Gebede vir vrede en gemak

5
18421
Gebede vir vrede en gemak

Is u hart ontsteld? Voel u die situasie rondom u is so gespanne dat dit u geleidelik oorskadu? Ek het 'n goeie nuus vir u, God het belowe om vrede te gee aan ons verontruste gedagtes. Gebede vir vrede en vertroosting sal vandag die vrede van God in u hart vestig in die Naam van Jesus Christus. Die Skrif soos dit in die boek Johannes 16:33 staan, dit het ek jou gesê, sodat jy in my vrede kan hê. In hierdie wêreld sal u probleme ondervind. Maar hou moed! Ek het die wêreld oorwin. Wanneer ons siel baie gekwel word, is daar 'n groot behoefte aan die vrede van God om in ons lewens te kom. Alhoewel, om in Christus Jesus te wees, nie outomaties in vrede vertaal nie. Onthou die verhaal van die apostels wat saam met Jesus op 'n boot was en tog deur 'n woedende storm gepla word. Christus sit diep in die slaap in 'n hoek van die boot, maar bewus van die dinge rondom, en tog sou die boot in die diepte omgeslaan word as gevolg van die hewige storm.

Die Apostels het alles in hul vermoë probeer om die situasie te red, maar tot geen voordeel nie, toe al die hoop weg was, onthou hulle dat die verlosser saam met hulle in die boot was, totdat hulle Christus uit sy slaap wakker gemaak het, en hy het gepraat met die storm wat toe was. hulle het vrede gehad. Soos ons eie lewens, is baie van ons in Christus, maar tog veg ons alleen, raak ons ​​so meegevoer met die omvang van ons probleme dat ons vergeet dat daar 'n man met die naam Christus is wat vrede in ons lewe kan spreek. Eers voordat ons Christus uitnooi, sal hy net sit en kyk hoe ons alleen moet sukkel. Ons moet besef dat Christus belowe het om vrede te gee aan ons onrustige gees, lui sy woorde; my vrede het ek aan u gegee, nie soos die wêreld aan u gee nie. Hoeveel van ons het alleen geveg? Waarom alleen veg as ons agter die kruis kan skuil totdat ons vrede het. Ons sal eers troos geniet voordat ons terugkeer. Trooswerk langs vrede, waar ook al die vrede ontbreek, sal daar gemaklik ver weg wees.

Ons moet God genoeg vertrou om ons moeilike situasie in sy hande te laat gaan, en hy belowe om ons vertroosting te gee en vrede in ons onrustige gemoed te herstel.
Vind hieronder 'n lys met gebedspunte vir vrede en gemak om aan te steek kalmte ons situasie moeilik maak.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

GEBEDE

• Here Jesus, het ek met 'n swaar hart na u toe gekom, my siel is bekommerd oor die probleem rondom my. Ek is pynlik en verbitterd, ek leef asof ek die enigste in hierdie wêreld is sonder hulp. Here Jesus, ek bid dat u vrede in my siel sal gee in die naam van Jesus.


• Here God, ek vra dat u ons sal leer hoe om selfs in my stilte geloof te hê. Daar gaan elke dag 'n miljoen gedagtes deur my gedagtes met die huidige situasie waarin ek tans vas is, ek verloor myself vinnig, God, help my asseblief om nie my geloof in die naam van Jesus te verloor nie.

• Here God, die Bybel sê dat die Here sy volk krag gee; die Here seën sy volk met vrede. Ek spreek my gemoedsrus in die naam van Jesus. Die vrede van die Here wat lyding en pyn uitroei, nooi ek dit uit in my lewe in die Naam van Jesus.

• Vader in die hemel, ek spreek vrede in elke moeilike situasie in my lewe, ek vra dat ek die rustige troos van God, die Almagtige, sal kalmeer in my lewe in die Naam van Jesus.

