Dankfeesgebedspunte vir die nuwe jaar 2021

1
13442

Ons gaan vandag met Thanksgiving Prayer-punte handel vir die nuwe jaar 2021. Ons moet leer om God in alle situasies te dank. Die waarheid is dat ons miskien nie volgens die vader se wil sal vra nie. Ons kan egter nie in die verkeerde rigting bedank nie. Trouens, dankdiens ontsluit talle seëninge. Laat ons vinnig 'n verwysing neem uit die skrif, die verhaal van die tien melaatses.

Jesus Christus het tien melaatses genees, maar net een het teruggekom om God te dank. Daar is 'n beduidende toevoeging van seëninge wanneer ons bedank. Hoewel vurige kragtige gebede ons seëninge kan ontsluit, maak danksegging daardie seëninge permanent. Die lof van die Naam van die Here is iets wat almal moet navolg.

God het Abraham sy vriend genoem omdat Abraham 'n offer gebring het, en hy het gesê dat hy niks sou doen sonder om sy vriend Abraham te vertel nie. 'N Mens sou dink dat Abraham die man sal wees wat die beste plek in die hart van God sal hê, na God, sy vriend Jesaja 41: 8 Maar jy, Israel, my kneg, Jakob, wat ek gekies het, die nageslag van Abraham, my vriend. Daar is egter 'n eienaardigheid in die lewe van Dawid. God het gesê dat Dawid 'n man na sy hart is. Terwyl Abraham 'n vriend van God is, het Dawid selfs 'n nader plek in die hart van God gekry. Handelinge 13: 22 Nadat hy Saul verwyder het, het hy Dawid hulle koning gemaak. God het van hom getuig: 'Ek het Dawid, die seun van Isai, gevind na my hart; hy sal alles doen wat ek wil hê hy moet doen. ' Lofprysinge tot God open die deur van groot geleenthede en maak iemand nader aan God.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

God koester 'n persoon met die hart van danksegging. Daar is geen onvrugbare vrou in Isreal nie, behalwe die een wat koning David beledig het toe hy God op 'n snaakse manier geprys het. Ek en jy moet ook probeer om die slegte dinge rondom ons te vergeet en te fokus op die goeie dinge wat die Here gedoen het. Mag u danksegging aanvaarbaar wees in die naam van Jesus as u God begin bedank.


Gebedspunte:

 • Hemelse vader, ek verhef u vir u beskerming oor my lewe. Ek dank u omdat u nie die plan van die vyand oor my laat geld het nie. Ek bedank u, want u is die beskermer van my lewe. Ek maak u groot omdat U God is en u barmhartigheid tot in ewigheid is; laat u Naam in die Naam van Jesus verhef word.
 • Vader, ek dank u vir die gawe van redding. Ek dank u vir die verlossing van my siel wat moontlik gemaak is deur die dood en die opstanding van Christus. Ek dank u omdat ek gered is deur die kosbare bloed van Jesus Christus. 
 • Vader, ek dank u omdat u nooit toegelaat het dat die vyand oorwinning oor my behaal nie. Ek verhef u omdat u die beloftes van u woord nagekom het, dat hulle sekerlik sal versamel, maar om my ontwil sal dit val. Ek verhef u omdat u die vyand oor my lewe verneder het, Here, laat u naam verhef word in die naam van Jesus. 
 • Here, ek dank u omdat ek die nuwe jaar 2021 gesien het. Ek dank u omdat my familie ook deurgeskalp het. Ek bedank u omdat u nooit my of enige familielid die slagoffer van Covid-19 laat word het nie. Ek dank u, want u hande van genesing het op my gekom toe ek swaarkry. Ek verhef u Jesus omdat u te getrou is om my te faal. 
 • Vader Here, ek bedank u oor my land Nigerië. Ek bedank u omdat u hierdie land nie deur oorlog laat verwoes het nie. Ek dank u omdat u die liefde van hierdie land in die hart van mense bewaar het, ek verhef u omdat u ons leiers sal help om die welstand van die volk te laat prikkel. Vader, laat u die naam vergroot. 
 • Here God, die skrif sê dat ons verniet moet bekommerd wees, maar in alles deur smekinge, gebede en danksegging, moet ons ons versoek aan God bekend maak. Here, ek dank U, want U sal alles wat my aangaan in die jaar 2021 regmaak. 
 • Ek dank u omdat my huweliksprobleem in 2021 besleg is, ek bedank u omdat my loopbaan in 2021 vervul is, ek bedank u omdat u my met glorie toegerus het, ek dank u omdat u hande van uitnemendheid op my is. 
 • Here Jesus, die Skrif sê dank die Here, want Hy is goed en sy goedertierenheid is tot in ewigheid. Here ek dank U omdat U getrou aan my en my gesin was. Ek bedank u, want ten spyte van al ons ontrouheid het u ons steeds weggehou van die strik van die vyand. 
 • Here Jesus, ek vergroot u vir die vervulling van u belofte in die skrif; u het gesê dat geen wapenmode teen my sal slaag nie. Ek bedank u, want u het nooit toegelaat dat enige pyl wat deur die vyand geskiet is, mag oor my het nie. Ek bedank u omdat u my die oorwinning behaal het op elke gebied waar ek voor probleme te staan ​​gekom het. 
 • Ek bedank u vir die voorsiening, u het gesê dat u in my behoeftes sal voorsien volgens u rykdom in heerlikheid. Ek bedank u vir die vervulling van hierdie woord. Ek vergroot u vir die seëninge. Ek bedank u vir die ontelbare seëninge, ek bedank u vir die ontelbare seëninge. 
 • Here, ek dank u spesifiek vir die gawe van die lewe. Ek dank u, want u hande van beskerming was op my. Al loop ek deur die dal van die doodskaduwee, vrees ek geen kwaad nie, want jy is by my. 
 • Here, ek dank U vir die jaar 2021. Ek dank U omdat U elke deure van beperkings gebreek het. Ek bedank u, want ek gaan in 2021 'n groter benutting doen. 
 • Ek verhef u omdat u sal toelaat om al my gestelde doelwitte te bereik volgens u wil en doel vir my lewe. 
 • Vader, ek dank u omdat u op nog groter maniere saam met my sal werk as wat u in 2020 gedoen het. Ek bedank u, want in 2021 sal u uself nog meer aan my openbaar as in 2020. 
 • Ek dank u, want die verhouding tussen u en my sal nog hartliker gemaak word as voorheen. Here, laat u naam verhef word. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed vir besigheidsukses in 2021
Volgende artikelGebed vir Goddelike beskerming in 2021
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

 1. In die Naam van Jesus en deur die krag van Sy Bloed, dank ek die kerk van Jesus Christus wat Hy so liefhet, ek dank dat die poorte van die hel nie die liggaam van Christus Jesus kan heers nie, wees sterk en moedig broers en suster, en bid, Hy sal sy skare van engele stuur om die vyand dood te maak, sodat hulle nie die oorhand kry nie. Ons dank dat die Here ons opperbevelhebber is, want Hy veg ons stryd vir ons. Loof en eer ons Here terwyl ons die Naam van Jesus bo alle name verhef. Eer aan Jehovah God.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.