Gebedspunte teen mislukking van sake

0
2811

 

Vandag gaan ons oor gebedspunte teen mislukking van sake. As u 'n konstante mislukking in u besigheid ervaar, dan is hierdie gebedsgids iets vir u. As u na die lekker strategie vir die opbou van u besigheidsryk konsultasie met seisoensake gekonsulteer het, maar u besigheid nog geen deurbraak ervaar het nie, is dit nodig dat u u tot God wend. Die skrif laat ons verstaan ​​dat elke goeie idee van God kom.

Die vyand wil nie hê dat ons moet slaag nie, want hy wil nie hê dat ons gemaklik moet lewe in Christus Jesus nie. Weet dus seker dat die vyand u pogings sal frustreer, veral met betrekking tot daardie besigheid. Nogtans het ek goeie nuus vir u vandag, God staan ​​op die punt om die situasie van daardie besigheid te ondersoek, en Hy is gereed om u te help uit die saak se mislukking. Want dit is in geskryf Deuteronomium 8:18 Dink aan die HERE u God. Dit is hy wat u die mag gee om suksesvol te wees om die verbond wat hy aan u voorouers bevestig het, met 'n eed te vervul. Daar is soveel mense wie se mag deur die duiwel weggeneem is om rykdom te maak, en daarom het hulle soveel mislukkings gehad om mee te doen in hul besighede.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ek bring vandag goeie nuus aan u, kyk, ek sal iets nuuts doen; nou sal dit uitspruit, want u weet dit nie; ek sal 'n pad maak in die woestyn en 'n rivier in die woestyn. God sal 'n nuwe ding daaroor doen, en u sal 'n nuwe lied sing. Terwyl u hierdie gebedsgids begin bestudeer, bid ek dat die krag van God die demoon van mislukking tot die dood oor u besigheid sal verpletter. Van nou af sal u 'n groot draai in die naam van Jesus begin beleef. Daardie verbrokkelende besigheid word sterk gemaak deur die mag van die hemel.

Gebedspunte

 • Here Jesus, ek kom vandag voor U om te bid oor my besigheid. Ek het te veel mislukkings ondervind met die oprigting van my besigheid. Ek neem u vertroosting in u woorde wat sê dat dit God is wat die krag gee om suksesvol te wees. Ek bid dat u my die mag sal gee om suksesvol te wees in my besigheid in die naam van Jesus.
 • Ek besluit deur die gesag van die hemel dat die engel van mislukking, die agent van swaarkry oor my besigheid, in die naam van Jesus vernietig word. Here Jesus, ek bepaal by magte in die naam van Jesus dat elke vesting van duisternis oor my sake in die naam van Jesus weggeneem word.
 • Elke donker wolk van mislukking oor my besigheid word in die naam van Jesus verwyder. Want daar is geskrywe dat alles wat ek lê, my hande behoorlik sal wees. Ek bepaal by magte in die naam van Jesus dat alles waarop ek voortaan my hande oplê, sal begin voorspoedig wees in die naam van Jesus.
 • Die Skrif sê dat vir elke goeie idee van God afkomstig is, besluit ek deur die outoriteit van die hemel dat elke goeie idee dat ek nodig het om in my sake te staan, God daarvoor moet begin voorsiening maak in die naam van Jesus.
 • Here God, ek soek u goddelike wysheid om my normale sake uit te voer, die wysheid om my besigheid op die regte manier te struktureer om suksesvol te wees; Ek bid dat u dit aan my sal gee in die naam van Jesus. Die Skrif sê dat as iemand wysheid kortkom, moet hy van God vra wat vryelik sonder gebrek gee. Ek soek u wysheid wat geen gebrek het nie; Here gee dit aan my in die naam van Jesus.
 • Ek bid dat alles wat ek nodig het om die onderneming van my onderneming tot 'n suksesvolle einde te bring, ek bid dat God in die naam van Jesus sal begin voorsien. Ek staan ​​op die beloftes van die woord wat sê dat my God in al my behoeftes sal voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Vader Here, ek bid dat u alles sal voorsien wat ek nodig het om suksesvol te wees in my besigheid in die naam van Jesus.
 • Elke agent van duisternis wat aan my onderneming toegewys is om dit met mislukking te bekamp, ​​val neer en sterf reg in die naam van Jesus. Elke agent van mislukking wat my pogings met onmeetbare mislukking wil frustreer, laat die vuur van die Heilige Gees u in die naam van Jesus doodbrand.
 • Ek bid dat elke sterk man en vrou wat in my pad van sukses staan, deur vuur vernietig moet word, want ek weet dat die vuur van die Here voor my uit sal gaan en al my vyande sal verbrand.
 • Ek verklaar met krag in die naam van Jesus dat ek van nou af nog 'n dimensie van suksesvolle besigheid in die naam van Jesus sal begin ervaar. Mag die engel van sukses my nuwe maat in die naam van Jesus word op elke plek wat ek voorheen in my verhoor misluk het.
 • Kyk terug na die Egiptenare wat u vandag sien; u sal hulle nie meer in dieselfde trant sien nie; Ek besluit dat die mislukking wat ek vandag sien, hulle nie meer in die naam van Jesus sal sien nie. Die Skrif sê: Verkondig iets, en dit sal bevestig word; Ek verklaar sakesukses in die naam van Jesus.
 • O, engel wat elke suksesvolle onderneming lei tot sukses, ek bid dat u voortaan my nuwe vriend in die naam van Jesus geword het.
 • Die Skrif sê dat die duiwel van die begin af boos was, en dat die seun van God openbaar om die werke van die vyand te vernietig. Ek gee my skuld aan die vyand; Ek besluit dat u die werke van die vyand oor my besigheid in die naam van Jesus sal vernietig.
 • Ek salf my besigheid met die olie van blydskap verkry uit die kosbare bloed van Christus dat wanneer die engel van mislukking my besigheid sien, dit in die naam van Jesus sal oorgaan..

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.