Oorlogsgebede om die magte van gewelddadige geeste te vernietig

0
21515
Oorlogvoering Gebede teen terrorisme in die wêreld
  1. Luk 10:19 Kyk, ek gee aan u die mag om slange en skerpioene te trap en oor al die mag van die vyand; en niks sal u op enige manier skade berokken nie.

Die lewe is oorlogvoering, en net die gewelddadige in Gees oorleef. Die stelsel van hierdie wêreld word beheer deur die duiwel en sy demone, wat hulself manifesteer in 'n fasette van die lewe. Ons sal vandag oorlogvoering doen om kragte van gewelddadige geeste te vernietig. As gelowiges in Christus gee God ons gesag oor alle duiwels. Gewelddadige geeste kan nie 'n Christen wat sy of haar geestelike identiteit ken, laat slaag nie. Ons het die gesag om hulle te vernietig en te vernietig wanneer dit naby ons woonplek kom.

Dit oorlogvoering gebede is aanstootlike gebede, gebede wat hierdie gewelddadige magte wat teen ons bestemming veg, sal weerstaan ​​en ons standpunt met geweld sal terugneem. Laat ons iets leer oor gewelddadige geeste voordat ons met hierdie oorlogvoering bid.

Wat is gewelddadige geeste?

Gewelddadige geeste is goddeloos en kwaad magte van duisternis, om God se kinders te weerstaan ​​om vooruitgang in die lewe te maak. Hierdie geeste is agter elke vorm van hindernisse wat u en ek ervaar op pad na die top. Gewelddadige geeste is geeste agter en weer, mislukkings op die punt van deurbrake en allerlei terugslae in die lewe.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Hierdie geeste is ook geeste van verwarring; dit sal altyd chaos in u lewe bring as u vinnig nader kom deurbraak in die lewe. As gelowiges moet ons sensitief wees om te weet wanneer hierdie bose geeste aan die werk is. Ons moet hulle gewelddadig weerstaan ​​deur gebede en die woord van God.
Daar is egter 'n paar tekens om op te let, in ander om te weet wanneer u 'n slagoffer van gewelddadige geeste is. Ons sal binne 'n oomblik na hierdie tekens kyk.


7 tekens van gewelddadige geeste

1. Hindernisse: Die eerste teken van 'n gewelddadige gees wat u in u lewe ervaar, is hindernisse. U ontdek net dat daar 'n krag is wat u probeer keer wanneer u op pad is in die lewe. Hierdie belemmering kan manifesteer deur 'n persoon, 'n groep, vereniging of verslawing. Solank hierdie kragte in u lewe bly, sal die vooruitgang vergesog bly. U sal vandag in die naam van Jesus Christus vrygemaak word.

2. Stagnasie: Gewelddadige geeste kan u baie lank op dieselfde plek hou. stagnasie is 'n toestand van geen vordering nie. En ons weet almal dat niks in die lewe dieselfde bly nie; dit is óf besig om te vorder of terug te trek. Dit beteken dat hierdie geeste jou in 'n konstante toestand van lyding kan hou. As u na u lewe kyk en u agterkom dat u nie op pad is nie, moet u weet dat u hierdie gewelddadige gees moet hanteer.

3. Teleurstelling: Dit beteken belofte en mislukking. Teleurstelling in verhouding, huwelik, loopbaan, besigheid ens is die hele werk van gewelddadige geeste. Mense wat jou belowe en jou misluk, kan baie frustrerend wees. Die waarheid is: die mense wat belowe om u te help is regtig opreg, maar wat hierdie gewelddadige geeste doen, is om u helpers te weerstaan, sodat hulle nie oor die nodige hulpbronne beskik om die beloftes na te kom nie. Dit kan 'n baie aaklige ervaring wees, ek sien dat jy oorkom in Jesus se naam.

4. Frustrasie: Elke slagoffer van gewelddadige geeste is altyd gefrustreerd. Mislukking in alles wat u probeer doen, sal beslis tot frustrasie lei. Baie gelowiges het verdwaal en die hand van ongeregtigheid geplaas as gevolg van lewensstyl. Dit is die werk van gewelddadige geeste. Maar vanaand moet elke knie in Jesus se naam buig.

