Gebedspunte om hardnekkige vloeke te verbreek

0
15048

 

Vandag gaan ons oor gebedspunte om hardnekkige vloeke te verbreek.

Jes. 54:17 sê: 'Geen wapen wat teen u gevorm word, sal voorspoedig wees nie; en elke tong wat teen u opstaan ​​in die gereg, moet u veroordeel. Dit is die erfdeel van die knegte van die HERE, en hulle geregtigheid is van My, spreek die HERE.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Ons sal bid om elke hardnekkige vloek te breek in die jaar 2021. Wat ook al nie van God is wat in ons lewens werk nie, sal in die magtige naam van Jesus verpletter word. Wat ook al in ons lewens aangaan en nie in ooreenstemming is met die teks nie, dit sal in die plek van die gebed gebreek word.

Psa.138: 7 As ek te midde van benoudheid wandel, sal u my lewend maak; u sal u hand uitstrek teen die toorn van my vyande, en u regterhand sal my red.

Daar is geskrywe dat die Here ons sal red wanneer ons in die moeilikheid wandel. Gedurende 2021 sal ons deurbreek deur hardnekkige vloeke wat ons tot dusver onderdruk het. Mense sal getuig van die goedheid van die Here, slegte houers sal verbreek word. As Christene sal ons die gesag hê wat ons het, naamlik Jesus om elke bose werking in ons lewens te kanselleer.

Mense leef in slawerny en hindernis omdat hulle toegelaat het dat die duiwel hulle vashou, want elke hand wat teen ons uitgestrek is en wat tot dusver vir ons stagnasie veroorsaak het, sal gebreek word.

Stagnasie is wanneer 'n man op 'n spesifieke plek bly sonder om te vorder, in sy loopbaan, in sake waar hy uitbreiding en opheffing moet ervaar, hy sukkel, finansieel, sulke houvas sou vanjaar verbreek word.

Psa. 23: 4 Al loop ek deur die dal van die doodskaduwee, sal ek geen onheil vrees nie; want U is met my; u staf en u staf vertroos my.

Vir negatiewe tendense oorskry sommige gesinne nie 'n sekere ouderdom nie, en dit gaan aan en aan. Die Bybel het gesê dat alhoewel ek deur die vallei van die skaduwee van die dood loop, sal ons nie vrees nie

Ef. 6:18 Want ons worstel nie teen vlees en bloed nie, maar teen owerhede, teen magte, teen die heersers van die duisternis van hierdie wêreld, teen geestelike boosheid in die hoogtes.

Gebedspunte

 • Vader in die naam van Jesus, ek dank u, want in u woon ek, beweeg ek en is my wese, dankie vir u is goed en u barmhartighede bly tot in ewigheid.
 • Hemelse Vader, ek dank u vir u goedheid en u magtige hand in my lewe; wees verhoog in Jesus se naam.
 • Vader in die naam van Jesus, ek kom vandag voor u uit en bid teen elke negatiewe woorde wat in my lewe en bestemming gespreek word; hulle sal nie vrugte dra in Jesus se naam nie.
 • Vader in die naam van Jesus, elke afspraak wat deur bose agente teen my in hierdie jaar 2021 beplan word, word gekanselleer en vernietig in die magtige naam van Jesus.
 • Vader in die naam van Jesus, Evey demoniese houvas op my lewe en alles wat aan my behoort, hulle is afgesny in die magtige naam van Jesus.
 • Vader in die naam van Jesus, elke afspraak tot die dood wat deur die bose agente teen my man, my vrou, my kinders, my gesin, in sy jaar 2021 beplan word, word hulle in die naam van Jesus gekanselleer.
 • Vader Here, elke tong wat teen my opkom, alle slegte woorde wat in my lewe oorgedra word, breek ek deur die krag van die almagtige God.
 • Vader in die naam van Jesus, die krag van die duiwel in my huwelik, verloor u greep in die naam van Jesus.
 • O Here my Vader, elke demoniese mag van die vrede en voorspoed van my huwelik, ek verbreek hulle in die naam van Jesus.
 • Vader Here, elke geslagsvloek wat sy regering in my gesin wil behou, word in die naam van Jesus tot 'n einde gebring.
 • Vader Here, ongeag die negatiwiteit wat voor my bestaan, hulle word in Jesus se naam vir my in positiwiteit verander.
 • Vader Here, elke vloek op my geldsake word in die naam van Jesus afgewend en tot welvaart vir my omgeskakel.
 • Vader in die naam van Jesus, elke hardnekkige vloek van armoede wat van geslag tot geslag oorgedra word, word hul magte in die naam van Jesus vernietig.
 • Vader Here, ek bid, elke demoniese werking in die lewens van my kinders word vernietig in die naam van Jesus.
 • Vader in Jesus naam, elke negatiewe tendens in my familie, hulle word in Jesus naam tot 'n einde gebring.
 • In die naam van Jesus, word elke rituele en offers teen my, sulke magte deur die krag van God gekanselleer
 • Deur die gesag in die naam van Jesus word hardnekkige vloeke oor my en my kinders in Jesus se naam afgeweer.
 • Deur die krag in die naam van Jesus, vloek en ongesproke teen my vooruitgang, word hulle nietig verklaar in Jesus se naam.
 • Ek maak aanspraak op elke seën wat myne is in Christus in die naam van Jesus. Geen mag van duisternis kan my meer in Jesus se naam hou nie.
 • Vader, ek dank u omdat ek vrygemaak is van elke hardnekkige vloek in Jesus se naam.
 • Vader, ek dank u vir u houvas op my, op my familie en besigheidsvrou in Jesus-naam.
 • Vader, ek dank u omdat die duisternis nie by my bekend is nie, die duisternis nie in my huis gevind word nie, die duiwel sy greep op my verloor het. Ek behoort aan God, eer aan u naam.
 • Vader in die naam van Jesus, ek dank u omdat my toekoms in u verseker is in die naam van Jesus. My onmiddellike gesin is beveilig, my huwelik is beveilig, my kinders is beveilig, my besigheid, my loopbaan is in u beskerm in die magtige naam van Jesus.
 • Vader in Jesus naam, ek dank u vir die verhoorde gebede. Dankie, want niks is by u onmoontlik nie, dankie Vader in Jesus Naam.

https://youtu.be/avraSN3sAYw

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelHoe om in die Gees te bid
Volgende artikelGebedspunte vir welvaart in die besigheid
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.