Gebedspunte teen bednatmaak

2
14809

 

 

Vandag gaan ons oor gebedspunte teen bednatmaak. Snaaks soos hierdie onderwerp lyk, veg soveel mense in die geheim teen hierdie demoon. In ons lewens, binne sommige ouderdomme, word daar van ons verwag om nat te gaan slaap, maar as ons 'n sekere ouderdom begin nader, en ons nog nat gaan slaap, word dit 'n saak van skande en verwyt. 'N Demoon veroorsaak bednatmaak in 'n poging om 'n individu te beskaam. Hoe dit 'n volwasse volwassene nog gaan bednatmaak, is 'n skande. So 'n individu sal nie uitslaap nie weens die vrees vir bednatmaak as volwasse volwassene.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

God staan ​​op die punt om sy volk vry te maak van die skandelike demoon van bednatmaak wat hulle gekwel het. Dit is nog steeds beter as u in u ouerhuis woon, maar as dit tyd is om skool toe te gaan, en u nie elke dag huis toe gaan nie, of dit is tyd dat u na die National Youth Service Corp gaan, dit is wanneer jy sal weet dat dit 'n ware stryd is. Die boek van Psalm 25:20 Bewaar my siel en red my; laat my nie beskaamd staan ​​nie; want ek vertrou op U. God staan ​​op die punt om mense van die skaamte van bednatmaak te verlos, aangesien die demoon wat jou pynig, die vuur van die heilige spook sal vang as gevolg van jou gebed vandag.


Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazon 


God het hierdie gebedsgids opdrag gegee, en wanneer God so iets opdrag gee, beteken dit dat God gereed is om wonders te verrig. Ek gee nie om hoeveel jaar u hierdie stryd alleen gevoer het nie; wat ek weet is dat ons 'n groot krygsheer het wat in Sion woon; hy sal die stryd in jou plek aanpak en die stryd vir jou wen. Daar is 'n geneser wat die groot koning van Sion is. Hy sal u gebreke vandag genees deur die sterkte van sy regterhand. Jou smaad sal weggeneem word, en jy sal vry wees in die Naam van Jesus.

Gebedspunte:

 • Here Jesus, ek kom vandag voor u aan om hierdie goddelose demoon te rapporteer wat my soms al gekweld het. Ek het alle moontlike maniere probeer om dit te oorkom, maar dit was abortief. Ek bid vir u hulp oor die demoon van bednatmaak, ek bid dat u my sal help om dit te oorkom deur u krag in die naam van Jesus. 
 • Here, ek kom teë teen elke gees en demoon van bednatmaak wat aan my lewe toegeken is uit die koninkryk van die duisternis om my te skande. Ek bid dat u sulke demone in die naam van Jesus sal vernietig. 
 • Elke mag in die huis van my vader wat my nie wou laat gaan nie, elke demoon in my geslag wat altyd beloof het om my in die skande te steek, besluit ek deur die gesag van die hemel dat hulle vernietig moet word. Elke ongesiene gees, hetsy in 'n aardse gees of in 'n mariene gees wat my toegerus het om my te skande, ek bid dat hulle vlamvat in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, al die verdrukkinge van die vyand wat in my lewe aan die werk is, besluit ek dat hulle in die naam van Jesus moet vlamvat. Elke voorvaderlike mag wat my toegesê word, elke sterk man en vrou in my gesin wat my lewe gekwel het, bid dat die vernietiging in die naam van Jesus, terwyl die draak voor die verbondsark vernietig is. 
 • Elke bose demoon en siektes wat die vyand my aangedoen het, wat my nat laat slaap elke keer as ek my oë toemaak om te slaap, bid ek dat die bloed van die lam sulke beproewinge vernietig. Die Skrif sê dat verdrukkinge nie vir die tweede keer weer sal opkom nie, elke demoniese benoudheid van skaamte, ek beveel dat dit in die naam van Jesus moet begin vlamvat. 
 • Ek vra vir die vernietiging van elke slegte tong wat kwaad spreek in my lewe, elke bose mond wat kwaad spoeg in my bestaan, ek besluit dat hulle vernietig moet word in die naam van Jesus. Here, staan ​​op en laat u vyande verstrooi word; laat elke man en vrou wat bymekaargekom het om my te bewapen, beskaamd staan ​​in die Naam van Jesus. 
 • Elke slang van smaad wat in my lewe ingekruip het, bid dat hulle die vuur van die Heilige Gees in die naam van Jesus sal vang. Vader Here, ek bid dat U my skaamte in heerlikheid in die Naam van Jesus sal verander. 
 • Die skrif sê, want ek weet wat ek aan u dink, dit is die gedagtes van goed en nie van kwaad om u 'n verwagte einde te gee nie. Ek bid dat alles in my lewe wat nooit u plan vir my is nie; Ek bid dat hulle in die naam van Jesus weggeneem word. 
 • Ek roep die wraak van God op die draak van skaamte en smaad wat my toegeken is vanuit die koninkryk van die duisternis. Ek bid dat so 'n draak vlam vat in die naam van Jesus. U woord het my belowe dat ek nie beskaamd sal wees nie. Ek bepaal dat elke mag my wil beskaam, laat die vuur van God die Almagtige hulle tot as in die naam van Jesus begin verbrand. 
 • O, duiwel wat my nat laat slaap, hoor die woord van God; daar is geskrywe dat ek vir die Here tekens en wonders is; daarom kom ek teen u demoon van bednatmaak in die Naam van Jesus. Die Skrif sê dat elke boom wat my vader nie geplant het nie, sal ontwortel word. Ek bepaal dat vuur van God tot die wortel van hierdie probleem gaan en dit vernietig in die naam van Jesus. 
 • Die Skrif sê: Verkondig iets, en dit sal bevestig word; Ek verklaar dat ek vry is van die demoon wat my nat laat slaap in die naam van Jesus. Die skrif sê dat die seun wat hy vrygemaak het, vry is. Ek is inderdaad vry van jou demoon van bednatmaak in die naam van Jesus. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte teen agterstand
Volgende artikelGebedspunte teen verraad
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

 1. Hierdie gebedspunt is vir my 'n groot seën ... alles daaraan is net vir my ... .. ek wil net dankie sê ... ons God slaap nooit nie, daarom het hy dit vir my beskikbaar gestel ... Ek kan jou nie bedank nie genoeg… .. Ek bid vir elke dag vars salwing op u en u bediening in Jesus Mighty Name !!!!!!! vergeet my nie in u daaglikse gebede wat baie deurloop nie ... en is so seker dat onse God my meer as in staat is om my te sien 2ru in Jesus weergalose magtige Naam !!!!! AMEN !!

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.