Oorlogvoering Gebede en verordeninge

2
27483

Vandag gaan ons oor 'n paar gebede en bevele vir oorlogvoering. Alhoewel ons sekerlik van die nodige inligting oor oorlogsgebede gebruik gemaak het, kan die besluit vir sommige van ons tog 'n bietjie lastig wees. Die Skrif sê dat daar vir ons 'n naam gegee is wat bo elke ander is, dat elke knie moet buig, en elke tong moet bely dat hy die Here is. As ons oor praat dekreet gaan oor ons outoriteit as kind van God in die plek van gebede.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

Die Bybel sê dat 'n saak verklaar word, en dit sal vasgestel word dat Christene, in plaas van om te smeek, moet leer hoe om ons gesag uit te oefen in plaas van gebed. Die belangrikste is: as ons oorlogvoering bid, sal die duiwel nie by ons kom smeek nie; dit kom met volle woede met die doel om ons te vernietig. Die krag van God is altyd voldoende om ons te verlos wanneer ons ons outoriteit as kind van God aktiveer. Profeet Elia het daardie boek van 1 Konings gedoen. Die profeet het voor koning Agab gestaan ​​en besluit dat daar geen reën sal wees nie. En op die woord van die profeet is die hemel drie jaar en ses maande lank verseël totdat Elia weer gepraat het. Joshua het ook iets gedoen toe hy in die geveg was. Hy het die son en die maan beveel om afsonderlik stil te staan ​​totdat hy klaar is met sy vyande.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Ons moet ook leer om ons gesag as kind van God uit te oefen. Die Bybel sê dat hulle God sterk sal wees en dat hulle baie sal benut. As ons dus oorlogvoering bid, moet ons dinge uitspreek. In hierdie artikel het ons 'n lys saamgestel van oorlogsgebede met verordeninge vir ons daaglikse gebruik. Ons moet die gewoonte kweek om heeltyd te bid.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

Gebedspunte

 • Ek besluit in die naam van Jesus dat die werke van die vyand in my lewe vernietig word. Want daar is geskrywe dat ek diegene sal seën wat jou seën en die wat jou vervloek. Ek gee die vloek van God, die Almagtige, vry op elke sataniese agent wat my in die Naam van Jesus laat neerdaal.
 • In die Naam van Jesus besluit ek dat my oorheersing in die Naam van Jesus verseker word, want daar is 'n groot krag in die Naam van Jesus. Ek aktiveer my dominansie oor elke onsienlike gees en demone in die Naam van Jesus.
 • Elke mag en owerhede wat my voorvaders nutteloos gemaak het in die plek van sukses, beveel ek dat u die werking van my lewe sal staak. Ek beveel u magte om in die naam van Jesus geslaan te word.
 • Elke voorvaderlike mag wat werk teen my groei in die lewe, word vernietig in die Naam van Jesus. Deur die krag wat verborge is in die nuwe verbond wat ons deur die bloed van Jesus kry, besluit ek dat elke voorvaderlike krag van ooreenkoms wat teen my sukses in die lewe werk, in die naam van Jesus vernietig word.
 • Elke krag wat my sukses en deurbraak in die weegskaal laat hang, kom ek teen die bloed van die lam teen jou. Van nou af besluit ek deur die gesag van die hemel dat u u mag oor my lewe verloor het. Ek oefen my geestelike oorheersing oor u uit in die naam van Jesus.
 • Vader, in die naam van Jesus kom ek te staan ​​teen elke gees van mislukking aan die rand van sukses. Elke mag wat my pogings beloof om my pogings te frustreer, beveel ek aan dat u vuur in die naam van Jesus aansteek.
 • Ek beveel my genesing van sonde en onsedelikhede in die naam van Jesus. Ek verklaar dat ek vry is van sonde en ongeregtigheid. Elke vorm van euwels wat my wil laat misluk op die kruispunt van sukses, kom teen u deur die mag in die naam van Jesus.
 • Want daar is geskrywe dat Christus al ons krankhede op Hom dra, en dat Hy al ons siektes genees het. Ek bepaal dat ek in die naam van Jesus behandel word. Ek noem die verterende vuur van God Almagtig op elke mag en owerheid wat my genesing wil verhinder om in die werklikheid te kom. Elke reeks kanker, koronavirus, MIV, diabetes en ander siektes word deur my lewe gebreek in die naam van Jesus.
 • Here, ek besluit dat die rykdom van hierdie week en dag myne sal wees in die Naam van Jesus.
 • Want daar is geskrywe Jesaja 45: 3 En Ek sal jou die skatte van die duisternis en die verborge rykdom van geheime plekke gee, sodat jy kan weet dat Ek, die HERE, wat jou met jou naam roep, die God van Israel is. Ek gee die rykdom en die skat van duisternis en verborge plekke vir myself vry in die Naam van Jesus.
 • Ek kom te staan ​​teen elke mag wat my wil impliseer in die nuwe week. Ek vernietig hulle magte in die naam van Jesus. Ek stel myself vry van elke euwel wat in die nuwe week sal plaasvind. Ek bedek myself met die bloed van Jesus. Ek besluit dat die vleuels van die Here my sal lei en beskerm teen alle kwaad in die Naam van Jesus.
 • Die bloed van die lam vernietig elke plan van die vyand om my te laat ongeluk. Ek verlos elke dag van my lewe met die kosbare bloed van Jesus. Want daar is geskrywe dat ek die loon van die goddelose met my oog sal sien, en geen kwaad sal my oorval of naby my woonplek kom nie.
 • Van nou af sal alles waarop ek my hande lê, voorspoedig wees in die Naam van Jesus. Ek weier om enige terugslag of mislukking in my lewe te ervaar. Voortaan, sukses en deurbraak is my naam in die naam van Jesus.
 • Want daar is geskrywe dat My God al my behoeftes sal voorsien volgens sy rykdom aan heerlikheid deur Christus Jesus. Van nou af weier ek om nie 'n goeie ding te hê nie. Ek besluit dat die God van genoegsaamheid met my sal begin werk. Alles wat ek nodig het, sal in die naam van Jesus voorsien word. Ek heg my aan elke man en vrou wat my sal verhoog tot seën in die Naam van Jesus.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.