Wondergebed wat onmiddellik werk

44
27395

Vandag het ons te doen met wondergebede wat onmiddellik werk. As u 'n gereelde leser van ons gebedsgids het, sou u miskien opgemerk het dat ons baie graag wil wondergebede in onlangse tye; dit is omdat God belowe het om sy wonders in die lewe van mense te doen. Ek sien mense beweeg van punt nul na puntheld. God het belowe om mense te verhef, daardie uitdagende situasie wat u dink u lewe sal beëindig, deur God kom en sy gees sal die wonders toornig wat u nooit voorstel nie. Daarom het God ons opdrag gegee om meer as een gebedsgids oor 'n wonderwerk te skryf, want dit is die era vir 'n wonderwerk.
Wat is die situasie dat u amper moed opgegee het omdat u dink dat niks u van hierdie naderende ramp kan red nie? God is gereed om u te red.

Die spaarkrag van sy regterhand is baie aan die werk. Ek sien hoe God situasies omkeer. Ek bepaal dat onder die mense wat deur hierdie gebedsleier sal getuig, u een van hulle sal wees in die naam van Jesus.
In hierdie gebedsgids sal ons meer van die woord van God gebruik. Die Skrif het ons laat verstaan ​​dat hemel en aarde sal verbygaan, maar niks van God se woord sal verbygaan sonder om die doel waarvoor dit gestuur is te vervul nie. Dit is verstandig om God se woord te gebruik wanneer ons bid dat 'n wonderwerk nou moet plaasvind. As ons die woord van God gebruik, druk ons ​​God om via sy woord te werk.

Die skrif het ons laat verstaan ​​dat God sy woord nog meer eer as sy naam. Het u die teksvers vergeet wat sê dat hy nie lieg nie, en ook nie die seun van die mens om berou te hê nie? God het ons goeie gesondheid belowe. Die Skrif sê dat Christus al ons swakhede aan homself blootgelê het en dat hy al ons siektes genees het. Wanneer u dus siek is en 'n wonderwerk wil hê, is die woord van God die beste ding om te gebruik. Ek bid dat as u hierdie gebedsgids begin gebruik om te leer hoe om vir 'n onmiddellike wonderwerk te bid, ek besluit dat u lewe nie 'n wonderwerk in die naam van Jesus sal hê nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte:

Wondergebed wat onmiddellik werk vir genesing

Want die Skrif sê in die boek Jeremia 3:22 My afvallige kinders, sê die Here, kom terug na my toe, en ek sal u afwykende harte genees.
Here, volgens die woorde van hierdie Skrif, het ek na u teruggekeer vir genesing; ja, die sonde het 'n swaar draai op my geneem, maar u genade is nog steeds volop. U het gesê dat ek na u moet terugkeer, en u sal my genees. Vader Here, ek gee u genesing aan my voor in die Naam van Jesus. Die skrif het my laat verstaan ​​dat Christus deurboor is vir ons oortredinge; Hy is verbrysel weens ons ongeregtighede; die straf wat vir ons vrede gebring het, was op hom, en deur sy wonde is ons genees. Here Jesus, deur u wonde beveel ek my onmiddellik tot genesing in die Naam van Jesus.

Wondergebed wat onmiddellik werk vir vloekoptel

Want daar is geskrywe dat Christus vir ons vervloek is, want vervloek is hy wat aan die boom opgehang is. Vader Here, ek verbreek elke vloekjuk oor my lewe. Ek staan ​​op die sterkte van u woord wat sê dat u 'n vloek vir ons was. Dit beteken dat jy vervloek is sodat ek vry kan wees van die vloek. As gevolg van u woord bevry ek my van die vloek in die naam van Jesus. Here God, U is die groot koning as Isreal, U is die God wat u verbond hou. U het vir ons 'n nuwe verbond gesluit deur die bloed van Christus. Ek tree in op die nuwe verbond wat deur die bloed van Jesus gebring is, en op grond van daardie bloed bevry ek my van elke geslagsvloek in die naam van Jesus. Deur die salwing sal elke juk vernietig word. Elke vloek wat my nie wou laat gaan nie, besluit ek dat sulke boeie in die naam van Jesus deur die salwing van Christus vernietig word.

Wondergebed wat onmiddellik werk vir finansiële deurbraak

Deuteronomium 28: 11–12 
“En die Here sal jou oorvloedig maak aan goed, aan die vrugte van jou liggaam en aan die vrugte van jou vee en aan die vrugte van jou land, in die land wat die Here jou vaders met 'n eed beloof het om jou te gee.” Here, U het belowe om my oorvloedig te maak aan goedere; ek beveel dat u die poort van rykdom vir my moet oopmaak in die Naam van Jesus. Vader, wat my werk betref, vernietig ek elke vorm van verslindende en kankerwurm wat my wins opeet; ek roep die vuur van God op hulle in die naam van Jesus. U woord het beloof dat u die land oor my sal seën en dat u vir my vrugte sal oplewer. Vader Here, ek bepaal dat voortaan alles wat ek my hand oplê in die Naam van Jesus sal voorspoedig wees.

Wondergebed wat onmiddellik werk vir veilige aflewering

Eksodus 23:26 Niks sal hulle kleintjies werp of onvrugbaar wees in u land nie; die getal van u dae sal Ek vervul. Vader Here, ek staan ​​op die woord van u woord en belowe dat daar nie onvrugbaar in die land sal wees nie. Ek bid dat u my vrou / suster sal laat baar sonder spanning in die naam van Jesus. Ek roep die aartsengele van die Here wat toesig hou oor die bevalling, om toesig te neem oor my vrou / suster, oral waar die vyand die vrug van haar baarmoeder vasgebind het om ons te laat rou, ek beveel dat die vuur van God die Almagtige gaan gaan haar vry in die naam van Jesus. Ek besluit dat sy op die oomblik haar verlossing in die naam van Jesus ontvang.

 


44 KOMMENTAAR

 1. Sit dit asseblief op die altaar. Vader God, ek het u lief en dank u dat u genade voldoende is in my swakhede. U woord sê dat die stryd aan u behoort, nie my heer nie. U weet alles en u weet dat ek op u woord gewag en vertrou het. U weet heer my raam is stof, u ken my hart. U woord sê dat u baie liefde vir my het en as ek ontrou is, is u steeds getrou.
  Wees getrou aan my heer, want ek erken u naam en is 'n verbondsdogter. U spreek u woord wat u eer oor u naam Jesus. Verander my verhaal vir goeie heer, sodat ek kan getuig hoe u dit vir my en my gesin gedoen het. Wys jouself magtig in my lewe. Dankie God
  In Jesus naam is lief vir jou heer ..

 2. Kan ek bid om lank te wees (175 cm lank) ... en 'n lang gesig en mooi te wees, ek weet dat God dit kan doen, ek bid baie keer, maar dit werk nie hoekom nie ????

 3. Panie blogoslaw mnie i.mym.dziecia, aby wyszły z nałogów, mnie daj łaskę uzdrowienia, i wyjścia z długów, dobrą pracę blogoslaw Jezu Amen

 4. Jesus asseblief.beskerm my.self asseblief.vir.al hierdie euwels en ek het 'n paar.wense kan.waar vir almal.liewe jesus help.my asseblief met alles.om.die euwels.te.terloop. jy help my.een keer.met.daardie liewe jesus asseblief op. watter manier kom.my.wense waar.liewe jesus asseblief om die positiewe bindinf van my.neef ...en al.die.beskerming en alle.skoonheid soos my. vriendin ….asseblief.wanneer jy dit maak, is ek.enigsins.so.gelukkig.asseblief met dieselfde.familielede.en.almal. Liewe Jesus asseblief.beskerm my.self asseblief.
  En.wil.deur die familie. weggaan …asseblief liefste.jeuss moenie.stop.my.wense nie asseblief help.my.een keer.om.waar te word.

