3 dae gebed en vas om die siklus van gesinsvloek te breek

7
32941

2 KON 5:25 Maar hy het ingegaan en voor sy heer gaan staan. En Elísa antwoord hom: waar kom u, Gehási? En hy antwoord: U dienaar het nêrens heen gegaan nie. 5:26 En hy antwoord hom: Het my hart nie saam met u gegaan toe die man van sy wa om u tegemoetgekom het nie? Is dit tyd om geld te ontvang en klere te ontvang en olywe en wingerde en skape en beeste en slawe en slavinne? 5:27 Die melaatsheid van Naäman sal dan aan u en u nageslag kleef vir ewig. En hy het uit sy teenwoordigheid uitgegaan 'n melaatse wit soos sneeu.

Die lewe is vol verborgenhede, en niks gebeur in die lewe deur 'n betowering nie. Alles wat gebeur, is omdat daar 'n oorsaak is dat dit gebeur. Daarom moet u hunker om te verstaan ​​hoe dinge in die lewe werk. Ons gaan vandag deelneem aan 'n drie dae gebed en vas om die kringloop van gesinsvloeke te verbreek.

Dit gebed en vas sal u oë oopmaak vir die raaisel van gesinsvloek en u sal die mag hê om vry te kom van elke vorm van vloeke wat teen u lewe en familie werk. Ek moedig u aan om vandag elke geloof in hierdie artikel te lees en te verwag dat die hand van God u sal bevry van elke wettige houvas van die duiwel in u lewe in Jesus Christus naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Is vloeke regtig?

Laat ons eerstens definieer wat 'n vloek is. 'N Vloek is 'n negatiewe verkondiging, maak 'n persoon, 'n groep mense of 'n ding oop, wat onmiddellik in werking tree en die persoon of ding begin beheer. Vloeke kan op 'n lewendige en onverwante voorwerp geplaas word. 'N Persoon kan gevloek word, 'n boom kan gevloek word.


As iemand vervloek word, word hy blootgestel aan die duiwel. Die vloek gee die duiwel 'n wettige houvas om in u lewe te werk. Dit is voldoende om te sê dat as hy gevloek is, hy of sy aan die duiwel oorhandig word vir pyniging. Hierdie pyniging duur voort totdat die vloek opgehef is. Terug na ons vraag, is vloeke eg?

Dit is 'n baie geldige vraag waaroor baie mense wonder of vloeke eg is, werk dit regtig? Die antwoord op hierdie vraag is 'n nadruklike JA !!! Vloeke is baie werklik. Van die begin af sien ons in Genesis 3:17 dat God die grond vervloek ter wille van mense. As u nie daarvan geweet het nie, is dit hier waar sukkel begin het. Daarom moet u tot vandag toe hard werk en sweet voordat u 'n bestaan ​​kan maak. Die vloek is tot vandag toe van krag.

Ook in Deuteronomium 28: 14-68 sien ons wat die Bybel die vloek van die wet noem. Ons sien al die verskillende vloeke verbonde aan die ongehoorsaamheid van die opdragte van God. Hierdie vloek word deur sonde geaktiveer.

In die Bybel sien ons ook dat Noag een van sy seuns 'n vloek op Kanaän plaas, Genesis 9:25, en Jakob 'n vloek plaas op sy eerste seun Ruben, Genesis 49: 3. Hierdie soort vloek word ouerlike vloek genoem.

In die boek Josua 6:26 het ons gesien dat Josua 'n vloek plaas op elkeen wat probeer om die mure van Jerigo te herbou, en in 1 Konings 16:34 sien ons die vloek van Josua sal gebeur.

In die Nuwe Testament sien ons dat Jesus Christus, ons Here, 'n vloek op 'n vyeboom plaas. Markus 11: 12-25, Petrus het 'n vloek op Simeon geplaas, Handelinge 8:20, Paulus het 'n vloek op die towenaar Elymas geplaas, Handelinge 13: 8.

