Kragtige gebede dui op slange en skerpioene.

3
28096

Luk 10:19 Kyk, ek gee aan u die mag om slange en skerpioene te trap en oor al die mag van die vyand; en niks sal u op enige manier skade berokken nie.

Elke gelowige het goddelike gesag oor alle duiwels gekry. As kind van God moet u verstaan ​​dat die duiwel nie u probleem in die lewe is nie. U is uit God gebore, daarom is u beter as die duiwel en sy hele koninkryk van die duisternis. Vandag gaan ons besig wees met kragtige gebedspunte om slange en Skerpioene te verpletter. Hierdie gebedspunte sal u oë oopmaak vir die gesag wat God in Christus Jesus aan ons gegee het. Sodra u klaar is met die lees van hierdie artikel, sal u ophou om van die duiwel weg te hardloop en die duiwel te agtervolg. Vrees sal permanent uit u lewe verdwyn. U era van heerskappy oor satan en al sy menslike agente sal begin. Ek moedig u aan om u hart oop te maak as u deur hierdie stuk gaan, u sal oorwin in Jesus Christus naam.

Wat is slange en skerpioene?

Slange en skerpioene is die duiwel en sy demoniese menslike agente. In Lukas 10:19 het Jesus Christus na duiwels verwys as slange en skerpioene. Die duiwel word die groot slange genoem, geen wonder nie dat daar na sy demone ook verwys word as slange en skerpioene. Ook elke bose man of vrou wat u ondergang soek, is ook 'n slang en 'n skerpioen. Elke bose menslike agent wat jou in jou gesin, werkplek, sakeplek beveg, is ook 'n slang of skerpioen. Die goeie nuus is dat God u die gesag gegee het om almal te verpletter. Om dit te plaas waar dit hoort, wat onder u voete is. Maar waarom het Jesus Christus slange en skerpioene gebruik om na duiwels te verwys? Ons weet dat die Skrif geïnspireer is deur die Heilige Gees, en God tref nie gewone vergelykings met die Bybel nie. Vir Jesus om slange en skerpioene te gebruik, om na demone te verwys, moet daar enkele kenmerke en karaktereienskappe van hierdie wesens wees wat in demone voorkom. Laat ons na sommige daarvan kyk.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Eienskappe van slange en skerpioene

1. Giftig: Sowel slange as skerpioene is giftige wesens. 'N Gif is 'n dodelike vloeistof wat sy slagoffer kan doodmaak. In die gees realiseer simbool gif slegte afsettings. Demone is ook giftig; hulle het die vermoë om bose geestelike gif in die lewens van hul slagoffers te deponeer. Baie mense leef vandag, selfs gelowiges, aan bose neerslae of geestelike gif; sommige mense het selfs gesterf as gevolg van hierdie demoniese ellende. Maar as kind van God is u onkwikbaar, het Jesus Christus gesê, u moet slange optel, en al plant die duiwel geestelike gif in u lewe, sal dit u nie benadeel nie. Markus 16: 17-18.


2. Subtiel: Slange en skerpioene is subtiele en listige wesens. As u nie geestelik sensitief is nie, sal u hulle nie sien kom nie. Die duiwel is 'n verleier en misleier, en so ook sy demone. Die duiwel het Adam en Eva in die tuin bedrieg en het gevolglik gesag oor die mensdom geneem. Toe Jesus gekom het om die outoriteit weer by die mens te herstel, het hy ook probeer om Jesus te mislei, maar hy het misluk, omdat Jesus geestelik sensitief en waaksaam was. As gelowiges moet ons waaksaam wees; nie alles wat skitter, is goud nie; ons mag nooit ons beskerming in die steek laat nie, geen plek vir die duiwel gee nie en hy sal hulpeloos teen u wees.

3. Gewelddadig en aanstootlik: Slange en skerpioene is gewelddadige en aanstootlike wesens. Demone is ook gewelddadig van aard, hulle glimlag nie, hulle wil steel, doodmaak en vernietig. As u hulle moet oorkom, moet u ook 'n gewelddadige Christen wees. is slegs die gewelddadige wat dit met geweld neem. Die lewe bevoordeel nie die saggeaarde en onskadelike nie, dit bevoordeel net die vrymoedige en gewelddadige. Die leeu in jou moet lewendig word. solank u defensief bly, sal die duiwel aanhou om u aan te val, maar sodra u aanstootlik raak en die duiwel aanval, sal hy van u wegvlug. Jakobus 4: 7.

4. Hulle kan verpletter word: Slange en skerpioene kan verpletter word, ook duiwels kan verpletter word. Jesus het ons die outoriteit gegee om elke demoon wat teen ons kom, te vermorsel. Die duiwel is nie meer 'n faktor nie, jy as christen, jy is beter as die duiwel. As die duiwel teen u kom, verpletter u hom in die naam van Jesus Christus. 'N Mens kan die vraag vra: hoe kan ek slange en skerpioene as gelowige vermorsel? ons sal dit binnekort ondersoek.

