Geestelike oorlogvoering Gebede vir genesing

0
4393

Kom ons behandel geestelike oorlogvoering vir genesing vandag. Een ding wat ons moet verstaan, is dat geestelike oorlogvoering gebede gedoen word vir items wat nie maklik wil gebeur nie. Hierdie geestelike oorlogsgebede vir genesing word byvoorbeeld gedoen vir iemand wat siek was, en dit lyk asof genesing nie aan die kom is nie.

Daar is baie siek mense wie se genesing deur die duiwel genees word. Baie van hulle is deur die duiwel vasgebind, en dit maak nie saak wat hulle doen nie, hulle kan nie gesond word nie. Wat ons ongeneeslik ag, is net blote siekte wat deur die duiwel se hande toegedien is.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebed is 'n kommunikasiekanaal tussen sterflike en onsterflike mense. Dit bou die een of ander vorm van verhouding tussen 'n man en die geesteryk. En u moet verstaan ​​dat die geestelike die fisiese beheer. As daar dus 'n bietjie laksheid in ons liggaamlike aktiwiteite is, moet ons besef dat daar iets gedoen is in die sfeer van die gees. As 'n siekte alle mediese sorg wat verleen is, oorwin, is dit die regte tyd om in 'n soort geestelike oorlogvoering te bid om die siek persoon uit die duisternis te hou.

Geestelike oorlogvoering-gebede vir genesing gaan saam om iemand van die dood te red deur 'n skielike siekte. Daar is altyd 'n oplossing vir elke siekte of siekte in die gees-ryk. Die Skrif sê dat sedert die dae van Johannes die Doper, ly die koninkryk van God geweld, en geweld neem dit met geweld. Dit verklaar dat 'n vorm van geestelike geweld nodig is om spesifieke dinge te doen.

Daar is wonderlike genesing wat nie maklik sal kom nie, tensy dit deur oorlogsgebede gedoen word.
As u voel dat u hierdie tipe gebed nodig het of iemand na aan u is, het ons 'n lys saamgestel vir u gebruik. Onthou dat Jesus gesê het dat dit nie sou gebeur nie, tensy dit met vas en gebede was. U kan probeer om te vas terwyl u hierdie gebede doen.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

Gebedspunte

Here Jesus, ek bevry my van elke demoniese siekteverband in die Naam van Jesus. Ek kondig my vryheid aan van elke ketting wat gebruik is om my vas te bind, van elke demoniese tou wat gebruik is om my tot stilstand te hou, breek ek vandag vry in die naam van Jesus.

Want ons het deur sy streep genees. Ek besluit op grond van die gesag van die hemel dat my genesing in die naam van Jesus gewaarborg word, ongeag die belemmering wat as 'n struikelblok wil staan, deur vuur vernietig word in die naam van Jesus.

Ek kom te staan ​​teen en owerhede wat my dag van oorwinning oor siekte wil verleng, hulle vernietig deur die bloed van die lam. Want die bloed van Christus is al vergiet; ek kom te staan ​​teen elke bose verbond van ongeneeslike siekte oor my lewe; ek vernietig hulle besittings in die Naam van Jesus.

Here staan ​​op, en laat u vyande verstrooi word! Elke man en vrou wat staan ​​op die kanaal van my herstel, almal wat staan ​​as 'n reus teen my oorwinning oor hierdie siekte, kondig ek hul dood aan in die naam van Jesus aan. Ek besluit op grond van die mag van die hemel dat die doodsengel wat Egipteland besoek het en al die eersteling van die Egiptenaars doodgemaak het, direk na die huis van my vyande sal gaan en hulle in die naam van Jesus sal slag.

Want Christus is om my ontwil geslaan, hy is om my ontwil gemolesteer; hy het pyn en lyding weens my verduur, sodat ek 'n gemaklike lewe kan lei. Ek sluit aan by die verbond wat deur die bloed van Christus op Golgota gesluit is, en ek beveel dat ek genees sal word in die naam van Jesus. Ek breek elke vesting van duisternis af; elke wolk van siekte wat rondom my sweef, vernietig ek hulle deur die vuur van God, die Almagtige, in die van Jesus.

Elke voorvaderlike mag en verbond wat teen my gesondheid werk. Elke demoniese mag wat gekontrakteer is om elke lid van my gesin met 'n ongeneeslike siekte toe te dien, kom ek vandag teen u teen en vernietig u mag oor my deur die bloed van Christus. Want daar is geskrywe: hulle het hom oorwin deur die bloed van die lam en deur die woorde van hulle getuienis. Ek kondig my vryheid oor u aan in die Naam van Jesus.

Elke samelewingsiekte wat die mense in my gemeenskap raak, breek ek van u los in die naam van Jesus. Al u duiwel en agente van ongeneeslike siekte, hoor die stem van die Here, want Christus het al my swakhede op homself ontbloot en al my siektes genees. Ek beveel in die naam van Jesus dat ek heel is. Ek kondig my vryheid van u aan in die naam van die heilige van Isreal.
Elke demoniese reus wat 'n eed afgelê het dat ek nooit weer goed sal gaan nie, doen 'n beroep op die Leeu in die stam van Juda om u en u kohort te verslind in die naam van Jesus Christus.

Ek verbreek al u netwerke oor my, ek vernietig al u kampe rondom my, en ek vervang u en u demone met die Cherubiete van heerlikheid. En ek besluit dat die Serafiete met die swaard van vlamme voor my uit sal gaan en elke aanval wat deur die vyand ingestel is, vernietig om my weer siek te maak.
Want daar is geskrywe dat hy wat die Seun vrygemaak het, inderdaad vry is. Ek besluit dat my getuienis van vryheid, my getuienis van vryheid, my getuienis van genesing permanent in die naam van Jesus sal wees.

As daar 'n man of vrou is wat die saak wil ondersoek en hierdie siekte weer wil toedien, sal so iemand met sy eerste kind begin en tot by die laaste een. En as hulle volhard, sal hulle hul eie lewens opoffer in die Naam van Jesus.
Ek stel die engele van die Here in beheer van my sake, en hulle sal my pad van vandag af begin rig. Want daar is geskrywe dat vuur voor die wa van die Here uitgaan en die vyande van die Here verteer. Al my vyande sal in die Naam van Jesus deur vuur vernietig word. Amen.

Teken asseblief op ons YouTube-kanaal in om daaglikse kragtige gebedsvideo's te kyk

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.