Kragtige verklarings vir 2021

2
17025

 

Ons gaan vandag met kragtige verklarings vir 2021 te doen. Die Skrif sê: Verkondig iets, en dit sal bevestig word. Ons het soveel krag wat in die woord van ons mond lê. Het u nie die gedeelte van die Skrif gelees wat sê: Voorwaar Ek sê vir u, alles wat u op die aarde bind, sal in die hemel gebind wees, en alles wat u op die aarde los, sal in die hemel verlos word nie. Ons het die mag om met ons tong te maak en te maak.

Ons sal 'n kragtige verklaringsgebed vir die jaar 2021 doen. Deur die woorde van ons mond sal ons ontwerp hoe die jaar sou wees.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Aangesien die jaar 2020 ten einde loop, gebeur daar soveel dinge. Alhoewel dit die beste jaar vir sommige is, kan ander nie dieselfde sê nie. Die jaar 2021 is egter 'n splinternuwe jaar. Daar is soveel seëninge daarin. Daar sal ook soveel rampe wees. Die skrif sê egter dat ek die gedagtes wat ek aan u het, ken; dit is die gedagtes van goed en nie van kwaad om u 'n verwagte einde te gee nie.


Soveel as wat daar seëninge is, is daar ook probleme daarmee. Dit word aan ons oorgelaat om die seëninge op te eis en te voorkom dat die kwaad naby ons plek kom. Dit kan deur gebede bereik word. Ons sal in 2021 'n reeks verklaringsgebede rig om 'n wonderlike oomblik te hê. Onthou dat die skrif sê As iemand praat, laat hom spreek as die woorde van God. Ons sal verklarings in ons lewens aflê as 'n orakel van God. Ek besluit volgens die gesag van die hemel, wanneer ons hierdie gebedsgids begin gebruik, mag die seëninge van God die Almagtige oor u kom in die naam van Jesus.

Gebedspunte:

 • Here Jesus, ek dank U vir die gawe van die lewe, ek dank U vir die asem van 'n nuwe dag en 'n nuwe jaar, Here, mag u Naam in die Naam van Jesus verhef word.
 • Here, ek bepaal dat elke mag en owerhede wat beloof het om die jaar 2021 vir my ellendig te maak, ek vandag hul dood in die naam van Jesus aankondig.
 • Here, ek plaas elke krag van die duisternis wat oor my lewe sweef, in die ewige slawerny in die naam van Jesus. Ek kom teen die planne van die vyand om die planne van God oor my lewe te vernietig; Ek vernietig dit vandag deur die vuur in die naam van Jesus.
 • Vader Here, ek besluit dat die jaar 2021 in alle gevolge in die naam van Jesus beter sal wees as 2020. Ek het alles wat ek nie in 2020 kon kry nie; Ek bereik alles wat ek nie in 2020 in die naam van Jesus kon vermag nie.
 • Here Jesus, ek maak elke deur vir my in 2021 in die naam van Jesus oop. Elke deur van deurbraak, elke deur van opheffing wat die vyand in 2020 teen my toegesluit het, breek ek hulle voor 2021 in die naam van Jesus af.
 • Here, ek bepaal dat die krag en die genade om 'n groter uitbuiting te doen, vandag in die Naam van Jesus aan my vrygestel word. Ek gee my in die ryk van grootheid in die naam van Jesus.
 • Ek kom teë teen elke beperkende mag; elke afnemende faktor wat teen my mag voorkom, word voor my aangesig vernietig in die Naam van Jesus.
 • Ek gee my huwelik onder u sorg, Here Jesus; geen bose plan of skedule sal daaroor heers in die naam van Jesus nie. Ek is teen die vyand se planne om my huwelik in 2021 deur die vuur van die heilige spook te versprei.
 • Here, ek besluit dat geen mens, reus of duiwel in 2021 in my weë sal kan staan ​​in die naam van Jesus nie.
 • Vader Here, ek besluit dat daar in 2021 vir my 'n oop hemel van smeking sal wees. Die skrif sê dat my God in al my behoeftes sal voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Vader Here, ek bid dat daar in al my behoeftes in die jaar 2021 in die naam van Jesus voorsien sal word.
 • Ek kondig goddelike genesing oor my lewe aan in die naam van Jesus. Op enige manier dat my gesondheid deur die mag van die duiwel beïnvloed is, besluit ek deur die gesag van die hemel dat die genesende hande van God die Almagtige nou op my afkom in die naam van Jesus.
 • Ek besluit in die naam van Jesus; my liggaam sal nie in die Naam van Jesus siekte hê nie. Want daar is geskrywe dat Christus al my swakhede gedra het, en dat hy al my siektes genees het. Die krag van God vernietig elke plan van die vyand om my in die naam van Jesus vreeslike siekte toe te dien.
 • Here, ek verklaar dat die goddelike guns van God die Almagtige sal seëvier my lewe in 2021 in die naam van Jesus oorskadu. Die Bybel sê dat as die weg van 'n man God behaag, hy hom sal laat guns vind voor die mense. Ek bepaal dat die hemel van guns vir my oopgemaak sal word in die naam van Jesus.
 • Here, ek bepaal dat die barmhartigheid van God, die Almagtige, wat die mens se verstand te bowe gaan my lewe in 2021 in die naam van Jesus sal oorskadu. Here, elke deur wat as gevolg van sonde gesluit is, bid dat die genade van God hulle in die naam van Jesus vir my sal oopmaak.
 • Ek spreek my bevordering uit tot manifestasie in die naam van Jesus. Die bevordering wat ek verdien en die wat ek nie verdien nie, bepaal ek deur die genade van die Allerhoogste, dit word in die naam van Jesus geopenbaar.
 • Ek besleg elke huweliksprobleem in die naam van Jesus. In 2021 sal ek die been van my been en die vlees van my vlees in die naam van Jesus vind. Die man of vrou wat u, God, my lewensmaat sou wees, sal my in 2021 in die naam van Jesus opspoor.
 • God, ek besluit dat my aanstellingsbrief in 2021 in die naam van Jesus vrygestel word. Here, my droomwerk word aan my vrygestel in die naam van Jesus.
 • Here, ek beveel deur die genade van die Allerhoogste, gee my siel rus in die naam van Jesus. Ek weier om in 2021 bekommerd te wees; Here, gee my siel rus in die naam van Jesus.
  Ek bepaal sukses oor alles wat ek in 2021 in die naam van Jesus opgelê het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed vir goddelike rigting en leiding in 2021
Volgende artikelKragtige gebede vir alledaagse wonderwerke
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

 1. Prys die Here God almagtig met alles wat ek is...ek wil net dankie sê Jesus dat Hy my alles is...ek is vandag hier as gevolg van jou...jy het jou bloed op die Golgota vir my gestort...my familie...en die verlorenes...as gevolg van jou ek is inderdaad vry ... dankie dankie dankie. Ek is lief vir julle💕💕💕💕💒💒💒💒💕💕💕💕bid vir my heiliges...ek probeer om na Arizona te verhuis...bid asseblief dat God vir ons 'n bekostigbare behuising sal vind...met al ons behoeftes wat voorsien word...Amen

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.