Gebedspunte teen bose bossies

0
2063

 

Vandag word ons deur die gees van God gelei om ons met gebedspunte teen bose base te verbind. 'N Goddelose verskil nie van 'n slawemeester nie en kan vergelyk word met 'n hedendaagse farao wat sy werknemers gevange sal hou solank hulle vir hom werk. 

U werk onder 'n euwel sal minder produktief wees, want u sal oorweldig word deur die vrees om foute te maak wat u baas kwaad sal maak. Prakties sal jy jou baas aanbid en hom aanbid. As daar nie sorg gedra word nie, sal so 'n baas amper die plek van God in u lewe inneem. Maar weet u, die Skrif laat ons begryp dat die hart van die mens en die koning in die hande van die Here is, en Hy lei hulle soos 'n stroom water. Onthou die verhaal van Ester, hoe God die hart van die koning teenoor haar verander het. God kan ook die hart van u bose baas teen u verander. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Tensy daar 'n verandering is, sal u deur die baas van u op die werkplek erg onderdruk word. God sal elke bose betowering op u baas afbreek wat hom / haar laat optree soos hulle optree, en u sal 'n merkbare verandering sien. Wanneer God belowe om iets te doen, sal Hy niks stop voordat hy daardie ding gedoen kry nie. Ek bid deur die genade van die Allerhoogste: God sal die hart van u baas aanraak, en Hy sal sy verharde hart teen u versag in die Naam van Jesus. 

As u hierdie gebedsgids begin bestudeer, sal God daardie baas in sy slaap besoek, hy sal God in alle opsigte sien, en dit sal 'n nuwe ommeswaai in die manier en manier waarop hy sy werkers behandel, meebring. 

Gebedspunte:

  • Here God, ek dank u vir die genade om hierdie werk te verseker. Ek bedank u dat u my die skaars voorreg verleen het om in diens te kan kom by 'n gesiene organisasie soos hierdie. Laat u Naam in die Naam van Jesus verhef word. 
  • Here God, ek bid u vandag oor die lewe van my baas. Ek bid dat u hom sal aanraak deur u krag in die naam van Jesus. Elke bose raad om hom teen my in die organisasie te bewerk, breek ek vandag sulke raad in die naam van Jesus. Vader, ek bid dat u die hart van my baas sal aanraak. Want die Skrif sê dat jy die hart van die mens en die koning in jou hande het, en jy rig dit soos die stroom van water. Ek bid deur die gesag van die hemel dat u vandag die hart van my baas sal aanraak in die naam van Jesus. Gee hom 'n liefdevolle hart om sy werknemers goed te behandel in die naam van Jesus. 
  • Elke projeksie van die vyand in die lewe van my baas om te frustreer, kom ek teen u deur die krag van die Heilige Gees. Elke plan van die vyand om my baas vir my in hierdie organisasie te gebruik as frustrasie, vernietig ek sulke planne in die naam van Jesus. Ek vernietig elke plan van die vyand teen my in die naam van Jesus. Ek kondig deur die krag van die Allerhoogste aan dat die raad van die Here alleen oor my lewe sal bestaan.
  • Elke sterkman of reus wat my baas teen my bekoor het, frustreer u vandag in die naam van Jesus. Ek besluit dat die krag van die Allerhoogste vandag my baas sal aanraak en elke bose sluier sal breek wat gebruik is om sy oog vir gesonde verstand te bedek, elke ketting van slawerny wat aan hom gegee is om sy werknemers gevange te hou, ek breek so 'n ketting vandag in die naam van Jesus. Ek staan ​​teen elke verbond van heksery in my lewe in hierdie organisasie. Ek vernietig hulle planne deur die vuur van die Heilige Gees. 
  • Ek kom te staan ​​vir elke demoniese mag wat my bose baas gebruik om my by die werkplek te intimideer. Ek het hulle vandag aan die brand gesteek in die naam van Jesus. Ek stel myself uit die vesting van my bose baas, ek breek al sy demoniese magte oor my af, van nou af neem ek my vryheid met geweld. Ek bepaal absolute librasie vir my in die naam van Jesus. Ek sal nooit weer geïntimideer word deur sy plan of magte in die naam van Jesus nie. 
  • Ek verlam elke bose mag wat op die werkplek teen my gebruik word. Want daar is geskrywe: geen wapen wat teen my gevorm is nie, sal voorspoedig wees nie. Elke mag wat my bose baas teen my gebruik, word in die naam van Jesus vernietig. Die bloed van die lam vernietig alle magte van my bose baas in die naam van Jesus. 
  • Here Jesus, deur die bloed wat u aan die kruis van Golgota gestort het, verbreek ek elke bose verbond wat ek onwetend met my bose baas gesluit het. Elke slegte verbond wat ek onwetend met my bose baas gesluit het, wat hy nou teen my gebruik, kom ek daarteen deur die bloed van die lam. Op grond van die bloed van die lam wat geregtigheid spreek as die bloed van Abel, verbreek ek vandag elke bose verbond tussen my en my baas in die naam van Jesus. 
  • Here, ek breek elke invloed van my bose baas op my loopbaan in die naam van Jesus. Ek bevry my van sy invloed in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: hy wat die seun bevry, is vry. Inderdaad, ek kondig vandag my vryheid aan in die naam van Jesus. 
  • Here, staan ​​op en laat u vyande verstrooi word. Laat elke bose man en vrou wat my omring, verteer word deur die vuur van die Heilige Gees. Here, staan ​​vandag ter wille van my op en bevry my uit die vesting van my baas in die naam van Jesus. 
  • Elke duiwelse mag wat teen my op die werkplek gebruik word, hou op om vandag in die naam van Jesus te werk. Want ek dra die teken van Christus, laat niemand my lastig val nie; ek kom te staan ​​teen al die mag wat my in die Naam van Jesus aangedoen het. 

 

 


advertensies

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in