Gebed vir bekering met Bybelverse

2
25581
Gebed vir bekering met Bybelverse

In ons Christelike lewe, na Redding en verlossing, berou is ongetwyfeld een van die woorde wat die meeste gebruik word. Omdat daar geen manier is nie, kan 'n sondaar bekeer word sonder berou. Die woord bekering beteken om te verander of te verander van spesifieke maniere of style om dinge te doen. Wat wel opmerklik is, is dat as daar geen sonde was nie, sou daar geen bekering nodig wees nie. En 'n man kan nie berou hê as hy die slegte dinge wat hy gedoen het, gesien en erken het nie. Dit neem 'n man met 'n gebroke en 'n verslae hart om deur die deel van die bekering te gaan.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

Intussen het die boek Esegiël 18 - 23, Het ek 'n welbehae in die dood van die goddelose, verklaar die Here HERE, en nie dat hy van sy weg moet wyk en leef nie? God het laat weet dat Hy geen behae in die dood van 'n sondaar het nie. Dit beteken dat God geen vreugde het om 'n sondaar te sien sterf nie, maar dat hy meer plesier het as 'n sondaar tot bekering kom.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Geen wonder dat Jesus die verhaal van die verlore seun vertel het nie. Die gelykenis van die verlore seun beskryf hoe God behae het in 'n sondaar wat berou het oor sy bose weë. Onthou dat die verlore seun met sy erfenis weg is en alles spaarsamig deurgebring het toe hy gebreek het, onthou hy sy ryk vader. Hy het plek gemaak om na sy vader, maar nie 'n kind nie, terug te keer, maar om genade te soek om een ​​van sy slawe te word. Jesus vertel hoe die vader die terugkeer van die verlore seun gevier het en hom selfs in sy regmatige posisie as seun en nie as slaaf herstel het nie. Hierdie illustrasie verduidelik dat die hemel juig oor die terugkeer van 'n verlore skaap.

Verder het Jesus ook die verhaal vertel van 'n herder wat sy beeste laat vaar het om na 'n verlore skaap te gaan soek. Al hierdie verhale is om ons te laat sien hoeveel God berou waardeer. Die oorspronklike ontwerp van die mens is sondig, en dit verg 'n bewuste poging met die hulp van die heilige gees om sonde te oorkom en dit as 'n gruwel te beskou.

Sommige mense wil berou toon, maar hulle het geen idee hoe om dit te doen nie; bekommer jou minder, hierdie artikel is vir jou. Ons sal met Bybelverse die een of ander gebed tot berou beklemtoon. U tyd vir redding het pas gekom. Onthou, die eerste stap is om u sonde aan God te bely. Onthou dat die Bybel sê dat hy wat sy sonde verberg, nie voorspoedig sal wees nie, maar wie dit bely, sal genade vind.

Nadat u u sonde bely het, neem 'n bewuste besluit om dit nie weer te doen nie, dit is u eerste stap na bekering. Nadat u besluit het om nie terug te keer na u gemors nie, moet u 'n nuwe kultuur en leefstyl aanneem wat in Christus Jesus gevind kan word.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

 

Laat ek u deur gebed neem vir bekering met Bybelverse.

Here Jesus, ek is jammer oor al my bose dade. Ek het dit nog nooit skuldig gevoel nie. Ek het van jou geleer en hoeveel jy die slegte dinge wat ek vroeër gedoen het, afskrik. Ek was so bang dat ek kan sterf as 'n straf vir my bose dade. Ek het egter krag gekry uit u woord wat sê dat u nie verlustig in die dood van 'n sondaar nie, maar dat u bly is as hulle hul bekeer. Daarom vra ek dat u 'n skoon hart in my sal skep, en dat u die regte gees in my sal vernuwe. Gee my u heilige gees en krag wat my sal help om weg te bly van die sonde in die Naam van Jesus.

Jakobus 4: 8 Nader tot God, en Hy sal tot u nader. Maak u hande skoon, sondaars; en reinig julle harte, dubbelhartig.

Vader Here, ek het na die harde stem van die vyand geluister, en ek het u gees doof. Ek is jammer vir alles wat ek gedoen het. Ek het myself deur die duiwel laat mislei en deur die dinge van die wêreld meegevoer. Ek het my blik op die kruis verloor toe ek in giftige onreinheid rondbeweeg. Sonde het my oorwin, en volgens elke standaard is ek veroordeel. My hart is so bitter dat ek bang is dat my nie vergewe sal word nie, maar dit is my pleidooi: Christus het gesterf. Hy het ter wille van my die bloed aan die kruis van Golgota gestort, hierop moet ek staan ​​terwyl ek my permanente uittrede in die werksmag van sonde en ongeregtigheid aankondig. Ek bely my sonde voor u aangesig, Here, want aan U alleen het ek gesondig en 'n groot kwaad in u oë gedoen. Here, ek vra dat u my sal vergewe en sal terugkom in u paleis in die naam van Jesus.

Handelinge 3 vs 19 Bekeer u dan, en draai tot God, sodat u sondes uitgewis kan word, sodat tye van verkwikking van die Here kan kom.

Vader Here, niks is so seer soos ek nie, omdat ek weet dat my sonde u baie seermaak. As ek die prys wat u aan die kruis van Golgota betaal het, onthou, kan ek nie die pyn en angs in my hart weerstaan ​​omdat ek u teleurstel nadat u soveel vertroue in my belê het dat u selfs u lewe vir my afgelê het nie. En ja, ek weet dat u liefde vir ons geen grens ken nie; ek het my foute besef, en ek is baie seer daaroor. Ek bid dat u met die bloed van Christus sal was, en ek sal rein wees, my was, en ek sal witter wees as sneeu. Ek bid dat u my van nou af sal laat sterf vir die sonde en lewendig sal wees vir geregtigheid.

Joël 2-13 Skeur dus jou hart en nie jou klere nie; Keer terug na die Here u God, want Hy is barmhartig en barmhartig, lankmoedig en met groot goedertierenheid; En Hy hou daarvan om kwaad aan te doen.

Here God, ek dank U vir die genade wat U ons altyd gegee het om ons weg na U te vind wanneer ons sondig. Dankie, want sonde maak ons ​​nie onbevoeg om na u terug te keer nie.

Vader Here, ek kan dit nie verberg dat ek 'n sondaar is wat hulp nodig het nie, en ek bely vandag my sonde voor u, sodat ek medelye voor u kan vind. U is die God van herstel. Ek vra dat u my sal herstel. Die Skrif sê dat hy wat sy sonde verberg, nie voorspoedig sal wees nie, maar wie dit bely, sal barmhartigheid vind. Al wat ek soek, is u barmhartigheid, terwyl my siel tot bekering gedompel word, vra ek dat u my genadig sal wees en my goedertierenheid sal bewys in die naam van Jesus.

Spreuke 28: 13 Wie sy sondes bedek, sal nie voorspoedig wees nie; maar elkeen wat dit bely en verlaat, sal barmhartig wees

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

 

 


2 KOMMENTAAR

  1. Dankie dat u Christene soos ek gehelp het wat te lank met melk gevoer is.

    Dit is my begeerte om te begin voed met vaste stowwe as ek verder leer.

    God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.