Gebedspunte om voor te berei op 'n eksamen

0
16144
Gebedspunte om voor te berei op 'n eksamen

Prediker 9:11: Ek het teruggekeer en onder die son gesien dat die wedloop nie vinnig is nie, en ook nie die stryd vir die sterkes nie, nog brood vir die wyse, en nog rykdom vir mense van verstand en nog nie guns vir die mense nie. van vaardigheid; maar daar is tyd en toeval vir almal.

Ek onthou my studentedae, ek het 'n gesprek gehad met 'n paar van my klasmaats en iets het my opgeval tydens die gesprek. Een van die briljantste studente in my klas, 'n Christen wat almal gerespekteer het as 'n baie toegewyde. Hy het vir 'n vrou in my klas gesê dat hy nie bid voordat hy vir enige eksamen gaan sit nie.

Terwyl hy een van die beste skoliere in die hele departement is. Tydens die gesprek het die ander betoog dat dit belangrik is om te bid voordat u 'n eksamen skryf, hy het na my gedraai en gevra of ek ook moet bid voordat ek eksamen skryf. Ek het vir hom gesê dat ek bid voordat ek eksamen skryf. Toe het hy 'n oortuigende verklaring gemaak wat my opgeval het, terwyl sy uitsprake na trots mag lyk, het hy 'n paar treffende punte gemaak wat waar was. Hy het gesê dat God ons die genade gegee het om te lees en te verstaan, en dat ons baie keer nie daarvoor hoef te bid nie, dit is 'n geskenk van die natuur aan die mensdom.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Hoe ons ons brein gebruik, hang egter van ons af, en God is nie daarvoor verantwoordelik nie. Hy het verder gegaan en gesê dat die meeste Christene misluk EKSAMENn omdat hulle so hard bid, en tog weier hulle om te lees in dieselfde verhouding as wat hulle gebid het. Nou, in hierdie artikel, moedig ons nie studente aan om te bid sonder om te lees nie. Onthou dat die Skrif sê om te studeer om jouself goed te keur.

Intussen is dit ook belangrik om voor en na die eksamen vir God genade en guns te bid om ons skrif te vergesel. As die guns van God op u skrif volg, sal dit guns vind in die oë van die eksaminator. Soveel as wat u goed voorberei het deur hard te studeer, is dit ook belangrik dat u hard sal bid. Die eenvoudige foefie is asof jy nog nooit gelees en gelees het asof jy nie gebid het nie.

Daarom, nadat u gelees het en u dinge moet regmaak in die gees, sal u met God moet praat. Ons het 'n lys saamgestel van gebedspunte om voor te berei vir die eksamen. Ek moedig u aan om hierdie gebede deur geloof in te neem, wetende dat dit nie deur krag of deur krag is nie, maar deur die gees van die Here. U slaag met u eksamens in Jesus Christus Naam.

Gebedspunte.

• Here, ek dank U vir die genade wat U aan my gegee het om te studeer, ek dank U vir die voorreg om dinge te kan assimileer, Here sal U groot maak in die Naam van Jesus.

• Ek bid dat as ek aanhou lees dat u die genade sal gee om dinge reg en fundamenteel in die Naam van Jesus te gryp.
• Ek vra vir die gees van begrip, kennis en wysheid, wat my in staat sal stel om korrek te skryf tydens die eksamen. Ek bid dat u dit in my naam van Jesus sal vrylaat.
• Vader Here, as ek my voorberei op my ondersoek, vra ek dat U my sal bevoordeel in die Naam van Jesus.
• Die Bybel sê as iemand van u wysheid kortkom, laat hom van God vra wat liberaal gee. Liefdevolle Vader, ek vra dat U my die wysheid sal gee om in die Naam van Jesus te assimileer.
• Ek kom te staan ​​teen elke gees van vrees wat my hart wil oorheers; ek vernietig dit deur die bloed van Christus.
• Die Bybel sê dat jy nie bang moet wees vir jou God nie; wees nie ontsteld nie, want ek is by jou; ek vra die geestelike moed om my deeglik in die eksamenlokaal uit te druk.
• Regverdige Koning, U is die skepper van alle dinge deur 'n bron van lig en wysheid, ek vra dat u lig die duisternis van my verstand sal verlig; ek vra dat u heilige gees by my sal wees en elke vorm van vrees wat moontlik wil ontstaan.
• Liefdevolle Vader, jy is. As ek die oorsprong van alle wese is, vra ek dat u die grasie en die vermoë sal gee om al die vrae wat ek in die eksamenlokaal sal beantwoord, te interpreteer.
• Ek bid vir die krag van u Heilige gees wat die ellende in die woord van God interpreteer; ek vra dat dit my sal help om al die vrae wat ek in die Naam van Jesus gevra word, te interpreteer.

• Here God, ek vra die gees van God wat alles wat ek gelees het tot my herinnering sal bring, dat ek nie al die punte wat ek gelees het, sal vergeet nie.
• Ek soek u genade wat altyd al die dinge wat ek gelees het, sal aansteek en herinner.
• Hemelse Here, ek kom te staan ​​teen elke mag van implikasies deur die kosbare bloed van Jesus. Elke mag wat my inspanning wil frustreer, vernietig ek deur die krag in die Naam van Jesus.
• Ek soek die mag wat die veiling sal gee om die gees van die eksaminator te ken. Die krag wat my sal laat weet presies hoe die eksaminator wil hê dat die vrae beantwoord moet word, Here ek vra dat U dit aan my sal gee.
• Here Jesus, ek kom te staan ​​teen elke krag van mislukking deur die bloed van die lam. Jesus misluk nooit, dit het vir my onmoontlik geword om te misluk, elke mislukking wat die vyand beplan het, vernietig ek dit in die naam van Jesus.
• Vader Here, ek bid dat U my die genade sal gee om presies te wees in al my verduidelikings, ek soek die genade om myself met deeglikheid en sjarme uit te spreek, Here sal my vrylaat in die magtige Naam van Jesus.
• Ek vra vir die gees van uitnemendheid, een van die dinge wat u aan Daniël gegee het wat hom van ander geskei het, die gees van uitnemendheid wat my sal onderskei tot sukses; ek bid dat u my in die Naam van Jesus sal vrylaat.
• Here ek gee die eksamendag in u bekwame hande, ek vra dat u die dag in die Naam van Jesus sal heilig.
• Ek kom te staan ​​teen elke skema en agenda van die duiwel om die dag te vernietig of om dit deur die krag in die Naam van Jesus te mors.
• Dankie geseënde koning vir beantwoording van gebede, dankie vir die opgenomen eksamensukses, dankie dat u daardie dag vir uitnemendheid geken het, ek waardeer u, Hemelse Koning, laat u magtige naam verhef word.

Amen.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.