Gebedspunte teen agterstand

0
2046

Vandag sal ons te doen hê met gebed teen agterlikheid. Maar eers moet u verstaan ​​wat agterstand is, sodat u kan weet hoe om goed te bid. Agterstand is 'n duidelike afname in die groeivlak van 'n individu. Dit kan ook die onvermoë van 'n individu beteken om op te staan ​​en te voldoen aan die gewenste verwagtinge wat hy of sy moet wees. Die gees van agtergeblewenheid was op 'n stadium in sy lewe oor Jakob, en ondanks die verbond van God oor hom om 'n volk uit hom te maak, het hy steeds onder die verwagtinge gelewe.

Toe ons te lank op 'n spesifieke plek of op 'n spesifieke plek gebly het, word ons agtergebly. Net soos God vir die Israeliete in die boek van Deuteronomium 1: 6-8, Die HERE onse God het tot ons op Horeb gespreek en gesê: Julle het lank genoeg op hierdie berg gewoon; draai u om en trek na die berg van die Amoriete en na al die plekke naby dit, in die vlakte, in die heuwels en in die dal en in die suide en aan die see, tot by die land van die Kanaäniete en tot op die Líbanon, tot by die groot rivier, die Eufraatrivier. Kyk, Ek het die land voor u neergesit; gaan in en neem die land in besit wat die HERE aan u vaders, Abraham, Isak en Jakob, gesweer het om aan hulle en hul nageslag daarna te gee.. Soms bly ons te lank in die dorp voordat ons die stad binnegaan, terwyl dit nooit die plan van God is dat ons langer in die dorp bly nie. Maar die vyand het dit gedoen deur die gees van agterlikheid.

Die planne van God vir ons lewens is dat ons in die wil en doel van God vir ons lewens moet begin leef. Maar as ons onder die standaard begin leef, beteken dit dat ons die gees van agterstand ervaar. Daardie gees sal die pogings van enige individu nutteloos maak totdat dit vernietig is. Totdat u die gees van agterstand kan vernietig, sal u lewe voortgaan om te kruip as u veronderstel is om hoog in die lug te vlieg.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Die gees van agterlikheid sal veroorsaak dat iemand binne tien jaar 'n reis van tien dae voltooi. Om die ware rede vir ons bestaan ​​uit te leef, moet ons die gees van agterlikheid verslaan. Ek bepaal by magte in die naam van Jesus dat die gees van agterlikheid in u lewe in die naam van Jesus vernietig word. Hierdie gebedsgids sal u die nodige gebedspunte teen agtergeblewenheid gebruik, en sorg dat u dit goed bestudeer.

Gebedspunte:

 • Vader Here, ek vernietig elke gees van agterlikheid in my lewe deur die vuur van die Heilige Gees. Elke gees van agtergeblewenheid van my vader se huis af, ek beveel dat u op die oomblik vlam vat in die naam van Jesus.
 • Elke bose tong wat agteruit in my lewe spreek, ek bid dat sulke tong nou vlam vat in die naam van Jesus. Elke slang van agterlikheid wat in my lewe gestuur is om my in die moeilikheid te stel, bid dat die toorn van die Here nou op u moet kom in die Naam van Jesus.
 • Ek besluit volgens die gesag van die hemel dat elke slegte profesie van agterlikheid in my lewe in die naam van Jesus vernietig moet word. Ek kom teen elke agtergeblewensverbond in my lewe, vanweë die nuwe verbond wat deur die bloed van Christus verheerlik is, vernietig ek sulke bose verbonde in die naam van Jesus.
 • Elke krag wat beloof het om my permanent op 'n bepaalde plek te plaas, elke krag wat my nie in die lewe wou laat groei nie, kom teen u deur die krag in die naam van Jesus. Elke krag wat geweier het om my in my heerlikheid en bestemming in te laat loop, beveel ek die vuur van die Allerhoogste nou op u in die Naam van Jesus.
 • Elke bose dromer wie se drome my altyd op 'n spesifieke plek vasgeplak het, elke bose dromer wie se drome my altyd op 'n plek vasmaak, ek bid dat u vandag uit die slaap sterf in die naam van Jesus.
 • Elke omgewingskrag wat die inwoners van hierdie omgewing oorwin het en veroorsaak dat hulle 'n vertraagde groei het, bid dat sulke krag nou vlamvat in die naam van Jesus.
 • Elke reus in my vader se huis wat beloof het om my af te ketting na die dorp, ek bid dat terwyl die draak voor die verbondsark plat neerval, Here, so 'n reus in my Naam van Jesus moet vernietig.
 • Elke krag van stagnasie in my lewe, ek bid u om nou vlam te vat in die naam van Jesus. Elke gees uit die huis van my vader of die moederhuis wat deur stagnasie teister, beveel ek die wraak van God op u nou in die Naam van Jesus.
 • Die Psalmboek onthul dat wanneer ek die Naam van die Here aanroep, my vyande sal vlug. Elke vyand wat van plan is om in Egipte aan te hou, vader Here, laat u toorn op hulle val, nie in die Naam van Jesus nie.
 • Elke demoniese lap van agterlikheid wat deur die vyand op my aangebring is, bid dat sulke klere nou in die naam van Jesus vlam vat. Elke mag wat my goeie nuus van sukses en deurbraak wil ontwrig voordat ek dit hoor, begin nou vlam vat in die naam van Jesus.
 • Want daar is geskrywe dat elke juk deur die salwing vernietig sal word. Ek bepaal dat die juk van agtergeblewenheid in my lewe in die naam van Jesus doodgemaak word. Vader Here, ek bid dat u my salf vir uitnemendheid en deurbraak, en dat u elke krag van agterlikheid in die naam van Jesus sal vernietig.
 • Elke bose droom en visioen van mislukking en onmoontlikheid, vernietig ek hulle in die naam van Jesus. Omdat die skrif my laat verstaan ​​het dat daar niks vir u onmoontlik is om te doen nie, besluit ek dat ek in die Naam van Jesus van krag tot krag begin beweeg.

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.