Dringende gebed vir genesing

5
18218

Ons gaan vandag met 'n dringende gebed om genesing te doen. Daar is tye in ons lewens dat dit wat ons nodig het om te oorleef die vinnige hande van God is. Gedurende hierdie tyd het ons miskien nie eens veel te sê in die plek van gebede nie, omdat ons ontsteld was, en daarom moet ons onsself opbou in die plek van gebed en in die plek van die bestudering van die woord.

As ons in 'n kritieke toestand verkeer, is dit gereeld by mense om met God terug te praat omdat hulle so 'n ramp met hulle laat gebeur, maar wat ons op daardie tydstip nodig het, is nie om God te blameer nie; ons moet met God praat deur sy woorde, om hom te onthou van sy beloftes en al ons opofferings voor hom. Onthou die verhaal van koning Hiskia toe die profeet van God 'n boodskap van die dood aan hom gebring het dat hy sal sterf. In daardie kritieke toestand wat siek was, kon koning Hiskia nie veel doen eerder as om in gebede met God te praat nie. Hy het God herinner aan al sy beloftes aan hom en God aan al sy offers aan die dinge van God herinner. God het van plan verander en bygevoeg tot sy jare.

Net so is daar in ons lewens 'n paar oomblikke van ons lewens, in plaas van om terug te praat met God en te vra of hy blind of doof is om toelaat dat die kwaad met ons gebeur, wat ons nodig het om met God in gebede te praat. Ons moet leer om God te herinner aan sy beloftes vir ons. In hierdie artikel gaan ons 'n dringende gebed vir genesing ondersoek, wat sal ondersteun word met die woord van God, omdat ons ook die woord van God nodig het. Intussen sal die woord van God in hierdie konteks enkele beloftes van God aan die mens wees om ons goeie gesondheid te gee. Baie kere wek hierdie woorde toorn; dit veroorsaak dat God van plan verander en ons red. Die Bybel laat ons verstaan ​​dat God sy woord selfs meer eer as sy naam. Die Skrif sê hoewel die hemel en die aarde sal verbygaan, sal geeneen van sy woorde voortduur sonder om die doel waarvoor dit gestuur is, na te kom nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Dit laat ons weet dat dit een van die beste maniere is om God te laat werk. Laat u vinnig deur sommige van die dringende gebede vir genesing wat u nodig het tydens kritieke situasies, gerem word.

Gebedspunte:

Die Skrif sê dat ek nie sal sterwe nie, maar dat ek sal lewe om die werke van die Here in die land van die lewendes te verkondig. Ek bestraf elke vorm van dood in die naam van Jesus. Ek besluit deur die gesag van die hemel dat ek genees sal word in die naam van Jesus. Here, vir u genade wat tot in ewigheid is, bid ek dat U my in die Naam van Jesus genees. Ek glo dat U my kan bevry van hierdie siektes. Ek weet dat sodra u my aanraak alles oor my gesondheid sal verander, Here Jesus, ek het u aanraking nodig, u goddelike aanraking Here Jesus.
Genees my, Here, dan sal ek gesond word; red my, en ek sal gered word, want dit is u wat ek prys. ” Jeremia 17:14

Vader Here, ek weet dat U niks onmoontliks kan doen nie. Ek vra dat u u oppergesag oor my gesondheid sal bewys. U het gesê dat u die God van alle vlees is, en dat u niks kan doen nie. U wat met die droë been gepraat het, en dit kry weer lewe, u wat met die droë blaar gepraat het, en dit het weer lewend geword; ek weet dat as U my hande vashou, alles moontlik word, Here Jesus, bid ek dat U sal aanraak my in die naam van Jesus.
Wees dus nie bevrees nie, want Ek is met jou; wees nie verskrik nie, want Ek is u God. Ek sal jou versterk en jou help; Ek sal jou ondersteun met my regverdige regterhand. ” -Esaja 41:10

Vader in die hemel, ek kom te staan ​​teen elke mag van siekte in my lewe, elke demoniese agent wat deur die vyand aan my opgedra is om my genesings te frustreer, elke voorvaderlike krag wat aan my opgedra is om my genesingsproses te vertraag, noem ek die vuur van God op u vandag in die Naam van Jesus. Mag die besoedelde vuur van Jehovah op u almal losgelaat word in die Naam van Jesus.

Vader Here, ek breek my vry van siekte. Die Skrif sê dat elke juk deur die salwing vernietig sal word. Ek kom te staan ​​teen elke juk van siekte en siektes in my lewe, en vernietig hulle deur die salwing in die Naam van Jesus. Want daar is geskrywe dat my liggaam die tempel van die lewende God is; daarom mag niks kwaad 'n plek daarin hê nie. Ek stuur vir u die krag van my siekte in my lewe, en ek vernietig u in die Naam van Jesus.

Want daar is geskrywe: elke boom wat my vader nie geplant het nie, sal ontwortel word, elke boom van siekte, elke boom van siektes, ek besluit dat u u lewe verloor in die Naam van Jesus. Ek kondig my vryheid aan uit die krag van siekte, ek verklaar my vry van die pyn van siektes in die Naam van Jesus.

Die Skrif sê dat Christus al ons krankhede op Homself toegesien het, en dat Hy al ons siektes genees het. Ek besluit in die Naam van Jesus dat al my kwale in Jesus genees word. Ek staan ​​in lyn met die woord van God wat sê dat hy die planne ken wat hy vir my het; dit is die plan van goed en nie van kwaad om my 'n verwagte einde te gee nie. Here God, die ontydige dood is nooit 'n verwagte einde nie. Ek weet dat dit nooit u planne is dat my lewe bedlêend sal wees deur 'n siekte wat geweier het om te gaan nie, maar ek bid dat die siekte dood is in die Naam van Jesus. Ek kry my vryheid van siekte terug in die Naam van Jesus.

 


5 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.