Kragtige gebede vir my seun om op te hou rook

0
18794

Ons sal vandag met gebede te doen hê vir my seun om op te hou rook. Een van die verskriklikste aanvalle op die manlike kind deur die duiwel is blootstelling aan die gebruik van dwelms. Baie lotgevalle is vernietig op die rookaltaar. Ondanks die gesondheidsinstelling wat gewaarsku het dat daar van rook verwag word om jong te sterf, is dit vir my nogtans verbasend dat baie jong mans nog steeds vasgevang is in die rookboek. Maar vandag het God belowe om elkeen wat aan rook verslaaf was, te verlos, die hande van God sal oor jou kom en dit sal alles aan jou verander.

As 'n geestelike leier het ek saam met soveel ouers raad gegee en gebid wie se seuns 'n sterk roker is van sigarette, dagga, cannabis en almal wat hard dwelms soek. Wat ek opgemerk het, is dat baie van die manskinders wat aan rook toegelaat het, dit skielik begin doen het. Die meeste van hulle het ook 'n groot lewenspotensiaal gehad voordat hulle begin rook het. Toe hulle hulself egter aan die daad skuldig gemaak het, het hulle elke lewensbewussyn begin verloor en hulle kon wegdryf deur die euforie van rook. Ek bid dat God vandag u seun sal verlos van rook.

U sal wonder of die seuns wat hulself as 'n nie-eenheid in die gemeenskap verander het weens rook, op hierdie manier deur God geskep is. Nee, God het almal spesiaal geskape en vir 'n doel. Daarom is dit belangrik dat ouers vir hul kinders bid, veral as hulle nog klein en weerloos is. Dit is die doen of onttrek van 'n ouer as hulle kinders iets negatief vir God en die samelewing sou word.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Maar ek bid dat deur die genade van die Allerhoogste, elke dooie lot in die naam van Jesus sal herleef. Ek besluit deur die gesag van die hemel: u seun is 'n gawe van God, hy is 'n seën, en God het hom 'n bron van vreugde gemaak, nie vir smart nie. Elke mag wat u steeds laat huil oor daardie seun van u, vernietig ek sulke kragte deur die bloed van die lam. Ek bid vandag vir 'n totale bevryding, mag daardie seun vandag 'n onvergeetlike ontmoeting met Jehovah hê, 'n ontmoeting waarvan hy nie blitsvinnig sou herstel nie, so 'n ontmoeting wat 'n hele wese kan verander, ek bid vir die tipe ontmoeting wat Saul by God gehad het op pad na Damaskus, wat sy naam en lewe ten goede verander het. Ek bid dat u seun so 'n ontmoeting in die naam van Jesus sal hê.


Terwyl u hierdie gebedsgids begin gebruik, met die titel die kragtige gebede vir my seun om op te hou rook, bid ek dat hulp u seun sal opspoor en hy sal deur die reddende regterhand van God in die naam van Jesus verlos word.

Gebedspunte:

Here Jesus, ek kom vandag voor u uit oor my seun; ek verloor hom vinnig aan die duiwel. Die vyand het sy wese besit en ons verloor hom geleidelik aan rook. Ek kom vandag voor u uit omdat ek weet dat daar niks is wat u nie kan herstel nie. Ek bid dat u my seun sal herstel in die naam van Jesus. Want U is die God van moontlikhede en daar is niks wat u onmoontlik kan doen nie. Ek bid dat u my seun in die naam van Jesus sal verander.

Ek kom te staan ​​teen elke mag wat die lot van mense verkwis. Elke mag wat beloof het om die goeie lot waarmee u 'n seun geskep het, te vernietig, bid dat sulke mag vernietig word in die naam van Jesus. Here God, vir u, het nie die demoon geskep wat u nie kan beheer nie. Ek bid dat u die demoon van rook uit my seun sal verdryf in die naam van Jesus.

Vader in die hemel, ek bid dat u vandag met my seun sal ontmoet. 'N Lewensveranderende ontmoeting, die ontmoeting wat sy hele wese sal verander, ek bid dat u dit vandag by hom sal hê. Here, ek wil hê dat u my seun self moet wys, ek wil hê dat hy 'n openbaring van u vandag in die naam van Jesus sal hê. Die openbaring wat sy persepsie oor rook sal verander, die openbaring wat sy gedagtes teenoor rook sal verander, ek bid dat u dit vandag aan hom sal wys in die naam van Jesus.

Vader Here, u het in u woord gesê dat kinders die erfenis van God is, ek bid dat u my seun sal red van die duiwel van rook in die naam van Jesus. Ek bid vir 'n goddelike skeiding tussen hom en al die eweknieë wat die duiwel op sy pad geplaas het. Die vriende wat hom absoluut bederf, bid dat u hulle vandag in die naam van Jesus sal skei. Here, die tipe skeiding wat tussen Abraham en Lot plaasgevind het, ek bid dat die tipe skeiding tussen hom en al sy slegte vriende in die naam van Jesus plaasvind.

Here Jesus, ek bid dat u deur my genade dagga, sigarette, onkruid en enige vorm van dwelms gif vir my seun sal veroorsaak. Ek bid dat u sy tong sal verander en dat u vandag u gees in hom sal belê. U gees wat hom sal lei en voed, die gees van die lewende God wat hom die oorwinning sal gee oor die versoeking om te rook, ek bid dat die gees vandag oor hom kom in die naam van Jesus.

Vader Here, ek bid dat u my seun sal help uit hierdie jammerlike situasie. Net soos die skrif sê dat die gees gewillig is, maar dat die vlees swak is. Ek bid dat u sy liggaam sal help om die rookdrang in die naam van Jesus te weerstaan. Ek bid dat u hom van vandag af sal versterk; u sal hom die krag gee om die duiwel te weerstaan ​​as die versoeking weer in die naam van Jesus kom.
Op dieselfde trant bid ek vir elke seun op straat wie se lewe deur rook gerook is. Ek bid dat u hulle uit die toestand sal help in die naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed vir verlossing van rook
Volgende artikelGebed vir die man om op te hou rook
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.