5 tipes generasiesvloeke en daar Bybelse middels

15
52994
Gebed wys teen geslagte vloeke

In die lewe is daar twee kragtige kragte wat in die lewe van individue werk, dit is seëninge en vloeke, jy loop óf onder 'n seën óf jy loop onder 'n vloek. Ons gaan vandag vyf soorte generasiesvloeke en hulle Bybelse remedies ondersoek. Die doel van hierdie artikel is om u oë oop te maak om die primêre bron van probleme wat die meeste mense in die lewe ondervind, te sien. Die grootste tragedie in die lewe is om onder 'n vloek te wees en dit nie te ken nie. Voordat ons vandag se artikel behoorlik ingaan, sal ek baie graag die definisie van seëninge en vloeke sien. As 'n ding nie behoorlik gedefinieër is nie, kan dit nie verstaan ​​word nie, en dit verg 'n goeie begrip van 'n ding om dit te bemeester. Hierdie artikel sal nie net u oë oopmaak om u probleme te sien nie, maar u sal ook die oplossings vir u deurbraak in die naam van Jesus Christus wys.

Wat is 'n seën en 'n vloek?

Die woord seën of om geseën te word en vloeke is twee van die mees verkeerde woorde in die liggaam van Christus. Baie mense verbind seëninge aan aardse rykdom en besittings. Hulle glo dat as jy ryk en suksesvol is, jy geseënd is, terwyl jy arm en gebrek is, dan is jy vervloek of ten minste nie geseënd nie. Maar as ons die Skrifte nader bekyk, sien ons dat dit nie die absolute waarheid is nie.

Wat is die Bybelse definisie van seën, of om geseën te word? Om geseën te word, beteken om deur God erken en aanvaar te word. Laat ons kyk na die Bybel in Lukas 10: 17-20 om hierdie definisie uit te brei. Ons sien die verhaal van die dissipels van Jesus Christus wat Jesus met opgewondenheid vertel hoe die duiwels onderworpe is aan hulle terwyl hulle op uitreik was. Jesus het daarop geantwoord en vertel hoe Hy sien hoe Satan soos bliksem uit die hemel val. Hy het ook verder vertel hulle oor hul gesag oor die duiwel en sy demone. Maar belangriker is dat vers 20, dit is die vers waarna ek u aandag wil vestig, Jesus het vir hulle gesê dat dit nie die moeite werd is om oor die duiwel te wees nie, maar dat u name in die hemel opgeskryf is die moeite werd om oor te juig.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Kind van God, om geseën te word, beteken om deur God geken te word en deur Hom aanvaar te word. Seëninge kan rykdom lok, maar seëninge word nie deur rykdom gemeet nie. U kan geseën word en arm wees soos Lasarus (Johannes 16:20) en ook geseënd wees en ryk wees soos papa Abraham (Genesis 13: 2).


U kan ook ryk wees en vervloek word soos die ryk man in die Bybel (Luk. 16: 20-24) en ook arm wees en gevloek wees soos die dief in die boek Josua 7: 1. Baie gelowiges het vandag gelei om te dink dat omdat hulle gebroke is, hulle nie geseën is nie, dit is 'n leuen uit die put van materialisme. Om geseën te word is 'n geestelike woord, en dit kan nie met materiële en kanale entiteite gemeet word nie. Om ryk of arm te wees is 'n produk van lewenskeuses, dit het niks te doen met of jy geseënd of vervloek is nie. Daar is vandag baie kwaaddoeners wat biljoenêrs is, en baie arm mense vandag ook wat kwaad is, dieselfde met goeie mense, sommige van hulle is ryk, en baie van hulle is nie.

Laat ons nou na vloeke gaan. Wat is 'n vloek? Daar word gesê dat 'n vloek voorkom wanneer iemand die slagoffer word van 'n slegte uitspraak. Daar word ook gesê dat 'n vloek voorkom wanneer iemand hom of haar doelbewus by iets betrek by iets wat 'n vloek kan veroorsaak wat 'n slegte uitspraak is. Vloeke is generasie; dit beteken as hulle nie omgekeer of gebreek is nie, kan hulle van een geslag na die ander oorgaan. Binnekort gaan ons oor vyf verskillende soorte generasiesvloeke en oor hoe om deur die hulp van God daarvan vry te spring.

5 soorte generasiesvloeke

1. Die vloek van God:

Genesis 3: 13-19:

13 Toe het die Here God het vir die vrou gesê: "Wat het u nou gedoen?"

Die vrou het gesê: Die slang het my bedrieg, en ek het geëet.