 5. Hallo jesus help my asseblief ek is in die binding van die vyande ony.familie die negatiewe binding boosheid soos hierdie liewe jesus verander dit asseblief by wyse van my gebede help my asb andy mamma asb vir al die slegte binding dinge liewe jesus.life come verskrikliker die vyande is vir my te veel wat hulle met my almal gedoen het. Liewe Jesus het jy asseblief 'n profeet liewe jesus enigsins asseblief liewe jesus vir my help my asseblief almal. van alles liewe jesus ek weet alles hoekom hierdie binding daar is en hoekom is dit daar liewe jesus die binding is te sterk van die rede weet jy liewe vader jesus van al die vyande asb liewe jesus ek weet die rede en ek word siek asb liewe jesus gee my jou antwoord asb hoe moet ek bid.fot. die rede enigsins. Liewe Jesus asseblief hoe moet ek bid vir. die rede asseblief die binding is te.sterk vir almal liewe Jesus asseblief en dit.kom.by.my.om my te bind.dit is onregverdig en.ek doen.nie .wat.om.te.behandel.loke.hierdie meer.dit is onregverdig.liefde.jesus, help.my.uit.alles.met alle liewe.jesueasseblief wat is daar om.sterk asseblief en.buig.moet ek bid hiervoor asseblief.ek het 'n.medium.gebed. nodig om saam met my. te.bid. Liewe Jesus ek wil.werk en.wil wees in.ylur.happy asseblief.gee vir my.'n profeet liewe.jesus ek huil.elke dag asseblief.help my.liewe jesus asseblief.help.uit.alles.liewe.jesus help asseblief.uit.almal.liefde Jesus beskerm my.en en.help.my asseblief. Liewe jeus vir.al die vyande. stop asseblief daar beskerm my.asseblief.liefde.jesus asseblief.en een keer.gee vir my.'n.profetie asseblief desr jesus one .tyd.is.asseblief daar iemand wat my kan gee.

 6. Jesus help my asseblief met al die sataniese towery oor my asseblief liewe Jesus my gebed en vraag is oa daar aome.of things items of olie of ambuletta.to.help.my een keer.maak my.gebed waar asseblief liewe Jesus wat oor die sataniese spel liewe jesus oor almal.die vyande in my.familie liewe jesus asb wat hulle gedoen het asb liewe jesus help my asseblief uit alles liewe jesus asb een keer wat van ypu sê van my wense gebede glad nie alles toe nie liefie Jesus asseblief dit is verskriklik genoeg liewe jesus help my asseblief enigsins liewe jesus beskerm my enigsins.van alles liewe jesus beskerm my asseblief en ..asseblief liewe jesus ek is so lief vir jou liewe jesus help my asseblief met al hierdie sataniese towerspreuke asseblief of verander dit uit met bondgenoot wense gebede asseblief liewe jesus help my asseblief uit alles liewe jesus asb ek siffer so baie mee.die krag daarmee asb vind my so iemand soos hierdie wat regtig weet wat om enigsins te maak. liewe jesus asseblief liewe jesus help ons nie e baie dag om te.ly met hierdie alles sataniese spel liewe Jesus asseblief haal dit uit ons asseblief of chamged dit uit mety wense asseblief liewe jesus een keer.gee my die geluk enigsins. Liewe Jesus dat al.die vyande en hierdie persoon.moenie gehoor van my.wense of die vyande beskerm myself asb.alles oor liewe jesus verdra asb soveel asb ek dp nie weer ly nie anf weer desr jesus help my asb uit alles liewe jesus help asb menout van alles liewe jesus asb hoe moet ek bid fornall this liewe jesus vertel my asseblief.meer oor my wense word waar asseblief liewe jesus helpnmy en liewe jesus met alles uit asseblief hierdie alles.sataniese spells.dear.jesus help my asseblief uit alles wanneer iemand of iets medium.itmems olie ambueltts liewe jesus kan my wense bewaarheid asseblief liewe jesus asseblief en vergoeding al die beskadigde wat die vyande met my gedoen het en …asseblief met dieselfde.krag desr Jesus vind 'n persoon wat maak
  Eenmalige wense kom. ware oorsaak van alles. wat die beskadigde asseblief liewe jesus asseblief ek is ook 'n mens en anders moet ons altyd weggaan hoe...maar dan word ons altyd gestop deur die vyande.hoe ons kan bly wees vir Jesus niks liewe jesus help my asseblief.uit alles.liewe jesus help asseblief.uit almal asseblief desr jesus beskerm my.en help.my.pne tyd.maak alle.m gebede.waarword.op watter manier liewe jesus asseblief. help my.uit.om.die manier. te vind hoe hierdie slegte bindende sataniese betowering.uit.my.en ander.kom.asseblief liewe Jesus help.my.enm...asseblief ek is.alleen van al.hierdie probleme.asseblief skat jesus help my asseblief.uit alles

 7. Jesus help my asseblief met al hierdie sataniese towerspreuke oor my die leuens al die dinge vertel my asseblief liewe jesus van almal kan jy meer vertel van al die vyande wat hulle doen . Met my enigsins liewe jesus baie jare asseblief liewe jesus alles oor my lewe kom slegte liewe jesus asseblief die slegte sataniese towerspreuke het al die deure gesluit vir vryheid enigsins liewe jesus binne my en buite oorsaak van die jaloesie van hierdie o . Persoon liewe jesus asseblief sy hexed maak slegte dinge en ek weet nie alles oor daardie liewe jesus nie asseblief hoekom o ly saam met my liewe jesus asseblief help my uit alles liewe jesus asseblief vir al hierdie pro lems bi dinf van sataniese tower binding binne-in my liewe jesus asseblief ek sien die persoon in die familie wat jy ken. hierdie persoon. sy is baie jaloers op en wil …. dit met my en al die deure toegemaak totdat sy dit gekry het of die ander persoon liewe jesus asseblief help almal van daardie liewe jesus i is nie 'n speelbal van sataniese spel soos hierdie of dat nie, of mense wil met my speel nie, liefste jesus hoe hulle wil hê, liewe jesus, ek wil hê dat jy my kan help met alles van daardie liewe jesus vir alles, liefste Jesus, is daar 'n manier? liewe jesus om uit al hierdie sataniese betowering te kom ek kant buite binding liewe jesus asseblief hierdie persoon weet jy watter persoon maak dit op my sy maak my of hierdie persoon maak my siek terloops liewe jesus asb asb liewe jesus kan ek meer weet van hierdie persoon asseblief hierdie binding asseblief en wh by jy kan maak vir.daardie saak.hulle bid my so baie jare en die slegte bi ding van al my familie asseblief liewe jesus ek wil net joune wees, neem my asseblief.uit al hierdie of dat mense moet in 'n kerk en ek wamt dat ypu al hierdie slegte binding sataniese towerspreuke op my neem.asseblief liewe jesus asseblief ek is so lief vir jou liewe jesus maar ek wil meer weet oor hierdie slegte sataniese binding hoekom my familie maak.hierdie liewe jesus beskerm my en my ma.asseblief hoekom hierdie persoon dit op my en op.my gesin maak

 8. Jesus my jesus ek het hulp van jou nodig asb liewe jesus hoekom bind hierdie persoon my met al hierdie sataniese binding towery beskerm my asb my ma en elkeen ander wat ek het of liggaam anders en dan maak hulle baie dinge soos hierdie liewe jesus hulle het my beskadig baie jare vir onregverdigheid liewe jesus baie jare liewe jesus asb die probleem is die persone wat dit op my die sataniese spel maak vir jaloesie soos hierdie of wat ek nie weet nie liewe jesus asb ek sien die slegte mense en hul sataniese spel bind op my liewe jesus maar wat van hulle wat dit op hulleself het moet hulle die hele lewe ly moet hulle siek word of ander slegte dinge liewe jesus help my asseblief liewe jesus van almal hoekom is op my dit is jy enigsins regverdig liewe jesus beskerm my asb by wyse van slegte mense liewe jesus beskerm my en my ma asseblief en elkeen ander asseblief liewe jesus asb ek wil vry wees van al hierdie bindinf probleme of like sklave jy weet wat ek bedoel liewe jesus asb liewe jesus help my asseblief uit al liewe jesus help my asseblief uit alles liewe jesus as iemand dit op my maak ek weet vir wie h persoon dit maak maar ek kan op watter manier jy daai jesus stop en hoe moet my gebed wees liewe jesus se asseblief vir my hoe moet ek bid al die vyande in my familie asseblief Liewe Jesus beskerm my en my ma asseblief vir al hulle slegte towerspreuke en is daar nie 'n manier nie Liewe Jesus om dit alles op my te stop

