Verlossingsgebede vir eersgebore seuns

Datum:

Eksodus 13: 2 Heilig my al die eersgeborenes wat die moederskoot open onder die kinders van Israel, mense sowel as diere; dit is myne.

Elke eersgebore seun word georden om 'n wonderlike instrument in die hande van God te wees. In die ryk van die Gees behoort die eerste altyd aan God. God heilig altyd die eerste, om plek te maak vir ander om geseën te word. Elke eersgebore kind word tot grootheid georden, eersgebore kinders word deur God gekenmerk om sy broers en susters daarheen te laat lei. Net soos wat God 'n wonderlike plan het vir eersgebore seuns, is die duiwel ook die bestemming. Ons gaan vandag bid vir eersgebore seuns. Hierdie artikel fokus hoofsaaklik op die eerste manlike kind van die gesin.

Die duiwel sal altyd agterkom waarin God belangstel. Daarom is die lewe van baie eersgebore seuns in 'n vreeslike vorm.
Die duiwel is op die punt om die lot van die eersgebore kind te vernietig. Hy weet dat as hy die kop kan oorwin, hy die res kan oorwin. Elke eersgebore kind moet gewelddadig wees in die gees, as u as eersgebore kind dit in die lewe moet maak, moet u met God verbind wees en die duiwel gewelddadig teenstaan. Terwyl u hierdie artikel vandag lees, sal God u oë oopmaak om die redes agter al u uitdagings te sien en sal u almal in Jesus Christus se naam oorkom.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Geestelike aanslag op eersgebore seuns

Exodus 4:22 En jy moet aan Farao sê: So spreek die HERE: Israel is my seun, my eersgeborene. Eksodus 4:23 En ek sê vir jou: Laat my seun trek, dat hy my kan dien; en as u weier; om hom te laat gaan, kyk, ek maak jou seun dood, jou eersgeborene.


Die poorte van hel, het 'n spesiale agenda vir alle eersgebore seuns. Die duiwel werk dag en nag om te sien dat geen eersgebore kind slaag nie. Ek wil hê dat u saam met my moet waarneem, het u gewonder waarom baie eersgeborenes nie in die lewe slaag nie? baie van hulle sukkel om oor die weg te kom, die werk soos olifante, maar die voer soos miere. Dit is die werk van die magte van die duisternis. Hierdie demoniese magte val die eersgebore kind aan en verseker dat hy dit nooit in die lewe maak nie. Ons gaan na enkele Bybelse voorbeelde kyk van eersgebore kinders wat deur satan aangeval is.

1. Kain: Kain was die eerste van sy ouers, Adam en Eva, en hy het 'n jonger broer gehad met die naam Abel. Ons ken almal die verhaal van Kain en hoe hy beland het. Kain het sy broer uit afguns doodgemaak en hy is vir ewig vervloek en verban, Genesis 4: 9-16. Maar voor daardie tyd het God Kain geroep toe hy kwaad was dat sy offer nie aanvaar is nie, en hom gewaarsku dat die duiwel om die draai is om hom weg te ruk, dat hy die duiwel moet weerstaan, maar hy het nie geluister nie, Genesis 4: 6-7 . Kain het dit gemis vanweë woede en afguns, en hy het die duiwel hom van sy geboorte laat beroof. Baie eersgebore seuns is vandag soos Kain; hulle is nie geestelik sensitief om te weet dat die duiwel agter hulle aan is nie. Selfs as hulle deur mense van God gewaarsku word om geestelik en biddend te wees, beskou hulle dit as vanselfsprekend en is dit uiteindelik spyt.

2. Ruben: Ruben is die eerste seun van Jakob, die een wat veronderstel was om die stamme van Isreal aan die hoof te wees. Maar hy het dit verloor weens die sonde van owerspel. Dit is inderdaad 'n aanval op sy lewe deur die duiwel. Ruben was nie geestelik sensitief nie, daarom het hy toegelaat dat 'n bietjie plesier hom van sy geboortesreg vryf. Lees wat sy pa vir hom gesê het:
Genesis 49: 3 Ruben, jy is my eersgeborene, my sterkte en die begin van my krag, die voortreflikheid van waardigheid en die voortreflikheid van krag: 49: 4 onbestendig soos water, jy mag nie uitblink nie; omdat jy opgegaan het na die bed van jou vader; dan het jy dit verontreinig; hy het opgegaan na my rusbank toe.