14 So die Here God het aan die slang gesê: 'Omdat u dit gedoen het,

'Vervloek is jy bo alle vee
    en alle wilde diere!
U sal op u buik kruip
    en jy sal stof eet
    al die dae van u lewe.
15 En ek sal vyandskap stel
    tussen jou en die vrou,
    en tussen jou nageslag en haarne;
hy sal jou kop vermorsel,
    en jy sal sy hakskeen slaan. ”

16 Aan die vrou het hy gesê:

'Ek sal jou pyne in die geboorte baie erger maak;
    met pynlike arbeid sal u kinders baar.
U begeerte is na u man,
    en hy sal oor jou heers. '

17 Aan Adam het hy gesê: 'Omdat u na u vrou geluister het en vrugte geëet het van die boom waaroor ek u beveel het, moet u nie daarvan eet nie'.

“Vervloek is die grond vanweë jou;
    deur pynlike geswoeg sal jy daaruit kos eet
    al die dae van u lewe.
18 Dit sal vir jou dorings en distels voortbring,
    en jy sal die plante van die veld eet.
19 Deur die sweet van jou voorkop
    jy sal jou kos eet
totdat jy na die aarde terugkeer,
    want jy is daaruit geneem;
vir stof is jy
    en tot stof sal jy terugkeer. ”

Die vloek van God is die eerste vloek wat na die skepping op die aarde beland het. Ons ken almal die verhaal van hoe Eva en Adam deur die duiwel mislei is en teen God gesondig het. Hierdie sonde het gelei tot die vloek van God. Dit is belangrik om daarop te let dat God die mens nooit direk gevloek het nie, maar eerder die grond gevloek het ter wille van mans. Vir die vrou het hy haar gesê dat u pyn en vir die duiwel sal baar. Hy het 'n vloek op die duiwel geplaas. Die vloek van God is geslagsgewys, daarom sukkel die vrou nog tot vandag toe met pyn, en sukkel die mens nog om die einde te bereik. Die vloek van God is die rede waarom ons bewustelik moet arbei om vandag in die lewe te slaag. Moet my nou nie verkeerd doen nie, God is nie die een wat agter mense ly nie, nee, ons ly vandag as gevolg van sonde. Die sonde waarvan ek praat, is nie die sonde wat ons gepleeg het nie, dit is die sonde wat ons van Adam geërf het. Sonde het veroorsaak dat die mens uit die heerlikheid van God geval het, toe die mens gesondig het, het God geen ander keuse gehad as om hom uit sy teenwoordigheid te verwyder nie, en elke ander ding was bloot 'n gevolg van mans se sonde.

Bybelse middel vir die vloek van God

Verlossing is die Bybelse middel vir hierdie vloek. Die dag as u Jesus Christus aanvaar as ons Here en as persoonlike verlosser, word u kind van God, u word uit God gebore en 'n nuwe skepping. Elke kind van God is vloekvry.

2. Die vloek van die wet:

Deuteronomium 28:15: Maar as u nie luister na die stem van die HERE u God nie, om te hou op al sy gebooie en sy insettinge wat ek u vandag beveel; dat al hierdie vloeke oor u sal kom en u inhaal;

Die vloek van die wet word veroorsaak deur ongehoorsaamheid. Dit was die vloek wat in die ou testament in die lewens van die kinders van Israel gewerk het. As u gehoorsaam is aan God, is u geseënd, maar as u ongehoorsaam is aan God, word u vervloek. Die goeie nuus is dit: as u wedergebore is, het Christus u bevry van al die vloeke van die wet. Galasiërs 3: 13-14.

Regsmiddel teen die vloek van die wet.

Die oplossing is verlossing.

3. Die vloek van die mens:

Hierdie vloek is 'n vloek wat self toegedien word. Dit word veroorsaak deur verkeerde dade of slegte dade. Byvoorbeeld, as u 'n gewoonte vorm om mense te verneuk en te beroof, is u onder hierdie vloek. Die Bybel het gesê “die vloek van die Here is in die huis van 'n dief”. Wys my 'n bose persoon, en ek sal jou 'n persoon wys wat onder 'n vloek verkeer. Hierdie soort vloek is generatief van aard, baie mense het vandag vloeke gelok oor hulself en hul geslag as gevolg van hul bose dade.

Geneesmiddel teen die vloek van die mens:

Die oplossing is verlossing en berou. Nadat u Jesus Christus as u Heer en Verlosser aangeneem het, moet u die Heilige Gees vra om u te lei en u te wys hoe om soos Christus te leef. U moet soveel as moontlik die nodige wysigings aan u lewenstyl aanbring, afhangende van die genade van Jesus Christus.