 9. Jesus ek is so lief vir jou maar hoekom moet my lewe terloops gestop word en 'n vriend van my doen. Nie al hierdie dinge probleme het sy is in elke vlak I. Suksesvolle lewe het 'n goeie werk goeie man en sy is 'n dokter soos hierdie sy altyd sê ek het nooit die probleem. Like.ylu ek is. Gelukkig hoor ek toe. Dit maar hoekom orthers al die probleme het en ek het een probleem. Toe na die. My pa gaanes en al die groot probleme. In.y.familiy het my gestop. Hierdie isy. Vraag hoekom orthers nie die towerspreuke of orthers dinge het nie en ek het dit al Jesus is jy vergeet my of wat?
  Soms het ek hierdie vraag gevra, liewe Jesus
  En ek is. Amrgy met almal, maar hoekom ek moet ly met al hierdie slegte bod en een as my. Vriend niks. Liewe Jesus ek verstaan ​​nie dat help my asseblief. Om te verstaan ​​dat M Jesus ek jou een keer liefhet. Ek wil dieselfde hê. Binding in Ervry manier suksesvol gelukkig en geen probleme Jesus doen asseblief. Nie. Vergeet my asseblief hoekom ek hierdie familie het al die slegte dinge en my vriende is gelukkig in elke rigting

 10. Jesus ich bitte dich hilf mir Jesus ich will Schutz vor jede blöde Menschen die mir sowas antuen Jesus jede Bindung die mich gefangen hält ich will mein Recht zurück und deshalb brauche ich die Hilfe eines Mediums bitte Jesus Medium damit meine ich ein Helfer der einem. Hilft die Gefühle wieder im Einklang zu bringen Jesus aber ich stehe unter einem Fluch gefangen manchmal verstehe ich Jesus nicht wsrum lasst er bei einem sowas zu und bei anderen nicht Jesus ich fange langsam Menschen zu hassen Jesus weil die das selber nicht verstehen die aber lachen koen genau Jesus ich will das du auf meine Gebete eingejst ich brauche Schutz vor bösen Menschen Jesus ganz boesen Menschen Jesus alles was sie mir antuen oder angetan haben Jesus ich hasse meine familie alle ich hasse wie sie einem. Quellen lassen usw Jesus ich fange langsam echt an diese menschen zu hassen alle Jesus das sie mit einem. So spielen wie waer ees wenn man mit denen allen so spielt Jesus was ist damit ud die so quellt wie waer ess dann mit der selben Bindung Jesus mit dem. Selben Verlust mit der selben kra kheit und alles andere die. Verwuenschen warum tuen die das Jesus ander lachen wissen die ernst der Lage nicht wo andere alles bekommen haben erreicht haben musten andere wie ich so gequellt werden Jesus ist das OK woher kommt das alles und warum das alles ich will alles wissen. Jesus bitte und wie geht es weiter mit mir Jesus es ist alles nur krank einfach nur Kranlk das man menschen die in einer familie sind schlechtes wuenscht bindet macht tut nie redet Jesus ist das eine familie Jesus tut mit Leid Ber ich muss mit dir reden darüber Jesus man kan. Nie die Freiheit spüren Jesus wer bindet wie bindet man haben die spass daran Jesus OK ich war lange genug nett das wars mal hoffe Jesus du kannst es verstehen die habe mich jahrelang gebunden wozu ich sehe da kein Grund darin Jesus wie waere es wenn man es mit denen macht ich sehe da kein Grund darin Jesus bite Jesus hilf mir damit so viele menschen haben die unschuldig leiden lassen. Jesus ich brauche dringend hilfe bitte. Jesus het gebyt. Eine. Prophetie Jesus ich find es ungerecht Jesus mein. Jesus

 11. Jesus ich hatte ein Traum ich bin befangen durch die Feinde die wären…. Und... seit Jahren dan tuen die mir so viel Leid an und. Quellen mich OK wenn Sie damit meinen zu profitieren um mein Leid zu sehen rauben mir meine. Geschwister en…. weg was soll das Jesus Andere machen doch auch Fehler die ich habe noch nie gesehen das sie sowas erleben wie ich noch nie aber ich moet so einen weg gehen dank den Feinden Jesus was sagst du zu dem. Ganzen schau her sie haben mich durch einen. Satanischen packt verbunden Jesus dadurch bringen sie Gefühle gedanken im Ungleichgewicht sie werden hellhörig usw. Jesus ich Lebe schon seit jahren so in mir. Is so. A. Satanischen packt ausser man hat mir meine geschwister weg genommen und... Jesus es is echt zu viel man hindert mir mein Leben meine. Ziele ich habe Alpträume usw Jesus was ich nicht verstehe Jesus durch diesen. Satanischen verpak in mir. Leide ich unter Verlust Ängsten panikken es kommt was hch was mich hindert usw die Feinde… Und…. Machen. Es so. Schlau das es denen. Dadurch gut geht Jesus bitte verhindere denen jedes erfreuen es sind 30.jahre jetz drehe es um Jesus und mach bring alles wieder im Einklang um. Mach. Mich die nächsten 30.jahre glücklich das. Ich. Nicht s. Mehr het 'n. Satanischen. Pakt. Oder. Sowas. In. Mir. Jesus oder. Ausser. Mir. Jesus bite Jesus sie bringen mein Leben in Gefahr damit meine lieben Geschwister leben nicht mehr wegen denen Jesus also langsam ist es echt zu viel was sie machen OK wie waere es wenn man das auf sie machen wuerde und man vergnügt sich damit wozu das alles total unnötig wie kann man bewusst jemanden sowas antuen ich verstehe sowas nicht Jesus ich bin unter den irren gelandet mei e Geschwister haben mich immer raus geholt mir Sicherheit gegeben bitte Jesus das darf nicht so weiter gehen wie waer es für die wenn ich das selbe mit denen machen den selben Packt Jesus Satanischen Packt und man hindert die es kommt immer was teuflische hoch undas tuen sie mir eine Frau die niemand e wegen denen mehr hat an warum erleben sie dann nicht selber wie das ist wenn was hochkommt und die so ei geschrankt hält das wuerde mich mal interessen die die es auf mich gemacht haben das will ich mal. Wissen ich bestehe drauf alles nachzuholen und mein. Glücklich sein auch denn jetz bin ich dran Jesus soll die doch sowas haben un ich nicht schämen sollen die sich jemand e unnötig das Leben so. Kaputt zu machen wozu OK ihr habt es mit mir getan all. Die jahre Jesus ich bin echt enttäuscht darüber was sie mir antuen damit Jesus ich will nicht mehr gehindert werden jetz bin. Ich dran Jesus Schütze. Mich en … Jesus. Lass sowas nicht mehr. Durch 30 jahre haben sie mir. Es angetan bitte sag was Dazu Jesus ich. Vind es. Nicht OK schoen haben sie daran profitieren koennen OK dann mache ich es auch so warum sollen die mein leben so kaputt machen dürfen mich hindern sollen. Die doch selber gehindert werden mich mit dem. Satanischen packt binden. Sollen. Die doch selber wissen wie das ist mal angenommen man wuerde e mit Dene. Machen Satanischen packt die. Alles. Liegt in der Hand von dieser Persoon was. Ist das Jesus das ist suende was die machen. Jesus OK. Dann macht man es auch satanischen packt und. Sterf. Kommen kein Schritt. Weiter man ist hellhörig und so das sie wenn sie raus gehen was hochkommt. Usw was sind es für Menschen Jesus het Jesus gebyt. Ich bestehe drauf davon frei zu werden was muss man tuen. Ohne. Leid weil. Das wollen die das man. Leidet drehe den. Spies um. JESUS ​​mach. Mich glücklich so das sie. Es nicht mehr schaffen nach dem. Was sie mir. angetan haben Jesus bitte lass es nicht so durchgehen was soll ich dafür tuen gibt es Beter die wissen. Wie man. Für sowas Beter diese. Feinde. Rauben einem. DEN. Frieden das ist Suende und alles. Ander as. GÖTTLICH Jesus die freuen sich so lange solange sie Macht haben über mich Jesus sie wollen mich kaputt machen warum. Tuen. Sie. Es. JESUS ​​is mir. Egal. Was die wollen ich will. Dann mein Recht auch warum. Immer die auf jeden Fall. Oorlog. Es das mit.
  Jesus is steh. Drauf. Diesen. Satanischen. Packt loszu were. Innerlike ausserlich und jeder Schaden soll ersetzt werden Jesus die freuen. Sich. Nicht mehr. Um mein. Leid sondern um. Meine. Freude werden sie. Alle. Leiden. Binde Die. Genau so Jesus wie. Die mich gebunden haben ich besreh. Auf freiheit diesen. Satanischen packtes von…. En…… Jesus het gewenn sie. Wollen. Sollen sterf es. Doch sober spüren wie das ist warum. Immer by mir. Öde r… Jesus mich loslassen und.. Wir brauchen. Sowas. Nie Jesus nie. Bitte sag was. Dazu was ist deine. Meinung dazu. Rechne. Bitte alles. Zusammen wie die mich verhext haben oder. Diese. Satanischen packt gemacht haben. Dann spürt es. Doch. Selber wie. Dit is