Dit is 'n duidelike aanduiding dat vloeke eg is. 'N Vloek wat in een generasie geplaas word, kan die generasies daarna beïnvloed, op dieselfde manier sal 'n vloek wat op 'n gesin geplaas word, in die gesin bly totdat dit verbreek is.

Tipes vloeke

1. Vloek van die wet: Hierdie vloek is die grootste vloek wat ooit bestaan, en as Christus ons van hierdie vloek kan verlos, dan is alle ander vloeke 'n stuk koek vir Hom. Hierdie vloek word veroorsaak deur sonde, en die vloek is die dood, die tweede dood. Dit beteken dat solank u nie wedergebore is nie, hierdie vloek nog in u lewe werk, is slegs gelowiges deur Christus bevry. Galasiërs 3:13.

2. Ouerlike vloek: Hierdie vloeke word deur hul ouers of enige ander ouer persoon op 'n individu geplaas. As u u ouers mishandel en hulle soos afval behandel, kan hulle 'n vloek op u plaas. Op dieselfde manier as u ouer mense mishandel, kan u 'n vloek in u lewe lok. Daar is ook situasies waar bose ouers en ouderlinge 'n onskuldige kind vloek. Die goeie nuus is dat al hierdie vloeke deur die Krag in die naam van Jesus Christus verbreek kan word. Howerver, as u u ouers aanstoot gee en hulle nog leef, moet u na hulle toe gaan en hul genade vra, dieselfde geld vir enige ouer persoon wat u aanstoot gegee het. As u om verskoning vra, gaan nie met leë hande, gaan met 'n klompie lekkernye soveel as wat u kan bekostig nie.

3. Vloek vir generasies: Dit is 'n soort vloek wat van geslag tot geslag beweeg. Dit kan net stop in die generasie wat besluit om die vloek te verbreek. 'N Perfekte voorbeeld is Gehazi 1 Konings 5: 20-27.

4. Die vloek van 'n man van God: Dit is vloeke wat deur 'n man van God op 'n persoon vrygelaat word. Hierdie mans van God kan pastore, profete, evangeliste of enige gelowige wees. Elke man van God het die mag om seëninge en vloeke te verkondig, terwyl die nuwe testament ons vermaan om nie te vloek nie, as 'n man van God 'n vloek op u plaas, hou dit vas. U moet mans van God met respek behandel, hulle nie mishandel of die lewe vir hulle ellendig maak nie; ek praat van mans wat God u weg gestuur het om u te seën. Behandel hulle met respek, sodat u slegs seëninge kan lok en nooit vloek nie. Voorbeelde van hierdie tipe vloeke is; Elia 1 Konings 17: 1, Elisa 2 Konings 5: 20-27, Petrus Handelinge 8:20, Paulus Handelinge 13: 8.

5. Vervloekings van toordokters: Dit is 'n vervloekte plek deur 'n inheemse dokter, heks of towenaar, sangoma, ens. 'N Perfekte voorbeeld is toe koning Balak die towenaar Bileam ontbied het om die kinders van Isreal te vloek, sodat hy hulle sal vernietig. Numeri 22, Numeri 23.

6. Gesinsvloek: Dit is 'n vloek wat die hele gesin van 'n persoon, insluitend die persoon, beïnvloed. Baie gesinne is vandag onder 'n vloek weens die sondes wat voorouers gepleeg het. Voorbeelde in die Bybel is Gehazi 2 konings 5: 20-27, Achan, Joshua 7, Korag, Datan en Abiram, Numeri 16.

7. Vloek op self-toegedien: Dit is 'n vloek wat u op u gelê het. Hierdie vloek kom oor u as u 'n verkeerde verbond aangaan of u deelneem aan 'n slegte daad. Judas Iskariot het homself onder die vloek gebring deur Jesus Christus te verraai Matteus 27: 1-10. Hy het homself aan die boom gehang, en Galasiërs 3: 13-14 sê vir ons dat hy vervloek is wat homself aan die boom hang. Ook elke dief en goddelose persoon het homself 'n vloek geplaas, Sagaria 5: 4, Spreuke 3:33.