4. Die vloek van aanbidding:

Eksodus 20: 3-5: 3 U mag geen ander gode voor my aangesig hê nie.
4 Jy mag vir jou geen gesnede beeld of enige afbeelding maak van iets wat in die hemel daarbo is of op die aarde onder of in die water onder die aarde nie.
5 U mag u nie voor hulle neerbuig en hulle nie dien nie; want ek, die HERE u God, is 'n jaloerse God; ek besoek die ongeregtigheid van die vaders oor die kinders aan die derde en vierde geslag van my haters;

Afgodsaanbidding is 'n belangrike manier om 'n generasievloek te lok. Dit is een van die hoofredes waarom Afrika, Suid-Amerika, Sentraal-Amerika en sommige ander wêrelddele vandag gebind is. Baie mense is gewy aan demoniese gode deur hul voorouers wat afgode aanbid het. Dit is waarom baie mense vandag ly, alle vorme van rampe, teleurstellings en kwaad wat hulle tref. Daar bestaan ​​nie dinge soos gode nie; daar is net een God, en alle ander gode is afgode en demoniese geeste. As kind van God moet u probeer om die waarheid oor u afkoms uit te vind; dit sal u help om die soort kragte wat in u gesin werk te ken.

Remedie van die vloek van afgod aanbidding

Verlossing, berou en gebed en vas is die middel om van hierdie vloeke vry te spring.

5. Die vloek van saadtyd en oes:

Galasiërs 6: 7: Moenie mislei word nie, God word nie bespot nie; want alles wat iemand saai, dit sal hy ook maai.

Dit is 'n vloek wat veroorsaak word deur die verkeerde saad te saai. Die lewe gaan oor saai en maai. As u mense beseer, saai u 'n saad. As u u ouers mishandel, saai u 'n saad. Alles wat u doen, of dit goed of sleg is, is 'n saad. 'N Vloek kan sekerlik veroorsaak word deur die verkeerde sade te saai.

Geneesmiddel teen die vloek van saadtyd en oes.

Redding en bekering is die middel vir die vloek van saadtyd en oes.

Hoe om vry te wees van alle vloeke

Vloeke is regtig, moenie toelaat dat iemand jou mislei nie. Baie mense ly vandag aan alle vorme van rampspoed as gevolg van vloeke op die lewe. Hierdie vloek het 'n vesting in hul lewe geword. Daar is byvoorbeeld 'n gesin waar onvrugbaarheid kom gereeld voor, van geslag tot geslag is daar altyd enkele lede van die gesin wat ly aan onvrugbaarheid. Sommige ander gesinne, hulle trou nie, hulle gee net tuis geboorte, ander is ontydige dood, terwyl sommige armoede en sukkel. Dit alles is die gevolge van slegte uitsprake in die lewens van mense.
Die goeie nuus is: elke vloek kan verbreek word, en elkeen wat onder die vloek is, kan deur die vinger van God vrygestel word. Kom ons kyk na 'n paar stappe om vry te kom van alle vorme van vloeke.

1. Verlossing:

1 Johannes 5: 4: “Want alles wat uit God gebore is, oorwin die wêreld; en dit is die oorwinning wat die wêreld oorwin, ons geloof.”

Verlossing is die eerste stap om vloeke te oorkom. Elke kind van God word uit God gebore, en elkeen wat uit God gebore is, kan nie onder 'n vloek verkeer nie. Die Bybel noem u 'n Nuwe skepping, ou dinge, insluitend alle vloeke, word vir ewig verbygegaan. As u sukkel om vloeke en bose patrone in u lewe te verbreek, moet u u hart aan Christus gee of u lewe weer aan Christus toewy. Sodra u Jesus Christus in u lewe bely en aanvaar, sal u in die naam van Jesus Christus van die duiwel bevry word. Om vandag u hart aan Christus te gee, sê die gebede om verlossing hieronder:

HERE JESUS ​​CHRISTUS,
EK AANVAAR JOU IN MY LEWE,
Ek glo dat u vir my sondes gesterf het,
EN OP DIE DERDE DAG STAAN U OP
UIT DIE DOOD VIR MY GEREGTIGHEID,
KOM IN MY HART JESUS ​​CHRISTUS,
EN SPAAR MY VANDAG,
DANKIE, JESUS ​​CHRISTUS, OM MY AMEN TE RED.

2. Wees 'n student van die woord:

1 Petrus 2: 2: As pasgebore kindertjies, begeer die opregte melk van die woord, sodat julle daardeur kan groei

Noudat u gered is, moet u 'n student van die woord wees om te weet wie u in Christus is. Die woord van God is lig; dit maak u oë oop om te sien wat u moet doen om die duiwel te oorkom. Toe die duiwel Jesus Christus in die woestyn versoek, oorkom Hy die duiwel met die woord. Die Woord van God dra die Gees van God, Johannes 6:63. As u vol is met God se woord, is u vol van God self. Om van alle vloeke vry te kom, moet u 'n gevulde kind van God wees. Die woord van God in u verstrooi elke vloek wat in u lewe spreek.

