Gebedspunte vir die vervulling van die lot

1
14785

Vandag gaan ons om gebedspunte vir die vervulling van die noodlot. 'N Geleerde het eens betoog dat die grafhof die luuksste plek op aarde is. Uit nuuskierigheid het mense hierdie bewering begin bevraagteken. Die geleerde betoog dan verder dat baie mense sterf sonder om hul lot te vervul, en hulle neem dit alles terug grond toe, daarom is die grafhof die luuksste plek op aarde.

Dikwels het ons groot profesieë oor ons lewens gehoor dat ons wonderlike mense is, ons sal ryk wees, ons sal beroemd wees. Maar dikwels sien die meeste van hierdie beloftes nooit die lig nie. Die tempo waarteen mense deesdae sterf sonder om hul potensiaal te bereik of hul lot te vervul, is tasbaar. Dit kan nie afgeskei word van die feit dat die duiwel altyd aan die werk is en rondlê op soek na lotgevalle om te vernietig nie.

Laat ons die lewe van Simson neem as 'n gevallestudie. God het belowe dat hy 'n groot man sal wees, die bevolking van God se eie volk, Isreal. Die vyand het hom egter vasgevat voordat hy sy lot ten volle kon vervul. Daarom moet ons bid.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Voordat ons gaan bid, wil ons sommige van die dinge wat mense kan help om hul lot te vervul, uitlig.


Eenvoudige stappe tot die vervulling van die lot

Volg God se instruksies

Een van die redes waarom die bestemming nie vervul word nie, is omdat die bestemming van die bestemming in stryd is met God se opdragte. Vir elke belofte van God is daar 'n bepaling. Onthou die lewe van koning Salomo. Hy het wysheid van God gekry. Die instruksies is ook gevolg. Een van die instruksies is dat hy nie uit 'n vreemde land mag trou nie.

Salomo het in sy eie wysheid getrou met 'n vrou uit die land van die Filistyne waar hy gewaarsku is om nie 'n vrou van te neem nie, en sy einde het 'n groot ramp geword. Die lewe van koning Saul is ook 'n tipiese voorbeeld. Hy het nie die instruksies gehoor wat deur die profeet Samuel gegee is nie en wat die einde van sy regering as koning aangedui het.

Sonde

Sonde is nog 'n belangrike saak wat die vervulling van die noodlot kan belemmer. Die Skrif het opgemerk dat die aangesig van die Here so regverdig is om sonde te aanskou. Die oorspronklike plan van God vir die lewe van Adam is dat hy die aarde moet onderwerp en 'n permanente koinonia by God sal hê.

Dit verklaar waarom God in die aand se koel af sal kom om met Adam te gesels. Toe sonde in die lewe van Adam gekom het, het die gees van die Here egter verder van Adam af gegaan en is sy bestemming op die altaar van die sonde ontwrig. Bly weg van sonde, en jy is 'n stap nader aan die vervulling van jou bestemming.

Moenie terugkeer nie

Die foute wat die meeste gelowiges maak, is dat hulle, net nadat hulle 'n belofte van God se noodlot gekry het, weer gaan slaap en dink dat dinge outomaties op hul plek sal val, aangesien God dit belowe het.

Die vergeetagtigheid by die mens is groot dat 'n mens nie eers sou onthou dat daar 'n profesie moet vervul word nie. Geen wonder dat God vir profeet Habakuk 2: 2 gesê het nie, antwoord die HERE my en sê: Skryf die gesig neer en maak dit duidelik op tafels, sodat hy kan hardloop wat dit lees. God verstaan ​​dat mense geneig is tot vergeetagtigheid en daarom het hy die profeet Habakuk opdrag gegee om die visioen neer te skryf dat hy wat dit lees, daardeur sal werk.

Daar is 'n plek van openbaring, daar is ook 'n plek om te hardloop om dit wat geopenbaar is te bereik. Dit is nie genoeg om openbarings, visioene of profesieë te absorbeer nie, maar daar moet gedrewe word om te bereik.

Vertrou op die Here

Die Skrif sê 'n manier lyk reg voor die mens en die einde is vernietiging. Ons moet verstaan ​​dat God beter weet as mens. Daar is soms tye dat ons instruksies kry wat dom lyk, ons moet probeer om die Here te gehoorsaam en te vertrou.

God is die skepper, Hy ken ons beter as enigiemand, Hy weet wat in ons neergelê is en die plek maak om te maak en Hy alleen weet presies wat om te doen om daardie potensiaal na vore te bring. As God dus opdrag gee dat ons iets moet doen, moet ons bereid wees om te vertrou en gehoorsaam te wees.

Bel altyd vir hulp

In die boek Markus 4 vs 34-40 word vertel hoe Jesus Christus in die skuit geslaap het terwyl sy dissipels in die storm sou vergaan. Totdat hulle om hulp geroep het, het die redder sy slaap geniet. Ook op ons reis na die vervulling van die bestemming moet ons weet wanneer om hulp te roep.

As dinge nie werk soos dit moet nie, moet ons tot God roep om hulp.

Gebedspunte

  • Vader Here, ek vergroot u vir nog 'n oomblik soos hierdie. Ek dank u vir die geskenk van die lewe wat u aan my gegee het om nog 'n nuwe dag te sien, laat u naam in die naam van Jesus verhef word
  • Here God, ek bid vir die genade om die lot te vervul. Elke profesie wat u deur u profeet gesê het en diegene wat u via die skrif belowe het, bepaal ek dat dit in die naam van Jesus vervul moet word.
  • Ek kom teen elke mag van beperkings te staan. Elke mag wat mense verhinder om hul potensiaal te bereik, word in die naam van Jesus vernietig.
  • Ek bepaal deur die genade van die Allerhoogste, elke sataniese dier wat gestuur is om my op die gang van sukses te versteur, vlam aan die brand in die naam van Jesus.
  • Ek kom te staan ​​teen elke mag wat die vervulling van die noodlot vertraag, sulke magte word oor my lewe in die naam van Jesus nutteloos gemaak.
  • Van nou af kondig ek aan dat ek onstuitbaar is in die naam van Jesus.
  • Elke pyl wat geskiet is om my aandag af te lei van die punt van sukses, vernietig ek sulke pyle in die naam van Jesus.
  • Ek bid vir die genade om die volle potensiaal in die lewe in Jesus se naam te bereik. Die genade om my vaardighede te ontbloot, die genade om my potensiaal te ontdek, word in die naam van Jesus vrygestel. 
  • Ek bid vir die krag om my doel te identifiseer. Die genade om doel te vind, word in die naam van Jesus vrygestel.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.