Sien jy dit? Ruben het sy plek verloor omdat hy vir die val van die duiwel geval het. Die duiwel kon enige van die twaalf seuns van Jakob in die versoeking gebring het, maar hy het Ruben, die eerste seun, gekies. Dit is 'n duidelike aanduiding dat die duiwel besondere belangstelling het vir eersgebore seuns, en dat sy primêre doelwit is dat hulle die plek in die lot verloor.

3. Esau: Nog voordat Esau gebore is, het God reeds Esau verwerp en Jakob gekies. Baie mense wonder miskien: waarom sal God 'n kind verwerp nog voordat die kind gebore word? die antwoord is eenvoudig; God ken reeds die lewe van daardie kind; Hy ken al in sy soewereiniteit al die keuses wat Esau in sy leeftyd sal maak, daarom kies hy vir Jakob. Om dit te bevestig, sien ons dat Esau, toe albei grootgeword het, geen geestelike dinge waardeer nie, dat sy reg as eersgeborene deur God aan hom gegee is, maar hy het dit verkoop vir voedsel, waardeer hy sy buik meer as sy bestemming, d.w.s. waarom hy dit verloor het. God het sy toekoms gesien en al die keuses wat hy sal kies, daarom is Jakob gekies.

Baie eersgebore seuns is vandag soos Esau,. die duiwel het sy oë daar verblind vir die dinge wat van belang is in die lewe. Hulle waardeer nie die dinge van God en die dinge wat daar by die noodlot gaan nie, daarom verloor die meeste van hulle soos Esau hul plek. U sal nie u plek in die naam van Jesus Christus verloor nie.

Daar is baie ander voorbeelde in die bybel van eersgebore seuns, wat hul plek verloor het as gevolg van die aanval op hul lotgevalle uit die put van die hel. Die enkele wat ek pas genoem het, is net om u oë oop te maak vir die feit dat as u 'n eersgebore seun in u gesin is, u biddend en vol gewelddadige geloof moet wees. Elke eersgebore kind behoort aan die Here, daarom is die duiwel persoonlik na die lot van die eersgebore kinders van God. Jesus het aarde toe gekom as God se eersgebore seun, nadat hy aan die wêreld geopenbaar is, het die duiwel hom in die woestyn versoek. Wat was die doel van die versoeking? Dit is vir Christus om sy plek te verloor, eer aan God Jesus Christus het die duiwel oorwin. Ek sien hoe elke eersgebore seun dit lees, die duiwel in Jesus Christus se naam oorwin.

Hoe om as eersgebore Seun verlos te word

Ons gaan na vyf stappe kyk om uit die duisternis verlos te word as eersgebore kind.

1. Wedergebore wees:

Johannes 3: 3 Jesus antwoord en sê vir hom: Voorwaar, voorwaar Ek sê vir jou, as iemand nie wedergebore word nie, kan hy die koninkryk van God nie sien nie.

Wedergeboorte is die eerste stap om die duiwel as eerste gebore seun te oorkom. As u wedergebore is, word u uit God gebore, en as u uit God gebore is, is u 'n oorwinnaar en het die wêreld oorwin. 1 Johannes 5: 4. U kan nie 'n kind van God wees nie en steeds 'n slagoffer van die duiwel bly, terwyl u Jesus Christus as u Heer en Verlosser aanvaar het en sodoende gesag oor alle duiwels ontvang het. Om hierdie outoriteit te bemeester, moet u Gods handleiding, wat die Bybel is, raadpleeg. Dit neem ons na nommer twee.

2. Bestudeer die Woord:

2 Timótheüs 2:15 Bestudeer om jouself goed te keur vir God, 'n werknemer wat nie hoef te skaam nie, en die woord van die waarheid met reg verdeel.

Elke kind van God moet 'n student van die woord van God wees. Die enigste voedsel van u geestesman is die woord van God. As u nie die woord van God daagliks bestudeer nie, kan u nooit groei tot geestelike martelheid nie. En dit verg geestelike volwassenheid om die duiwel te oorkom. Die woord van God is soos 'n spieël, dit wys vir u die prentjie van wie u in Christus is. Die woord van God maak u oë oop om alles te sien wat God in sy woord vir ons voorsien het, ook die woord van God wys ons hoe om die duiwel te verslaan en voort te gaan om hom te verslaan en te vernietig. As u as eersgebore seun moet slaag, moet u 'n student van die woord wees, en u moet die woord van God ook laat werk.