Maar wat van die offer van Christus?

Gal 3:13 Christus het ons verlos van die vloek van die wet en vir ons 'n vloek gemaak; want daar is geskrywe: Vervloek is elkeen wat aan 'n boom hang; 3:14 sodat Abraham seën oor die heidene. deur Jesus Christus; dat ons deur die geloof die belofte van die Gees kan ontvang.

Dit is die woord van God, Christus het ons verlos van die vloek van die wet deur sy offer aan die kruis. Dit beteken dat ons nie meer onderworpe is aan die wet van sonde en dood nie, Romeine 8: 1-2. Sonde en dood het nie meer mag oor ons nie. Ons moet egter die naam van Jesus Christus gebruik deur gebede en vas om vry te kom van alle vloeke wat in ons lewens werk. My geliefde, maak geen foute hiermee nie, die duiwel sal nog steeds agter jou aan kom, selfs nadat jy gered is. Onthou dat die farao nog steeds agter die isrealiete aangehardloop het toe hulle Egipte verlaat het, ondanks die feit dat Jesus die Seun van God is, en die duiwel steeds versoek Jesus gedurig.

Dat u verlos is van die wet van sonde en dood, u nie vrylaat van die aanvalle van die duiwel nie, moet u voortdurend die duiwel op alle terreine van u lewe weerstaan ​​en op ander plekke 'n oorwinnende lewe in Christus kan geniet. Voordat Jesus na die hemel opgevaar het, het Hy ons krag gegee, in die persoon van die Heilige Gees, moet ons voortdurend daardie krag aangryp as ons in die lewe moet oorheers, Handelinge 1: 8.

Dit beteken dat u nie aanvaar dat u vry is nie, u vryheid het deur geloof op die altaar van gebed en vas. U gaan nie slaap nie omdat u verlos is, u dwing u verlossing af deur voortdurend op die kop van satan en sy engele te marsjeer. As daar 'n bose kringloop in u gesin is, breek dit dan deur die krag van gebed en vas.

Hoe breek ek die siklus van gesinsvloekies uit?

Gebed en vas is die sleutel tot die verbreking van elke siklus van familie vloeke. Vas vas jou geestelike man om supergevoelig te wees vir loon Geestelike oorlogvoering terwyl gebede die leërskare van Engele vrylaat om elke wettige houvas van die duiwel oor u gesin te vernietig. Ek het 'n kragtige 3-dae gebed en vas met sorg gekies om die siklus van gesinsvloeke in u gesin te verbreek. Betrek hierdie gebede met geloof, versamel u hele gesin terwyl u almal op 'n drie dae vas, en bid hierdie gebedspunte. Ek sien dat u gesin vir ewig in Jesus Naam vrygestel word.

Gebedspunte

1. Ek bedank u tog dat u my en my gesin verlos het uit die vloeke van die wet in Jesus Christus naam.

2. Ek vervloek elke vloek in my lewe in Jesus Christus naam.

3. Elke vloek wat aan my stamboom hang, word nou vernietig in Jesus Christus se naam.

4. Elke vloek van heksery wat op my familie gerig is, word nou vernietig in Jesus Christus se naam.

5. Elke vloek van slawerny in my gesin breek nou uit in die naam van Jesus Christus.

6. Elke self vloek in my familie breek nou in Jesus Christus naam.

7. Elke siklus van ontydige dood in my familie breek nou uit in Jesus Christus naam.

8. Ek verloën elke vloek wat teen my familielede gepraat word, wetend en onbewustelik in die naam van Jesus Christus.

9. Ek verloën alle onheilige verbond wat my voorouers namens my in Jesus Christus gesluit het.

10. Ek maak my gesin vry van elke vorm van kollektiewe ballingskap in Jesus Christus naam.

11. Elke geërfde slawerny in my gesin word vernietig in die naam van Jesus Christus.

12. Ek breek en verloor my gesin uit elke bose verbond in Jesus Christus se naam.

13. Ek maak die stem stil van enige vloek wat teen my familie praat in die naam van Jesus Christus.

14. Laat die staf van die goddelose wat teen my familie opstaan ​​nou vernietig word in Jesus Christus Naam.

15. Laat elke poort wat vir die vyand oopgemaak word as gevolg van vloeke in my familie, vernietig word in Jesus Christus se naam.

