Oorlogvoering gebede om profesieë te vervul

5
24724

1 Timoteus 1:18 Hierdie verbintenis gee ek aan u, seun Timótheüs, volgens die profesieë wat voor u uitgegaan het, dat u deur hulle 'n goeie oorlog kan voer;

Die woord van God is profeties van aard. Wanneer iemand die woord van God ontvang en glo, het dit die krag om dit wat dit in die lewe van die gelowige sê, te laat geskied. Die woord van God is Gees, Johannes 6:63, die Gees van God gee aan elke woord van God in die Skrif lewe: die woord van God duur tot in ewigheid, die hemel en die aarde sal verbygaan, maar sy woord sal altyd bly. Vandag sal ons aan oorlogsgebede deelneem om profesieë te vervul.

Hierdie artikel maak u oë oop vir u eie geestelike verantwoordelikheid om profesieë te vervul. Baie gelowiges ontvang profesieë van 'n profeet of 'n man van God, nadat hulle die profesie ontvang het oor die kwessies, die slaap, niks daaraan doen nie. Hulle glo dat aangesien dit van God kom, dit outomaties in die lewens sal plaasvind. Die meeste kere as dit gebeur, raak hulle verward en gefrustreerd. Terwyl ons hierdie artikel lees, sal ons vandag leer hoe om ons geloof te betrek deur oorlogsgebede om profesieë in ons lewens te vervul.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Wat is profesieë?

Profesieë in hierdie konteks is die verklaring van die woord van God in die lewe van 'n individu of 'n groep. Elke geldige profetiese verklaring moet in die woord van God gewortel wees. Dit beteken bloot dat die woord van God die maatstaf is om die geldigheid van enige profesie of profetiese woord te meet. Profesieë word gewoonlik deur mans van God verklaar, hetsy tydens 'n kerkvergadering of tydens persoonlike bediening.

Hierdie manne van God praat met vrymoedigheid soos die Heilige Gees hulle uitspreek. 'N Mens kan ook 'n profetiese woord uit die Skrif ontvang met die oog op persoonlike studie. Dit word Rhema genoem, wanneer God deur sy woord met jou praat. 'N Goeie voorbeeld van profesie aan die werk is die verhaal van Hanna in 1 Samuel 1:17, en Eli profeteer vir Hanna 'Gaan in vrede, dan sal die God van Isreal jou versoek gee.

Profesieë is geloofsverklarings, gewortel in die woord van God, rakende u situasies. Elke woordgebaseerde profesie moet die geeste van die hoorders verhef; God sal nie sy kinders in vernietiging en veroordeling voorspel nie, ook nie in die Nuwe Verbond nie. Laat ons nou kyk na twee soorte profesieë.

Twee soorte profesieë.

1. Vir altyd vertel: Dit is 'n soort profesie waar 'n mens oor die toekoms praat voordat dit gebeur. Hierdie genade word slegs gegee aan diegene wat God na die amp van 'n profeet of profetes geroep het. God openbaar sy toekomsplanne aan sy profete deur drome, visioene en beswyming. God wys ook aan sy profete dinge wat in die verre toekoms gaan gebeur, met betrekking tot 'n volk of 'n individu. Voorbeelde van profete in die Bybel is: Jesaja, Jeremia, Esegiël, Daniël, Elia, Elisa en Agabus.

Hierdie manne het mans voorspel oor die toekoms, lank voordat dit gebeur het. Byvoorbeeld, profeet Jesaja het oor Jesus geprofeteer, Jesaja 9: 6, Jesaja 53: 5, Jesaja 11:10, Daniël het geprofeteer oor die Middeleeuse en Persiese heerskappy, die Grieks-Romeinse heerskappy en selfs Alexander die Grote, Daniël 7, Agabus het geprofeteer oor die arrestasie van Paulus in Jerusalem voordat dit gebeur het, Handelinge 21: 10-11.
Die profesie om die toekoms te vertel, is 'n genade wat slegs aan profete genoem word.

2. Vertel:
Matteus 17:20 En Jesus sê vir hulle: Vanweë julle ongeloof; want voorwaar Ek sê vir julle, as julle geloof het soos 'n mosterdsaad, moet julle vir hierdie berg sê: Gaan hiervandaan na u plek; en dit sal verwyder; en niks sal vir jou onmoontlik wees nie.

