Vas en gebede vir die reën van krag

2
16566

Psalms 110: 3 U volk is gewillig op die dag van u krag, in die skoonheid van die heiligheid van die môre af; u het die dou van u jeug.

Power is wat die Christendom van ander wêreldgodsdienste skei. Krag in hierdie konteks praat oor geestelike gesag, oor die duiwel en sy duiwels, ook oor lewensomstandighede. Elke gelowige wat nie mag openbaar nie, sal altyd die genade van die duiwel en die elemente van hierdie wêreld hê. Ons kyk vandag na vas en gebede vir die reën van krag. Deur die hele Skrif sien ons hoe God die mag oor die vyande van sy kinders, die Isrealiete, geopenbaar het. Die boek Eksodus is vol van die verskillende manifestasies en vertoon van God se mag oor farao, toe hy geweier het om Isreal te laat gaan. In die Ou Testament het ons ook gesien hoe krag manifesteer in die lewens van Moses, Joshua, Simson, Elia, Elisa, David ens.

Die Nuwe testament was nie 'n uitsondering nie, Jesus is gebore deur die rou manifestasie van Krag, 'n maagd wat swanger geword het en ons Here geboorte gegee het. Regdeur sy (Jesus) lewe op aarde het Hy die krag geopenbaar en toe Hy op pad was na die hemel, het hy die volgende vir sy dissipels gesê:


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Matteus 28:18 En Jesus het gekom en met hulle gespreek en gesê: Aan my is mag gegee in die hemel en op die aarde. 28:19 Gaan dan heen en leer al die nasies en doop hulle in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. 28:20 Leer hulle om alles te onderhou wat Ek julle beveel het; Ek is altyd by u, tot aan die einde van die wêreld. Amen.

Hy het ook gesê:

Handelinge 1: 8 Maar julle sal krag ontvang nadat die Heilige Gees oor julle gekom het; en julle sal vir my getuies wees in Jerusalem sowel as in die hele Judea en in Samaria en tot aan die uiterste van die aarde.

Dit is waarom hierdie onderwerp oor vas en gebede vir die reën van krag vir u baie tydig is; in hierdie artikel gaan u leer hoe om krag te ontvang, hoe u dit kan bekom, en ook hoe om dit te aktiveer. Ek het ook 'n paar kragtige gebede bygevoeg wat u sal help om u geestesman te laat herleef terwyl u na geestelike krag gaan. Aan die einde van hierdie artikel sal u Christelike lewe gevul word met die manifestasie van krag in Jesus se naam.

Hoe om krag te ontvang

Handelinge 1: 8 Maar julle sal krag ontvang nadat die Heilige Gees oor julle gekom het; en julle sal vir my getuies wees in Jerusalem sowel as in die hele Judea en in Samaria en tot aan die uiterste van die aarde.

Die enigste taal wat die duiwel verstaan, is die taal van mag. 'N Christen sonder krag, sal altyd die slagoffer van wees donker kragte en natuurkragte. U deurbraak begin waar u manifestasie van krag begin en dit stop waar u manifestasie van krag ophou. Nou hoe ontvang ons krag?

 Die nuwe geboorte-ervaring:

Die dag toe u Jesus Christus as u Here en ewige verlosser ontvang het, is die dag waarop u krag ontvang het. Die dag toe u wedergebore is, het die Heilige Gees in u binnekom om in u Gees te woon. Die Heilige Gees is die bron van krag, dit is geestelike gesag. Elke kind van God het die Heilige Gees, daarom dra elke kind van God krag aan hulle binneste. Markus 16: 17-18 vertel dit:

Markus 16:17 En hierdie tekens sal volg die wat glo; In my Naam sal hulle duiwels uitdryf; hulle sal met nuwe tale spreek; 16:18 Hulle sal slange opneem; en as hulle iets dodeliks drink, sal dit hulle nie skade berokken nie; hulle sal siekes in die hand lê, en hulle sal gesond word.

Sien jy dit? as gelowiges is ons georden om geestelike outoriteit oor duiwels en lewensomstandighede te openbaar. Die hartseer waarheid bly steeds, baie Christene is nie bewus van hul magtige status in Christus nie, baie weet nie dat die geestelike gesag oor die duiwel en die owerhede en magte besit nie. Ek hou van wat die woord van God in Efesiërs 1: 20-22 en Efesiërs 2: 5-6 sê: laat ons net kyk na hierdie Skrifgedeeltes:

Efesiërs 1:20 wat hy in Christus gedoen het toe hy hom uit die dood opgewek en hom aan sy regterhand op die hemele gesit het, 1:21 ver bo alle owerhede, mag en mag en heerskappy en elke naam wat genoem word, nie net in hierdie wêreld nie, maar ook in die toekomstige tyd. 1:22 En hy het alles onder sy voete geplaas en hom die hoof gegee oor alles in die kerk,

Efesiërs 2: 5 Selfs toe ons in sondes dood was, het Hy ons saam met Christus lewend gemaak (uit genade is julle gered; 2: 6) en ons saam opgewek en ons laat saam sit in die hemelse plekke in Christus Jesus:

Uit die bogenoemde Skrifte sien u dat ons as gelowiges in dieselfde kragstoel as Christus Jesus sit. Daarom kan elkeen wat Christus nie kan verslaan nie, u ook nie kan verslaan nie, wat Christus ook nie kan onderdanig wees nie. Net soos wat Jesus Christus elke mag in sy leeftyd op aarde oorheers het, so moet ek en jy in heerskappy leef. Hoe kan ons nou toegang kry tot hierdie krag?

Hoe om toegang tot krag te verkry?