 12. Jesus ich wuensche mir das du mir die richtige Wortwahl gibst des Gebetes Jesus wie soll ich für das ganze Beten was auch hilft Jesus Jesus bitte lege mir jeden Tag die richtige Worte in den Mund wie ich beten soll bitte was wirkt und nicht zurückgeht wieder Jesus bitte hilf mir

 13. Mein Jesus ich will dich nur dich du siehst die feinde bitte Schütze mama. En mich. Jesus auch untereinander Jesus bitte mach das alle. Feinde zu Schande. Kommen die unsere Freiheit missbrauchen und unsere Gefühle. En alles. Andere Jesus bitte erhore Gebet und ersetze die Jahre. Und. Mach das alle. Feinde zur Schande. Kommen die mir mein. Leben trachten. Durch Eifersucht. Mich. Zur. Sünde. Usw führen. Jesus het gebyt. Binde mich Jesus mit. Der. Binding. Des. Lebens und. Lass. Alles. Ander. Gevalle Jesus het kein gebyt. Schreit. Missbrauch oder sowas. Schutte mich vor allen boesen. Sachen. Wie. Krankheit of. OP. Oder. Anderen. Schlimmen. Sachen. Sterf. Mich. Zerstören sollen. Mach. Meine. gedagtes. Und. Gefühle. Und. Gebyt. Nicht. Hellhörig. Jesus. Das sterf. FINDE. Davon. Was. Mitbekommen Jesus byt. Gib mir. Alles terug. Was. Sie. Mir. Weg genommen haben. Jesus het gebyt. Noem. Mir. Sterf. Feinde. Weg Jesus die mir mein Leben auf. Boese kuns en. Weise gebind. Jesus. Bitte um. Eine. Profeet. Und. Mach die Feinde. Unter. Schutz. Jesus. Zu. Dir. Du weisst wenn. Ich meine. Jesus. Das. Sie jede Kraft verlieren gegen mich und mein Leben Jesus mach es. Endlich so wie ich. Es. Salie. Jesus denn. Jeder Tag der vergeht. Verliere ich. Kan Kraft Jesus und. Vervollständige mich. Jesus. Bitte. Sei so gut. Jesus. Bitte. Jesus. Schenke mir. Eine. Profeet. Bitte. Binde die Feinde von mir die mein. Leben. Ruinieren. Wie. Ziel. Einklang usw. Jesus. Alles. Was. In mir. Ist. Was. Diemfeinde.machen.nimm.es.raus.und.schutze mich. So dass. Ich. Nicht mehr so ​​leben muss. Jesus byt sei. Dus. Darm. Ich. Staak. Es nicht mehr aus ersetze. Jeden. Schaden. Binde mich und. Mamma. Los. Von dieser. Art. Feinde. Pakt. Mach es. Jesus. Bitte ich. Sal dich wie soll. Ich zu dir kommen wenn. Man. Mich. Immer. Festhält. Jesus wie soll das gehen Jesus. Was geslaagd. Mit den Feinden Jesus. Das. Wuerde ich einmal. Wissen. Wollen. Genau mit denen. Die es. Auf mich gemacht. Haben. Bitte lege mir deine. Worte und. Erhore Gebet duch mm. Wo.kann.ich... Jesus wenn die Feinde. Binden. Koennen Warum. Dann ich nicht unter. Schutz. Desgleichen Jesus. Warum. Die immer. Und. Nicht. Ich. Jesus. Ich. Bitte Jesus erhore. Gebetnund. Binde mich los. Jesus. Mach. Mich frei wer mich gebunden hoed. Der. Soll. Auch von mir. Gebunden. Werden. Jesus. Warum.durfen.die.und.ich.nicht Jesus ich erbitte das. Diemfeindenjeussn

 14. Jesus ich bitte dich so sehr liebe pastoren alle in dieser welt Gemeinde es muss doch jemand e. Geben bite der mir helfen kann Jesus meine Angehörige habe mein leben kaputt gemacht geschadet usw jedes Recht weg genommen jeuss egal wer mir helfen kan in dieser Lage bitte dringend medium Beter of sowas der aber erfolg hat en diese angehrougen stop kan onder Schutz zu mir Mama bitte auch sie frei machen. Sie ist komisch und andere Jesus bitte dem möchte ich all die Erbe Gutscheinen mein Leben ist wegen dieser Angehörigen. In Gefahr ich erldeide so viel bitte meiN.Fall ernst nehmem.jesus bitte jeden. Tag Weine ich Jesus wegen Dene Jesus bitte kein Tag vergeht wo. Ich nicht weine. Wegen diesen. Angehörigen Jesus jedem. Tag seit 30 Jahren bitte nimm. Ich bei Wort jeuss die wollen mir nichts Gutes bitte Schütze mich wer mir. Errettet bitte ich verspreche dem. Übergebe ich mein hab und gut bitt mein Glücklcih sein würde mir weg genommen bitte dringend um EIN medium der mir hilft oder Beter sowas bitte entgegen gesetz bitte Jesus nicht Warten bitte bring mich gross raus jeuss positive mit Schutz alles die haben immer über mich gewonnen gesied ich und mein Frieden missbraucht alles Jesus die wollen gebunden unglücklich sehen bitte lass es nicht zu arbeite dagegen jeuss bitte Schütze mich vor allen Feinden bitte dass sie mir nicht mehr weg nehmen könne die. Haben mir viel geschadet jeuss bitte jemandder professionell ist Jesus bitte ich will das hab ud gut demjenigen schenken bitte beeile dich Jesus bitte warte nicht all. Zu lange die Feinde habe mich seit Jahren Jesus heiliger Geist bitte jetz hat mal Jesus Macht Jesus habe duacht bitte Jesus bitte sehe auch wie die mir geschadet haben und schaden bitte ich nehme mir jetz alles zurück das ist mir egal Jesus ich warum soll ich nicht all . Das machen koennen was ander machen JESUS ​​NEIN das geht nicht total die Lüge ihre Bindungen sollen auf die zurück fallen allen die mir gemacht haben dann fidne ich auch jemanden der es auf die. Macht Hauptsache die lassen. Mich mit. Jesus... Jesus so geht es nicht bitte mach was dagegen binde diese Menschen. Angehörige bitte und hilf mir durch dein. Geist die sind so gemein mit. Mir. Das kann ich immer noch nicht fassen wie gemein die. Sind. JESUS ​​KANN MAN SO GEMEIN SEIN. jesus byt hilf mir. Jesus bite stop die bite warum. Hindert. Jy sterf. Nicht das sie mir. Nicht mehr machen. Keonem das verstehe ich nicht Jesus ich will mein. Recht zuruck bitte Schütze veel jeuss und drehe den. Spiess doch einfach mal. Um ich kann auch vor Augen lachen

 15. Jesus bitte hilf mir Jesus alles was die Feinde Angehörige gemacht haben bitte mch es zurück auf die warum immer soll ich so leben wozu bitte hilf mir durch jemanden oder Gebet Jesus bitte hilf mir Jesus bitte lass wissen wer mir helfen kann Jesus bitte sei so gut und lass wissen wer mir helfen kann bitte ich bin bereit was zu geben muss aber schnell sein Jesus so das sie jedes Vorhaben der Feinde stop koennen bitte Jesus sei so gut liebe Jesus bitte keine Verbindung mehr mit mir oder mama ei. Gehen Jesus bitte ihren Hass und boese Sachen koennen sie auf sich selber übertragen nicht mehr auf mich Jesus bitte sei. So gut Jesus ich brauche Schutz und wenn die was machen dann mach es mit denen so da side mich I. Frieden lassen byt Jesus

 16. Jesus ich will nur frei sein von deren boese Bindung wie kann man.auf jemanden. Die een. Familienmitglied is so gemein. Sein. Das verstehe ich. Nicht. Jesus
  Was sagst du dazu Jesus ist es nicht gemein. Sowas?

