Gebed vir my siek kind

1
26451
gebed vir my siek kind

Hoe voel u as u klein kindjie getref word? siekte? Voel u gelukkig as u kosbare kind siek is? Veral as dit blyk dat hy of sy nie reageer op alle behandeling wat deur mediese praktisyns toegedien is nie. Dit is die beste tyd om dit in gebede na die Here toe te neem.

Kinders is die erfenis van God, sê die Bybel soos 'n pyl in die hande van 'n kryger is, so is klein kindertjies in die hande van God. Die Skrif sê dat my kinders tekens en wonders is en nie siektes nie. Hoe gereeld praat u as ouer in die lewe van u kinders? u hoef nie te wag totdat hulle siek is voordat u 'n altaar van gebed vir hulle oprig nie.

Of u al vantevore vir hulle gebid het of nie, dit is nie te laat om nou 'n altaar van gebed vir hulle op te rig nie, veral noudat hy of sy op die siekbed is. Sê die volgende gebede vir u siek kind.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebede

Hemelse Vader, dit is met 'n swaar hart dat ek vandag met u praat, die kind wat U my geseën het, is af met 'n siekte. U woord sê dat ons deur u streep genees is. Here, ek vra dat u hande van genesing op my kind vrygelaat word. Ek vra dat deur u genade elke orgaan wat aangeraak moet word, ek sal vra dat u hande nou dadelik aan hulle sal raak en my kind genesings sal gee in Jesus naam.


Here God van die hemel, daarvoor is geskrywe dat my kinders vir tekens en wonders is. Here, laat u wonder oor die gesondheid van my kind gebeur. Ek vra dat u my kind deur u genade sterk gesondheid moet gee, dat u die God van alle vlees is; daar is niks wat vir u onmoontlik is om te doen nie; ek glo sterk in wat u sal doen, Here moet my nie beskaam nie. Here God, ek vra dat u naam nie vervloek en mishandel sal word oor my kind nie; hulle weet dat ek 'n lewende God dien, sodat almal kan weet dat daar 'n God in Israel is, sodat hulle kan weet dat die Heilige van Israel seëvier. om die juk van siekte te vernietig, gee my kindjie 'n goeie gesondheid in Jesus naam.

U woord sê dat u die dwase dinge van die wêreld sal gebruik om die verstandiges te verwar, buite die begrip van mediese personeel, buite hul analogie, om u wonderwerk te laat gebeur. Laat u wonderwerk gebeur, want net u is die ware wonderwerker, die perfekte geneser, ek vra dat u u wonderwerk oor my kind sal laat gebeur. Here U is die kragtige geneser. Ek wil hê dat u moet opstaan ​​en doen wat net U kan doen. Dinge wat elke beroep sal verbaas, sodat hulle kan weet dat dit net God kan wees, vra ek dat u u wonderwerk sal laat gebeur oor my kind se gesondheid in Jesus naam.

Hemelse Vader, ek smeek dat u wysheid sal gee aan die dokters wat verantwoordelik is vir die behandeling van my kind. Die Bybel laat ons verstaan ​​dat elke goeie idee van U kom, Here, ek vra dat u hulle sal leer buite hul professionele omvang, ek vra dat u hulle sal help verder as elke werkinstrument waarop hulle vertrou, en u sal my kind veilig bring weer sy voete. Aardse dokters kan maar net probeer, u is die enigste een wat heeltemal genees, aangesien die dokters alles in hul vermoë sal doen, vra ek dat u hulle sal help en die uiteindelike resultaat sal 'n sukses in Jesus se naam wees.

Hemelse Here, ek soek u Heilige Gees en krag dat hulle my kind weer sal blaas. Elke bene, weefsel, ader en elke orgaan in sy liggaam sal weer die lewensasem kry. Ek wil die stem van my kind hoor wat my speels Mummie / Pappa noem, ek het sy / haar vrolikheid gemis. Here asb in u oneindige genade, blaas weer lewe in sy siek liggaam. My hart is verontrus, my geluk het afgeneem as gevolg van my kind se ontspankende gesondheidstoestand, Here herstel hom / haar weer op in Jesus se naam. Want daar is geskrywe dat ons nie sal sterwe nie, maar dat ons sal lewe om die werke van die Here in die land van die lewendes te verkondig; laat my kind lewe sodat hy u werke kan verkondig.

Vader Here, die vreugde van elke ouer is om te sien hoe hul kindjie groei. Here, elke ouer geniet soveel vreugde om hul kindertjies te sien groei, maar my eie geluk word binnekort versteur deur my kind se slegte toestand. Here, ek wil hê dat my kind weer gesond moet wees. Die Bybel sê dat Hy sy woorde uitgestuur het, en dit genees hulle siektes. Here, ek vra dat u u woord van genesing in my kind sal spreek. Die Bybel het my ook laat verstaan ​​dat in die begin die woord was en dat die woord by God was en dat God die woord was. Met die woord is alles gemaak en daarsonder is daar niks gemaak nie. Here, ek vra dat u u woord van krag, u woord van genesing in die lewe van my kind sal gee en dat u hom sal laat groei in wysheid en in die krag van u woord.

Vader Here, ek vra dat u my krag sal gee om nie moeg te wees in hierdie moeilike tyd nie. Ek vra dat u u vuur in my weer sal aansteek, sodat ek nie hulp kan soek waar daar nie is nie. Ek soek die genade om altyd op u woord te vertrou en te hoop, selfs as dit lyk asof niks werk nie, as dit lyk asof die stryd op die punt staan ​​om verlore te gaan, soek ek die genade om standvastig te bly en altyd in u te hoop dat u toorn altyd u wonders selfs op die sterwensnoot. Ek wil nie hê dat my kind se siekte my in 'n ou Christen moet verander nie, ek wil nie eens 'n gelowige wees nie, en ek vra dat my kind se gesondheidstoestand nie in Jesus se naam terugval nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed vir diegene wat aan dwelms verslaaf is
Volgende artikelGebede vir seksuele suiwerheid
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.