GEBEDE VIR DIE MOEDER-DAGTERSVERHOUDING

1
31239
GEBEDE VIR DIE MOEDER-DAGTERSVERHOUDING

'N Ma-dogter-verhouding is noodsaaklik omdat 'n moeder vanaf die geboorte die verantwoordelikheid neem om te versorg, kos te kook en om in die algemeen na hul dogter om te sien. Die eenvoudige definisie van 'n moeder is een wat onvoorwaardelike liefde kan toon, hul volle ondersteuning kan gee of 'n versorger kan wees, en op hul beurt kan help om hul dogter te vorder en hul hele lewe tot vroulikheid te ontwikkel. 'N Verhouding tussen moeder en dogter is volgens die Woord van God noodsaaklik, omdat 'n moeder hul dogter help om in die waarheid te wandel. 'Ek het geen groter vreugde as dit om te hoor van my kinders wat in die waarheid wandel nie' (3 Johannes 1: 4).

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

Die gebed van 'n moeder is dus om woorde van wysheid en vriendelikheid oor hul dogters te spreek (Spreuke 31:26). As u oor u dogter bid, sal hulle u as hul moeder eer en respekteer. Kinders word beveel om hul ouers / voogde te eer sodat hulle lang dae kan sien (Deuteronomium 5:16). As u die doel van 'n moeder se gebed vir haar dogter kan verstaan, kan u volhardend en effektief in u Christelike lewenswandel bid.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Die gebed van 'n moeder vir haar dogter help omdat kinders altyd deur wêreldse plesier, die vyand en die vlees aangeval word. Daarom moet u volgehoue ​​gebed aanmoedig om bewus te wees van u dogter. Die gebed van 'n moeder vir haar dogter help omdat niemand vir jou dogter kan bid soos jy kan nie. Dit is omdat u u dogter intiem ken, en 'n moeder hul swakhede, sukkel en seer kan onderskei. As u weet waarom u vir u kinders moet bid, en ook die belangrikheid van 'n moeder-dogter-verhouding, sal u ook 'n dieper verhouding met God kan ontwikkel. As u altyd vir u kinders en u gesin bid, sal u 'n hoër vlak van selfdissipline bereik wanneer u vir ander bid, selfs al is hulle nie familie nie. Die moeder-dogter-verhouding kan egter ongesond raak, veral as die dogter puberteit ouderdom bereik.

Wat ongesonde verhoudings tussen moeder en dogter betref, dink ek, voordat u hierdie probleme aanpak, moet u tyd vind om te sit en net met u dogter te kommunikeer, probeer om weer die lewe vanuit haar oogpunt te sien, sodat u tot haar kan deurkom. Baie moeders is so hard vir hul dogters, en hierdie hardheid neem hulle verder weg van hul dogters. Dit is slegs 'n regstelling wat gebore word uit liefde wat na die hart kan kom. My gebed vir elke moeder wat hierdie artikel lees, is dat u die wysheid van God ontvang om u dogters in Jesus Christus naam te hanteer. Hieronder volg 'n paar kragtige gebede vir u as u 'n gespanne moeder-dogter-verhouding het.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

GEBEDE

 1. Vader, ek seën u naam. Dankie vir my wonderlike dogter. Ek bid dat u altyd met haar sal stap. Mag haar oë altyd gerig wees op die dinge van u koninkryk. Bewaar haar hart, o God, dat sy dit nie tot afleiding sal volg nie.
 2. Liewe God, U weet alles en kan alles doen, ek bid dat U aan my en my dogter 'n vergewende hart gee.
 3. Ek bid Here dat u u gees binne ons sal vernuwe en 'n nuwe hart in ons sal skep wat maklik kan vergewe.
 4. Liewe Jesus, help my dogter, en ek weet dat ons almal as sondaars gebore is en van God geskei is as gevolg van ons bose harte. Help egter my dogter op 'n vroeë ouderdom om die lewensveranderende konsep te begryp, sodat sy nie onder die veroordeling hoef te leef as 'n sondaar nie.
 5. U is die God van liefde. Ek bid dat u onvoorwaardelike liefde tussen my en my dogter sal plaas, dat ons mekaar diep kan liefhê
 6. Here, ek bid dat U my die wysheid sal gee om my dogter op u manier te kan ondersteun en lei.
 7. Liewe God, ek bid dat u woord waarlik in haar hart versteek is. Laat dit 'n lamp vir haar voete wees en 'n lig op haar pad. Mag sy leef volgens elke bekentenis wat uit haar mond kom. Laat u woord nooit van haar lippe afwyk nie. Lei haar om in u wil te leef. Sy sal nie in sonde woon nie! In Jesus se naam. 1 Korintiërs 15:33
 8. Liewe Heer, U is die vredevors, laat u gees die orde herstel in die gespanne verhouding tussen my en my dogter.
 9. Leer my dogter dat sy die geleentheid het om 'n nuwe, mooi identiteit te aanvaar wat goed genoem word, nie as gevolg van wat sy gedoen het nie, maar omdat sy veilig is in wie U sê dat sy 'n skat, aangenaam, bekend en beskerm is.
 10. Liewe God, ek bid dat u die seer wat ons mekaar aangerig het, sal genees en die liefde sal terugbring a maen dogter moet vir mekaar voel.
 11. Here, ek kom voor U en vra om vergifnis en genesing in my verhouding met my dogter. Here, genees ons harte asseblief en help ons om te verstaan ​​in plaas daarvan om te veg en te redeneer. Help ons om mekaar lief te hê en die pad te volg wat U voor ons gelê het.
 12. God, ek bid dat u asseblief my dogter na my toe terugbring. Laat ons verhouding weer gesond word. Beëindig asseblief hierdie gebroke verhouding en begin 'n nuwe begin sodat daar vrede en liefde tussen ons is.
 13. Here, neem asseblief die seer van ons albei weg en laat my dogter my weer as haar moeder hê. Bring haar asseblief terug en maak dat my gesin weer sterk en gesond word.
 14. Here, ek bid deur u gees, laat ons gebroke harte genees en haar woede vir my wegneem en die probleme in haar gedagtes in Jesus Naam.
 15. Here, ek bid, my dogter vind vertroosting in U vermoë, God, ek bid om haar uit te reik, haar vas te hou en haar te red (2 Samuel 22: 17-18).
 16. Here, ek bid U dat sy vertroue in U kan vind, selfs wanneer daar moeilike tye kom, en sy nie weet wat om te doen nie, help haar om haar oë op U te rig (2 Kronieke 20:12)
 17. Liewe God, ek bid dat u my dogter sal toelaat om haarself onder beheer te hou en nie volle toevlug te gee aan mense en situasies wat haar kwaad maak nie (Spreuke 29:11). Laat haar loop in die sekerheid van U waardevolle waarde aan haar in Jesus Naam.
 18. Here, ek bid vir u geestelike, liggaamlike en emosie-verdediging teenoor my dogter. Help haar om te weet dat u haar toevlug en sterkte is in moeilike tye.
 19. O Here, beskerm haar gedagtes teen bose gesprekke en gee haar die gees van onderskeiding. Vader, help haar om u stem duidelik te hoor en dat sy niks anders as die waarheid sal hoor nie.
 20. Here help haar om te besef dat veiligheid slegs by U en niemand anders gevind kan word nie. Dus, dankie Vader vir u liefde, krag en beskerming oor my dogter in Jesus Naam. Amen.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.