Gebedspunte vir seëninge in die jaar 2020

1
17627

Die nuwe jaar het pas begin en dit is nog nie te vroeg om 'n wonderwerk van God te verwag nie. Die vorige jaar het u miskien getuienis en seën van seën. Ek sê vir u dat dit niks is in vergelyking met wat God in hierdie nuwe jaar vir u in ag het nie. Onthou die Skrif sê dat die heerlikheid van laasgenoemde die eersgenoemde sal oortref.

Die jaar 2019 is verby, dit is 2020, die jaar waar God jou sonder beperkinge met sy seëninge sal stort. Gebedspunte vir seëninge moet 'n integrale deel van ons gebedslewe in 2020 wees. Die oorspronklike motief van God is om die mens in oorvloed te seën, want God het sy planne, so ook die duiwel.

Dit is die plan van die duiwel om te steel of te voorkom dat seën na mense toe kom. Onthou die verhaal in die Skrif toe Daniel gebid het terwyl hy in Babilon was, en God het al die gebede beantwoord, maar die vors van Persië, wat die duiwel is, het in die kloof gestaan ​​om die seën te belemmer om na Daniël te kom. Interessant genoeg, deur 'n konsekwente gebed van Daniël, is God gedwing om 'n groter engel te stuur wat kragtiger en feller is om die prins van Persië te vernietig en die resultate aan Daniël oor te gee.
Daarom is dit belangrik om voortdurend vir seëninge te bid, of u dit verlede jaar in oorvloed het of nie.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

WAAROM IS DIT NODIG OM TE BID VIR GOD SE SEËN

Laat almal weet dat God nie die enigste seën is nie. Die duiwel gee ook mense seën. Dit is egter net die seën van God wat rykdom maak sonder dat daar geen hartseer bygevoeg word nie. God kan die seën gee wat geen gevolg het nie, Spreuke 10:22
Dit is belangrik dat as ons na seëninge wil soek, dit net God vra wat vryelik sonder gebrek gee.

GEBEDSPUNTE VIR SEËN

1. Gewapen met genoeg inligting oor hoe om die artikel uit ons laaste publikasie te bid. Ons het geleer dat dit belangrik is om altyd dank te sê voordat ons iets van God vra.

2. Hemelse Vader, ek dank God vir die voorreg wat U my gegee het om hierdie nuwe jaar te getuig, Here, laat u naam verhef word.

3. Almagtige God, ek dank U vir die seënreën wat u in die vorige dae op my en my gesin laat stort het, ek verheerlik u majesteit

4. Here, die Bybel sê dat die eer van laasgenoemde sekerlik eersgenoemde sal oortref, ek vra dat u my in hierdie nuwe jaar 2020 oorvloedig sal seën.

5. Almagtige God, ek vra dat U my in hierdie nuwe jaar bo alle maatreëls sal seën, dat alles waarop ek in hierdie jaar my hande oplê, voorspoedig sou wees in Jesus se naam.

6. Here, deur genade vra ek dat u my 'n seën vir my geslag sal maak, 'n bron van vreugde sal wees vir elkeen wat op my pad kom.

7. Almagtige God, ek kom te staan ​​teen elke vorm van verslinders en kankerwurms wat u seën in my lewe wil opvreet. Ek bid dat die vuur van God, die Almagtige, dit sal verteer.

8. Here in u naam, ek kom teen elke vors van Persië wat u seën wil belemmer om in Jesus se naam te verskyn

9. Ek beveel deur die outoriteit van die hemel dat hierdie jaar 2020 'n jaar van vervulling sal wees, elke beloofde seën wat nie vervul is nie, ek besluit dat hulle in Jesus vervul sal word. Elke demoniese sluier wat gebruik is om die skyn van die manifestasie te bedek, skyn ek, verwyder ek sulke sluier in Jesus se naam.

10. Here God, ek besluit dat u my vrugte in oorvloed sal seën. Oral waarheen hulle hierdie nuwe jaar gaan, sal u dit in besit neem in Jesus Naam

11. Here, u woord sê dat u my sal seën in die seën, Here, hierdie belofte sal in hierdie jaar in Jesus Naam geopenbaar word.

12. Ek weier om te ly vir enige goeie ding met hierdie nuwe jaar, alles waarvoor ek verlede jaar gely het, elke goeie ding waarvoor ek die vorige jaar ontneem is, ek besluit dat u dit aan my in die Naam van Jesus vrylaat.

13. Here God, ek vra dat u guns altyd sal bly in hierdie nuwe jaar en dat u die werk van my hande sal vestig in hierdie jaar 2020 in Jesus Naam.

14. Die Skrif het my laat weet dat u die gedagtes ken wat u teenoor my het, dit is die gedagtes van goed en nie van kwaad om my 'n verwagte einde te gee nie. Here, ek vra dat u in hierdie nuwe jaar in Jesus Naam gedoen sal word.

15. Here God, die Skrif het my laat verstaan ​​dat U in staat is om my oorvloedig te seën, Here ek vra dat u dit in my lewe openbaar.

16. U is die God wat voorsien in die behoeftes van die mens. Die Bybel sê dat God in al my behoeftes sal voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus. Here, ek vra dat U moet voorsien in alles wat my hart begeer.

17. Almagtige Vader, ek vra dat U my deel sal lei tot 'n deurbraak in hierdie nuwe jaar. Ek weier om iets met spanning te doen, ek vra dat u deur u genade my sal leer en lei in Jesus Naam.

18. Die Bybel sê sekerlik dat goedheid en genade my sal volg al die dae van my lewe. Here God, in sy nuwe jaar vra ek dat u goedheid en genade my gedurig sal volg oral waar ek in Jesus Naam gaan.

Ons is die kinders van 'n koning, 'n man wat alles kan voorsien wat ons nodig het. Al wat ons moet doen, is om enkele van die gebedspunte in hierdie lys te gebruik om die seën van God in hierdie nuwe jaar 2020 te soek, en God sal ons sekerlik seën.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

  1. Dankie my maker vir wat u in my lewe gedoen het, ek verkondig my seëninge van hierdie Desember tot die nuwe jaar tot dusver en ek het geglo dat die belofte wat my maker met my gemaak het, sekerlik in die naam van Jesus Amen moet geskied 🙏 🙏 🙏

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.