Gebedspunte teen hindernisse

0
12613

 

Vandag gaan ons oor gebedspunte teen die versperring. God wil mense bevry van die struikelblokke en hindernisse wat op pad is na sukses. Was u al ooit gesluit om iets te bereik, en skielik sal daar iets uit die bloute opspring en die deurbraak verhinder om te kom? Vir elke mens wat vir grootheid bestem is, lê hindernisse wat oorkom moet word voordat hulle op die plek kom waarheen God vir hulle bestem het.

Jakob het baie verdrukkings en hindernisse ondervind op pad na sukses. As Jakob nie die ontmoeting met die Engel van die Here gehad het nie, sou dit moontlik wees dat hy nie iets groots in die lewe sou beloop nie. Ondanks die verbond van God oor sy lewe om 'n groot nasie van mense uit Jakob te maak, het hy steeds gesukkel om die vrou van sy drome te kry; hy het baie keer misluk en Esau gehad om mee te stry. Ook in ons lewens is daar soveel hindernisse wat vernietig moet word voordat ons op die plek kan kom waarheen God vir ons bestem het. As koning Saul nie weggeneem is nie, sou Dawid net die salwing van 'n koning dra; hy sal nie as koning op die troon sit nie.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Ons moet ook 'n paar hindernisse op ons pad na sukses vernietig. God het belowe in die boek van Jes 45: 2 Ek sal voor jou uit gaan en die berge gelykmaak; Ek sal bronshekke afbreek en ysterstawe deurkap. Staan ek op hierdie belofte, en wil ek hê dat u ook daarin moet glo. God sal vandag voor u uit gaan en elke sterk berg voor u in die naam van Jesus vernietig. Laat ons ook 'n verwysing maak uit die lewe van Daniël. Daniël het jare lank tot God gebid, en hy het antwoorde van God verwag. Maar die vors van Persië het die engel aangehou wat die antwoord op Daniël se versoek gebring het in die plek van gebed. Daniël het nie ophou bid voordat God 'n ander engel moes stuur om die vors van Persië te vernietig nie. Die vors van Persië was 'n versperring vir Daniël se gebed, en totdat hy vernietig is, het Daniel nie antwoorde op sy gebede gekry nie.

Ek besluit volgens die gesag van die hemel dat elke vors van Persië in u lewe wat die manifestasie van God se heerlikheid belemmer, in die naam van Jesus moet val en sterf.

Gebedspunte:

 • Vader Here, ek kom vandag voor u om my innige pyn te verlig oor die hindernisse en hindernisse in my lewe; Ek bid dat u hulle wegneem in die naam van Jesus.
 • Elke krag van beperking in my lewe, ek bid dat die vuur van die Heilige Gees u op die oomblik in die naam van Jesus sal verteer. Want daar is geskrywe: Ter wille van Sion sal ek nie swyg nie, ter wille van Jerusalem sal ek nie stilbly nie totdat haar regverdiging skyn soos die dagbreek, haar heil soos 'n brandende fakkel. Here, ek bid dat u om my ontwil nie sal rus of sal stilbly voordat elke beperking in my lewe in die naam van Jesus deur vuur vernietig word nie.
 • Jehovah, ek bid dat u u vuur sal uitstuur en elke versperring voor my en die sukses in die naam van Jesus sal vernietig. Elke vors van Persië wat deur glorie beperk; Ek vernietig jou deur die vuur van die Heilige Gees.
 • Here God, elke sterk man in my vader se huis wat my seëninge na 'n ander plek lei, ek bid hom nou in die Naam van Jesus. Elke reus in my generasie wat daarvoor bekend is dat dit mense verhinder om in die lewe te slaag, val en sterf in die naam van Jesus.
 • Want daar is geskrywe dat ek voor u uit sal gaan en verhewe plekke sal gelykmaak; ek sal die deure van koper afkap en ystergrendels kap, elke berg voor my, verneder in die Naam van Jesus. Elke hoë vallei sal voor my verneder word in die naam van Jesus, elke growwe deel word reguit gemaak in die naam van Jesus, en elke krom weg word reguit gemaak deur die krag van die Heilige Gees.
 • Elke versperring van sonde in my lewe, ek bid dat die bloed van die lam u wegspoel in die naam van Jesus. Op grond van die bloed wat aan die kruis van Golgota gestort is, bid ek dat al my sondes in die naam van Jesus weggespoel word.
 • Ek breek elke vesting van die duisternis wat my verhinder om deur te breek; Ek vernietig hulle deur die vuur van die Heilige Gees. Elke hindernis van siekte in my lewe, elke belemmering van swakhede in my lewe, breek ek dit in stukke in die naam van Jesus.
 • Ek bid dat die regte hande van God wat wonders verrig elke siekte, elke gebrek wat my van sukses in die naam van Jesus wil verhinder, sal genees.
 • Elke slang van slawerny, elke slang van slawerny, roep ek die wraak van God op julle almal in die Naam van Jesus. Here, ek bid dat u sal opstaan ​​en 'n geveg in die kamp van my vyande sal skep, elkeen wat beloof het dat hulle my nie sal toelaat om in die lewe vooruit te gaan nie, Here, neem vrede uit hul lewens in die naam van Jesus.
 • Laat elke man en vrou wat op pad is na 'n deurbraak deur die vuur vernietig word in die naam van Jesus. Laat elke sterk man wat op my sitplek van heerlikheid sit, die vuur van die Heilige Gees uitbrand in die Naam van Jesus.
 • Elke omgewingsbeperkingsgees wat rondom my lewe sweef, vlam nou aan die brand in die naam van Jesus. Elke sataniese voël wat gestuur is om my lewe en vordering te monitor, verloor u vlerke op die oomblik in die naam van Jesus.
 • Laat elke dier van die duiwel my bang maak op pad na sukses, laat die Leeu in die stam van Juda hulle nou vernietig in die naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte teen mislukking van sake
Volgende artikelGebedspunte teen onheil
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.