Gebedspunte teen slegte voorouerverbindings

0
17877

Kolossense 1:13: wat ons verlos het uit die mag van die duisternis en ons vertaal het in die koninkryk van sy dierbare Seun;

Almal op hierdie planeet kom van êrens af, daardie plek word u wortel genoem. U wortel beteken u voorvaderlike geslag, die geslag of geslagsregister van u vaders. Ons gaan vandag deelneem aan gebedspunte teen bose voorouerverbindings. Hierdie gebedspunte sal ons oë oopmaak om al die verkeerde en euwels in u fondament te sien, en dit sal u ook bemagtig om dit te oorkom en u besittings met geweld te besit.

Waarom bid jy teen slegte voorouerverbindings?

dit gebedspunte is baie belangrik, want u wortel is wat u vrugte bepaal. As u wortel korrup is, sal u vrugte ook korrup wees, as u wortels gevloek is, sal u vrugte ook gevloek word. Baie gelowiges ly vandag, nie as gevolg van verkeerde dinge wat hulle gedoen het nie, maar weens hul bose voorvaderlike verbindings. Hul voorouers het as gevolg van hul bose praktyke bewustelik of onbewustelik 'n vloek of beperking op die lot van hul kinders van geslag tot geslag geplaas.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

In gevalle soos hierdie maak dit nie saak of u goed, sleg, goedhartig of sleg is nie; hierdie voorvaderlike kwaad sal steeds teen u werk. Daarom moet ons as gelowiges net so wys wees soos slange, ons moet probeer om soveel moontlik oor ons voorvaderlike skakel te leer. Hoe meer ons weet, hoe beter gaan ons geestelik toegerus word om voorvaderlike kragte te oorkom. Byvoorbeeld, as u agterkom dat daar 'n lang lys inheemse dokters en afgodedienaars in u geslag is, het u nie 'n gesonde verstand nodig om te weet dat u uself biddend moet verlos van alle bande met die demone wat u voorouers aanbid het nie. Dit moet gedoen word as u in die lewe wil slaag.


Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazonDie groot wanopvatting

Een van die belangrikste uitdagings wat gelowiges vandag het, is wat ek “die nuwe skeppingskompleks” noem. Hulle dink dat hulle volgens 2 Korintiërs 5:17 nuwe skeppings is, en daarom word hulle outomaties geskei van bose voorvaderlike verbindings. Dit is 'n groot wanopvatting, terwyl dit waar is dat verlossing u van bose verbindings skei en u vertaal na die koninkryk van die lig, Kolossense 1:13. Dit beteken eenvoudig dat u nie meer in die kamp van die duisternis is nie, dat u nou 'n kind van God en 'n burger van die hemel is. Dit geld vir u verhouding met God.

Die uitdaging is nou, u hemel is gewaarborg vanweë u verlossing, maar as u u besittings op aarde moet besit, moet u met hierdie voorvaderlike kragte te kampe het. Voorvaderlike kragte mag nie u verlossingskrag en u nuwe skeppingsstatus hê nie, maar hulle sal u enige tyd weerstaan ​​wanneer u sinvolle vordering in die lewe wil maak. Die primêre doel daarvan is om jou lewe 'n lewende hel te maak totdat jy weer na hulle toe terugkeer. Hierdie bose magte sal u finansies, die huwelik, die huweliksbestemming, vrugbaarheid, gesondheid en selfs u geloof aanval, alles in 'n bietjie om u lewe en bestemming te frustreer.

Moenie mislei word nie, wees verset teen die duiwel, anders sal die duiwel jou teëstaan. U moet hulle gewelddadig beveg gebede en vas. In die lewe neem slegs die geestelik gewelddadige sy of haar besittings met geweld. Ek het hierdie gebedspunte noukeurig gekies teen bose voorouerverbindings om u te help om die geveg in die kamp van die vyand in te voer.

Elke voorvadermag wat teen u vordering veg, sal permanent in Jesus Christus naam vernietig word. Ek moedig u aan om hierdie geloofsgebedspunte met geloof te beoefen en u vryheid in Jesus Christus se naam te ontvang.

GEBEDSPUNTE

1. Vader, ek dank U dat U die God is van alles, in Jesus Christus Naam

2. Vader, ek dank U dat alle magte in u Naam in Jesus behoort

3. Vader, wees my genadig en reinig my van alle ongeregtigheid in Jesus Naam.

4. Elke bose grondvloek in my lewe versprei deur vuur in Jesus Christus Naam

5. Elke bose fondamentverbond in my lewe versprei deur Jesus Christus Naam

6. Ek skei my van elke demoniese afgod af van my voorvaderlyn in Jesus Christus Naam

7. Elke stigtingsman wat my lot beveg, moet nou in Jesus Christus Naam vernietig word

8. Elke bose plantasie wat in my fondament geplant is, word nou in Jesus Christus Naam ontwortel

9. Elke heksery in my voorvaderlyn word met vuur verteer in Jesus Christus Naam

10 Elke slanggees wat teen my lot veg, word nou vernietig in Jesus Christus Naam

11. Elke skerpioen uit my vadershuis word vernietig in Jesus Christus Naam

12. Laat God opstaan ​​en laat elke voorvaderlike magte wat teen my lewe werk, in Jesus Christus Naam verstrooi word

13. Elke saad van heksery in my fondament word nou vernietig in Jesus Christus Naam

14. Elke gees van armoede wat teen my lewe werk, word gespoel deur die bloed van Jesus Christus nou in Jesus Christus Naam

15. Bloed van Jesus Christus, reinig my fondament in Jesus Christus Naam

16. Liewe Heilige Gees, herstel my fondament in Jesus Christus Naam

17. Elke voorvaderlike seermag wat teen my huweliksbestemming werk, word nou in Jesus Christus Naam vernietig

18. Elke kwaad wat aan my familienaam verbonde is, word vernietig in Jesus Christus Naam

19. Elke sataniese teistering wat my lewe en lot teister, word vernietig in Jesus Christus Naam

20. Elke orakel wat teen my lot praat, word vernietig in Jesus Christus Naam

21. Elke afgod wat teen my vordering werk, word nou vernietig in Jesus Christus Naam

22. Elke slegte droom wat teen my werk, beveel ek dit moet nou ophou in Jesus Christus Naam

23. Ek verklaar dat ek voortdurend sal vorder in Jesus Christus Naam

24. Nie meer vertragings in my lewe in Jesus Christus Naam nie

25. Nie meer terugslae in my lewe in Jesus Christus Naam nie

26. Deur die geloof beveel ek dat al my berge beweeg moet word in Jesus Christus Naam

27. Ek verklaar vandag dat ek vry is van elke voorvaderlike vloek in Jesus se naam

28. Ek verklaar dat ek geskei is van elke bose voorvaderlike skakel in Jesus Christus Naam

29. Ek neem totale leiding van my Lewe in Jesus Christus Naam

30. Dankie Jesus Christus vir antwoorde op my gebede in Jesus Christus Naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.