Hoe om slange en skerpioene te verpletter

Daar is drie maniere om slange en skerpioene te verpletter, dit is die woord, geloof en gebed. Laat ons na mekaar kyk:

1. Die Woord: Die woord van God is die wil van God, en die wil van God is die gedagte van God. Die woord van God word gerugsteun met die integriteit van God. Dit beteken wat die woord ook al sê, geen duiwel kan dit teenstaan ​​nie. As u gesag oor die duiwel en sy agente wil beveel, moet u 'n student van die woord wees. U moet die woord van God bestudeer en toelaat dat dit ryklik in u woon. Jesus was vol van die woord, in werklikheid is Hy die Woord van God wat verpersoonlik is. Toe die duiwel hom in die woestyn kom versoek het, het hy die duiwel teëstaan ​​deur die woord van God, Matteus 4:10. Elke gelowige wat vol is van die woord van God, kan nie 'n slagoffer van satan wees nie.

2. Geloof: Sonder geloof kan u nie die krag van God openbaar nie. Sonder geloof kan u nie die magte van die duisternis onderwerp nie. Geloof is absolute vertroue en afhanklikheid van God deur sy woord. As u op God vertrou en afhanklik is, kan geen duiwel u oorkom nie. Jesus Christus was vol geloof, daarom het Hy elke duiwel wat sy weg gekom het, oorwin. Solank u geloof in plek is, sal u elke duiwel wat u pad kom, onderwerp.

3. Gebed:Deur gebede voer ons oordeel uit oor die koninkryk van die duisternis. Die krag in die woord van God en ons geloof word deur die altaar van gebede geopenbaar. Deur gebede kan u die helkragte beveel om voor u voete te buig. U ontneem elke weerstandige mag wat u lot beveg. 'N Christen sonder gebed sal altyd die slagoffer van die duiwel wees. Slegs Christene wat nie bid nie, eindig as prooi vir die duiwel. Ek het 'n paar kragtige gebedspunte opgestel om vandag slange en skerpioene vir u te verpletter. Noudat u ingelig is, voer hierdie gebede in geloof aan en ontvang u onmiddellike wonderwerke in Jesus Christus naam.

Gebedspunte

1. Vader, ek dank U dat alle magte aan u behoort in Jesus Christus Naam

2. Vader, ek kom met vrymoedigheid na u troon van genade om barmhartigheid en genade te ontvang in Jesus Christus Naam

3. U bose oë wat my lot monitor, ek beveel u om blind te word in Jesus Christus Naam

4. Elke territoriale demoon wat teen my staan, word in Jesus Christus Naam neergeslaan

5. Ek gee voldoende plae vry vir elke farao wat veg teen my deurbraak in Jesus Christus Naam

6. Elke demoon wat die woord van God in my lewe teenstaan, word vernietig in Jesus Christus Naam

7. Ek versprei die planne van elke demoniese gangup teen my in Jesus Christus Naam

8. Ek beveel elke pyl van ellende wat teen my lewe gerig is om terug te keer na die sender in Jesus Christus Naam

9. Elke boom van verdrukking wat in my bestemming groei, word in die Naam van Jesus Christus deur vuur ontwortel en verteer

10. Elke demoon wat kom doodmaak om te steel en in my lewe te vernietig, word nou in Jesus Christus Naam vernietig

11. Elke demoniese menslike agent wat gehuur word om my af te trek, neer te val en te sterf in Jesus Christus Naam

12. Elke verbond van harde lewe word vernietig in Jesus Christus Naam

13. Elke slanggees wat teen my lewe werk, word vernietig in Jesus Christus Naam

14. Elke bose neerslag in my lewe word nou deur die bloed van Jesus Christus gespoel.

15. Elke verdrukking wat my deurbrake teiken, word in Jesus Christus Naam uitgewis

16. Elke demoon wat siekte en siektes in my lewe veroorsaak, word vernietig in Jesus Christus Naam

17. Elke demoon van armoede in my lewe, word vernietig in Jesus Christus Naam

18. Elke bose stem wat teen my lewe spreek, word vernietig in Jesus Christus Naam

19. Elke handeling van hekse en towenaars in my lewe word nou vernietig in Jesus Christus Naam

20. Ek verpletter elke slang en skerpioene wat nou teen my kom in Jesus Christus Naam

21. Ek laat strydende engele vry om die planne van die vyand teen my lewe in Jesus Christus Naam te vernietig

22. Ek verklaar dat ek onstuitbaar is in Jesus Christus Naam

23. Ek verklaar dat ek onkundig is in Jesus Christus Naam

24. Ek verklaar my algehele outoriteit oor alle duiwels in Jesus Christus Naam

25. Ek verwerp geestelike blindheid in Jesus Christus Naam

26. Van hierdie dag af sal ek in elke genade in Jesus Christus Naam ten gunste van wandel

27. Almal wat hierdie jaar teen my sal veg, sal in die Naam van Jesus Christus vernietig word

28. Ek ontbloot elke demoniese menslike agent wat op my lot sit in Jesus Christus Naam

29. Ek verklaar dat ek geseënd is in Jesus Christus Naam

30. Dankie Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

3 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.