Gebedspunte teen Destiny Destroyers

2
13443

Vandag sal ons te doen hê met gebedspunte teen die noodlot. Een van die talle dinge wat die noodsaaklikheid van die vervulling belemmer, is noodlotvernietigers. Daar is mans en vroue wat deur die duiwel aangestel is om te verseker dat mense se lewe vernietig word en dat hul lotgevalle verminder word voordat dit 'n werklikheid word.

Die lewe van Simson is 'n tipiese voorbeeld. Die verbond van God was oor sy lewe. Hy is 'n bevryder vir die kinders van Isreal gemaak. God het hom 'n onverklaarbare krag en behendigheid gegee. Volgens berigte oortref die krag van Simson dié van honderd man as hulle saamgestel word. Sy lot was om die kinders van Isreal te verlos van hul onderdrukkers wat die Filistyne was.

Aangesien God egter beplan om die inwoners van Isreal deur Simson te laat verlos, is die duiwel ook van plan om die lot van Simson te vernietig om hom te verhinder om die doel van sy bestaan ​​te vervul. Wanneer die vyand die lot van enigiemand wil vernietig, berei hulle 'n Delila voor om die taak uit te voer.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Delila kon die lot van Simson vernietig nadat hy die slagoffer van haar geword het. Die man wat 'n verlosser moes wees, het die gevangene geword en uiteindelik met sy vyande gesterf. Net so in ons lewens moet ons geestelik en geestelik waaksaam wees om die werke van die vyand aan te let om te weet hoe ons dit kan aanpak.


Soms kan die vernietigende lot van die gesin af kom, dit kan van die werkplek kom, selfs van die skool af. Die vyand kan enigiemand as lokval gebruik om die lot van mense te vernietig. Om te voorkom dat ons lotgevalle vernietig word, moet ons die volgende doen:

Vyf maniere om noodlottige vernietiging te voorkom

Moenie onkundig wees nie

As gelowiges moet ons wys wees. Die Bybel in die boek 2 Korintiërs 2:11, sodat Satan ons nie kan bevoordeel nie, want ons weet nie wat hy wil nie. Ons mag nie die toestelle van die duiwel onkundig wees nie. Die duiwel is 'n snaakse goddelose siel, hy probeer ons mislei om te glo dat ons die regte ding doen. 

Simson is vasgevang in die haak van demoniese liefde vir 'n vrou uit 'n vreemde land. Hy was nie wys genoeg om te dekodeer dat die vyand op sy onkunde gery het nie. Jammer dat dit nogal laat was vir hom nadat Delila daarin geslaag het om hom aan sy vyande oor te gee. Ons moet te alle tye wys wees.

Ons moet geestelik wees

Die skrif sê as die gees wat Jesus Christus van Nasaret uit die dood opgewek het, in u woon, sal dit u sterflike liggaam lewend maak. Ons moet probeer om die hele tyd in die gees te wees. Een van die maniere waarop ons die toestelle van die duiwel sal identifiseer, is deur die bediening van die Heilige gees. En as ons nie in die gees is nie, sou ons nie weet wat God sê nie.

Ons is gemaak van vlees en bloed, maar ons is geestelike wesens. Die enigste manier waarop ons kan aansluit by die portaal van openbaring, is deur vas te bly in die gees

biddend

Die beste manier om met die hemel aan te sluit, is deur konsekwent gebed, wat ons kommunikasiekanaal is. Ons gebedslewe sal in 'n groot mate bepaal of die noodlot oor ons lewe sal seëvier of nie.

Die Skrif het gewaarsku dat ons sonder seisoen moet bid, want ons teëstander, die vyande, loop rond soos 'n honger Leeu op soek na wie om te verslind. Dit is geen wonder dat Christus vurig gebid het op die oomblik dat Hy deur die vyand geneem sou word nie.

Moenie lui wees nie

Die lot wat die vyand na ons kant toe stuur, is soms luiheid en uitstel. Ons onvermoë om die dinge wat ons op die regte tyd moet doen, kan ons lot vernietig. Tyd is kosbaar en dit wag vir niemand nie. Daarom moet ons elke geleentheid benut.

Daarom moet ons probeer om die regte ding op die regte tyd te doen.

Breek die krag van beperkings

Beperking is nog 'n vyand van grootheid. Staan vandag op en breek grens. Breek vry van die mag van beperking. 'N Man is 'n produk van wat hy dink. As u voel dat u beperk is, beperk dit u potensiaal om volledig te manifesteer.

Die Skrif sê die aarde is die Here en die volheid. Jy is 'n kind van God, dit beteken dat die wêreld aan jou behoort. Glo dat jy onbeperk is en dat jy groot potensiaal sal bereik.

Gebedspunte:

 • Vader Here, ek kom vandag voor u neer om my begeerte om die bestemming te vervul, om my doel te bereik, te registreer.
 • Ek kom teë teen elke vorm van noodvernietiger wat skuil om my lot te verhinder om in die naam van Jesus tot vervulling te kom.
 • Here, ek kom teen elke man en vrou wat uit die koninkryk van die duisternis na my lewe gestuur is om my lot te vernietig; ek vernietig hulle deur die vuur van die Heilige Gees.
 • Here, ek kom teë teen elke bose dier wat na my gestuur is om my pogings in die naam van Jesus te verswak.
 • Here, ek vernietig elke vorm van luiheid in my lewe. Elke gees van uitstel wat ontwerp is om my vyand in die naam van Jesus te vernietig.
 • Ek kom teë teen elke vorm van onkunde waarop die vyand ry om my lot te vernietig. Ek besluit van nou af dat ek wyser is in die naam van Jesus.
 • Here ek bid dat U my gees gee. Die gees van die Here wat geheime dinge aan my openbaar, laat dit oor my kom in die Naam van Jesus.
 • Here, ek weier om onvoorspelbaar te wees oor die toestande van die vyand in die naam van Jesus.
 • Elke bose man of vrou wat gestuur is om my met liefde te bedrieg om my lot te vernietig, val vandag dood in die naam van Jesus.
 • Ek vra vir 'n goddelike skeiding tussen elke noodlot en myself in die naam van Jesus.
 • Ek is vir 'n doel geskape, ek bid deur die gesag van die Hemel dat my bestaansdoel nie in die naam van Jesus vernietig sal word nie. 
 • Van nou af begin ek leiding van God ontvang in die naam van Jesus. My lewe begin gestalte kry in die naam van Jesus. 
 • Ek weier om dinge te doen op grond van my sterflike kennis. Alles wat ek sal doen, sal ooreenstem met die wil van God vir my lewe in die naam van Jesus. 
 • Ek vernietig elke vorm van beperkings wat my sukses in die lewe kan belemmer, ek vernietig dit deur in die naam van Jesus. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.