Dit is 'n soort profesie wat die vrymoedige verklaring van die woord van God rakende u situasie behels. alhoewel die voorvertelling slegs tot profete beperk is, kan elke gelowige op die genade van die voortydige vertelling werk. Voorvertelling is 'n funksie van visioene, terwyl vertelling 'n funksie is van die Gees van Geloof, 2 Korintiërs 4:13. Die woord van God wat u glo en in u lewe spreek, het die vermoë om volgens u geloof te produseer. Elke keer as 'n man van God woorde van profesieë in u lewe verklaar, oefen hulle die voorspellende soort profesie, ook elke keer as u die geloofswoord oor u lewe verklaar, beoefen u hierdie soort profesie in u lewe.

Waarom moet ek bid om profesieë te vervul? 

Ja, u moet bid om profesieë te vervul. Hebreërs 11: 6 sê vir ons dat dit onmoontlik is om God te behaag sonder geloof. Dit beteken dat ons geloof neem om van God af te trek en die woord van God te maksimeer. As 'n profetiese woord van God of sy woord vrygestel word, word daardie woord alreeds in die hemel gevestig, in die geestesverband. Vir u om te sien dat dit in u lewe gebeur, moet u u geloof deur oorlogvoering bid. Daar is baie kragte in die lewe wat met u erfenis in Christus te kampe het. Daarom moet u veg, moet u die stryd van die geloof beoefen om u besitting te beoefen. Kom ons kyk na enkele voorbeelde in die Bybel:

i. Deuteronomium 2:24: God het aan die kinders van Isreal gesê dat hy hulle die lande van al die heidense nasies as erfenis gegee het, maar Hy het steeds voortgegaan om hulle aan te moedig om met die nasies in die oorlog (oorlogvoering) te veg om hul land te besit. Dit is een ding om iets te ontvang, dit is 'n ander ding om dit te vergoed. Posessie behels oorlogvoering.

ii. 1 Timoteus 1:18: Apostel Paulus in hierdie Skrif het sy seun Timoteus aangemoedig om geestelike oorlogvoering te voer om te sien hoe die profetiese woorde wat oor hom gespreek is, sal gebeur. Paulus het verstaan ​​dat profesieë nie vervul word in die lewens van geestelik lui Christene nie. As u wil sien dat die woord van God vir u werk, moet u dit deur geloof uitwerk.

iii. Genesis 15: 14-15: God het aan Abraham geprofeteer dat sy nageslag 400 jaar in ballingskap sou wees, waarna God hulle uit ballingskap sal verlos. Nou, daardie profesie het baie eeue later gekom. Isreal het 400 jaar gevangenes in Egipte geword, maar op hierdie tydstip het niemand iets gedoen om die profesie te bewerkstellig nie, dus het die ballingskap voortgeduur tot dertig jaar later, toe die Isrealiete die Here vir vryheid begin huil en God moses gestuur het. Die ekstra 30 jaar was omdat niemand geestelike verantwoordelikheid geneem het om God se woord te laat verloop nie.

iv. Daniel 9: 2-27: Daniël ontdek deur die boek Jeremia die profeet dat hulle veronderstel was om slegs 70 jaar in ballingskap in ballingskap te wees, maar die 70 jaar het verbygegaan en hulle is nog steeds in ballingskap, niks het gebeur nie. Daniel het op sy knieë gegaan om te begin bid vir die vryheid van sy volk en God het hom besoek.

v. Lukas 24:49: Jesus Christus het sy dissipels belowe dat hulle met die krag van die Heilige Gees toegerus sal wees, maar dat hulle in Jerusalem moet bly totdat krag uit die hemel kom. Hulle dissipels het nie net die belofte van Jesus ontvang nie en gaan speel of visvang in Jerusalem, die Bybel sê dat hulle saam bid en wag op die Here om sy woord te vervul. Die woord van God het gebeur. Handelinge 2: 1-3.

Al hierdie gevalle dui op die waarheid; profesieë vervul nie hulself nie; u neem net deel aan geloofsgevulde oorlogsgebede om profesieë te vervul. U moet opstaan ​​en alles besit wat God in Christus Jesus vir u beskikbaar gestel het.

Dit is baie belangrik omdat daar baie demoniese opposisies in die lewe is. As u gaan slaap nadat u die profetiese woord van God ontvang het, sal die duiwel altyd kom en onkruid saai wat die saad van die profetiese woord in u lewe sal doodmaak. Om te sien dat profesieë oor u lewe vervul is, moet u oorlog voer, u moet veg teen die goeie stryd van die geloof, u moet deelneem aan geestelike oorlogvoering om elke opponerende magte te vernietig wat sal poog om tussen u en die profesie van God oor u lewe te staan.

