20 Gebedspunte vir innerlike vrede in beroering

0
17217
VREDE SOOS 'N RIVIER

Johannes 14:27: Vrede laat Ek by julle; my vrede gee Ek aan julle; nie soos die wêreld gee, gee Ek aan julle nie. Laat u hart nie ontsteld wees nie, en laat dit nie bang wees nie.

Wat doen jy as die stormstorm van die lewe vol woede oor jou kom? Die vrede van God, die Almagtige, is genoeg om elke spanning en onrus te kalmeer. Baie mense weet dit egter nie, maar hulle bestuur Helter-skelter selfs na plekke waar hulle nooit hulp sal kry nie.

Die wêreld is gevul met soveel probleme, van ekonomieverdelings tot maatskaplike grondwetlike probleme, tot gesinsprobleme en soveel meer. Dit lyk asof die vrede van die wêreld deur 'n onbekende mag weggeneem is. Selfs die rykes en rykes loop ook rond of omdat hulle nie vrede het nie. As daar gebed was, moet 'n man sê dat dit 'n vredesgebed moet wees. Dit is God alleen wat 'n mens vrede kan gee. Selfs die ryk en ryk kan dit nie met materiële rykdom koop nie. Geen wonder dat die rykes ook huil nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

vrede kom van die innerlike deel van die gees, 'n gevoel van tevredenheid, tevredenheid en sekuriteit. Onthou in die Skrif terwyl Christus en sy dissipels op 'n boot vaar. Christus het 'n paar minute aan die slaap geraak en die vrede van die oseaan is deur 'n wilde storm bedreig. Ondanks die feit dat Christus saam met hulle in die boot was, het sy dissipels so groot geword dat hulle alles in hul vermoë het begin doen om te keer dat die boot omval, maar dit lyk asof hulle die beste nie voldoende is nie. En terwyl hulle sukkel om die boot bymekaar te hou, lê Christus in die hoek van die boot, terwyl hy rustig slaap, asof daar geen skade of gevaar is nie.


Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazon 


Toe hulle Christus uit sy slaap wakker maak, het hy opgestaan ​​en met die storm gepraat en onmiddellik is die vrede en kalmte herstel. Daar is 'n paar lesse om uit die voorval te leer. Die eerste les is dat daar geen kennis is wat deur 'n sterflike man gesmee word wat vrede kan bring nie. Apostel Peter was saam met hulle op die boot, en hy was 'n professionele visserman. As daar 'n visvanggraad was, moet apostel Peter 'n doktorsgraad hê. En een van die voorvereistes om 'n suksesvolle visser te word, is die vermoë om professioneel te vaar en die oseaan se bodem goed te verstaan. Toe die storm egter aanbreek, was selfs apostel Petrus net so hulpeloos soos die oorblywende apostels.

Hierdie les het die feit vasgestel dat slegs God vrede aan 'n man kan gee. Selfs tot die mate wat woorde gespreek word wat vrede sal bring in plaas van 'n swaard, kan net God 'n man sulke wysheid gee. Dus, in plaas daarvan om terug te sit en huil in die situasie van groot onrus wat vrede uit jou lewe gestuur het, is die beste ding wat jy liewer moet doen, dit in gebede na God toe te neem.

Net miskien wil u bid, maar u weet nie wat om te sê nie, hierdie artikel van 20 gebedspunte vir innerlike vrede in onrus sal help.

Gebedspunte

• Liewe God, ek kom vandag na u toe, my hart is ontsteld, ek vra dat u u hande van vrede sal strek na my lewe vandag in Jesus naam.

• Ek vra dat die genade sterk sal wees, selfs in my oomblik van benoudheid, selfs al lyk dit of oplossings nie kom nie, gee my die genade om sterk te wees in Jesus Naam.
• Here God, alhoewel ek nie 'n arm man is nie, het ek byna alles wat ek nodig gehad het, maar my gedagtes ken nog steeds geen vrede nie; ek bid u dat u innerlike vrede sal gee in die naam van Jesus.
• Here, ek praat met elke situasie in my lewe wat die hel op my gemoedsrus vernietig; ek vernietig hulle deur die mag in die naam van Jesus.
• Here God, ek weet dat ek niks sonder u krag is nie, ek is niks sonder u teenwoordigheid nie, ek soek u krag, Here gee my u krag in Jesus Naam.
• Hemelse Koning van Heerlikheid, ek nooi u uit om die wiel van my lewe te neem, ek gee u die onmiskenbare toegang tot die matroos van my lewe, Vader Here neem beheer oor my lewe in Jesus Naam.
• Die Skrif sê: verklaar 'n saak en dit sal vasgestel word; Here, ek beveel vrede tot elke onrus in my lewe in die Naam van Jesus.
• Here, ek bid vir genade wat my sal verhef bo my uitdagings, genade wat my sal verhef bo al my probleme, Here sal dit vir my gee.
• Ek vernietig die vyand se agenda om my gemoedsrus in die Naam van Jesus weg te neem.
• Die Skrif sê dat hulle sekerlik sal versamel, maar om ons ontwil sal hulle val en verstrooi word; Ek vernietig al hulle planne om my gemoedsrus te beëindig deur die krag in die Naam van Jesus.
• Hemelse Here, ek vra dat U die vreugde van u verlossing vir my sal herstel en my sal ondersteun met 'n vrye gees in die Naam van Jesus.
• Ek kom te staan ​​teen elke moeilikheid of pyn wat deur die bloed van Christus deur die koninkryk van die duisternis ontwerp is. Want daar is geskrywe: Ek het julle vrede gegee soos die wêreld julle nie gee nie; ek vra dat die vredevors voortdurend in my huis in die Naam van Jesus sal woon.
• Ek bid dat die genade tevrede sal wees met die bietjie wat ek het en die gees om op u te wag totdat u meer in die Naam van Jesus voorsien.
• Ek besluit die vrede van God, die Almagtige, in my huwelik, en besluit op die vrede van my finansies.
• Ek beveel vrede in my gesondheid en beveel vrede van God in my loopbaan uit die krag in Jesus se naam.
• Ek bid vir elke man en vrou wat sy gebed baie nodig het; ek spreek vrede in hulle situasie in die Naam van Jesus.
• Elke situasie in hulle lewens wat aangeraak moet word, vra ek dat u hulle dadelik sal aanraak in die naam van Jesus.
• Want die Bybel sê: hef julle hoofde op, o poorte, en hef die ewige deure op, sodat die Koning van die heerlikheid mag binnekom.
• Ek nooi die koning van heerlikheid en vrede in die situasie van hulle lewens op in die naam van Jesus.
• Dankie geseënde Verlosser vir antwoorde op gebed, dankie omdat dinge aangeraak is en situasies ten goede sal omdraai. Want in Jesus Naam het ek gebid

Amen

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.