Gebed vir my dogter om terug te keer

1
26887

Ons sal vandag 'n gebed vir my dogter hê om terug te keer huis toe. Die duiwel het deesdae sy hart gevind in die harte van baie jong meisies, en jy sal verbaas wees oor die verskriklike dinge wat hulle doen. Sommige van hulle sal net sonder vooraf kennisgewing van hul ouerhuis af wegtrek. Snaaks, wanneer so iets gebeur, is die druk altyd op die moeder omdat een van die Afrikaanse spreekwoorde sê dat wanneer 'n kind goed is, dit vir die vader is, en as 'n kind sleg is, dit vir die moeder is.

Hierdie gebedsgids met die titel gebed vir my dogter om huis toe te keer, sal die hart van u vroulike kind verander en hulle terugbring huis toe. God is gereed om u dogter te verlos van die bose mag wat haar in besit geneem het, wat haar die huis laat ontwyk het. So onlangs soos verlede maand het die nuus virale geword van 'n jong dame wat in Benin Nigerië, Wes-Afrika, ontvoer is. Die gesin van hierdie jong dame het na verskillende mediaplatforms, sowel die tradisionele as nuwe media, gekyk om hul vermiste kind aan te kondig. Hulle het honderdduisende op televisie- en radio-advertensies in Nigerië deurgebring. 'N Paar dae daarna keer die dame veilig terug huis toe, om te ontdek dat sy saam met haar geheime kêrel geskiet het.

Vandag sal die Here u dogter van die bose gees wat deur die duiwel gestuur is om 'n vroulike kind te besit wat 'n uitstekende potensiaal het. Ek besluit volgens die gesag van die hemel: die hande van God sal u dogter veilig en gesond terugbring in die naam van Jesus. U onthou die verhaal van die ontbrekende byl. Die byl is geleen om 'n boom af te kap wat gebruik sou word om 'n hut te bou. Die byl val ewe skielik in die rivier en verloor dit uit die oog. Dit het die krag van God geneem om die verlore byl terug te bring. Dieselfde krag sal jou dogter terugbring. Ek bepaal dat in die naam bo alle ander die gees van God wat die sterflike liggaam lewendig maak, dadelik sal gaan en die hart van u dogter sal aanraak oral waar sy nou is.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Wanneer u hierdie gebedsgids begin gebruik, besluit ek dat u dogter nie gemoedsrus sal hê voordat sy in die naam van Jesus terugkeer nie. En as sy ontvoer is, roep ek die gees van die HERE om na haar te soek; laat die gees van God 'n oorlog laat plaasvind in die laer van haar ontvoerders, en laat haar vry wees in die Naam van Jesus.


Gebedspunte:

Here Jesus, ek kom vandag na u toe oor die lewe van my dogter, wat al 'n paar dae vermis is. Ek bid dat u deur u genade sal help om haar veilig en gesond terug te bring. Ek bepaal dat die Engel van die Here sal uitgaan en haar sal lei; hulle sal haar beskerm waar sy ook al mag wees, sodat sy nie seerkry nie; laat 'n straal van u lig haar deel verhelder, en deur u krag sal u bring haar huis veilig in die naam van Jesus.

Ek beveel Here Jesus, die Bybel sê: Verkondig iets, en dit sal bevestig word. Ek bepaal deur die gesag van die hemel dat my dogter bevry word van die bose gees wat die lewe van jong meisies besit. Die bose gees wat veroorsaak dat hulle ongehoorsaam is aan hul ouers, die bose gees wat hulle lewens oorneem en hulle op dinge rig om te doen. Die demoniese gees wat hulle die moed gee om 'n gevoel van berou van die huis af weg te hardloop, vernietig ek sulke geeste deur die vuur van die heilige spook.

Here Jesus, ek wil hê dat u die hart van my dogter moet oorheers waar sy nou ook al mag wees. Net soos die koning weens Modekai nie kon slaap nie, net soos die koning weens Daniël nie kon slaap nie. Ek bid dat u haar hart sal ontstel. Waar sy ook al op hierdie planeetoppervlak is, bid ek dat u haar gemoedsrus sal wegneem, dat haar gedagtes versteur word en dat sy heimwee sal kry in die naam van Jesus. Here, laat haar nie rus voordat sy in die naam van Jesus terugkeer nie.

Vader Here, die krag wat die verlore byl deursoek en voortbring, bepaal ek dat die gees na my dogter gaan soek. Die lig van Jehovah moet skyn en haar uitbring. Here God, ek is so verslae, my hart is moeg. Ek bid dat u deur haar genade haar sonde sal vergewe en haar veilig en gesond huis toe sal bring in die naam van Jesus.

Here Jesus, ek bid dat u 'n oorlog sal laat plaasvind in die kamp van elkeen wat my dogter ontvoer het, en laat hulle nie tot gemoedsrus rus totdat sy vrygelaat word nie. Ek besluit dat u my dogter in die Naam van Jesus sal terugbring deur die krag van die Allerhoogste.

Here Jesus, u is die meester van herstel. Niks gaan ooit verlore waar jy is nie. Ek verneder myself vandag voor u. Ek bid dat u haar sal beskerm waarheen sy ook al geneem is. Ek bid dat u hul ontvoerders sal laat uitslaap. U sal hulle laat waak en die vryheid van my dogter in die naam van Jesus veroorsaak.

Here Jesus, laat u engele my dogter lei waarheen sy geneem is, laat 'n ligstraal oor haar skyn en word nie deur haar ontvoerders benadeel nie. Ek besluit dat u 'n geweldige verwarring sal skep wat haar vryheid in die naam van Jesus sal noodsaak. Ek bid dat u die polisiepatrolliespan se hart sal lei na die kuil waarheen my dogter geneem is, en dat u haar vryheid in die naam van Jesus sal laat vervolmaak.

Ek bid vir alle vermiste vroulike kinders. Ek bid dat u hul ouers sal vertroos tydens hierdie pynlike situasie. Ek bid dat u hande na vore sal kom en hulle vryheid in die naam van Jesus sal laat bereik.
Amen.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed om God te dank vir sy goedheid
Volgende artikelWondergebed wat onmiddellik werk
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.