Gebedspunte teen onderdrukking

0
12515

 

Vandag gaan ons oor gebedspunte teen onderdrukking. Wat is onderdrukking? Dit kan gedefinieer word as die toestand van onderhouding deur onregverdige mag of mag. Dit word meestal uitgevoer deur iemand wat as 'n onderdrukker beskou word.

Onderdrukking is van so 'n aard dat dit een van alle regte en voordele ontken waarvoor 'n mens toekom. Die kinders van Isreal is baie onderdruk terwyl hulle in Egipteland was. Hulle is gekwel en gevange gehou deur 'n superieure mag of mag. Toe die volk van Egipte ontdek dat die kinders van Isreal sterker word as gevolg van die toenemende aantal manlike kinders, het hulle 'n opdrag gegee om al die manlike kinders van die Israeliete dood te maak - dit is die werke van onderdrukking.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Soms in ons lewe is ons nie sensitief genoeg om op te let dat ons onderdruk word nie. Ons leef in onderdrukking, en tog weet ons nie dat 'n diktatoriale mag ons onderwerp nie. Ons sal 'n paar voorbeelde van onderdrukking in ons daaglikse aktiwiteite uitlig, sodat ons beter kan bid.


Die snaakse waarheid is dat ons almal op pad of op ander manier in onderdrukking leef. Babilon in die skrif was 'n simbool van onderdrukking; diegene wat destyds na Babilon gebring is, het geweet wat dit beteken om onderdruk te word. Net so woon baie van ons in die hedendaagse Babilon. Nie al ons reg is aan ons vrygestel nie, selfs nie as ons dit verdien nie. Laat ons vinnig enkele voorbeelde van onderdrukking in ons lewe uitlig.

Voorbeelde van onderdrukking in die moderne dag

Stamongelykheid en nepotisme

Kom ons gebruik ons ​​land Nigerië as verwysing om dit verder te verduidelik. Ons het verskillende stamme in Nigerië. Daar is egter die versekering dat geen stam beter is as 'n ander nie. Ons is apart maar gelyk. Ons sien egter steeds dat sommige stamme 'n voorkeurbehandeling kry ten koste van ander.

Die Fulani Herdsmen is 'n goeie voorbeeld. Soveel mense is dood uit die hande van die Fulani Herdsmen, en tog is niks gedoen om hierdie bedreiging te stuit nie. Baie mense het aangevoer dat die onvermoë van die regering om 'n blywende oplossing vir die kwessie van Fulani Herdsmen te vind, aangevuur word deur nepotisme. Ander stamme word op die manier onderdruk.

Gebrek aan godsdiensvryheid

Daar is soveel plekke in die land waar die evangelie van Christus sukkel om sy wortel te vind. Dit is as gevolg van die godsdiensonreg wat in daardie gebied baie gepleeg word. Baie gelowiges het hul lewens weens die stryd verloor, terwyl baie ander erg gekwel is.

Ons het gehoor hoe mense teen lede van een godsdienstige sekte opstaan ​​en hulle doodmaak omdat hulle nie hul godsdiens beoefen nie.

Regeringsdiktator

Elke nasie wat onder 'n wrede en tiranne leier staan, sal nie glimlag op die gesigte van mense wees nie. Geen wonder dat die Skrif sê dat wanneer die regverdige regeer, die volk floreer, maar as die goddelose aan die mag is, kla die volk. Ons word dikwels onderdruk deur dieselfde regeringsarm wat ons beskerming onder die wet moet waarborg.

Dit is nie kommerwekkend nie, ons sal swaar teen tiranneleiers bid.

Onderdrukking van die armes en swakke

Ons moet nie die skema van die menslike natuur vergeet wat gebou is op woede, selfsug, afguns en bitterheid nie. Dit is geen wonder dat Kain teen sy broer Abel opstaan ​​en sy lewe beëindig nie, omdat hy sterker as hy was.

Net so word mense gepynig en onderdruk deur ander mense wat prominent, invloedryk en ryk is. Die reg van mense word reg voor hul aangesig vertrap. Die rykes verdruk die armes, die sterkes verdruk die swakke.

Ons moes een of twee uit die lysvoorbeeld ervaar het. Om nie te vergeet dat die duiwel ook gelowiges kan onderdruk nie. Ons sal 'n altaar van gebed oprig teen elke vorm van onderdrukking en ek glo dat God sal opstaan ​​en ons te hulp sal kom. Elke reus wat as onderdrukker in ons lewens staan, sal deur die engel van die Here vernietig word.

Gebedspunte

 • Vader Here, ek dank u vir hierdie dag. Ek waardeer u vir die geskenk van die lewe wat aan my gegee is om 'n ander dag soos hierdie te aanskou; laat u naam in die Naam van Jesus verhef word.
 • Here, ek kom teen elke vorm van onderdrukker in my lewe. Enige man of vrou wat in die posisie van 'n onderdrukker staan, word vernietig deur die vuur van God in die naam van Jesus. 
 • Here, in my werkplek, onderwerp ek elke vorm van onderdrukker wat my onderdruk het. Elke reus in my werk, wat die manipulasie van die duiwel gebruik om my van sukses te verhinder, val op die oomblik in die naam van Jesus dood. 
 • Vader, elke tiran-leier, wat die lewe vir die regeerders ellendig maak, ek beveel dat U dit vandag in die naam van Jesus moet verander. 
 • Here, elke vorm van stamongelykheid, ek bid dat u mense se oë sal oopmaak om te sien dat die mensdom groter is as stam of ras. Ek bepaal dat die demoniese blinddoek op hul gesigte wat hulle nuttig maak in die hande van die duiwel, in die naam van Jesus weggeneem word. 
 • Here, ek bepaal dat elke man en vrou wat hom / haar tot 'n instrument in die hande van die duiwel gedraai het om die lewe van elke individu wat in 'n geografiese entiteit woon, te onderdruk, ek besluit dat die engel van die dood hulle vandag besoek in die naam van Jesus. 
 • Vader, ons wil hê dat u elke wond wat deur onderdrukking veroorsaak is, moet genees, elke pyn wat nie sal verdwyn nie, elke litteken wat weier om te genees. Ek besluit dat u dit vandag in die naam van Jesus sal genees. 
 • Here Jesus, ek vernietig elke vorm van godsdiensnepotisme, ek kom teë teen elke vorm van tribalisme wat een stam bo ander verhef het, en ander onderwerp aan een; ek vernietig die plan deur die krag van die Heilige Gees. 
 • Here, staan ​​op en laat u vyande verstrooi word. Laat diegene wat nie wil hê dat die evangelie van Christus in die bitter wortelvallei van die ongereddes moet skyn nie. Laat hulle die groot lig in die naam van Jesus sien.
 • Net soos u uself geopenbaar het, is Saul en sy naam verander na Paulus. Ek bid dat elke onderdrukker van die evangelie 'n onvergeetlike ontmoeting in die naam van Jesus vind.
 • Laat diegene wat u moet vind u sien, openbaar u as 'n magtige man in die stryd teen elke man en vrou wat nie wil hê dat u moet regeer nie. Laat hulle u vandag in die naam van Jesus sien. 
 • Elke reus in ons geslag, wat almal onderdruk en hulle verhinder om hul potensiaal in die lewe te bereik, kom ek teen hulle deur die krag van die Heilige Gees. 
 • Ek bepaal dat die engel van die Here dadelik sal weggaan en die gevangenes sal vrymaak. Elke man en vrou wat aan die Here behoort, sal vry wees van onderdrukking in die naam van Jesus. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.