Gebed ter beskerming van die huis en gesin

2
21294

Vandag gaan ons oor 'n gebed vir die beskerming van die huis en die gesin, totdat 'n man die verskil tussen 'n huis en 'n huis verstaan, sal so 'n persoon miskien nie weet wat die gesin is nie. Die familie is 'n strukturele instelling wat deur God gestig is. In die boek Genesis hoofstuk 2: 4, sê die skrif, om hierdie rede sal 'n man sy vader en moeder verlaat en met sy vrou verenig word, en die twee sal een vlees word. Dit is die woord wat die bediening van die huwelik genoodsaak het om 'n gesin te vorm. Daar is 'n verbond wat elke vereniging vergesel dat 'n gesin saam moet bly.

'N Man het miskien 'n huis, maar totdat hy by sy vrou aansluit en hulle een vlees word, sal die huis oorgaan in 'n huis waarin gesin kan grootword. Net soos die gesin geestelik geneig is, is dit ook 'n agent van sosialisering. God het die huweliksbediening doelbewus georganiseer om te verseker dat daar 'n instelling is wat elke kind wat gebore word, kan sosialiseer. As 'n gesin bymekaar bly, is daar iets wat nie bereik kan word nie. Geen wonder nie, die duiwel voer altyd 'n bitter oorlog teen die gesin. Elke lid van 'n gesin moet die gebed bid vir die beskerming van Huis en Gesin, sodat die duiwel nie middele in die gesin vind nie. As daar 'n laksheid in die plek van gebed is, sal die duiwel nie ver van staking wees nie; die duiwel kan besluit om die broodwinner van die huis te neem om die gebedslewe van die gesin te vernietig.

Die gesin moet geestelik waaksaam wees om die duiwel te weerstaan. Soms kan die duiwel een of ander onenigheid in 'n gesin meebring, en as die gesin nie verenig is nie, is daar iets in die gees van die wêreld. Die duiwel verstaan ​​dat daar krag in hande vashou tydens gebed; daarom is die gesin die eerste bediening wat deur die duiwel aangeval word. Ek bid dat die duiwel deur die ontferming van God nie 'n weg na u huis sal vind in die naam van Jesus nie. Ek verseël elke ingang wat die vyand kan gebruik om toegang tot u huis te verkry in die naam van Jesus.

Sodra die gesin vernietig is, is die missie bereik. Daar is geen bediening om elke nuwe kind op die regte manier te koester wat deur die Here aanvaarbaar is nie. Baie lotgevalle is vernietig omdat die vyand toegang tot die gesin gekry het. Baie mense het hul doel misluk, nie omdat hulle wil misluk nie, maar omdat hulle nie 'n sterk rugsteun het nie, dit is die gesin. Ek bepaal deur die barmhartigheid van die Allerhoogste, die duiwel sal nie 'n weg in u huis vind op die naam van Jesus nie. Mag u God beskerm as u hierdie gebedsartikel bestudeer?

Almagtig is u huis en familie in die magtige naam van Jesus. Die Skrif sê dat die duiwel nie kom om te steel, dood te maak en te vernietig nie, mag die duiwel nooit in die gesin van Jesus in die gesin kom nie. Sorg dat u hierdie gebedsartikel met alle ywer beoefen en dit met ander mense deel. Mag God ons huise en gesinne versterk teen die ondeugde van die duiwel in die naam van Jesus.

Gebedspunte:

Here Jesus, ek kom voor u uit oor my huis en familie. Net soos u die gesin die eerste bediening gemaak het wat ons in die weg van geregtigheid geplaas het, bid ek dat die gesin nie die ware rede vir sy stigting in die naam van Jesus sal mis nie. Ek bid vir die beskerming van God die Almagtige teen my huis en familie. Ek bid vir elke lid van my gesin. Ek bepaal dat die hande van God die Almagtige op elkeen van hulle sal wees in die naam van Jesus. Ek bid dat nie een van hulle die slagoffer van 'n ongeluk sal word nie; hulle mag nie 'n slagoffer van die dood word nie; hulle sal nie in die Naam van Jesus die slagoffer van verkragting of ontvoering word nie.

Ek bid dat u die hart van al my familielede heilig. Ek kom teë teen al die onheil in hulle hart. Ek bid dat u hulle gedagtes sal oorheers, en die gedagtes wat uit die rivier van hul harte kom, sal heilig wees in die naam van Jesus. Ek bid dat u, deur u genade, nie sal toelaat dat die vyand toegang tot hul harte verkry nie; die duiwel sal nie hul gedagtes beïnvloed in die naam van Jesus nie. U het gesê dat u ons in u hande sou dra, sodat ons nie ons voet teen die rots verhit nie. Ek bid dat u elke lid van my gesin in u hande sal dra, sodat ons nie in die naam van Jesus ons voet teen die rots van die lewe kan slaan nie.

Ek bid oor my gesin en almal daarin dat u ons sal lei terwyl ons deur die lewe reis. Die Skrif sê dat hulle stok en u personeel vertroos my. U het 'n tafel voor my vyande voorberei en my hoof met olie gesalf. Ek bid dat u ons in die naam van Jesus sal vertroos. Ek beveel uit genade van die Allerhoogste dat u gees saam met ons sal reis terwyl ons in die lewe van Jesus gaan.

Here Jesus, ek bid dat u vir elke lid van my gesin wat siek is of swaar leer, bid dat u hande van genesing vandag oor hulle sal kom in die naam van Jesus. Want die Skrif sê dat U al ons swakhede op u geneem het, en dat U al ons siektes genees het, Here, ek beveel dat U elke siek in my gesin in die Naam van Jesus sal genees.

Here Jesus, die kern van ons lewensreis as gesin, is om saam met u te regeer in ewige heerlikheid. Ek bid dat as ons elke dag as gesin die lewe anders aanpak, ons alle genade sal gee om altyd waaksaam en bewus te wees van ons hemelse huis in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: wat sal dit baat by iemand wat die hele wêreld wen en sy siel verloor? Ons wil nie ons siel as huis en gesin verloor nie, Here, help ons om veilig terug te keer in die naam van Jesus.

2 KOMMENTAAR

  1. Help my asseblief om vir my geliefde vrou te bid sy is nie gesond nie, ek wil hê almagtige Vader moet sy genesingshand na al haar liggaam s'n sterk sodat sy parmenatief genees sal word in Jesus Naam ons bid Amen.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.