Gebedspunte teen probleme

1
23424

Vandag gaan ons oor gebedspunte teen swaarkry. Voordat ons die onderwerp volledig onder die loep neem, is dit noodsaaklik dat ons die woord beproewinge betekenis gee, sodat u kan weet hoe noodsaaklik hierdie gebedsgids is.

Swaarkry kan gedefinieer word as enigiets wat ernstige pyn veroorsaak, die smaad van smaad. Swaarkry kan in verskillende vorme voorkom. Dit kan in die vorm van siekte, pes, die foltering van die duiwel, ensovoorts kom. Meestal plaas die vyand self opsetlik swaarkry in die lewens van mense, veral Christene. Baie mense glo dat sodra hulle Jesus Christus as hul persoonlike Here en redder aanvaar, hulle vrygestel is van beproewinge. Dit is egter nie waar nie; die vyand word so verbitterd dat ons ons lewe aan Jesus gee, daarom is ons gelowiges altyd aan die ontvangkant van die verdrukking van die vyand.

Onthou, die lewe van Job is 'n praktiese voorbeeld. Die duiwel sou nie daaraan gedink het om Job lyding toe te dien as 'n toets as Job nie 'n getroue dienaar van God was nie. Die vyand het geglo dat dit is omdat God Job oorvloedig geseën het, en daarom dien Job God. Ek beveel die genade van die Allerhoogste; die vuur van die Heilige Gees vernietig alle planne van die duiwel om lyding aan u toe te dien.

God het hierdie gebedsgids opdrag gegee met die titel Gebedspunte teen swaarkry omdat God van plan is om mense van hul swaarkry te bevry. Die skrif sê in die boek Psalm 34:19 Baie is die ellende van die regverdiges, maar die Here verlos hom uit almal. God verstaan ​​dat die ellende van die regverdiges oorvloedig is; daarom het God 'n verbond gesluit om ons van alle verdrukkinge te verlos. Terwyl ek en jy hierdie gebedsgids begin gebruik, sal die goddelike hulp van Jehovah ons in die naam van Jesus vind.

Gebedspunte

  • Here God, ek kom vandag voor U om my griewe aan te bied. U woord het my in die boek Psalm 34:19 belowe dat baie die verdrukkinge van die regverdiges is, maar die Here verlos hom van almal. Ek kom na u toe op grond van die belofte van hierdie woord. Ek vra dat u my sal verlos in die naam van Jesus. Elke kwaal in my lewe kom ek daarteen teë deur die bloed van die lam. Vader Here, elke verdrukking van die vyand wat in my lewe opgevoer word om my van u teenwoordigheid te laat wegdryf, elke benoudheid wat die vyand wil gebruik as 'n vorm van afleiding om my van u teenwoordigheid af te swaai, bid ek deur u woord , verlos U my van almal in die Naam van Jesus. 
  • Here Jesus, ek bid dat U my die genade sal gee om standvastig in u teenwoordigheid te wees. Wat ook al die ellende wat in my lewe gegooi is om my van u af weg te dryf, ek bid dat u dit op die oomblik uit my lewe sal neem. Elke kwaal van onvrugbaarheid in my lewe kom ek daarteen deur die bloed van die lam. U woord het my belowe dat daar geen onvrugbare vrou in Isreal mag wees nie, vader Here, ek is 'n vrou in Isreal. Ek sluit in hierdie verbond dat ek nie onvrugbaar sal wees in die naam van Jesus nie.
  • Here God, elke swaarkry in my lewe. Die siekte wat geweier het om my lewe te verlaat ten spyte van alle pogings om dit uit te haal, bid dat u my deur u genade en krag sal verlos in die naam van Jesus. Die Skrif belowe my nie dat ek my lewe sal lei in die pyn van siekte nie. Wat die Skrif my belowe, was dat Christus al my siektes genees het. Ter wille van sy dood aan die kruis van Golgota, omdat hy geslaan en verneder is, vader Here, het Christus al die pyn deurgemaak dat ek 'n aangename lewe kan lei. Ek bid dat u regterhand my in die naam van Jesus sal genees. 
  • Here Jesus, elke swaarkry van armoede in my lewe. Elke mag wat besluit het om my geloof onder geweldige armoede te toets. Elke mag wat beloof het om my diensdiens by U te belag, Here deur my met armoede te teister, kom teen sulke magte deur die vuur van die Heilige Gees. Want daar is geskrywe dat my God in al my behoeftes sal voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus; ek bid dat al my behoeftes in die Naam van Jesus voorsien sal word. Van nou af besluit ek dat die deure van guns, die deure van geleenthede, die deure van seëninge oor my lewe in die naam van Jesus begin oopgaan. Elke skema van armoede in my lewe word deur die bloed van die lam weggeneem. Ek vernietig elke juk van armoede in die naam van Jesus. 
  • Here God, elke angs in my lewe, ek weet dat sodra vrees in die lewe van 'n man kom, so iemand nie reg kan dink nie. Ek kom teen die gees van vrees in my lewe. Ek vernietig dit deur die bloed van die lam in die naam van Jesus. Here, die Skrif sê want ons het nie die gees van vrees gekry nie, maar die gees van seunskap om Abba Vader te huil. Ek huil vandag tot u, Abba Vader, ek bid dat u my sal help om vrees te oorwin in die naam van Jesus. U woord het vir my gesê: wees nie bevrees nie, want ek is u God; wees nie verskrik nie, want ek is by u. Here, ek wil U altyd sien in alles wat ek doen, want ek weet dat as ek U sien, my vrees sal verdwyn, help my om U altyd in die naam van Jesus te sien. 
  • Vader, ek kom teë teen elke mislukking in my lewe. Elke mag wat besluit het om my lewe met mislukking te ontwrig, in my akademie, loopbaan en geestelike lewe, vernietig ek sulke mag in die naam van Jesus. Die Skrif sê, en hulle het hom oorwin deur die bloed van die lam en deur die woorde van hulle getuienisse. Ek vermorsel die gees van mislukking deur die bloed van die lam. 

Amen. 

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.