 17. Jesus bitte hilf mir ich bin verflucht bitte jeuss alles leidet drunter Geist Seele Psyche usw Jesus bitte ich brauche hilfe der das ganze stoppt Jesus bitte ich will frei leben. Jetz bekommen die auch die Strafe alle. Die mich bestraft haben Jesus bitte binde diesen... Bitte nicht mehr auf mich Jesus ich verlange Respekt und alles. Ander ab jetz verlange ich Respekt. Bitte skicke mir ein. Starkes. Medium. Jetz der mir. Hilft. Bitte. Jesus Jesus ich. Lasse mir. Nichts mehr gefallen nur weil die mich verflucht haben komme. Ich. Nicht weiter ich. Bitte. Um. Hilfe. Jesus het dit gebyt. Die Hilfe. Jesus sê so. Darm gebyt. Jesus

 18. Hallo Jesus ich brauche deine Hilfe Jesus Kürze Zusammenfassung ich stehe unter einer Bindung Vertrag ungerechterweise gefangen also kurz mein Onkel ist eine Ehe eingegangen mit einer Frau mit ihr hat er ein Vertrag is hat da nie geäußert wenn ich sie heirate dann habe my all Angehör zu dienen usw hat is nicht er steht in der Verantwortung mit ihr aber die hat es so gemacht das sie mit mir ebenfalls ein Vertrag ungerechter weise eingegangen ist und meint zu tun was sie will uns angst zu machen zu verhexen all. Sowas darauf hin habe ich meine Geschwister verloren un… Jesus ich vind es nicht OK auch der vertrag mit einem. Aus ihrer Familie is nicht richtig stattgefunden da wir uns vorher nie kannten ook. Alles ein Unfug sie alle. Haben das recht bekommen mit mir. Und… Jahrelang zu spielen u gerecht zu behandeln lebensenergien zu missbrauchen usw so das ich und meine Geschwister krank geword het. Sind da es um. Erbe usw ging ich habe ebenfalls….. En…. Verloren was ich ebenfalls ungerecht finde Jesus Kämpfe du fuer mich byt das diese Vertrag unterbrochen wird zwischen mir und dieser Frau und ihre Familie. Alles was sie mir. Angetan. Haben u gerecht meinetwegen. Schütze auch meine Arme. Kranke Mamma. Die alt ist auch sie soll. Nicht lei ich auch nicht und alles. Was sie mir angetan haben bitte ich zurück zu machen sie sollen gehindert werden warum ich sie ist ein vertrag mit. Meinem. Onkel eingegangen nicht mit mir sie haben alle. Auch. Nie in nie. Dem. Haus meines Vaters zu suchen. Das schenke. Ek is een. Armen Menschen gut herzigen Menschen deshalb Jesus warte nicht lange damit. Almal. Ihre Flüche die ungerechtfertigt sind haben. Sie. Alle. Aan. Treffen nicht mich byt Jesus hilf mir. Die se Ungerechtigkeit aufzugeben es ist nicht meine Baustelle deshalb ich kann jemand helfen ja aber dass muss im vertrag stehen Jesus bitte ale. Menschen. Sterf. Mich. Gebunden haben das die anderen mich. Kaputt machen. Wegen Neid. Usw binde diesen. Vertrag auf diese Frau unter Schutz. Zu mir en meiner Familie. Darunter... Binde es bitte zuruck. Zu ihr und alle. Sterf. Mit. Gemacht. Haben da es ungerechtig ist das ist. Nicht. Göttlich oder sonstwie nein. Jesus das geht. Nicht ich soll. Ein leben lang so leben krank. Obwohl. Ich kein Vertrag mit. Denen habe das ist. So. Wie. A. Beispiel jemand der nicht.
  Dankie
  Amen

 19. Jesus es soll ebenfalls keine weiteren Beschwerden an mir haften bleiben weil du so sagst dann bekommst du so das alles ist Rache und alles andere unterbrechen alles Jeuss das es keine Nachfolgen mehr hat schliesse diese Türen alle das diese Wesen nie mehr durchkommen Jesus der Vertraght zwischen mir und denen sondern zwischen mein Onkel und seiner Frau.
  Alles was da kommt bitte unterbrechen die haben mir so viel Leid angetan ich verlange fuer alles Schadensersatz fuer alles auch das sie mir meine Geschwister und… Und…. Und... Weg genommen haben so viel Schaden. Mussen. Die selber mal. Bekommen dannwissen sie wie das sist sowas zu haben Jesus bitte nimm. Ek Ernst

 20. hallo jesus ek het jou hulp nodig jesus in kort opsomming ek is onder 'n verband kontrak onregverdig gevange geneem so in kort my oom het 'n huwelik aangegaan met 'n vrou hy het 'n kontrak met haar hy het nooit gesê as ek met haar trou dan het al my familie ons Hy hoef nie te dien nie, ens. Hy is verantwoordelik teenoor haar, maar sy het dit so gedoen dat sy ook 'n onregverdige kontrak met my aangegaan het en dink om te doen wat sy wil om ons bang te maak om almal te betower. So iets, ek het my broers en susters verloor en... Jesus, ek dink nie dis reg nie, selfs die kontrak met een. Van haar familie het nie regtig gebeur nie, want ons het mekaar nooit voorheen geken nie. Alle nonsens hulle almal. Het dit reggekry met my. En ... om jare lank regverdig te speel en te behandel, om lewensenergieë te misbruik, ens., sodat ek en my broers en susters siek geword het. Is daar rond. Erfenis, ens. Ek het ook gegaan….. En…. verlore wat ek ook onregverdig vind Jesus veg asseblief vir my dat hierdie kontrak tussen my en hierdie vrou en haar gesin verbreek word. alles wat jy vir my gee Klaar. Doen jy regverdig ter wille van my. Beskerm my arms ook. siek mamma. Die ou is ook sy moet. Ek ly ook nie en alles nie. Wat jy aan my gedoen het vra ek jou om terug te doen Hulle moet verhoed word hoekom ek jy 'n kontrak is met. My. Oom het nie saam met my ingekom nie hulle het almal. Ook. Om nie in my pa se huis te kyk nie. Dit gee. Ek een. arm mense goedhartige mense daarom wag Jesus nie lank daarmee nie. Alles. Het jou vloeke wat ongeregverdig is. Sy. Almal. Om. Moet my nie slaan nie asseblief Jesus help my. om hierdie onreg prys te gee dis nie my werk nie so ek kan iemand help ja maar dit moet in die kontrak wees Jesus asseblief ale. Mense. Die. Ek. Die ander het my vasgebind. Breek iets. As gevolg van afguns. Ens bind hierdie een. Kontrak op hierdie vrou onder beskerming. aan my en my gesin. Onder... Bind dit asseblief terug. Aan haar en almal. Die. Met. Gedoen. Het aangesien dit onregverdig is. Nie. Goddelike of andersins nee. Jesus wat gaan. Ek moet nie. 'n Lewe lank so leef siek. Alhoewel. Ek geen kontrak met. Wie het dit gedoen. Sowel as. A. voorbeeld iemand wat dit nie doen nie.aanvaar iemand het nie gesteel nie en jy beweer hy het dit en bind hom met siekte en al die nare goed wat nie wettig is nie of hy verloor alles en moet 'n pad gaan wat nie eintlik syne is nie. manier, so jy gevaar dit is ook met my Jesus dit maak nie sin om te bedoel vra dat jy dit wegbind van my hierdie kontrak wat geregverdig is tussen my en jou ... .Soos ek gesê het, dit is geregverdig. Ek het vir die jare waarin sy met hartseer gesê het, kra kehir ons, wat kom gedurig op as ek iewers sit of is ek almal weet asseblief nie meer van my nie, vra asseblief ook vir beskerming, ek weet nie wil aanspreeklik wees onder hierdie kontrakte of moet ly ook vir mamma en ander beskerm jeuss help my asseblief deur 'n pastoor gebed dat hierdie kontrak ook verbreek sal word in die onsigbare sigbare wêreld
  dankie
  Amen

