Gebed vir 'n gebroke verhouding

1
5024
Gebed vir 'n gebroke verhouding

Spreuk 27: 6: Die wonde van 'n vriend is getrou; maar die soen van 'n vyand is bedrieglik.

Hoe voel u as u hart gebreek word deur die een wat u liefhet? veral as u gedagtes al rondom die huwelik gesentreer het, skielik het die persoon uit u lewe geloop sonder om afskeid te neem. Voel u gelukkig daaroor? Die aard van 'n man word gekenmerk deur baie onsekerheid, daarom is die mens onvoorspelbaar.

Hoe iemand met wie jy jou hart deel, iemand vir wie jy kan sterf net een oggend wakker word en besluit om weg te loop en jou hartseer te laat. Daar is geen medisyne of teenmiddel wat die pyn kan genees deur slegs die genade van God te verdwyn nie. Vandag sal ons kyk na gebed vir 'n gebroke verhouding. Baie mans en vroue het weens hartseer in depressie verval. Daar is mense wat 'n afwykende gedrag opgebou het net omdat iemand wat hulle so vertrou, hul harte gebreek het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Wanneer hartseer plaasvind, verwag die samelewing dat die twee partye moet voortgaan met die lewe. Die gevoelens van iemand wie se hart gebroke was, word baie keer nie altyd in ag geneem nie. Intussen is daar soveel mense wat die liefde opgegee het, en daarom het hulle belowe om nooit te trou nie omdat hulle nie weer so 'n bloedige ervaring wil beleef nie.

'N Ander kant van die verhaal is dat God soms wil hê dat ons 'n les moet leer of dat hy 'n beter plan het. Byvoorbeeld, as die twee vennote nie 'n gelukkige huwelik sal hê nie, selfs na berading en voorbidding, kan God toelaat dat daar 'n verskil tussen hulle is, wat die duo sal red van die toekomstige straf wat kom. Dit is dus nie alle gebroke verhoudings wat sleg is as die enigste man die toekoms kan sien nie.

U moet almal weet dat hoë verwagtinge die teleurstelling voorafgaan. As die verwagtinge van 'n man aan iets hoog is, is die teleurstelling nie ver nie. Die aard van 'n man is van so 'n aard dat dit altyd daartoe sal lei dat hy verkeerd optree en teleurstel selfs dié wat hy nie bedoel het om teleur te stel nie. Die boek Genesis noem byvoorbeeld dat God berou het dat hy die mens geskape het vanweë die werke van ons hande. As 'n man in staat is om 'n hartseer vir God, die Almagtige, te veroorsaak, hoeveel is daar dan verhouding tussen man en man?

Nietemin, God het 'n manier om die diepste van alle wonde te genees, as ons net die onmiskenbare toegang tot ons werk kan gee. Vir soveel mense wat hartseer het as gevolg van 'n gebroke verhouding, is dit die gebede om u te help om die gevoel van hartseer te oorkom.

3 maniere om 'n gebroke verhouding te vermy

1. Vra God vir rigting: Voordat ons in 'n verhouding begin, is dit uiters belangrik dat ons die aangesig van God soek voordat ons met 'n ernstige verhouding begin. Of dit nou 'n liefdesverhouding of 'n besigheidsverhouding is. As ons Sy aangesig soek, red Hy ons aangesig van skaamte en hartseer. Baie Christene ly vandag aan gebroke verhoudings omdat hulle nie probeer het om die wil van God rakende die verhouding te ken nie. Nie alles dat glitter goud is nie, selfs die duiwel kan soos 'n engel van die lig verskyn, daarom moet ons waak en bid voordat ons tot 'n verhouding gaan.

2. Bid vir die gawe van onderskeiding: Die geskenk van onderskeiding is een van die gawes van die Gees. Met hierdie geskenke kan u kwaad van ver af ruik. As hierdie geskenk in u lewe werk, sal u 'n verkeerde persoon erken as hulle in u lewe kom. In Handelinge 16 het Paulus geweet dat die jong meisie wat agter hulle profeteer, besete was met die gees van waarsêery, sodat hy nie mislei is nie. Jesus Christus het ook geweet dat die Fariseërs waar kwaad is, terwyl ander hulle sien as die naaste aan God, Jesus weet wie hulle regtig was, omdat hy hulle van sy Gees kon onderskei. As u deur hierdie Gees verduur word, sal u weet wanneer u die regte persoon sien. Ek moedig u aan om te bid dat u hierdie geskenk sal ontvang.