3 soorte gebede

Laat ons vinnig drie soorte gebede ondersoek om die regte soort gebede te ken. Ek het 'n meer omvattende artikel geskryf oor soorte gebede wat u kan lees hier afgelaai word. Maar vir die doel van vandag se onderwerp, laat ons hierdie drie ondersoek:

1. Aanroep: Dit is 'n een-tot-een gebed tussen u en God. smeking is dat u u persoonlike behoeftes na die Here toe bring in gebed. Hierdie gebede fokus op u persoonlike sake.

2. Voorbidding: Dit is 'n gebed vir 'n individu of 'n groep mense. Voorbidding is 'n baie kragtige vorm van gebede; dit is kragtig vanweë die onselfsugtige aard. As u daartoe verbind is om vir ander te bid, sorg God self vir u behoeftes.

3. Konfrontasionele gebede Dit is 'n aggressiewe tipe gebed. Dit is die tipe gebede wat u bid as u u berge konfronteer. Konfronterende gebede is oorlogsgebede, en daarom is dit die geskikste gebede om te bid as u profesieë in u lewe wil vervul. As daar 'n profetiese woord in u rigting vrygelaat word, moet u met gebedsoorwinnings bid om dit wat God oor u lewe en bestemming gespreek het, te verdedig. As u aan hierdie soort oorlogvoeringsgebede deelneem, vernietig u elke opponerende mag wat probeer om die vervulling van God se woord in u lewe te stop.

Ek het 'n paar kragtige oorlogsgebede noukeurig gekies om profesieë wat in u lewe vervul is, te sien. Hierdie gebede is konfrontatiewe gebede, aangesien dit die kragte wat u konfronteer, sal konfronteer. betrek hulle vandag met geloof en elke profetiese woord wat in u lewe gespreek word, sal plaasvind in die naam van Jesus Christus.

Oorlogvoering Gebede

1. Vader, ek dank U vir u goedheid in my lewe in Jesus Christus Naam

2. O Heer van genade, wees my genadig en reinig my van alle ongeregtigheid in Jesus Christus Naam

3. Ek hou elke profetiese woord wat oor my lewe gespreek word nou in Jesus Christus naam

4. Geen woord van God wat oor my lewe gespreek is, sal weer in die Naam van Jesus Christus op die grond val nie

5. Ek weerstaan ​​elke krag wat weerstand bied teen die woord van God in my lewe nou in Jesus Christus naam

6. Ek vernietig elke demoniese teef wat veg in die Naam van Jesus Christus teen die profetiese woord

7. Ek swyg oor elke bose stem wat in stryd is met die wil van God vir my lewe in Jesus Christus naam

8. Ek vernietig elke prins van Persië wat veg teen die aflewering van my profetiese pakket in Jesus Christus naam

9. Elke stem van ongeloof wat in die lewe van God in my lewe veg, swyg ek nou in Jesus Christus

10. Ek vernietig die greep van territoriale magte wat die woord van God in my lewe veg in Jesus Christus naam

11. Ek verklaar dat ek in die Naam van Jesus Christus sal getuig van die goedheid van God in my lewe

12. Ek sal al my gevegte hierdie jaar oorkom in die naam van Jesus Christus

13. Ek sal elke jaar in Jesus Christus se naam my beperkinge verbreek

14. Ek sal slaag in my Naam van Jesus Christus deur my wildste drome

15. Voorspoed is my erfenis in die naam van Jesus Christus

16. Vrugbaarheid is my erfenis in die naam van Jesus Christus

17. Die duiwel het die stryd oor my lewe verloor in die naam van Jesus Christus

18. Al my vyande is vir altyd doofgeslaan in Jesus Christus Naam

19. Diegene wat my ondergang soek, sal die ewige skande maak in die Naam van Jesus Christus

20. Die woord van God sal nooit in my lewe in Jesus Christus se naam faal nie

Dankie Jesus Christus dat U u woord in my lewe laat gebeur het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

5 KOMMENTAAR

  1. Dankie Pastoor elke gebed is die moeite werd om op hierdie blog te bid. Dankie dat u my oë oopmaak met al die verduidelikings wat ek by elke gebed ontvang.

  2. Seigneur, j implore ton pardon papa stp, je sais que je ne un pécheur, je te demande pardon pour le mal que j ai fait, j ai menti, j ai volé, j ai triché.viens à moi papa je me sens vide et sans espoir…

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.