Hebreërs 11: 6 Maar sonder geloof is dit onmoontlik om hom te behaag; want hy wat tot God kom, moet glo dat hy is, en dat hy 'n beloner is van die wat hom ywerig soek.

Daar is drie primêre maniere waarop 'n gelowige toegang tot die Krag kan kry. Hulle is:

1. geloof: Die krag van God binne-in u kan slegs deur geloof toegelaat word. God is nie 'n towenaar nie, Hy is 'n geloofsgod, maar slegs in 'n geloofsomgewing. U moet u geloof beoefen om sy kragte in u binneste te openbaar. Jesus het altyd gesê 'of dit volgens u geloof is'. Dit beteken dat u maatstaf die maatstaf bepaal wat u in u lewe openbaar. Romeine 10:17 vertel ons dat geloof kom deur die woord van Christus te hoor en te verstaan. Om u geloof te ontwikkel, moet u dus 'n student van die woord van Christus wees.

2. Praat: Die tweede manier om toegang tot die krag in jou binneste te kry, is deur jou mond. Praat is 'n uitdrukking van die Gees van Geloof 2 Korintiërs 4:13. 'N Geslote mond is 'n geslote bestemming, daarom moet u met u situasie praat volgens die woord van God. As u genesing verlang, praat genesing, spreek deurbraak. Markus 11:24 laat ons verstaan ​​dat ons sal hê wat ons sê.

3. Doen:

Josua 1: 8 Hierdie wetboek sal nie uit u mond wyk nie; maar u moet daar dag en nag oordink, dat u kan sorgvuldig wees om te doen volgens alles wat daarin geskrywe is; want dan sal u u voorspoedig maak, en dan sal u suksesvol wees.

Dit is 'n belangrike manier om toegang tot die krag te kry. Die Bybel sê dat hulle nie net die woorde hoor nie, maar die wat dit doen, Jakobus 1:22. U sien slegs die krag van God in u lewe as u die woord van God aanwend. Dit is die Woord van God wat in u werk, wat deur u wonders doen.

Hoe om krag te aktiveer

Vas en gebede is die enigste manier om die krag van God in u gees te aktiveer. Vas is om die vlees of liggaam van sy wêreldse begeertes te ontken, terwyl gebed deur u Gees met God verbind word. Vas en gebede verswak die vlees en versterk die Gees. Die Heilige Gees woon in ons Gees. Die rede waarom baie gelowiges God nie kan hoor nie, is omdat daar te veel wêreldse seine uit hul vlees kom; hierdie seine vertroebel hul siel en voorkom dat hulle God duidelik hoor. In Matteus 6 het Jesus ons gewaarsku om nie besorg te wees oor die sorge van die lewe, kos, doeke en skuiling nie, maar eerder gesê dat ons na Hom en sy koninkryk moet soek, en al hierdie dinge kom natuurlik na ons toe.

Vas en gebede gee jou nie krag nie, dit help jou net om die krag van God wat al binne jou is, te aktiveer. Dit word gedoen deur u gees te hou op die frekwensie van God. As 'n Pastoor, as jy vas en bid, raak jy meer invloed op die altaar as jy die woord van God verkondig. As 'n gelowige mens vas, en bid oor enige situasie, word jou geestelike oë oopgemaak om die oplossing vir daardie uitdaging te sien. . Ek het 'n paar gebede saamgestel om ons te help om betrokke te raak terwyl ons aan ons geestelike outoriteit werk. Hierdie vas en gebede vir die reën van krag sal verseker dat u in u Naam nooit in u lewe krag het nie. Ek moedig u aan om hierdie gebede vir u geestelike opbou te beoefen.

Gebedspunte

1. Vader, ek dank U, want U is die God van alle vlees in Jesus Naam

2. Vader, ek dank U dat u my met die nuwe geboorte in Jesus Naam met krag toegedig het

3. Vader, ek tree vrymoedig in op u troon van genade om barmhartigheid te ontvang in Jesus Naam

4. Ek verklaar vandag met vrymoedigheid dat ek deur die Heilige Gees bemagtig is om alle magte in die Naam van Jesus te onderwerp.

5. Die Gees van God werk in my, daarom kan niks van die duiwel my skade berokken in die Naam van Jesus nie

6. Ek verklaar vandag dat die genesende krag van God in my werk; daarom sal enige siek persoon op wie ek my hande lê onmiddellik genesing ontvang in die naam van Jesus.

7. Liewe Heilige Gees, doop my weer met u reën van krag in Jesus Naam

8. Ek verklaar dat ek saam met Christus sit, ver bo alle owerhede en magte in Jesus Naam

9. Ek verklaar my heerskappy oor alle toordery-magte in Jesus se naam.

10. Ek verklaar my heerskappy oor armoede in Jesus naam

11. Ek verklaar my heerskappy oor siekte en siektes in Jesus Naam

12. Soet Heilige Gees, tref my opnuut met die woorde en wonders in Jesus Naam

13. Liewe Heilige Gees, bevestig elke woord van geloof uit my mond van nou af in Jesus Naam.

14. Betrek my Here om 'n student van u woord te wees in Jesus Naam

15. Vader, leer my om in die Naam van Jesus te sterf.

16. Ek verklaar my heerskappy oor elke satniese hindernis in Jesus se naam

17. Liewe Heer, ek vernuwe my sterkte in U in Jesus Naam

18. Heilige Gees, verander al my swakhede in sterkte in Jesus Naam

19. Salf my tong met die kool van vuur Here, in Jesus Naam

20. Begin nou in tale, bid in tale vir minstens 5 minute.

Dankie Jesus vir my geestelike bemagtiging.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.