Gebedspunte teen bose drome

0
13088
 1. Vandag gaan ons oor gebedspunte teen bose drome. 'N Droom is een manier waarop God met die mens kommunikeer. Daar is tye in ons drome terwyl ons slaap dat die portaal van openbaring geopen sal word, en ons sien dinge wat nog moet kom. In die boek Johannes 33: 14-18 Want God praat op een manier en in twee, alhoewel die mens dit nie sien nie. In 'n droom, in 'n nagvisioen, wanneer diepe slaap op mense val, terwyl hulle op hul beddens sluimer, dan maak hy die ore van die mense oop en verskrik hulle met waarskuwings, sodat hy die mens kan wegwys van sy daad en hul trots verberg van 'n man; hy hou sy siel van die kuil terug, sy lewe vergaan deur die swaard. In die meeste gevalle is die dinge wat ons in drome sien, 'n openbaring van dinge wat sou gebeur.

Daar gebeur soms dat dinge in die lewe met ons gebeur, terwyl dit in die droom geopenbaar is, maar omdat ons nie daarteen kon bid nie, het dit uiteindelik gebeur. Ek bepaal deur die krag van die Allerhoogste, elke bose droom word vernietig in die naam van Jesus. Intussen sien ons soms iets vreesliks in die droom wat ons slaap beïnvloed. Sommige mense kan nie eers snags hul oë toemaak om te slaap nie weens die talle vreeslike drome. Maar die Skrif sê ons het nie die gees van vrees gekry nie, maar van seunskap om Ahba Vader te huil. Vandag sal God elke bose droom in die naam van Jesus vernietig. 

Gebedspunte

 • Here Jesus, ek dank U vir die goeie dinge wat u in my lewe gedoen het, ek dank U dat U my lewe gespaar het om nog so 'n dag te aanskou. Here, laat u Naam in die Naam van Jesus verhef word. 
 • Here Jesus, ek dank U vir die genade en voorreg wat U my gegee het om te slaap en drome te droom. Ek bedank u dat u my geestelike sensitiwiteit verhoog het, selfs terwyl ek my oë toemaak om te sien, Here, laat u naam verhef word in die naam van Jesus. 
 • Here God, ek bid oor elke bose droom wat ek gehad het. Ek bid dat u hulle in die naam van Jesus sal herstel. Ek bid dat u elke plan van die vyand sal kanselleer om my skade aan te doen. Ek bid dat sulke planne in die naam van Jesus vernietig word. 
 • Ek kom te staan ​​vir elke mag en owerhede wat altyd slegte drome in my slaap bring. Ek kom teen hulle deur die bloed van die lam. Elke bose mag wat altyd beloof het om my nag met vreeslike en vreesagtige drome te bederf, vernietig ek u almal in die naam van Jesus. 
 • Want die Skrif sê dat ek nie die gees van vrees is nie, maar van seunskap om Ahba Vader te huil. Here, ek roep u vandag aan om my te red van die vrees vir bose drome in die Naam van Jesus. 
 • Die boek van Prob. 3 vs 34 sê as ek gaan lê, sal ek nie bang wees nie, en my slaap sal soet wees. Elke krag wat my in my slaap wil bang maak, elke krag wat my vreeslike drome wil laat verwoes, vernietig ek u deur die vuur van die heilige spook, word verteer in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, ek bid dat U my die genade en die vermoë sal gee om in die naam van Jesus te kan slaap en wakker te word. Die skrif sê dat ek die gedagtes wat ek aan u het, ken; dit is die gedagtes van goed en nie van kwaad om u 'n verwagte einde te gee nie. Here Jesus, enige mag wat u lewensplanne wil verander, laat sulke krag vlam vat in die naam van Jesus. 
 • Elke bose dier wat deur die vyand gestuur is om te kom, verskyn in my drome om my bang te maak. Ek laat die vuur van die heilige spook nou op u los in die naam van Jesus. 
 • Elke sataniese hond, bok, slang of koei wat in my droom verskyn, sterf nou in die naam van Jesus. 
 • Ek besluit dat die Engel van die Here oor my sal waak as ek slaap; dit sal my in my slaap lei dat geen maskerade van die duiwel naby my woonplek in die naam van Jesus sal kom nie. 
 • Here, sê die Skrif, en hulle het hom oorwin deur die bloed van die lam en deur die woorde van hulle getuienisse. Ek bepaal dat die vyand in die naam van Jesus vernietig word. Elke mag van die vyand wat my slaap met verskriklike drome wil besoedel, word in die naam van Jesus vernietig. 
 • Ek kom teen elke bose droom; elke droom van die dood word in die naam van Jesus gekanselleer. Want u woorde sê: Ek sal nie sterwe nie, maar lewe om die werke van die Here in die land van die lewendes te verkondig. Ek bepaal deur die genade van God dat die dood in my naam in Jesus vernietig word. 
 • Elke bose gees wat aan my lewe toegewys is om my droom te besoedel, vlam nou aan die brand in die naam van Jesus. Elke droom van 'n ongeluk word vernietig in die naam van Jesus. Ek besluit dat dit nie in die Naam van Jesus sal plaasvind nie. Want daar is geskrywe: wie spreek, en dit sal gebeur as die Here nie gespreek het nie, die bloed van die lam vernietig elke bose droom. 
 • Elke bose dier wat toegewys is om my slaap te monitor, roep ek nou die vuur van die heilige op u in die naam van Jesus. 
 • Elke bose dekking, elke demoniese mag wat die gebied beheer waar ek bly, laat ek nou die vuur van die heilige spook op u los in die naam van Jesus. Elke slegte aanval, volgens die Skrif, sê dat geen wapen wat teen my gevorm word, voorspoedig sal wees nie; elke bose aanval word in die naam van Jesus vernietig. 
 • Ek bepaal dat my slaap vanaf vandag geseën sal word met soet drome: geen maskerade meer nie, geen slange meer in die naam van Jesus nie. 

 


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte teen bose erwe
Volgende artikelGebedspunte teen die bose gesinspatroon
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.