Gebed vir finansiële hulp en stabiliteit

1
2918

Vandag gaan ons oor 'n gebed vir finansiële hulp en stabiliteit. Wie het nie hulp nodig nie? Veral wat finansies betref. Ons het almal een nodig. Maar wat van stabiliteit? Is finansiële stabiliteit nie so belangrik as om te bevind nie finansiële hulp? Ons het verhale gehoor van mense wat van geen kant af hulp gekry het nie, en skielik het dit gewild geword dat almal hulle ken.

Intussen het dit nie lank geduur nie, en uiteindelik het hulle teruggesak op die vlak wat hulle vroeër was. Finansiële hulp sal 'n onmeetbare groei in u finansies veroorsaak, maar stabiliteit sal u onderhou. Daarom is dit belangrik dat ons ook moet bid vir stabiliteit wanneer ons om finansiële hulp bid.

Stabiliteit is die genade wat die hulp laat groei en spring. Ek kondig u lewe en bestemming aan dat die hulp wat u benodig, u vandag in die naam van Jesus sal vind. Ek bid ook dat wanneer die hulp kom, en dat die genade wat dit sal handhaaf lank sal duur en oorvloedig sal groei, ek besluit dat God dit in Jesus-naam aan u sal gee. U kan u afvra wat gebed met finansiële hulp en stabiliteit te doen het. Wel, ek is bly om u aan te kondig dat gebed baie te doen het met finansiële hulp en stabiliteit.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Die Psalmis het gesê dat ek my kop na die heuwels sal lig, waar sal my hulp vandaan kom? My hulp sal kom van die Here, die maker van hemel en aarde. Dit beteken dat die mens in sy natuurlike toestand niks alleen kan doen nie, behalwe dat hy hulp van bo af kry. Hulp is nie natuurlik nie, dit is iets goddeliks en niemand ontvang dit tensy dit van bo af gegee word nie. Miskien bid u al te lank vir finansiële hulp dat u vergeet dat finansiële stabiliteit ook so belangrik is as finansiële hulp. Dit is tyd dat u hierdie gebed op die regte manier begin sê.

Ek besluit deur die gesag van die hemel dat die sprinkaan en kankerwurm wat uit die koninkryk van die duisternis gestuur is om u finansies te vernietig deur die vuur verteer word in die naam van Jesus. Ek bid dat hierdie volgende gebede finansiële hulp u sal opspoor. Hulp sal uit die Ooste, Noord, Suid en Wes kom. Oral waar jy gaan, sal mense jou seën. En ek bid dat die genade wat die hulp sal behou vandag aan u vrygestel word in die naam van Jesus.

Gebedspunte

Here Jesus, ek bid u hulp. Die Bybel sê dat niemand iets ontvang nie, tensy dit van bo af gegee word. Ek bid vir finansiële hulp. Ek pleit dat u my sal verbind met mans en vroue van substansie, diegene wie se finansiële hulp my lewe op 'n dinamiese manier sal omkeer, ek bid dat u ons in die naam van Jesus sal verbind. Vader, ek bid vir daardie een helper wat groter sal werk as duisende helpers. Ek bid dat u so iemand in die naam van Jesus sal stuur.

Vader Here, ek bid vir finansiële stabiliteit, die genade wat my finansies sal onderhou, en die genade wat dit sal verswak. Ek bid dat u dit in die naam van Jesus vir my sal gee. Ek kom teë teen elke vorm van sprinkaan en demoniese kankerwurm wat uit die hel van die hel gestuur is om my finansies te vernietig. Ek vernietig hulle deur die krag in die naam van Jesus. Here Jesus, as daar finansiële hulp kom, laat die genade wat u sal help, dit in die naam van Jesus kom.

Ek beveel deur die gesag van die hemel dat alles wat my maatjies gemaklik doen, pleit dat u my sal help om dit makliker te doen in die naam van Jesus. Alles wat ek moes verwerf, elke goeie prestasie wat ek moes gedek het, maar ek is ongeskik gestel weens gebrek aan finansiële hulp. Ek bepaal dat dit my help om my vandag in die naam van Jesus op te spoor.

Here Jesus, ek kom te staan ​​vir elke vorm van hindernisse en hindernisse op my manier en die persoon wat u God bestem het om my te help. Ek vernietig elke vesting wat my helper verhinder om my in die naam van Jesus te bereik. Here Jesus, net soos u hulp stuur na die engel wat gestuur is om die gebede van Daniël te lewer, bid ek dat u vandag vir my hulp sal stuur in die naam van Jesus.

Here Jesus, ek bid vir die hulp wat my aan die gang sal hou, die hulp wat my sal red om nie te sink nie, ek besluit dat u dit in my Naam in die Naam van Jesus sal stuur. Here, ek bid dat die engel wat die deur van hierdie nuwe dag oopmaak, alle seëninge en rykdom van die dag sal lei om na my kant toe te kom in die naam van Jesus.

Here Jesus, ek gee my lewe en my hele wese aan u oor. Ek bied my beursie aan u; Ek bid dat u beheer daaroor sal neem. Ek beveel dat u my genadig sal wees en hulp sal stuur in die Naam van Jesus. Jehovah, ek bid vir finansiële stabiliteit. Ek wil nie hulp vind en 'n rukkie stabiel wees nie. Ek wil gestabiliseer word, ek weier om terug te gaan na armoede, ek bid vir die genade om voort te gaan, die genade wat die vrye vloei van my inkomste sal stabiliseer, ek beveel dat u dit op my pad sal stuur in die naam van Jesus.

Here, ek wil nie arm wees in my lewe nie, ek bid dat u my hande sal seën om rykdom te maak, en ek beveel dat alles waarop ek voortaan my hande oplê, voorspoedig sal wees. As ek handel dryf, Here, laat my asseblief oorvloedig wins maak, as ek in 'n organisasie werk, laat die onderneming floreer, laat my besigheid geseën word in die naam van Jesus. Elke vorm van verslinder, ek beveel dat die vuur van God die Almagtige op u oomblik in die naam van Jesus sal kom. Laat my selfs in die naam van Jesus op die plek kom waar ek die minste verwag het.
Amen.

 


1 KOMMENTAAR

  1. Wat 'n ontsaglike gebedspunt. Mag God jou seën en jou kus vergroot in Jesus naam -Amen.
    Ek wil regtig hê dat God my finansieel moet seën en my met die Genade sal help om dit te onderhou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.