3. Wees getrou: Moenie net na 'n getroue maat soek nie, wees 'n getroue lewensmaat. Wees bereid om dit wat u wil kry, te gee. Die beste manier om die wêreld te verander, is deur jouself eers te verander. As u onvoorwaardelike liefde wil hê, gee onvoorwaardelike liefde, as u respek wil gee, gee respek, as u die beste wil hê, moet u uself geskik maak om die beste te verdien.

Gebede

• Here Jesus, ek het voor U gekom met 'n gebroke hart, my hart is verpletter deur die een met wie ek die res van my lewe wou spandeer. Ek het al mettertyd daaroor gebid, ek het vir verskillende geestelike begeleiding gegaan, maar tog, net een dag het my maat besluit om weg te loop en my hartgebroke gelaat, Here Jesus, ek weet dat u die genesing van alle wonde het. .

• Here God, ek sal baie keer wonder hoekom dit met my moet gebeur, ek het gedink dat ons goed is, ek het gedink dat my liefde genoeg is om ons aan die gang te hou, maar hoe verkeerd het ek die hele tyd gedoen. Jesus, ek vra dat U my die genade sal gee om aan te gaan met die lewe. Gee die krag en krag om vorentoe te smee, gee die genade om God steeds lief te hê en moet nooit opgehou het met al sy beloftes aan my nie.

• Ek vra die Here dat U my die genade sal gee om nederig te aanvaar die omstandighede wat ek nie kan verander nie; hierdie gebroke verhouding het 'n groot litteken in my hart geskep en elke keer as ek hierdie voorval onthou, het 'n vars bloedgans uit my litteken gekom, gee my die genade om in Jesus se naam verder as my litteken te kyk.

• Here God, U is my huidige hulp in die oomblik van nood, ek wil nie oorweldig word deur die pyn en trauma van hierdie gebroke verhouding nie. Ek wil nie 'n sinnelose besluit neem nie, want iemand het my hart gebreek. Here Jesus, ek vra dat U my sterker sal maak as die pyn en trauma wat veroorsaak is deur sy ongelukkige voorval.

• Here God, ek vra dat u my hart sal voel met u liefde en dat u my die verlede sal laat vergeet. Want wanneer ek dit onthou, voel ek 'n skerp pyn in my hart, Here Jesus, help my om nie meer daaraan te dink nie. Dit het iets van die verlede geword, help my asseblief sodat dit my huidige lewe nie sal beïnvloed of my toekoms sal vernietig nie.

• Here Jesus, meer as ooit tevore het ek u gees nodig, u gees wat my nader na U toe sal bring, u gees van groot kameraadskap, die gees wat my sal lei en lei. Moenie toelaat dat ek weer in die verkeerde hande val nie, ek vra dat elke keer as die deur van my hart weer oopgaan vir liefde, Here Jesus, dit moet wees vir die regte persoon.

• Here Jesus, ek weet dat dit 'n lewensfase is wat binnekort verby sal gaan. Here ek het u voog nodig, ek het nie hierdie pyn in my toekoms verby nie. Laat my nie 'n besluit neem wat sal veroorsaak dat u in my teleurgestel word nie. Help my Here dat my verbrokkelde verhouding nie my verhouding met U sal vernietig nie, en omgekeerd, gee my die genade om voortdurend u kind te wees.

• Here, ek bid vir soveel mense wat met dieselfde trauma as myne getref is; ek vra dat U hulle sal versterk, dat U hulle sal gee om dit wat hulle nie kan verander nie, te aanvaar en aan te gaan met die lewe. Nader hulle nader en nader aan u, sodat die duiwel nie hul huidige verdrukking sal benut om hul siel te verkry nie. Laat hulle 'n vriend in jou sien, gee hulle die genade om in jou vertroue te kan vertrou en te vertrou. Laat hulle 'n beter môre sien wat hulle sal help om die verlede te vergeet en aan te gaan met die lewe.

 


1 KOMMENTAAR

  1. Dit het my regtig gehelp om kwesbaar voor God te wees en Hom toe te laat om 'n traumatiese hartseer aan te spreek en te genees wat my al vir ongeveer 18 maande geraak en seergemaak het.

    Baie dankie! God seën u bediening

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.