 21. Jesus in die naam van Jesus kragtige gebed asseblief ek ly oorsaak van my regte vader het na God gegaan deur die pad van vyande in my gesinslewe binding blac magic asseblief liewe jeuss in die ne. Van jesus my ouma my oupa asseblief in die naam. Van. Jesus my. Lieflike persoon. In. My. Lewe asb jesus by the way of God seen al die kerk en pastoor asseblief God seën julle almal by the way of God help my asb wat die vyande met my in my gedoen het. Familie en my regte suster en. Broer hoekom hulle dit met my gedoen het liewe jesus beskerm my asb en my Lieflike mamma alle gesondheidsgeld emosionele lewe help ons asseblief die vyande van my familie vat my. Vryheid. Uit my lewe uit my uit. Liewe Jesus in. Die naam. Van. Jesus en nou. Ek is. Alleen en. Hulle het met die hulp van blac magic my lewe in elke rigting gesluit beskerm my asseblief beskerm my. Lewe asseblief jeuss pleidooie eprotecr my ma geen euwels geen blac magic meer asb hulle ly my by the way liewe jesus en. Niemand kan nie. Help my nie. Regtig is dit reg liewe jesus ek wil my vryheid hê. My. Harmonie my. Lewe terug. Liewe Jesus asseblief my. Lewe. Is aan. Jou hand nie in nie. Die hand van …. Jesus beskerm ons almal asseblief. Asseblief liewe jesus help my asseblief uit. Almal. Asseblief liewe Jesus asseblief is daar iemand om te help. Ek. Uit alles dierbaar. Jesus ek doen. Nie wil. Om. Het dit of dat.. Dinge asseblief van hulle. En. Hulle goed aan. Ek. Help my asseblief. Uit Jesus. Help. Ons weet wat die vyande gedoen het. Met. Ons liewe jeuss I. Het hulp nodig. Van almal. Liewe Jesus. Ek wil. Kom. Met jou in.y.harmonie en. Sonder al hierdie swart. Magiese dinge asseblief. Liewe Jesus. Help my. Uit. Van. Almal. Liewe. Jesus. Help my asseblief. Uit. Almal. Liewe Jesus help asseblief. Ek. Uit almal.
  Dit is onregverdig asseblief. Help. Ek. Uit almal. Liewe Jesus asseblief. Beskerm ons

 22. Liewe pastoor liewe kerk van die hele wêreld God seën julle almal asseblief my. Probleem is ek sien dit nie deur 'n ander persoon nie dit is so verskriklik ek is. Nee gelukkig vir my hele. Lewe oorsaak van alles. Die swart magie is dit as iemand my vryheid uithaal en y lewe elke ding liewe Jesus in. Die naam. Van jesus behappy dan het jy geen famlily like. Ek. Dan is jy nie in dieselfde nie. Situasie dat jou familielede alles gesluit het. Jou lewe in. Elke rigting emosionele ald. Dit alles so verskriklik en. Sê vir jou hele lewe lank. Jy sal ingelaat word. Hierdie manier hierdie. Is 'n beskadigde van alles liewe Jesus. A beskadigde van almal. Liewe jeus aan. Ek. Help asseblief. Ek uit alles. Liewe Jesus wees asseblief bly dan is jy. Moenie hierdie soos ek hê nie. Wees dan gelukkig. Jy is bly jy kan werk jy het pa ma jy is enigsins in 'n Harmonie. Wees dan gelukkig. Jy is nie in die I-fluence like. Ek. Wie niemand jou verstaan ​​nie. Genoeg liewe Jesus asseblief hoekom ek is. In. Hierdie wêreld dan het ek baie. Van. Vyande om te stop. My. Lewe in elke rigting asseblief liewe Jesus wees glad enigsins gelukkig dan wil jy nie wil hê nie want jy is nie in nie. Die invloed van enigiemand blac magic notnloke my thank everytime. God, dan het jy nie 'n lewe soos ek sedert meer as 30 jaar waarin jy is nie. Hierdie bindende dank God elke keer daarvoor. Gelukkig dan sien ek mense jy is nie iny nie. Situasie sê ek aan. Hulle. Dank God elke keer wat jy geen. Dieselfde. Probleem soos. Ek baie dankie ek. Kan. Nie. Wees by Jesus want ek is. Nie. Gratis ek wees nie gelukkig want almal. Die vyande keer my. En my gemanipuleer, dank God dat jy nie in dieselfde is nie. Situasie soos ek. Baie dankie. Liewe Jesu liewe dominee ek is so lief vir jou maar baie dankie dan is jy nie in nie. Dieselfde. Situasie soos ek. Liewe. Jesus baie dankie liewe Jesus asseblief ek doen. Nie. Weet. Hoe. My. Lewe gaan aan liewe Jesus jy ken my wense maar wat die vyande om klaar te maak maak. My. Lewe vernietig asseblief beskerm my. Mamma. En ek. En. My. Lewe. Mense liewe maar wat is die probleem. Van almal. Die. Probleem. Is. Hulle is sleg en. Wil hê. Om. Maak my. Ongelukkig. Dit is. Die probleem liewe Jesus
  Help my. Vader Jesus. Asseblief dit. Persoon familie. Maak my. Lewe want sy wil hê. Om my te sien. Ongelukkig. Om. Gemanipuleer my. Lewe soos sy wil asseblief. Liewe. Vader Jesus. Help my. Dank die Here. Dan is jy nie in dieselfde nie. Situasie soos ek. Liewe Jesus. Help my asseblief. Uit alle amen

 23. Jesus asseblief ek het jou so lief by wyse van God van pastoor jy weet. Almal. Die vyande wat gedoen het. Dit met my. Wat hulle wil hê. Is om my te sien. En my lewe ongelukkig maar asseblief vyande laat my gaan asseblief ek het geen Powe vir al hierdie dinge nie. Jou persoon aan wie jy my lewe ken. Breek. Dit is sedert ek is. Yo. Jong ek wil. Studie. En wil my maak. Die lewe is goed, maar ons swart magie bind my. Met trauma met slegte dinge maar hoekom net op my. Ek doen. Nie verstaan ​​dat ek nou nie suster broer en pa het nie is dit reg wat jy doen. Met my is dit reg dit die gemanipuleerde dinge enigsins. Ek doen. Nie. Verstaan ​​ek ken die probleem. Maar dit is geen a. Probleem om. Doen. Dit aan. Ek. IK is 'n vrou en my. Krag. Is genoeg vir almal. Hierdie slegte euwels dinge liewe Jesus asseblief. Een keer. Het my en my gehoor. Stem en nr. Dit is onregverdig asseblief baie onregverdig. Om. Speel met my my. Lewe met my werk of. Geld of liefde of elke ding liewe Jesus asseblief nie. Enigste. Saam met my. Asseblief liewe jeus maak. Iets stuur my. Die regte. Gebed of. Somoen. Wie neem hierdie binding. Uit my. Gemak liewe Jesus. Asseblief nie saam met my nie. Dat hulle sien is myne. Ongeluk en hulle doen. Elke ding om. Sien dit asseblief liewe Jesus help. Ek.