3. Wees Aman van die geloof:

MATTHEUS 17:20 En Jesus sê vir hulle: Vanweë julle ongeloof; want voorwaar Ek sê vir julle, as julle geloof het soos 'n mosterdsaad, sal julle vir hierdie berg sê: Gaan hiervandaan na u plek; en dit sal verwyder; en niks sal vir jou onmoontlik wees nie.

Om die duiwel te oorkom, moet u 'n man van geloof wees. Geloof is die enigste krag wat berge kan beweeg. As u 'n man van geloof is, kan geen duiwel u in die lewe trap nie. Geloof is die krag wat ons gebruik om ons vlakke te verander. As eersgebore kind moet u 'n gewelddadige en veeleisende geloof beoefen as u grootheid in u lewe moet sien.

4. Wees toegewyd aan God:

Jer 29:13 En julle sal My soek en My vind as julle My met u hele hart soek.

As 'n eersgebore seun moet jy tot God toegewy wees. Dien God volledig en volledig; moenie een been in die kerk sit en 'n ander been in die wêreld nie. Hou vas aan God en Hy sal u gevegte vir u veg. Baie Christene beweer dat hulle God soek, maar daar is harte ver van God; ons God sien die hart; as u hart ver van Hom is, sal Hy ver van u wees. U moet agtervolg na God, probeer om Hom persoonlik te ken, 'n persoonlike verhouding met Jesus Christus te ontwikkel. U kan nie met God verbind wees en 'n slagoffer van die duiwel bly nie.

Ek moedig u aan om 'n aktiewe Christen te wees, by 'n groep vrywilligers in u plaaslike kerk aan te sluit en alles in te win as u God daar dien. Moet ook nooit eredienste mis nie, hoe meer u die woord van God hoor, hoe nader u aan Hom kom.

5. Wees biddend:

Matteus 18:18 Voorwaar Ek sê vir julle, alles wat julle op die aarde sal bind, sal in die hemel gebonde wees; en alles wat julle op die aarde los, sal in die hemel losgemaak word.

'N Gebed minder, Christen is 'n magtelose Christen. Elke keer as ons bid, aktiveer ons die krag van God binne-in ons en werk dit. As u krag in u lewe as christen wil sien, moet u 'n gebedsvegter wees. U moet die daad van verlossingsgebede bemeester. Ek het 'n paar kragtige bevrydingsgebede vir u as 'n eersgebore seun noukeurig gekies. Hierdie gebede in die hand van 'n gelowige is soos 'n kernwapen in die hand van 'n terroris; almal is in gevaar. Maar in u geval is dit net die duiwel en sy demone wat in gevaar is.

Terwyl u vandag hierdie verlossingsgebede met u hele hart beoefen, sien ek die beleg van die duiwel oor u bestemming nou vernietig word in die naam van Jesus Christus. As eersgebore seun moet jy opstaan ​​en dit vir die duiwel vertel genoeg is genoeg, Ek kan nie aanhou om hierdie ellende te hê nie, ek moet vlakke verander, uit my lewe en my lot kom, ensovoorts. U moet die duiwel uit alle hoeke aanval totdat u van sy boeie loskom. Vandag is u dag van verlossing in Jesus Christus naam.

