Gebede teen geestelike oorlogvoering teen vyande

4
21491

Ons gaan vandag geestelike oorlogvoering teen vyande aanpak. Van die tyd van die skepping af het die vyand teen die mens opgestaan ​​en jy tot nou toe woed die vyand nog steeds met volle krag op soek na wie om te verslind. Dit is nie dat God opgehou het om mense met groot bestemmings te skep nie; dit is die werk van die vyand om die lot van mense te vernietig. Die vyand Job het ernstige siekte toegedien in 'n poging om sy geloof te beproef en om God te verloën.

Ek praat soos 'n orakel van God; die vyand wat aan u lewe toegewys is, sal vandag val in die naam van Jesus. Die vyand kan enige tyd inspan om die lewe van 'n individu te vernietig. Dikwels kan die vyand hom voordoen as 'n vriend om die mens te mislei. Die dief wat in die boek Johannes genoem word, hoofstuk 10, vers 10, staan ​​as die vyand. Die Skrif sê die dief kom net om te steel en dood te maak en te vernietig; Ek het gekom dat hulle die lewe kan hê en dit ten volle kan hê. Die dief in die konteks verduidelik wat die vyand in die lewe van 'n man gedoen het.
Dit sal u interesseer om te weet dat 'n vyand aan elke mens op aarde opgedra is om hulle neer te werp. Dit hang af van die hoeveelheid genade wat voldoende is in die lewe van so 'n individu en hoe vurig hy in die plek van gebed is. Ek is deur die gees van God gelei om hierdie geestelike oorlogvoering-gebede teen vyande te skryf, omdat God mense uit die boeie van hul vyande wil verlos. Ek besluit in die naam van Jesus, en u sal vandag bevry word; die vyand wat opgedra is om u lot te vernietig, sal vandag in die naam van Jesus sterf.

Sommige mense is aaklig siektes deur die vyand. Sommige het 'n verskriklike demoon gehad wat dit vir hulle onmoontlik gemaak het om in die lewe te vorder; sommige mense se verstand is erg bedorwe teen die dinge van God. Dit verklaar waarom u mense sien wat niks oor die dinge van God wil hoor nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

God moet egter vandag mense verlos, terwyl u hierdie woord van gebede bestudeer, sal u bevryding kom. U sal bevry word van die reus wat geweier het om u te laat gaan.


Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazon 


Gebedspunte:

  • Vader Here, ek kom vandag voor u uit weens my teëstanders, en dit is baie wat na my val soek. Here, ek bid dat U my sal verlos. Ek is deur u regterhand in die naam van Jesus te red. Elke demoniese vyand in my vader se huis in my moeder se huis om my te laat val, beveel ek dat u op die oomblik in die naam van Jesus sal val en sterf. Ek noem die vuur van God Almagtig, die Skrif sê: vuur gaan voor die Here uit en verteer al die vyande van die Here. Vader, ek bid dat vuur vandag voor my uit sal gaan en al my vyande in die naam van Jesus sal vernietig.
  • Elke voorouer wat opgedra is om almal in my familie te pynig, besluit ek dat u sal val en sterf in die naam van Jesus. Laat die vuur van God nou opstaan ​​en elke voorouer in my geslag in die Naam van Jesus vernietig. Elke generasie-vyand wat van die een geslag na die ander oorgaan, kondig ek nou die oordeel van God aan oor u lewe in die Naam van Jesus.
  • Elke vyand van vooruitgang wat toegewys is om my pogings met sukses te frustreer, elke vyand van deurbraak wat altyd mense se stryd op die kruising van sukses frustreer, kondig ek die oordeel van Jehovah oor u lewe aan in die naam van Jesus. Elke gees van duisternis wat my onvrugbaar wil maak van alles wat goed is, bepaal ek dat die vuur van God die Almagtige op hierdie oomblik oor u kom in die naam van Jesus.
  • Elke mag en owerhede wat my lot beywer het om nutteloos te wees, elke demoniese uit die koninkryk van die duisternis opgedra om my doel te laat misluk, laat die donderweer van God, die Almagtige, nou in die Naam van Jesus oor u kom. Ek kom te staan ​​teen elke man en vrou wat liefhet op 'n manier wat my lot sal berokken. Ek bid vir 'n goddelike skeiding tussen ons in die naam van Jesus. Ek besluit in die naam van Jesus dat elke man en vrou tans in my lewe is om my en my lot te berokken, elke man wat dit verbloem om my vriend te wees, terwyl hulle my vyand is, bid ek dat God hulle nou openbaar in die naam van Jesus.
  • Ek doen 'n beroep op die leër van die hemel teen die klomp vyande in my lewe, laat die aartsengele van die Here opstaan ​​in 'n geveg en oorlog voer teen die vyande in my lewe in die Naam van Jesus. Ek doen 'n beroep op die boodskapper van die dood, die tipe wat God na Egipte gestuur het en die eerstelinge van die Egiptenare vernietig het. Ek doen 'n beroep op die boodskapper oor my vyande, ek bid dat die doodsengel hulle vandag in die Naam van Jesus besoek.
  • Elke vyand wat my na die skuld gebring het, elke vyand wat geweier het om my in vrede te laat gaan, kondig ek die oordeel van God aan oor u almal vandag in die Naam van Jesus. Die Skrif sê, en die lig skyn helder in die duisternis en die duisternis het dit nie begryp nie; laat die lig van God skyn in my lewe vandag in die Naam van Jesus. Laat hulle elke demoniese agent in my lewe verdamp voor die lig van die lig in die Naam van Jesus. Waar die vyand my ooit vasgebind het, kondig ek my vryheid aan in die Naam van Jesus.
  • Want daar is geskrywe dat ons 'n naam kry wat bo alle ander name is, naamlik die naam Jesus, elke knie moet buig en elke tong moet bely dat hy God is. Ek praat vandag met u vyande in die Naam van Jesus, verlaat my lewe en bestemming vandag in die Naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

4 KOMMENTAAR

  1. Buenas noches. Doy gracias a Dios haber encontrado al Pastor Chinedum he leído or segunda vez la Oración de Guerra Espiritual, en lo personal estoy luchando grandemente porque si estoy siendo atacada por vecinos que practican este tipo de maldad lo cual ellos creen me queest hy ingresado a la Iglesia el Pastor ha estado orando fuertemente al igual yo no ceso de hacerlo. Pastoor Chinedum si usted ve mi mensaje le ruego ore por mi. Dios siga serrando sus bendiciones a usted y le multiplique sabiduría y el conocimiento para ayudar a tantas personas que estamos siendo atacadas por el maligno. Dios me lo bendiga.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.