 24. Jesus gee asseblief my lewe terug en maak my. Gelukkig het alles verander asseblief so. Stop. Die vyande asseblief. Het dit verander. Dus. Dat IA is. Dus. Gelukkig asb. Stop. Die vyande terloops wat hulle doen. Nie sien asseblief Jesus. In. Hierdie wêreld. Ek wil. Om. Word dokter. En. Jy weet. Het dit verander. Terloops van hierdie vyande asseblief. Beskerm my. En. My. Mamma. Met die hulp. Van.. Jeuss asseblief. 30.jaar meer. As wat hulle neem. My. Lewe. Help my asseblief. Uit almal. Liewe Jesus. Ek wens van. Gehoor dat jy maak. My. Wens. Kom. Ware liewe jesus. Hulle da aged e terloops hoekom ek. Doen. Nie. Kom. Waar. My. Wense stop hulle. Liewe Jesus stop. Hulle. Doen. Nie. Klaar met my. Enige meer. Asseblief liewe Jesus help my asseblief uit hoekom hulle. Maak. Dit. Om. Ek. Hoekom liewe Jesus. Asseblief. Maak. My. Wens. Kom. Waar. Sonder dit veroorsaak vyande. Dit. Is. My. Reg asseblief. Om. Maak. My. Lewe in. My. Aanwysings asseblief. Asseblief. Liewe God ons speel nie bal nie. Soos. Hierdie. Ons is mense. Mens daar.is.himan reg waar God. Help my. Het jou asseblief. Slegte drams. Het jy. Word geblokkeer en. Stop. Ek wil. Dat die jare. Vergoeding. By die. Manier. Van my. Wense asseblief hierdie. Is. My. Reg asseblief nie. Saam met my. Enige meer. Nie. Met my liefde nie met my nie. Regte.man of. Mamma of. Asseblief.

 25. Jesus ek het u hulp nodig van al my pa wat ek is. Deur gevang te word deur hierdie mense in my familielede weet jy watter persoon daar is .... En…… En….. Liewe Vader van God, hulle het my en my familie vir hulleself gemis en wil my hartseer sien, so dis hoekom hulle negatiewe energie, swart toorbiddings stuur vir alles wat ek altyd moeg en siek is en nie na vore kom nie hulle wreek enigsins so dat 'n hoekom hulle my suster broer uithaal en met my speel soos ek speel bal ek is alleen hulle weet dit maar hulle speel en hulle sê ons kan elke ding doen wat jou lewe Co. E bo in elke rigting ons het die mag om dit aan jou te doen sien wanneer neem jou broer suster uit jou uit en so word jy alleen asb Jesus vader dit is so laat my asseblief jou Powe ken aan almal van hulle wat my enrgy uit my neem liewe Vader ek het 'n persoon nodig wat my uithelp sonder om my geld baie of orthers te neem as ek het, gee hulle elke ding, maar nou moet dit stop met hierdie alles gemanipuleerde ding al hierdie emosie lewe enrgy hulle stop die lewe vandat ek 16 is, jy weet hoe lank dit is hoekom stop jy hulle nie op die manier dat ek my enrgy lewe terug word liewe vader r Jesus in hierdie jaar ly so baie hoekom hulle nie op dieselfde manier ly nie ek verstaan ​​dit nie alles nie asseblief liewe vader help my uit ek wil so studeer maar vir hul stop dinge word ek. Ek sal daarvan hou elke dag wat ek het hierdie en hulle lag Ek kan niks doen nie iets Ek dink wat is dan almal wat dit gedoen het met my word dieselfde dinge vir hulle. Alle liewe vader ek is vroue en mag dit is nie thr dieselfde nie. Soos 'n man liewe Jesus help my asseblief uit alles liewe Jesus help my asseblief uit alles asb hulle maak my lewe so gevaarlik so erg vir al die swart magic dinge Liewe Jesus asseblief
  Help my hoekom hulle dit maak. Ek om die krag te word om my lewe uit alles te neem om my in alle rigtings te mis, is daardie regte liewe vader ek is so lief vir Jesus en my pa en help almal wat ek kan maar nie so dit is 'n negatiewe binding om iemand te lewe misuded te gebruik vir hulle self OK wat is dan. Ek maak dieselfde vir hulle. Al wat is, is dat hulle lekker lag, want ek het al hierdie dinge baie jare en hulle is nie OK nie, dan verstaan ​​ek my ook in hoe situasie ek is soveel jare en dit is nie genoeg nie hulle neem my suster broer uit my is ... Nie daar is hierdie van. Jesus Vader ek vra jou deur mense. Wie doen. Ot wil dat jy gelukkig is en jou bind met slegte dinge wat ek verlaat met dat baie jare hulle my pad stop my aanwysings asseblief dit is my vraag vir al die beskadigde ek sal dieselfde maak met. Hulle. Al dan weet hulle hoe die verskriklike gevoel is
  In die beskerming van my kom my ma en my lewensmense nie na vore nie en stop hulle my want hulle wil dit nee nee tnot met my hê. Hoekom o ly by my want hulle ding ek a m. 'n Vrou of wat Jesus uithelp vir hierdie verskriklike mense hulle het nie God in die gehoor hulle is sleg maar ek hoop om. Almal. Van. Hulle. Hulle het dieselfde. Binding wahr wat hulle aan my gedoen het of orthers wat hulle ken. Dat hoe verskriklik is dit dan is hulle in my. Situasie asseblief nie net met my nie asseblief dit is verskriklik hulle maak dit op. My. Vandat ek is. 16bjaar te lank doen nie. Neem. Dit uit my uit liewe vader nou is dit hulle beurt. Almal. Nie met my nie. Maak. Ek so. Gelukkig so vry maak alles. My wense kom. Waar en nou. Dit is gedraai om te doen. Saam met hulle. Almal. Dieselfde. Deur dieselfde. Hoe hulle wraak neem, maak hulle slegte dinge, o nee, nie. Saam met my. Hulle haal my suster uit my uit. Dit so genoeg pa dit is genoeg hulle kan misuded en ander maar nie ek nie. Vir al hierdie neerdrukkende dinge asseblief liewe vader maar Dr dat hulle met my gedoen het ek vang my lewe terug op dieselfde manier liewe vader dit so nie regverdig wat hulle met my gedoen het nie liewe pa asseblief ek ly elke dag Elke jaar as hulle dit gedoen het om te wees help my asseblief uit alles liewe pa en bring my weer my glimlag my lewe weer myhowninwant liewe pa vir al die beskadigde wat hulle gedoen het ek weet wat is die plan. Maar nie met my nie. Enige meer my lewe weer liewe pa help my asseblief pa help my pa help. Vader beskerm my my ma. Maar. Vir. Onregverdigheid dat ehy ander mense ly of hulle karma vir hulle maak dit is nie deur God se pad nie en hulle maak dit vir my. Asb vader laat weet hoegenaamd u krag liewe vader laat asseblief. U Krag vir hierdie onregverdigheid help my asseblief uit alles liewe vader help asseblief. My uit alles liewe vader gee my asseblief 'n Profeet soos hierdie liewe Vadernasseblief my lewe is my lewe en ek weet nie wat goed is nie Ort nie asseblief hulle manipuleer nie maar hulle. Self asseblief liewe vader help my uit al die onregverdigheid wat hulle elke keer aan my gedoen het liewe vader vir hul blac magic for all is dat alles terloops van God nee dit is nie goed vertel my nie. Jou Krag is sterker liewe Jesus stuur my asseblief. Sommige e asseblief aan. Help my uit alles. Hierdie. Dinge asseblief ek is iam fory self hulle manipuleer my nie terloops nie liewe pa asb hulle vat my. Broer suster uit my. Liewe vader en bring my. In. Hierdie verskriklike situasie liewe vader het binne-buitekant gemis wat jou is. Beplan met almal. Van hulle. Laat my. Weet liewe vader laat weet my asseblief liewe vader asseblief elke ding vir hierdie alles. Dit is nie 'n rede om te doen nie. Dit. Soany jare liewe vader asseblief hierdie si. Nie. 'n Rede waarom pa hulle speel met my speel met hulle. Hulle bind my vas. Bind hulle. Deur dieselfde. Sodat hulle my gemis het ek kant uit. Side het my gemis. Tot hulle verstaan. Dat dit alles. Is. Nie. God plan wat hulle wil hê. Om my te sien u. Gelukkig sien hulle. Jy is gelukkig en maak my glad en gelukkig skat. Vader asb hulle vat. My. Broer suster uit maak. Hulle. Om. Hulle. Toe ook. Hulle weet hoe is dieselfde. Weg na. Verlaat. Hierdie situasie en dit is nie hy beplan nie. Van die slegte dinge nie. Vir. God liewe vader Jesus help my asseblief uit alles asseblief lief. Jesus maak asseblief oop. My deure hulle is toe haal al die swart magic dinge uit wat hulle gedoen is laat my. Kom. In.y.harmonie maak die lewe skoon met jou liewe pa en manipuleer my nie. In. Hierdie of. Daardie rigting doen ek. Nie. Het binne. Buite blacagic het hulle klaar met hulle gedoen. Dieselfde. Liewe pa Tipp. Hulle weet. Hoe is dit om. Los met. Dit dinge so.enige jare wat jy nie jou jou lebae in. 'n Ander energie deur almal liewe vader dit is nie reg om te doen nie. Saam met hulle. Almal. Liewe vader die y stop my. Beplan of die lewe maak dit. Hulle. Almal. Hoekom net met my. Elke keer. Met my doen ek. Verstaan ​​dit nie liewe vader help asseblief. My.