• Vader van genade, ek vra dat u sal opstaan ​​en my gemoedsrus sal gee. Gee lig in die donkerte van my lewe, ek vra u verhelderende lig wat voete sal lei na die deel van die vrede, Here werp daardie lig in my lewe in die Naam van Jesus.
• Here Jesus, u dood en opstanding het vrede en vertroosting in ons moeilike lewe gebring. Ek gebruik die verbond van u dood en opstanding en spreek vrede in elke situasie in my lewe in die naam van Jesus.

• Here Jesus, ek nooi u uit om leiding te neem oor my lewe; ek nooi u uit om ten volle beheer oor my situasie te neem in die naam van Jesus.

• Here God, ek vernietig elke plan en plan van die vyand om 'n oneindige probleem in my lewe te skep. Ek vernietig elkeen van hulle agenda om 'n ongekende swaarkry in my Naam in Jesus aan te wend. Die Bybel sê dat God ons toevlug en sterkte is, 'n huidige hulp in die tyd van nood. Ek bid vir u hulp, ek soek u toevlug, die Heilige van Israel, Here troos my gees in die Naam van Jesus.

• Ek kom te staan ​​teen alle pyn en pyn in my lewe, ek sleep en spyker hulle aan die kruis van Golgota. Ek praat met die deugde in die naam van Jesus, elke vrede bedreig probleme in my lewe met die bloed van Jesus. Ek vernietig al hulle agendas in die naam van Jesus.

• Here God, ek vervang elke probleem, elke pyn, elke onrus in my lewe, ek vervang dit met seëninge in die Naam van Jesus. Here God, deur die gebed bid ek dat U u trooster, die Heilige Gees, in my naam in Jesus sal stuur.

• Here God, ons vra u om genade vir mans en vrouens wat deur lewensgevaarlike situasies aangeval word; ons vra dat u hulle sal vertroos in die Naam van Jesus. Elke man en vrou wat iets verloor het of iemand wat kosbaar is in hul lewe, vra dat u hulle sal ontferm en hulle siel sal vertroos in die Naam van Jesus.

• Vader Here, ek bid dat die stroom van vreugde en blydskap van nou af tot in my lewe sal vloei in die Naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed teen die gees van verwarring
Volgende artikelGebed vir sterkte en gemak
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

5 KOMMENTAAR

  1. Loof die Here, ek is Margaret van Kenia. U was vir my 'n seën in my gebedslewe. Gebedsgids was vindingryk in die daaglikse lewe. Man van God onthou my familie wat nie goed is nie, my swaer is te wyte aan lewerkanker en my ma sal Dinsdag MRI gedoen word vir maagprobleme wat te veel bloei en sy is 74 jaar. Ek ly ook al geruime tyd aan bloeddruk. Onthou ons in gebed vir die ingryping van die Here. God seën jou.
    rgds
    Margaret

  2. Ke ngola sengoloa sena ho leboha Dr. Sago bakeng sa boloi bo matla. Lebitso la ka ke Ani, ke tsoa, ​​Serwië Dr.Sago ea sa tsoa nthusa ho khutlisa motho eo e neng e le moratuoa oa ka ea ntlohetseng ho mosali e mong ntle ho lebaka lilemong tse 8 tse fetileng. Kamora ho bona molaetsa oa inthaneteng o tsoang ho Jenna o tsoang US mabapi le kamoo Dr. Sago a mo thusang ho kopanya lenyalo la hae hape, ke ile ka etsa qeto ea ho ea ho eena bakeng sa thuso hobane ke ne ke sena boikhethelo haese ho khutlisa moratuoa oa ka le thabo. Ke ile ka makala haholo ha moratuoa oa ka a khutlela hae ka mangole ho fumana sebaka ka pelong ea hae ho mo tšoarela, ke ile ka makala le ho makala haholo ha moratuoa oa ka a khumama thapelong a kopa tšoarelo le hore ke tla mo amohela. Ke haelloa haholo ke lipolelo mme ha ke tsebe hore na ke fetise teboho ea ka ho uena, Dr. Sago. U Molimo ea rometsoeng ho khutlisa likamano tse senyehileng, 'me joale ke mosali ea thabileng. lintlha tsa hae tsa puisano ke; spelspesialiscaster937@gmail.com

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.