Hoe om effektief te bid vir wonderwerke

0
15968

Daar is tye dat alles wat ons nodig het in ons lewe niks minder is as a Miracle. God is nie 'n towenaar nie, maar dit beteken nie dat God nie wonders doen nie. Daar is oomblikke in ons lewens dat dinge gebeur en ons sal weet dat dit net God kan wees.

Gebed is 'n manier om met God te kommunikeer, dit is ook 'n manier om opbrengste van God te kry. Effektiewe gebed want wonderwerk vereis 'n ekstra poging van gelowiges. As die situasie versleg en alle hoop weg is, is die enigste ding wat ons verwag, Wonderwerk. God sal altyd wonders doen selfs op die laaste oomblik as dit lyk of alle hoop verlore gegaan het. Die wil van God vir die mens is dat ons vra en Hy sal ons antwoord.

'N Wonder kan 'n perfekte uitdrukking beteken om te wys hoe lief God jou het. Daarom gebeur dit nie die hele tyd en met almal nie. Daar is soveel mense wat aan 'n gebeurtenis gesterf het dat ander dit oorleef het. Gebeurtenisse wat selfs nie die beste mediese praktisyns in die wêreld kan begryp nie, perfekte genesing wat hulle oorweldig.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

God se wonder gaan verder as menslike begrip. Dit vernietig die protokol van die mens. Die enigste vraag wat mense sal kan vra, is hoe het dit gebeur? maar niemand sal konkrete verklarings kan gee oor wat en hoe dit gebeur het nie.
In die gees-ryk bestaan ​​daar egter reëls en riglyne om dinge te doen. Gelowiges het 'n behoefte om sekere beginsels te volg wanneer hulle vir 'n wonderwerk bid.


Bid met geloof

Die boek Hebreërs 11: 6 het verduidelik dat sonder geloof dit onmoontlik is om te behaag, elkeen wat na God toe moet kom, moet glo dat Hy bestaan ​​en Hy is 'n beloner vir diegene wat Hom ywerig soek. Voordat iemand iets van God kan eis, moet hy of sy eers glo dat God bestaan.

Dit is blykbaar onmoontlik om iets te vra van iemand wat nie daarin glo nie. Gebede wat gelewer word aan 'n God of voorwerp waarin 'n mens nie glo nie, sal nie beantwoord word nie. Die eerste ding wat iemand moet doen in die proses om effektief te bid vir 'n wonderwerk, is om te glo dat God bestaan. Geloof kom deur te hoor, soms breek ons ​​geloof op wanneer ons nêrens kan draai nie. As die lewe ons so hard tref dat ons op ons voete val, is dit nie die tyd om te huil of bedroef te wees nie, dit is die beste tyd om met God te praat.

Die Skrif sê ook dat God 'n beloner is van diegene wat Hom ywerig soek. Dit beteken dat 'n mens 'n konsekwente gebedsman moet wees. Ons bid in die mate dat God self ons stem herken as ons huil, dit is die krag van ywerig. Geloof is 'n ware instrument om 'n wonderwerk te laat gebeur. Abraham het miskien nie 'n kind gehad ten spyte van God se belofte nie, maar Abraham se geloof was die katalisator wat die koms van Isak gebore het.

Bid vir dinge wat net God kan doen

God alleen is die een wat die onmoontlike kan doen. Soms bid ons tot God om ons te help om situasies op te los wat Hy ons die genade en die vermoë gegee het om self te doen. Ons mis dit op die oomblik dat ons begin bid vir dinge wat God ons die vermoë gegee het om self te doen, God sal net sit en ons dophou. Dit is gedurende daardie oomblikke wat ons dink dat God nie meer na gebed luister nie. Gedurende hierdie tydperke kan ons selfs twyfel oor die bestaan ​​van God.

Ons moet verstaan ​​wanneer om vir 'n wonderwerk te bid. 'N Student wat nog niks gelees het wat tot God gebid het nie, en dat hy antwoorde op die vrae in die eksamen wat hy binne 'n kort tydjie sal skryf, sal ken, is slegs 'n voorbeeld van hoe 'n hele aantal Christene verkeerd bid. Hulle roep die gees van God op vir die verkeerde weg, en op daardie tydstip sal selfs God stil wees. Die skrif sê in die boek Spreuke 5:23 Hy sterf weens gebrek aan dissipline, en weens sy groot dwaasheid het hy dwaal.

Dit verklaar waarom baie mense dink dat God nie bestaan ​​nie en dat hulle wegdryf in die bodemlose put van die ongereddes bloot omdat hulle nie wysheid het nie. Dieselfde boek Spreuke sê dat wysheid winsgewend is om te regisseer. Ons as gelowige moet verstaan ​​wanneer ons tot God moet bid vir wonderwerke.

In die boek Esegiël 37: 3 het God die profeet Esegiël gevra dat Esegiël geantwoord het dat net God dit weet as die droë bene weer sal opkom. Hy is die God van moontlikhede; hy kan niks doen nie. In ons gedagtes ken ons die situasies wat net God kan oplos. Byvoorbeeld, iemand wat deur 'n veteraan bevestig is dat hy sterf, as alle mediese pogings as abortief geblyk het en die geneeshere hoop verloor het op die herlewing van so iemand, kan God sy wonders doen. Hy is die enigste een wat 'n droë been maak om weer lewe te kry.

Bid met die Woord van God

Die Skrif sê dat u woord 'n lamp vir my voete is, ons lig vir my deel. Die woord van God is 'n kragtige wapen; die Bybel laat ons verstaan ​​dat God sy woorde selfs meer eer as sy naam.
Al sal die hemel en die aarde verbygaan, sal nie een van my woorde gaan as dit nie die doel waarvoor dit gestuur is, vervul het nie. Elke keer as ons wil bid, moet ons leer om die woord van God in gebede te gebruik.

Selfs Christus bestudeer die Skrif, en die oomblik word hy deur die duiwel in die versoeking gebring dat hy klip in brood moes verander omdat hy honger was. Christus het gesê dat daar geskrywe is dat die mens nie alleen van brood mag lewe nie, maar deur elke woord wat uit die mond van God kom. Moreso, toe hy in die versoeking kom om voor die duiwel te buig, het Christus gesê dat daar geskrywe is dat u u Here u God nie sal versoek nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.