3. Vas en gebede:

Matteus 17:21: Hierdie soort gaan egter nie uit nie, maar deur gebed en vas.

Vas en gebede is 'n geestelike hulpmiddel om die krag van God binne-in jou op te wek. Die duiwel sal jou nie sonder 'n geveg verlaat nie, ja, jy is wedergebore, jy is nie meer sy slagoffer nie, maar die duiwel sal nog steeds agter jou aan kom om jou aan te val. Hy sal nog steeds bose vloeke van vloeke teen u stuur om u neer te laat kom, daarom moet u aan die brand steek deur die platform van vas en gebede. Geen vlieg kan naby 'n warm stoof kom nie; op dieselfde manier kan geen duiwel 'n warm Christen vloek nie. As u Christelike lewe aan die brand is, kan u nie deur die duiwel benadeel word nie, en vas en gebede hou u Christelike lewe aan die brand.

Gebede om vloeke in u lewe te verbreek

1. Ek bedank u tog dat u my en my gesin verlos het uit die vloeke van die wet in Jesus Christus naam.

2. Ek vervloek elke vloek in my lewe in Jesus Christus naam.

3. Elke vloek wat aan my stamboom hang, word nou vernietig in Jesus Christus se naam.

4. Elke vloek van heksery wat op my gesin gerig is, word nou vernietig in Jesus Christus se naam.

5. Elke vloek van slawerny in my gesin breek nou uit in die naam van Jesus Christus.

6. Elke self vloek in my familie breek nou in Jesus Christus naam.

7. Elke siklus van ontydige dood in my familie breek nou uit in Jesus Christus naam.

8. Ek verloën elke vloek wat teen my familielede gepraat word, wetend en onbewustelik in die naam van Jesus Christus.

9. Ek verloën alle onheilige verbond wat my voorouers namens my in Jesus Christus gesluit het.

10. Ek maak my gesin vry van elke vorm van kollektiewe ballingskap in Jesus Christus naam.

Kliek hier om meer gebede te sien om generasiesvloeke in u lewe te verbreek. God seën jou.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

15 KOMMENTAAR

 1. U leer my regtig pastoor. Sommige dinge wat ek op hierdie blog geleer het, maak inderdaad oogopening en ek begin verstaan ​​dat die wêreld nie 'n vrye land is nie, dit is inderdaad 'n gevegsgrond. Ek dank GOD vir die woord wat u op hierdie blog gee, dit stel ons inderdaad vry.

 2. Ek lei tans 'n Sondagskool mansklas oor Bybelse manlikheid. Ons verwysing "handboek" is 'n MAKSIMISEERDE MANHOOD deur Edwin Louis Cole. Toe ek my voorberei op 'n bespreking oor onvergewensgesindheid as 'n geslagsvloek, het ek hierdie pragtige boodskap gevind. Ek het jare gelede vir die eerste keer bewus geword van die kwessie van seën en vloeke, maar hierdie boodskap het my Bybelse begrip regtig bevorder. Dankie, pastoor, vir u leiding deur die Gees en die vertroosting en aanmoediging.

  Mike in Amerika

 3. Jehovah Jireh ja, hy is ons verskaffer, ons moet die satan nooit 'n kans gee nie, hy sal ooit onder ons voete bly. Ek en my gesin het ons geseën deur hierdie kragtige gebede, dank u, pastoor, Jehovah Rapha.
  Amen Amen Amen

 4. Pán far Jehova prosím o zbavenie každej kliatby a zlorecenia a čarodejnictva mojej rodine, rodokmeni, dome av celom mojom živote a živote mojich detí.Velka vďaka aleluja Pán je veľký, verím v jedného Boha🙏

 5. Bonjour homme de Dieu, dit is die inhoud en die moontlikheid van ons enseignements en voorspellings. Christus Jesus de Nazareth est notre sauveur. Que continue à t'inspirer.

 6. Bonsoir pasteur concernant les malédictions auto infligées est il nécessaire de se confesser seulement au près de la personne à qui on a fait du mal?

 7. ketika Yesus sudah dikorbankan untuk menebus dosa manusia, mengapa kutukan Allah kepada manusia masih tidak hilang ? Sampai saat ini perempuan kalau melahirkan tetap sakit, dan banyak laki2 di negara kristen tetap harus bekerja berat

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.