Geldgebede wat onmiddellik werk

1
3238

Vandag gaan ons om geldgebed wat onmiddellik werk. Wie wil nie geld hê nie? Selfs die rykste van alle mans werk nog steeds vir meer geld. Dit het dit duidelik gemaak dat geld 'n belangrike behoefte in die lewe van 'n man is. Ek het 'n reeks plasings aanlyn van veral Christene gelees en hulle is van mening dat die wortel van alle kwaad is. Wel, die bewering is net reg oor die een fase van die waarheid, maar in die ander fase is dit verkeerd. Die tekort aan geld is die grootste oorsaak van kwaad onder mans. Daarom is dit belangrik om geld te hê. Ek bid dat God u oorvloedig sal seën as u hierdie gebedsgids verder lees.

God verstaan ​​dat die mens 'n mate van vertroosting nodig het om die mens beter te dien. Daarom is dit in die wil van God om elke mens dienooreenkomstig te seën. Die boek Deuteronomium 28: 11-12 En die HERE sal jou oorvloedig maak aan goed, aan die vrugte van jou liggaam en aan die vrugte van jou vee en aan die vrugte van jou land, in die land wat die HERE aan 'n eed beloof het. u vaders om u te gee. Die HERE sal sy goeie skat, die hemel, vir jou oopmaak om jou land op sy regte tyd reën te gee en om al die werk van jou hand te seën; en jy sal aan baie nasies leen en nie leen nie. God het ons rykdom in oorvloed belowe, en dit word vir ons oorgelaat om in daardie verbond in te skakel.

Wanneer u hierdie gids begin gebruik vir geldgebede wat onmiddellik werk, bid ek dat God u rykdom sal maak in die naam van Jesus. Die Skrif sê dat dit God is wat ons leer hoe om rykdom te maak. Dit beteken dat geld vir ons 'n dienskneg is; ons het heerskappy oor geld. Na die skepping het God die mens laaste geskape en hom heerser gemaak oor elke ander wat geskep is, insluitende geld. Maar dit is baie jammer dat sommige mense deur geld beheer word in plaas daarvan dat hulle die heerser oor geld is. Ek bepaal dat God u sal verhef tot die vlak wat God in die naam van Jesus vir u bestem het. U sal bo alle uitdagings styg en die regte posisie inneem wat God vir u bestem het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

'N Arm man sal van nature kwaad wees, hy sal verslae wees en net ten kwade onthou. Onthou die verhaal van Obed-Edom, hy is deur koning Dawid onthou toe die Verbondsark nie na die paleis kon geneem word nie omdat dit een van die koning se rentmeesters doodgemaak het. Maar ek beveel dat, terwyl God die verhaal van Obed-Edom verander het, ek besluit dat u verhaal in die naam van Jesus verander sal word. Die geld wat u verwag en die wat u nie verwag nie, sal vandag aan u gegee word in die naam van Jesus. Soos u vandag gaan uittrek, mag al die engele van die Here wat oor die rykdom beskik, begin werk om u ontwil.

Gebedspunte:

Here God, ek bid dat geld my sal begin antwoord as ek vandag uittree. Ek beveel dat, aangesien u die mens 'n leier gemaak het, aangesien u die mens bestem het om heerser te wees oor alles wat geskep is, ek bid dat geld my vandag in die naam van Jesus sal begin antwoord. Here Jesus, ek besleg vandag die vyandskap tussen my en geld. Elke lang stryd tussen geld en ek word vandag in die naam van Jesus ter ruste gelê.

Vader Here, terwyl ek vandag werk toe gaan, bepaal ek dat geld in die Naam van Jesus op my pad sal kom. Ek beveel dat die hande van die Here die harte van almal sal aanraak wat my toekom, ek bid dat hulle harte sal aangeraak word om my vandag in die naam van Jesus te betaal. Die seëninge van die Here maak rykdom en voeg geen hartseer by nie. Here, ek bid dat u seëninge my lewe sal toekom. Ek ontsluit die toegang tot rykdom van hierdie volk in die land in die naam van Jesus.

Want die Skrif sê: Kyk na 'n man wat ywerig is in sy werke, hy sal voor konings staan ​​en nie net mense nie. Here, ek besluit dat U my deur die werke van my hande in die Naam van Jesus aan die wêreld sal aankondig. Ek besluit deur die gesag van die hemel wanneer ek die deure klop, sal vir my oop wees in die naam van Jesus. As ek geld nodig het, sal dit in die naam van Jesus kom.

Here God, u woord sê dat u ons hande leer om rykdom te maak, vader ek bid dat u my hande sal leer hoe om geld te verdien in die naam van Jesus. Ek verstaan ​​dat alle goed van u af kom, ek bid dat u my 'n idee sal gee wat die wêreld nou nodig het in die naam van Jesus. Van vandag af sal dit nie vir my moeilik wees om rykdom te maak in die naam van Jesus nie.

O geld, hoor die stem van die Here, want die Bybel het gesê dat 'n saak verkondig word, en dit sal vasgestel word. Ek bid dat u my altyd in die Naam van Jesus sal antwoord. Here, ek breek elke hindernis wat my verhinder om rykdom te maak; ek beveel dat sulke hindernisse in die naam van Jesus gebreek moet word. Elke struikelblok wat belemmer word om geld na my toe te kom, vernietig ek sulke blokke deur die vuur van die Heilige Gees.

Voortaan besluit ek dat alles wat ek my hande oplê, groot geld in die naam van Jesus sal beloop. Wat ek ook al 'n rukkie mee sukkel, ek kry tans toegang tot gemaklikheid oor die ding in die naam van Jesus. Ek bepaal deur die genade van die Allerhoogste dat al my besighede die aanraking van God in die naam van Jesus ontvang. Van nou af sal hulle groot geld in die naam van Jesus oplewer.

 


1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.