Gebed vir sukses in 2021

0
11823

 

Ons gaan vandag met Gebed om sukses in 2021 te doen. Die nuwe jaar is nog net 'n paar dae verby. Oor 'n paar dae vier die hele wêreld 'n nuwe jaar. Dit is belangrik om van nou af te begin bid vir die nuwe jaar. Elke jaar het sy seëninge, en dit neem diegene wat regtig daarop voorbereid is om die seën van die nuwe jaar te kan benut.

U sal verbaas wees om te weet dat, ondanks die bloedige ervarings in hierdie jaar 2020, sommige mense die beste oomblikke van die lewe in hierdie jaar gehad het. Dit verklaar dat al is die seëninge daarin verborge, ongeag hoe sleg die jaar is. As gelowiges vestig ons ons in die plek van gebed. As ons in die plek van gebed vertoef, sal dinge outomaties met min moeite in plek val.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Sukses is nie dramaties nie. Vir soveel van ons wat 'n vaardigheid of werk vir mense het, slaag ons in alles wat ons doen as die genade van sukses oor ons kom. Die Skrif sê dat goedheid en barmhartigheid my sal volg al die dae van my lewe. Ek besluit deur die genade van die Allerhoogste, terwyl u in die jaar 2021 reis, mag die seëninge van God die Almagtige met u wees in die naam van Jesus.

Die Skrif sê: Sien iemand wat ywerig is; hy sal voor konings staan ​​en nie bloot mans nie. Die genade om suksesvol te wees, ek bepaal dat die hemel dit vandag in die naam van Jesus oor u vrylaat. In die boek Genesis 26: 12 het Isak in daardie land gesaai en in dieselfde jaar honderd maal geoes. Die HERE het hom geseën. Wanneer die Here die seën op 'n man maak, maak dit nie saak wanneer of waar hy gesaai het nie, die seën van God sal hom volop laat oes. Die genade om bo u tydgenote uit te blink, ek beveel dat God dit vandag in die naam van Jesus aan u sal oorgee.

Gebedspunte:

 • Here, ek verhef u heilige naam vir hierdie pragtige dag; Ek bedank u dat u my lewe gespaar het om nog 'n ongelooflike dag te sien wat u gemaak het. Here, laat u Naam verhef word in die Naam van Jesus.
 • Here God, ek kom vandag voor u om oorvloedige seën te bid in die jaar 2021. Here, ek bid dat u my genade sal gee om in die naam van Jesus te slaag.
 • Here, ek kom teen elke mag wat my poging in 2020 nutteloos gemaak het; Ek bid dat hulle nie in die naam van Jesus saam met my sal oorgaan tot die jaar 2021 nie. Here, elke mag wat mense se pogings frustreer, kom ek vandag teen U in die naam van Jesus aan.
 • Here God, die skrif sê dat dit die seëninge van die Here is wat rykdom maak en geen droefheid toevoeg nie. Here, ek bid dat u my in 2021 oorvloedig sal seën in die naam van Jesus. Ek salf my hande met sukses. Alles wat ek in die jaar 2021 oplê, sal voorspoedig wees in die naam van Jesus.
  Here, die boek Maleagi 3:12 sê: Dan sal al die nasies U geseënd noem, want U sal 'n land van welbehae wees, spreek die HERE van die leërskare. Ek bepaal dat nasies my in 2021 in die naam van Jesus sal begunstig. Here, my land sal nie meer woes wees in die naam van Jesus nie, die krag om te presteer, die genade om te slaag, ek beveel dat dit oor my sal kom in die naam van Jesus.
 • Vader Here, ek bid dat u my hande sal seën vir groot sukses, want die Skrif sê dat die wat hulle God ken, sterk sal wees en sal uitbuit. Ek beveel volgens die gesag van die hemel dat die genade om 'n groot uitbuiting te doen, in 2021 in die Naam van Jesus oor my kom.
 • Here, elke goeie ding wat ek in 2021 gejaag het, alles wat ek in 2021 wou beywer, maar ek kon nie, bid dat u genade dit in 2021 in die Naam van Jesus oor my sou vrylaat. Die genade om groot dinge sonder spanning te bereik, die krag om suksesvol te wees in alles, vader, ek bid dat u dit oor my sal bring in die naam van Jesus.
 • Here, ek kom teen elke demoniese dier wat my sukses in 2020 beperk het; Ek gaan teen hulle in die jaar 2021. Elke beperkende mag wat my in die jaar 2020 beperk het tot die bereiking van grootsheid, bevry my en laat my gaan in die naam van Jesus. Ek bepaal dat die krag van die Allerhoogste vandag oor my sal kom en dat ek onstuitbaar sal word in die naam van Jesus.
 • Vader Here, elke bose wag wat my seëninge in die jaar 2021 moet monitor, ek beveel dat u blind moet word in die naam van Jesus. Here, die Skrif sê: Ek sal voor u uit gaan en verhewe plekke gelyk maak, deur die deure sny of stryk en die deur afbreek of soldeer. Vader Here, ek bid dat u in 2021 voor my uit sal gaan en elke probleem wat die vyand op my pad in die naam van Jesus gestel het, sal vernietig.
 • Here Jesus, sê die skrif, Ek sal my ontferm oor wie ek my ontferm en ontferm oor wie ek dit sal ontferm. Vader Here, ek pleit dat onder hierdie mense my oor 2021 sal ontferm, my waardig sal ag in die naam van Jesus.
 • Elke mag wat mense aanval op die punt van sukses, elke reus wat in die deurbraakgang staan ​​om mense te verslaan, val vandag dood in die naam van Jesus.
 • Here God, die Skrif sê: Verkondig iets, en dit sal bevestig word. Ek besluit deur die krag van die Allerhoogste, terwyl ek die jaar 2021 instap, gaan ek in die volle genade van God. Namate ek die jaar 2021 instap, breek ek die perk. Ek raak onstuitbaar vir enige beperkende mag in die naam van Jesus. Here, as ek in 2021 instap, sal die onverdunde genade van God die Almagtige saam met my in die naam van Jesus gaan.

 


Vorige artikelGebedspunte teen bose kos
Volgende artikelGebed vir deurbraak in 2021
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade die krag gegee het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie; ons het die mag om in gebed en die Woord in heerskappy te leef en te wandel. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of met my gesels op WhatsApp And Telegram by +2347032533703. Ek sal u ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.