Dankseggingsgebede vir genesing

5
27892
Dankseggingsgebede vir genesing

Vandag sal ons dankseggingsgebede bid vir genesing. Is u al ooit genees van siektes, swakhede of swakhede? jy sal sekerlik weet hoe om dankie te sê. Baie keer is dit die rede waarom sommige mense nooit ervaar nie deurbrake is dat hulle nie weet hoe om dankie te sê vir wat hulle ontvang het en wat hulle nog nie ontvang het nie.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

Thanksgiving tyd is 'n periode om gesinne bymekaar te bring om God te dank vir die wonderlike dinge wat Hy gedoen het. As gelowige moet ons leer hoe om God te dank. Onthou, die Bybel sê dat ons niks hoef te bekommer nie, maar dat ons deur alles wat ons bid en danksegging bid, ons versoek aan God bekend sal maak.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Selfs as ons bid en nog nie ontvang het nie, moet ons steeds probeer om God te dank. Danksegging beweeg God tot medelye met Hom om op te staan ​​vir ons hulp. Genesing is iets waarvoor baie van ons bid. Daar is soveel van ons wat genees is van verskillende siektes en siektes. As u van die een of ander siekte genees is, moet u probeer om God te loof.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

Dankseggingsgebed vir die lewe

Here God, ek het om my gekyk en ontdek dat dit u genade is wat ek nog steeds staan. As dit aan die wil van my vyande oorgelaat is, sou ek lankal vergete gewees het. Ek vergroot u omdat u die beskermheer van my Gosen was, u was my skild en sak. Here, ek waardeer u majesteit vir die wonderlike geskenk van die lewe wat U my gegee het, ek dank u omdat U my vyande nie 'n lied van oorwinning oor my lewe laat sing het nie, ek waardeer U omdat U God is. Ek waardeer u omdat u die beloftes van u woord nagekom het, u woord sê dat geen kwaad my sal tref of dat daar enige gevaar in my woonplek kan kom nie. Ek waardeer u omdat u u beloftes gestand gedoen het. Here, ek sê om u naam in die naam van Jesus te laat verhoog.

Dankseggingsgebed vir die genesing van kanker

Here Jesus, ek dank U omdat U die groot geneser is. Toe ek die eerste keer met kanker gediagnoseer is, het ek hoop verloor, met die pynlike pyn en uitputting van verskillende chemoterapie, het ek gedink my einde het gekom. Maar ek waardeer jou vir jou vriendelikheid. Alhoewel dit altyd lyk asof u eers tot my hulp sal kom. Ek bedank u omdat u die duiwel beskaam het oor my Heth-uitdagings. Ek is groot oor jou, omdat jy 'n weg gemaak het toe dit gelyk het of dit nee is; ek waardeer jou omdat jy al my reaksies weggeneem het en al my pyn onttrek het uit daardie vurige kwaal.

Ek dank U vir die bonatuurlike hande van genesings wat U na my toe uitgesteek het, Here, ek verhef U heilige Naam.

Dankseggingsgebede vir genesing van Malaria

Slegs diegene wat hul lewens verloor het aan hierdie grootste moordenaar in Afrika, kan weet wat nodig is om dit te oorleef. Here, ek dank U dat U my deur my oomblik van verskriklike siekte met Malaria gesien het. Here, ek dank u omdat U my nie toegelaat het om die gevalle op te tel van wie mense as gevolg van Malaria gesterf het nie. Ek dank U, Here, dat u my wese en herstelproses vergemaklik het.

U woord sê dat u al ons krankhede op u geneem het en dat u al ons siektes genees het. Ek bedank u omdat u die duidelikheid van hierdie woord in my lewe manifesteer het. Ek waardeer my gesondheidstoestand nou, ek bedank u vir al u goedertierenheid oor my, laat u naam verhef word.

Dankseggingsgebed vir genesing van nierprobleem

Here Jesus, ek waardeer U vir hierdie goedertierenheid. Mans sal miskien regtig nie verstaan ​​hoeveel ek vir u beteken nie, maar ek waardeer u dat u my nooit in my oomblik van groot behoeftes verlaat het nie. Die vrees om met niersiekte te leef is meer pynigend en maak vinniger dood as die siekte self. Here, ek dank U, want U het my krag in my verskriklike oomblik van swakheid.

Dankie dat u my die krag gegee het om nooit hoop te verloor nie, selfs al het my herstelproses traag gelyk, ek dank u dat u u krag gegee het om nooit my vertroue in u te verloor nie. Ja, omdat ek weet dat wanneer u uiteindelik opstaan ​​om my hulp te kry, dit niks minder as 'n wonderwerk sal wees nie. Dankie Here dat U my die genade gegee het om karakter te vertoon, selfs al wag ek op U. Here Jesus, ek dank U dat u die dokters en verpleegsters gehelp het wat my omgesien het. Ek waardeer U dat u my nie verlaat het toe ek u die nodigste gehad het nie, Here, ek waardeer u heilige naam.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

Dankseggingsgebed vir goeie gesondheid

In ons oomblik van verskriklike siekte, dan waardeer ons u liefdevolle goedhartigheid vir die goeie gesondheid wat u aan ons gegee het. Here, ons dank U omdat U nie ons geloof met 'n verskriklike siekte laat toets het nie. Ons bedank u dat u na al ons gesondheidsbehoeftes omsien en ons 'n gesonde gesondheid gee.

Here Jesus, ons bedank u dat u so lief is dat u niemand van my familie en vriende die slagoffer van 'n onbehandelbare siekte of kwaal laat word het nie. Here, ek dank U dat U die beskermer van ons Gosen was, ek maak U groot dat U God is oor ons lewens. Here, laat u heilige naam verhef word in die naam van Jesus.

Dankseggingsgebed vir verwagte genesing

Here God, u woord sê dat ons verniet moet bekommer; maar in alles moet ons deur u smekinge, gebede en danksegging aan u bekend maak. Here, ek dank U, want U sal my genesings vervolmaak. Ek bedank u omdat u my gesondheidsituasie van nuuts af gehelp het, en ek bedank u omdat u u werk nooit ongedaan laat nie, ek bedank u in afwagting vir algehele genesing. Ek verstaan ​​dat ons nie veroordeel kan word oor iets waarvoor ons bedank het nie, en daarom bedank ek u vir genesing. Laat u naam in die Naam van Jesus verhef word.

Ek dank U, want al my pyn is weg, my koors is genees en al my krankhede is weggeneem, Here, ek maak u Naam groot, mag u Naam geprys word tot in alle ewigheid.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelBevryding van harde dwelms
Volgende artikelGebede teen luiheid en uitstel
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk mag word nie; ons het die mag om in heerskappy te leef en te wandel deur gebede en die Woord. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of my op WhatsApp en Telegram by +2347032533703 kontak. Ek sal u ook graag wil uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

5 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.