van genade om barmhartigheid en genade te ontvang om die uitdagings van die lewe in Jesus Christus te oorkom.

3. Vader, dankie dat U my deur die Heilige Gees bemagtig het om my uitdagings in Jesus Naam te oorkom

4. Deur die geloof vernietig ek elke negatiewe pyl van die duiwel in my lewe in Jesus naam

5. Die krag van God word in my lewe vrygestel, daarom sal ek nooit in die Naam van Jesus op die vyand val nie

6. Ek kap alle bose weerstand wat voor my staan ​​in die naam van Jesus Christus

7. Ek oortree elke bose aanspraak van die duiwel oor my lot in die naam van Jesus Christus.

8. Ek verklaar vandag dat elke wok van my hand geseënd verklaar word in Jesus Naam.

9. Ek beveel elke bose storm wat in my lewe woed om nog steeds 'n naam van Jesus te wees

10. Ek ontvang tydige wysheid om altyd die uitweg te ken van al my uitdagings in Jesus se naam.

11. Ek vervloek die gees van armoede uit my lewe in Jesus Naam.

12. Ek verwerp ontydige dood uit my lewe in Jesus naam.

13. Ek verklaar dat ek altyd vooruit sal wees in my lewe en nooit sal agterbly in die Naam van Jesus Christus nie.

14. Ek beveel elke krom pad voor my om nou dadelik gemaak te word !!! in Jesus naam

15. Nou word die bose priester wat teen my werk, stil in die Naam van Jesus Christus

16. Ek verdryf die gees van luiheid uit my lewe in die Naam van Jesus Christus.

17. Ek verdryf die siel van middelmatigheid uit my lewe in Jesus Naam.

18. Ek verwerp droogheid in my lewe in die naam van Jesus Christus.

19. Ek verwerp siekte in my lewe in die naam van Jesus Christus.

20. Ek verwerp stadige vordering in my lewe in die naam van Jesus Christus.

21. Ek verwerp slawerny in my lewe in die naam van Jesus Christus.

22. Ek verwerp bose raad in my lewe in die naam van Jesus Christus.

23. Ek verwerp die bose geselskap in my lewe in die naam van Jesus Christus.

24. Ek verwerp slegte geluk in my naam in Jesus Christus.

25. Ek verwerp liggaamlike en geestelike ongeluk in my lewe in Jesus Christus naam.

26. Ek verwerp byna sukses-sindroom, in my lewe in Jesus Christus-naam.

27. Ek trek elke hindernis vir my grootheid in die Naam van Jesus Christus af.

28. Elke vyand van my opkoms, verstrooi met vuur in die Naam van Jesus Christus.

29. Ek gee die guns van God oor my lewe vry in die naam van Jesus Christus.

30. Dankie Jesus Christus dat Hy my 'n Oorwinnaar gemaak het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 KOMMENTAAR

  1. Pastoor chinedum,

    Dankie vir hierdie gebedsmentaliteit ek regtig
    Hierdie woord ontvang en gebid vir bevordering in my jo

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.