Gebed dat God deur my sal praat

0
16974

Vandag het ons te doen met 'n gebed dat God deur my moet praat. God is almagtig en hy doen dinge op die manier en die manier wat hom behaag. As u openbaring van 'n gesalfde man van God hoor en die openbaring plaasgevind het, kan u die gawe nie beny nie. In teenstelling met die oortuiging dat God slegs deur sy gesalfde alleen praat, kan God deur alles en nog wat praat, onthou die kameel van Bileam.

Hierdie gebedsgids, genaamd gebed vir God om deur my te praat, sal u profetiese bediening verhoog, en mense sal God deur u hoor. Die Skrif sê dat hy wat in 'n taal spreek, homself opbou, maar hy wat profeteer, bou die kerk. U weet wat dit beteken om so te sê, sê die Here van die leërskare, dit sal môre gebeur. God doen nog steeds sulke wonders deur sy volk. Onthou die verhaal van Saul toe hy homself te midde van die profete bevind, die gees van profesie oor hom gekom het en hy het geprofeteer. Jesus.

God wat deur 'n man praat, eis dat 'n openbaring aan 'n mens geopenbaar word en die man wat praat oor dit wat aan hom geopenbaar is. Matteus 16: 16-17 En Simon Petrus antwoord en sê: U is die Christus, die Seun van die lewende God. En Jesus antwoord en sê vir hom: Geseënd is jy, Simon Petrus, want vlees en bloed het dit nie aan jou geopenbaar nie, maar my Vader wat in die hemele is. God het deur Simon Petrus in die boek Mathew gepraat toe Christus sy dissipels vra wie hulle dink hy is, almal het verskillende dinge gesê totdat apostel Petrus vir Jesus gesê het dat U Christus is, die Seun van die lewende God.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Daar moet 'n openbaring wees voordat God deur 'n man kan praat; hy wat profeteer, spreek van wat aan hom of haar geopenbaar is. Ek beveel deur die krag van God die Almagtige dat die portaal van openbaring nou vir u oopgemaak word in die naam van Jesus. Dit is iets baie skandliks vir 'n mens om nie in 'n posisie te wees waar God deur hom kan praat nie, dat dit God geneem het om deur 'n dier te praat. As God deur u wil praat, kan gebed alleen dit nie doen nie. U moet toesien dat u in lyn is met die Wil van God en dat u reg by God staan. Deur dit te doen, sal God u sien as 'n vaartuig wat gebruik kan word om Sy werke in die land van die lewendes voort te plant. Ek bid dat God u voortdurend sal gebruik in die naam van Jesus; u sal nie 'n wildernis word voor God nie.


Gebedspunte:

Vader Here, ek onderwerp u u wil en krag vandag aan u. Ek wil hê jy moet my lewe beheer en my gebruik vir u wil. Ek besluit dat u my harde hart sal verneder en dat u deur my magtige krag my wese sal binnedring en my sal begin gebruik tot U eer in die Naam van Jesus.

Here Jesus, ek bid dat U u gees met krag sal neerdaal, want ek wil 'n vaartuig vir heerlikheid wees. U wil hê dat u my moet gebruik vir u werk. Vader Here, ek bid dat U deur my sal spreek in die naam van Jesus.

Here God, u woord sê aan die einde sal u u gees oor ons uitstort, ons seuns en dogters sal profeteer, ons ou manne sal drome droom en ons jong mans 'n gesig sal sien. Here Jesus, ek bepaal dat u gees oor my sal kom. U gees van openbaring, u gees van profesie, ek beveel dat u dit op my sal stort in die naam van Jesus.

Van vandag af Here Jesus, onderwerp ek myself heeltemal aan u mag, ek wil meer van u hê en minder van my in die naam van Jesus. Ek wil hê jy moet my lewe oorneem, ek wil my hele wese in die naam van Jesus oorneem.

Here Jesus, ek wil nie eindig soos koning Saul wat by u begin het en by die duiwel geëindig het nie. Ek wil nie 'n man wees wat voorheen van u gehoor het nie, maar skielik van die duiwel begin hoor het. Vader, help my om ywerig konsekwent te wees in u teenwoordigheid. Ek wil my nie wegswaai deur die opwindende gesig van die wêreld nie. Ek kom te staan ​​vir elke vorm van afleiding op my manier, ek vernietig hulle deur die vuur van die Heilige Gees.

Vader Here, ek wil nie hê dat 'n dier of enige ander wese wat minder is, my plek in u teenwoordigheid moet inneem nie. Ek wil nie die soort skaamte en smaad ly wat Ballam in u teenwoordigheid gely het toe u hom verlaat en deur 'n kameel gepraat het nie. Ek wil altyd u vaartuig bly, ek beveel dat u voortdurend deur my sal praat in die naam van Jesus.

Vader Here, ek verbreek elke vorm van versperring tussen u en my. Ek kom teen elke vorm van hindernisse wat my kan verhinder om van u te hoor. Ek bid dat U dit vernietig in die naam van Jesus. Van nou af aktiveer ek my geestelike sintuig, my oë en ore ontvang geestelike waaksaamheid in die naam van Jesus. As ek my mond oopmaak om te praat, laat my dan in die naam van Jesus praat.

Here Jesus, ek wil hê dat u altyd dinge aan my moet openbaar, want die Skrif sê dat die geheim van die Here is by die wat Hom vrees. Vader, omdat ek u vrees, bid ek dat niks vir my verborge mag wees in die Naam van Jesus nie. Ek besluit dat u die portaal van openbaring vir my sal open, u sal aan my dinge openbaar wat nog in die naam van Jesus kom.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed vir die man om op te hou rook
Volgende artikelGebed om God se stem duidelik te hoor
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.