16. Ek stel myself en my hele gesin eenmalig vry van alle gesag van elke vloek in Jesus Christus se naam.

17. Ek maak elke aktiwiteit van towenaars teen my familie kragteloos in die Naam van Jesus Christus.

18. Ek maak magteloos elke sjarme gerig op my en my gesin in Jesus Christus naam.

19. Ek maak magteloos elke vreemde mag wat in Jesus Christus teen my gerig is.

20. Genoeg is genoeg van vloeke in my lewe en familie, ek moet hierdie jaar vorder in Jesus Christus naam.

21. Ek bespot elke probleem wat my bespot in die naam van Jesus Christus.
22. Ek vernietig elke mag wat my probeer vernietig in die naam van Jesus Christus.

23. Ek verneder elke agent van satan wat my in Jesus Christus wil verneder.

24. Ek gee rampspoed uit almal wat my lewe in die Naam van Jesus Christus benadeel.

25. Deur die bloed van Jesus word ek gewas van alle vloeke in die naam van Jesus Christus.

26. Elke demoniese skakelaar wat ontwerp is om my lig te laat val, word nou in Jesus Christus se naam vernietig.

27. Ek en my hele gesin is nou vry in die naam van Jesus Christus.

28. Van vandag af sal die hand van God nooit in my naam van Jesus Christus uit my familie wyk nie.

29. Ek verklaar dat ek vry is in die naam van Jesus Christus.

30. Dankie Jesus Christus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

7 KOMMENTAAR

  1. Goeie dag Man van God. Ek het 'n paar dae gelede op u blog gesien en al u gebedslyne gevolg. God seën u heer. Wil u net beter leer ken. Dankie.

  2. Goeienaand Pappa my naam is Okereka onyeka Edward Ek is 'n lid van die mfm-streek 12 fectac Lagos Ek bid dat God jou sal seën vir die gebedspunte wat jy gebruik het om my lewe geestelik te seën. Ek is in Europa in Ciprus. Mag die Almagtige jou verhoog in u geestelike lewe en bediening Pappa asb. ek het meer gebede nodig, bid vir my vir my burgerskap dokumente.

  3. Baie dankie meneer, maya God, die Almagtige, sal voortgaan om te seën, die salwing op u te verhoog en u Minister en familie voorspoedig te maak in Jesus Magtige Naam

  4. Salut pasteur mon nom est TATI Roland j'habite au Togo dans la ville de lomé. C'est avec humble que je vous demande pardon de m'aider, de penser à moi à chaque temps que vous priez , pasteur j'en ai tellement besoin ,suis complètement entouré de malheur et je ne trouve même plus la joie. Suis un jeune homme de 26 ans le premier fils de mes ouers et suis électricien plombier non diplômé pour cause de moyens et je vie avec une fille enceintee de moi.
    Pasteur suis trop endettée et des médicaments à acheter pour ma femme enceinte mais toutes choses que je fasse ne marche pas pasteur,suis fatiguée et j'attends toujours le secours du seigneur mais rien jusqu'à présent alors ma jeifamille , mon avenir, l'avenir de mon enfant et le pire est que je n'arrive même pas à aller à l'église parce que je sais pas quelle église aller pasteur je peux pas tous t'expliquer, j'ai tellement besoin de vos soutiens je ferai le jeune de prière de 3 jour mais j'ai tellement besoin de vous aussi pasteur ai pitié de moi

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.