Gebedspunte teen geslote deure

4
2564

 

Vandag gaan ons bidure toe teen geslote deure. Die skrif beskryf God as God van alle moontlikhede, en die een wat die deur oopsluit wat gesluit is. Daar is soveel mense wie se deur deur die vyand gesluit is. Die Here sal vandag deur sy krag so 'n deur oopmaak. Dit is geskryf; Ek sal 'n nuwe ding doen, nou sal dit uitspruit, want u weet dit nie; Ek sal 'n pad maak in die woestyn en 'n rivier in die woestyn. Dit beteken dat slegs God voldoende is om 'n weg te maak waar daar geen weg is nie. Selfs wanneer 'n deur toe is, kan die krag van God vir iemand oopgaan.

Die boek van die openbaring Openbaring 3: 7:
7 En skryf aan die engel van die gemeente in Filadelfia; Hierdie dinge sê hy wat heilig is, hy wat waar is, hy wat die sleutel van Dawid het, hy wat oopmaak en niemand sluit nie; en sluit, en niemand maak oop nie. Wat hierdie Bybelgedeelte betref, is dat God die sleutel tot elke deur het, en selfs as daar 'n geslote deur is wat geen sleutel het nie, het God die mag om dit af te breek. Onthou die skrif in die boek van Jes 45: 2 Ek sal voor jou uit gaan en die berge gelykmaak; Ek sal bronshekke afbreek en ysterstawe deurkap. Vandag bepaal ek dat die gees van die Here voor u uit sal gaan en elke ysterdeur sal breek in die naam van Jesus. Elke geslote deur voor u wat u van sukses weerhou, sal die Here die deur in die naam van Jesus afbreek.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Dit is noodsaaklik om te weet dat 'n deur nie gesluit sal word nie, tensy dit waardevolle artikels bevat. As daar 'n toe deur voor u is, is dit 'n versekering dat daar waardevolle bates in is. Daarom gebruik die vyand meestal 'n geslote deur as belemmering vir die deurbraak van baie. Die gees van God het geopenbaar dat 'n hele aantal mense reeds op hul suksespunt is, maar die plek waar hul deurbraak is, is onder slot. Die deur is deur die vyand gesluit om die persoon te verhoed om toegang tot hul deurbraak te kry. God is gereed om dit te doen wat net hy kan doen. Hy het belowe om elke geslote deur af te breek sodat sy volk toegang tot hul seëninge kan hê. Hierdie gebedsgids deur die gees van God gee u gebedspunte teen geslote deure, en ek bid dat God moet luister na die stem van u smekinge.

Gebedspunte:

 • Vader Here, ek bid dat U vandag sal opstaan ​​oor die situasie van my lewe en doen wat U alleen in die Naam van Jesus kan doen. Here, ek bid deur u krag. U sal elke geslote deur in die naam van Jesus breek. Elke deur wat gesluit is teen my seëninge en vooruitgang, besluit ek dat sulke deure in die naam van Jesus afgebreek moet word.
 • Here God, elke deur wat teen my deurbraak gesluit is en my die hele dag en nag laat swoeg vir weinig resultaat, bid ek dat sulke deure in die naam van Jesus gebreek word. Elke bose man en vrou wat die deur van my deurbraak gesluit het en die sleutel tot my sukses bewaar het, Here, ek bid dat u sal opstaan ​​en bewys dat u God is oor my saak in die naam van Jesus.
 • Al wat u deure teen my kinders gesluit het, die vuur van God maak u op die oomblik oop in die naam van Jesus. Elke deur wat teen my kinders gesluit is en wat veroorsaak dat hulle nie goeie dinge bereik wat hul maats sonder spanning kry nie, bid dat u donderweer sulke deure in die naam van Jesus sal oopmaak.
 • O God van Elia, staan ​​nou op in u vuur en breek elke man en vrou af wat 'n hindernis tussen my en my deurbraak gelewer het; Ek bid dat die vuur van die Heilige Gees sulke man en vrou in die naam van Jesus sal vernietig.
 • Vader Here, elke geslote is oop deur die genade van die Here. Ek bid dat u genade vandag in my lewe in die naam van Jesus sal uitkom. Want daar is geskrywe: Ek sal my ontferm oor wie ek my ontferm, en medelye oor wie ek dit sal ontferm. Here, ek bid dat u my genadig sal ag om op die lys te wees van die mense wat u in die naam van Jesus sal ontferm.
 • Here God, U het in u woord gesê dat u voor my aangesig sal gaan en verhewe plekke sal oprig. U woord het gesê dat u die bronsdeur sou afbreek en deur die ysterdeur sou kap. Ek bid dat elke ysterdeur wat teen my toegemaak is, hulle vandag in die naam van Jesus sal afbreek.
 • Jehovah God, laat elke kamp van my vyand teen my lewe besoedel word deur verwarring in die naam van Jesus. Elke samekoms van mense wat teen my vooruitgang in die lewe is, bid dat u vandag in die naam van Jesus sal verwar. Ek besluit dat u die pogings van my vyande sal frustreer met mislukking in die naam van Jesus.
 • Here, want daar is geskrywe: Ek sal u die sleutels van die koninkryk van die hemele gee, en alles wat u op die aarde bind, sal in die hemel gebind wees, en alles wat u op die aarde los, sal in die hemel verlos word. ” Ek eis my sleutel tot die hemelse skatte in die naam van Jesus. U het my belowe dat alles wat ek op die aarde bind, in die hemel gebind sal wees, en alles wat ek op die aarde verloor, in die hemel verlos sal word. Ek breek elke geslote deur van rykdom af in die naam van Jesus.
 • Vader, ek dank u vir beantwoorde gebede, ek dank u, want van nou af sal ek veranderinge in my lewe begin sien, dankie Here, want U is God, laat u naam verhef word in die naam van Jesus.

 


4 KOMMENTAAR

 1. Gostei desta oração, é muito profunda e muito boa e agradavel de se repetir.
  Irmáos em Cristo, por favor ajudem-me a orar na minha vida e na vida dos meus Pais e Irmãos, Irmães, Sobrinhos, Sobrinhas, Avõs, e Familias no seu todo.
  Ri peço ao Senhor tods os dias para resgar o meu coração e quebrar tudo que nao provem do Senhor Jesus, nas nossas vidas e na vida da minha familia.

 2. Gostei desta oração, é muito profunda e muito boa e agradavel de se repetir.
  Irmáos em Cristo, por favor ajudem-me a orar na minha vida e na vida dos meus filhos, e meus Pais e Irmãos, Irmães, Sobrinhos, Sobrinhas, Avõs, e Familias no seu todo.
  Ri peço ao Senhor tods os dias para resgar o meu coração e quebrar tudo que nao provem do Senhor Jesus, nas nossas vidas e na vida da minha familia.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.