Gebede teen angs en bekommernis

0
21116
Gebede teen angs en bekommernis

Angs en bekommernisse is 'n aanvulling van vrees. As u uself ooit in 'n situasie bevind het waarin u bekommerd is oor iets, is u bang dat iets sou gebeur, dan sal u die volgende verstaan belangrikheid van hierdie gebed.

As koningin Ester deur angs en bekommernis verslaan is, sou sy nie die dapper stap geneem het om die koning se hof binne te gaan nie. Kommer en angs sal nie oplossings vir 'n probleem bied nie, maar slegs die probleem vererger.

Terwyl die kinders van Israel besig was om die land Kanaän in te neem, het Moses 'n paar jongmense in Israel uitgestuur om die land te bespied en te kyk waaruit die land bestaan. Uit alle jong mans wat as spioene uitgestuur is, is dit redelikerwys dat net Joshua en Caleb met 'n positiewe verslag terugkeer.
Ja, die res het ook die rykdom van die land gesien, hulle het die water, die vrugbare land en die ryk plantegroei gesien, en hulle het ook die reuse en die militêre paraatheid van die mense in die land gesien. Ongelukkig het hulle bevestig dat die land weliswaar goed is, maar ons kan dit nie aanneem nie weens die sterk militêre paraatheid van die mense. Hulle het 'n negatiewe verslag gebring omdat hulle bekommerd is oor wat van hulle sal word as hulle besluit om oorlog te voer met die inwoners van Kanaän.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Kaleb en Joshua het egter iets anders, iets anders, gesien wat op die een of ander manier hoop gegee het aan die gewone man van Israel.
Een van die grootste misdade van kommer en angs is dat dit die krag en moed van 'n individu wegneem. 'N Man wat te veel bekommer, sal nie meer in die beloftes van God glo nie, veral as hulle nie na vore kom nie.

As Abraham deur bekommernis en angs oorweldig is, sou hy miskien nie die vader van die geloof geword het nie, en nou sal nasies nie die seëninge van God op die lewe van Abraham kan benut nie. As daar een ding is wat ons as Christene moet oorkom, is dit kommer en angs, want dit verblind 'n man deur te sien dat God in staat is om alles te doen.

Sommige van die dinge wat met 'n man gebeur wat te veel bekommerd is, is vrees vir die onbekende, vrees dat die ergste kan gebeur, onvermoë om op te bly en te veg, onvermoë om die gees van vrees te weerstaan. En die Bybel het opdrag gegee dat die vrees dat ek nie by jou is nie, nie verskrik moet wees nie, want ek is jou God.

Hoe oorkom ek angs en bekommernis

Die bestudering van die woord en 'n effektiewe gebedslewe is die oplossing vir angs en bekommernis. Die woord van God gee ons hoop, dit versterk ons ​​geloof en stel ons in staat om al ons erfenis in Christus aan te gryp. As u vervul is met die woord van God, kan u nie die slagoffer van angs en bekommernis wees nie. Markus 9:23 sê vir ons dat alles moontlik is vir diegene wat in die woord glo, Matteus 17:20, dat ons met geloof in die woord van God alle berge kan beweeg.

As u in u innerlike man vol God se woorde is, kan u nie 'n slagoffer van angs en bekommernis wees nie. Gebede is ook 'n ander teenmiddel teen angs en bekommernis; 'n biddende Christen is 'n kragtige Christen. En 'n kragtige Christen kan nie die slagoffer van angs en bekommernis wees nie. Ek het 'n paar kragtige gebede saamgestel teen angs en bekommernisse om u te help om bekommernisse en die gees van vrees in u lewe te oorkom. Ek moedig u aan om hierdie gebede met u hele hart aan te gaan; ek sien dat u 'n sorgelose lewe in Jesus Christus leef.

GEBEDE

• Die hemelse Here, sê die Skrif, wees besorg vir niks anders as in alles deur gebede, smeking en danksegging u versoek aan God bekend te maak. Here ek vra dat U my die krag sal gee om nie weg te spoel deur die vloed van bekommernis en angs nie, vader help my om my hoop en vertroue in U te behou, gee my die genade om nooit my geloof in U te verloor nie, gee my 'n sterk sal gees wat elke vrees, bekommernis en angs in die naam van Jesus sal oorkom.

• Hemelse Vader, u ken die gedagtes wat in my hart loop, u ken my vrese en bekommernisse, alhoewel baie mense dink dat ek nog steeds bo en bo uit my benarde posisie staan, maar u alleen weet dat hierdie ding my vinnig verteer. Here, ek soek u hulp, vader stuur vir my hulp in die naam van Jesus.

• Here Jesus, sê die Bybel, want die gees wat God ons gegee het, maak ons ​​nie bang nie, maar het ons krag, liefde en selfdissipline gegee. Here ek honger na die gees wat my bekommernisse sal uitwis, ek dors na die gees wat my mag gee oor al my angs en bekommernisse in die Naam van Jesus.

• Hemelse Koning van heerlikheid, die Bybel sê dat u ons nie die gees van vrees gegee het nie, maar die gees van seunskap om Abba Vader te roep. Here, as die storm van die lewe oor my woed, as die wegdraai opdraand lyk en ek nie anders as om diep te sug nie, gee Here, in plaas van bekommernis en angs, die genade om al my sorge op U te werp. Dit was jy wat aan die kruis gesterf het vir my sonde, dit was jy wat jou eie lewe afgelê het vir die versoening en verlossing van my siel uit die put van die hel, wat meer vertroue en bewys het ek nodig om te glo dat jy sal help my? Here, ek vra dat as my bekommernis en angs toeneem, U my die genade sal gee om al my probleme in u Naam in Jesus te werp.

• Here Jesus, sê die Skrif, al loop ek deur die vallei van die doodskaduwee, vrees ek geen kwaad nie, want U is by my, maar u staf en u staf vertroos my. Here ek vra dat U my siel sal rus in u genade, ek bid dat U my sal troos in die Naam van Jesus. Die boek Jesaja 41:10 Toe die angs binne my groot was, het u troos my vreugde gebring. Here Jesus, U is die vredevors. Ek vra dat U my huis 'n nederige woonplek sal maak, en dat U my vrede sal gee in die Naam van Jesus.

• Here Jesus, die Bybel het my laat verstaan ​​dat U baie vir my omgee en dat ek al my angs en bekommernis op U kan werp wat op die troon sit. Vader, ek plaas al my bekommernisse op U, werp al my sorge op U; laat my tog nie beskaamd staan ​​nie. U het nog nooit 'n belofte gemaak sonder om dit na te kom nie. Die Bybel het my laat verstaan ​​dat u u woord verhef bo u Naam, Here, ek vra dat u al die beloftes rakende my sal nakom in die Naam van Jesus.

• Jehovah God, ek bid vir mans en vroue wie se siel baie bekommerd is deur bekommernis en angs; ek vra dat u gees hulle sal vertroos. Ek vra dat u hul oë sal open vir begrip en dat hulle sal laat sien hoeveel u vir hulle sorg en hoe lief u hulle het. Verleen aan hulle die genade om al hul bekommernisse en angs op u te werp, en ek bid dat u hulle in die naam van Jesus weer vreugde sal gee.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.