Bevryding gebede

1. Ek bevry my van elke droom-teistering, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

2. Ek bevry my van elke familie-skande, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

3. Ek bevry my van elke voorvaderlike vloeke, van die grondlegging van my lewe, in die Naam van Jesus.

4. Ek bevry my van elke gedagte-fragmentasie, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

5. Ek bevry my van elke diergees, van die grondlegging van my lewe af in die Naam van Jesus.

6. Ek bevry my van die oorheersing van mariene magte, van die grondlegging van my lewe, in die naam van Jesus.

7. Ek bevry my van die gees van skynheiligheid, van die grondlegging van my lewe, in die naam van Jesus.

8. Ek bevry my van die vagabondgees, van die grondlegging van my lewe, in die Naam van Jesus.

9. Ek bevry my van die prestasie, van die grondslag van my lewe af, in die Naam van Jesus.

10. Ek bevry my van elke stigtersman, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

11. Ek bevry my van die gees van die dood en die hel, van die grondlegging van my lewe, in die naam van Jesus.

12. Ek bevry my van elke hekseryhok, van die grondlegging van my lewe af, in die Naam van Jesus.

13. Ek bevry my van bloedbesoedeling, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

14. Ek bevry my van die gees van besoedeling, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

15. Ek bevry my van elke saad van magteloosheid, van die grondlegging van my lewe af in die Naam van Jesus.

16. Ek bevry my van elke vorm van stagnasie, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

17. ​​Ek bevry my van skaamte, van die grondlegging van my lewe af in die Naam van Jesus.

18. Ek verlos myself van mislukking aan die rand van my wonderwerk, van die grondlegging van my lewe, in die Naam van Jesus.

19. Ek bevry my van geestelike blindheid, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

20. Ek bevry my van geestelike doofheid, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

21. Ek bevry my van swak afwerking, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

22. Ek bevry my van vloeke en spreuke vanaf die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

23. Ek bevry my van bekende geeste, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

24. Ek bevry my van bose patrone, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

25. Ek bevry my van die seëverbond, van die grondlegging van my lewe, in die Naam van Jesus.

26. Ek bevry my van elke bose hangslot, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

27. Ek bevry my van elke demoniese aanval, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

28. Ek verlos my van die gees van die dode, van die grondlegging van my lewe, in die Naam van Jesus.

29. Ek bevry my van elke vaagwegstyl, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

30. Ek bevry my van die ontydige dood, van die grondlegging van my lewe, in die Naam van Jesus.

31. Ek bevry my van geestelike onstabiliteit vanaf die grondslag van my lewe, in die naam van Jesus.

32. Ek bevry my van elke pyl van frustrasie, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

33. Ek bevry my van siektes en siektes, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

34. Ek bevry my van vloeke van ouers, van die grondslag van my lewe af in die Naam van Jesus.

35. Ek bevry my van die gewelddadige dood, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

36. Ek bevry my van elke abnormale gedrag, van die grondslag van my lewe af, in die Naam van Jesus.

37. Ek bevry my van onbeheerbare woede, van die grondslag van my lewe, in die Naam van Jesus.

38. Ek bevry my van sataniese vreemde stemme, van die grondslag van my lewe, in die naam van Jesus.

39. Ek het myself afgesny van elke stamgees en vloek, in Jesus se Naam.

40. Ek het myself afgesny van elke territoriale gees en vloek, in Jesus se naam.

Vader, ek dank U vir my totale verlossing in Jesus Naam.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

10 KOMMENTAAR

  1. Geseënde oggend het ek gister net op hierdie webwerf afgekom en ek het 'n paar gebedspunte gelees en gedruk. Ek is regtig geestelik gehelp. Dankie dat God u kan seën en u prediking en leer sal vergroot, ek is sekerlik geblus deur u werk in Christus. Amen

  2. me ni mzaliwa wakwanza maisha yagu ilinibadilikia tu mara moja nilikua na vitu mingi sana za thamana nikapoteza kazi sai naomba usaidizi kwa mama yagu leo ​​nimeani akuna kitu aiwezekani kwa mungu adi nilikua pottakaekaenda kuji maombi zaidi shetani alinizusha lakini nitapanda sana zaidi ya maali nilikua niko nairobi

  3. Altyd Getroue Vader, ek dank U dat U hierdie gebede deurgebring het, dit kan net U God wees... Ek glo U het 'n groot plan vir my lewe en het my deur hierdie Gebede laat kom... Dankie abba vader want ek weet reeds dat jy my gebede verhoor het AMEN……

  4. Man van God EK IS die eerste gebore in ons familie, maar gaan deur baie goddeloosheid, wat nie my keuse behoort te wees nie, mag God my verlos hiervan in Jesus Naam, veral die gees van onsterflikheid

  5. Dankie vir die lesse oor die die eersgeborenes is 'n ma van 5 eersgeborenes in die gesin wat sukkel met die lewe en nog erger met my seun hy is geestelik gebonde . Hy gebruik al sy salaris om koppigheid harteloos te drink en hy weet nie wat hy veronderstel is om te doen nie. Bid asseblief vir sy verlossing. Ek het alles probeer wat ek kan.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...