5. Konflikte: Konflikte beteken eenvoudig dat u probleme opwek tussen u en almal wat u lot kan help. Wat hierdie geeste doen, is om seker te maak dat u nie vrede het met almal wat u in die lewe kan help nie. Dit is óf, jy vind fout in hulle, of hulle vind fout in jou. Hierdie bose magte is ook agter al die vele konflikte in die gesin en ander areas van u lewe. Die God van die hemel sal vandag die oorwinning gee in die naam van Jesus Christus

6. Depressie: Die gees van depressie is 'n gewelddadige gees. Depressie is 'n toestand waar u probleme u oorweldig. Depressie lei tot selfmoord en dit is die gees van gewelddadige werk. Maar vandag is u dag van verlossing.

7. Moedeloosheid: Dit is die primêre doel van gewelddadige geeste om u van God en alles te ontmoedig. Die toestand van ontmoediging is die rede waarom baie gelowiges terugval en terugkeer na die wêreld van sonde en hartseer. Die ongelukkigste man op aarde is nie 'n arme man nie, maar 'n ontmoedigde man. Die oomblik as jy moedeloos word, gee jy op, die oomblik as jy opgee, dan is jou stryd verby, die goednuus is dit; vandag sal jy die duiwel oorwin in die naam van Jesus Christus.

Hoe oorkom ek gewelddadige geeste?

U oorkom gewelddadige geeste deur gewelddadig geloof en oorlogvoering gebede. U moet hierdie kragte teëstaan ​​deur 'n harde geloof in die woord van God en intense oorlogsgebede. Die duiwel sal altyd uit u lewe vlug as hy heftige weerstand bied. Hierdie oorlogsgebede om die magte van gewelddadige geeste te vernietig, is u geestelike wapen om elke gewelddadige gees wat teen u lot veg, te versprei. Deur hierdie oorlogsgebede gaan u vandag die duiwel agtervolg, hom inhaal en alles wat hy van u gesteel het, terugneem. U sal dit sewevoudig terugneem in die naam van Jesus Christus. U bevryding het gekom.

Gebedspunte

1. Vader, ek dank U dat u my mag gegee het oor donker magte in Jesus Christus Naam

2. Vader, vergewe my al my sondes en reinig my van alle ongeregtigheid in Jesus Christus Naam

3. Ek vernietig die poorte van gewelddadige geeste wat teen my werk in Jesus Christus naam

4. Ek trek elke vesting van gewelddadige geeste in Jesus Christus se naam neer

5. Ek neem al die magte van gewelddadige geeste uit in Jesus Christus se naam

6. Ek verpletter die hoof van elke gewelddadige gees in die naam van Jesus Christus

7. Ek staan ​​op en neem my besittings met geweld in Jesus Christus naam

8. Elke demoniese ketting wat my bestemming met vuur versprei in Jesus Christus naam

9. Elke grafdoek wat teen my lot veg, verbrand ek nou tot as in Jesus Christus Naam

10. Ek ervaar elke bose uitspraak oor my lewe in Jesus Christus naam
11. Elke negatiewe gebed wat teen my gerig is op vuur, in die naam van Jesus Christus

12. Elke voorvaderlike ketting wat my lewe hou, word deur vuur in Jesus Christus se naam versprei

13. Ek ontkoppel myself van elke demoniese beslaglegging in Jesus Christus naam

14. Ek bevry my van elke voorvaderlike hok in Jesus Christus naam

15. Ag Here, vermenigvuldig my deurbrake in Jesus Christus Naam

16. Elke bose plantasie in my liggaam, word uitgespoel in die Naam van Jesus Christus

17. Elke verbond wat met my plasenta gesluit word, word nou verbrand in die Naam van Jesus Christus

18. Elke kruiedokter wat teen my werk, word nou vernietig in die naam van Jesus Christus

19. Aanval julleself nou in Jesus Christus se naam, elke hardnekkige vyand in my lewe

20. Ek beëindig verdrukkinge in my lewe in Jesus Christus naam

21. Ek beëindig siektes in my lewe in die naam van Jesus Christus

22. Ek beëindig armoede in my lewe in Jesus Christus naam

23. Elke goedheid wat my verbygegaan het, keer nou terug in Jesus Christus Naam

24. Ek vernietig die verslinder in my lewe in die naam van Jesus Christus

25. Gestoorde swaarkry, word vernietig in die naam van Jesus Christus

26. Elke bose kringloop van swaarkry, word gebreek in Jesus Christus Naam

27. Ek verwerp agterlikheid in my lewe in die naam van Jesus Christus

28. Dit is my jaar van bonatuurlike spoed van vooruitgang in Jesus Christus se naam

29. Ek verklaar dat ek verlos is in die naam van Jesus Christus

30. Ek verklaar dat ek vry is in die naam van Jesus Christus

Dankie Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.