 26. Jesus ek het 'n nodig. Profeet asseblief ek wil. Weet of dit. Sal wees of. Nie. Jesus. Asseblief. Help. Ek. Uit. Al wat ek wil. Weet. Alles liewe Jesus

 27. Jesus asseblief, die probleem is dat die lewensenergie binne my is en hierdie lewensenergie breek by sommige lede uit om dit te gebruik om vir wins te maak. Hulleself Jesus so die wins is om my in die siel te manipuleer en dit om te keer dat Jesus terloops hoekom dit slegte mense is en wat is hulle wens om iemand te beskadig. Wins liewe Jesus is daardie regte Jesus wat ek wil hê. Om te studeer stop hulle dit by wyse van binding wil ek maak. My. Lewe beter. In Jesus naam. Hulle stop dat dit nie is nie. Goeie jeus I. Benodig tans hulp. Van alles asseblief nie. Om op te hou. Ek. Stop hulle. Almal. Asseblief. Deur die beskerming aan mey. Mamma. En my
  … Asseblief. Jesus Tot.nou.thr slegte mense wen oor my of. Orhter om. Gehoor hoe verskriklik is my lewe hulle is gelukkig dan so. Hulle maak. Is by wyse van binding vreeslike een. Tyd my vraag is hoe is dan orthers maak. Hulle. Dieselfde. Dit is so. Mal maar in. Familie moet die liefde wees nie die slegte ding saam nie liewe jesus die vraag hoe kan. Ek.sien.hierdie persoon. Ongelukkig of. Soos. Hierdie of. Stop. Hulle lewe. In. Elke rigting liewe Jesus voor dit verskrikliker word. Help asseblief. Ek. Ek het geen Krag nie. Genoeg liewe Jesus dit is. Vir. Ek. A. Aaklige lewe. Wat. Die. Vyande gedoen. Met. Maar.y.vraag. Is wat gebeur het met. Hulle. Almal. Hoekom hulle. Klaar met.e.of.hulle bind my net. Liewe Jesus asseblief. Help my. Uit al my. Jesus ek het jou nodig. Help. Tans liewe Jesus
  Asseblief. Nie. Stop my. Asseblief. Ek is. Hulle rigting I. Kom. In. My. Vryheid asseblief

 28. Jesus asseblief ek sê vir jou my situasie eerste eerste beskerming vir my en my ma asseblief die vyande in my familielede wat weet wie hulle is ek weet nie hoekom hulle dit maak nie maar vir my is dit te moeilik om met meer enrgy in my te vertrek om stop my lewe in elke rigting eers liewe Jesus asseblief die probleem. Is ek dink dat hulle my sien jy is gelukkig baie gelukkig so dis hoekom hulle hierdie binding op my maak liewe Jesus en hulle weet elke keer as ons wen van hierdie of daardie mense sodat ons hierdie binding aan hierdie of daardie mense kan maak en ons wen. Oor. Hulle. Alles so wat hulle gedoen het die treadet my u fair und not good for all of the time liewe Jesus ek wil studeer hulle stop my lewe en die y maak so baie slegte dinge in die beskerming toe. Andy mamma. Liewe Jesus wat dink jy. Oor hierdie mense weet hulle eers dat ek nie wen nie hulle wen hierdie situasie maar WAT jy sê dit is regverdig WHT hulle gedoen het my vraag is wanneer. Hulle maak dit op my hoekom hulle nie dieselfde binding Ek kant van hulle ook of buite dan het nie. Hulle weet hoe verskriklik hulle is. Want vir my is dit geen rede om dit te doen vir 'n vrou wat wil studeer en. Die vyande stop dit en al. Van. Hulle. Ek het jou pier nodig Jesus dit waaroor jy alles sê. Hierdie familie lede en wat is jou rede vir almal. Van daardie liewe Jesus mhulle stop my liewe jeuss maak my oop al die deure wat is stop my en gee my alles WHT ek wil he teen al die vyande wat my wil sien jy gelukkig maak maak my so bly hulle bind my. Binding hulle liewe Jesus hoekom want hulle maak dit op my. En moenie my laat gaan nie wat is die probleem. Altyd by my ek doen. Nie verstaan ​​dat alle liewe Jesus kan ek weet dat alle liewe jesus asseblief wat is die probleem. Met my alles is dit nie genoeg wat hulle met ons gedoen het nie liewe Jesus help my asseblief uit met al hierdie mense en hulle dink dat hulle die wenner is jeus waar is die wenner laat weet my asseblief nie met my en my lewe mense mamma nie. En ander asseblief nie met my lewe meer nie asseblief liewe jesus asseblief asseblief Jesus maak. Alles die teenoorgestelde van hulle. Wat hulle wil hê. Om te sien maak my gelukkig maak dat hierdie binding kom. Uit my en ek kom. Iny. Vryheid en hul ding nooit saam nie. E. Terug en maak my so. Gelukkig so bly dat hulle….. word Liewe Jesus asseblief hierdie isy. Wens kan jy maak. Hierdie wens kom. Ware liewe Jesus beskerm my en my ma asseblief. Asseblief liewe Jesus help my asseblief uit al die liewe jeus wat al die vyande in. My. Familielede het geen kans om. Doen. Negatiewe dinge met my liewe Jesus asseblief nooit by my nie liewe jeuss eers moet hulle kom. In my. Situasie en dan kan ons praat en dan asseblief liewe jeus moet my nie keer nie asb. Maak. Ek. So gelukkig voor al die jare maak asseblief. Dit teen my vyande asseblief nee. Kans om. Hulle. Almal. Asseblief Jesus doen. Nie vir my gee nie. Die reg om dit te doen liewe Jesus

 29. Jesus help my asseblief uit al die vyande maak a. Baie slegte dinge asseblief jeuss maak my so gelukkig voor en beskerm my en my ma. En maak sy ook bly dat die vyande n. Het kans verander die situasie maak asseblief. Ek. Dus. Gelukkig maak. My gelukkige binding en my beskerm. Vir. Almal liewe Jesus vir almal. Die jaar. Jesus nie. Enigste. Met my liewe Jesus help asseblief. Ek. Maak asseblief. Ek. Gelukkig vir almal. Liewe Jesus asseblief. I. Benodig positiewe binding vir wees gelukkig vir almal liewe Jesus asseblief Jesus help my asseblief liewe Jesus asseblief liewe Jesus help my. Uit asseblief liewe Jesus asseblief liewe Jesus maak die teenoorgestelde van alles. Wat hulle dan by my wil sien. Hulle sien my. Onsuksesvolle maak. Ek. Suksesvol so liewe Jesus die sterk ding liewe jeus nie met my nie. Of. My. Mamma. Liewe. Jesus maak ons ​​asseblief gelukkig vir almal. Van jou lewe doen. Nie. Maak. Almal. Die negatiewe Manipulasie in my. Liewe jeus asseblief vir almal. Help my asseblief. Jesus help my asseblief Jesus help asseblief. My Jesus help my asseblief. Jesus help my asseblief. Jesus help my asseblief. Jesus vir almal. Asseblief

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.