Gebedspunte teen ontydige dood in 2021

2
13732

Vandag sal ons te doen kry met gebedspunte teen Ontydige Dood in 2021. Dit is die nuwe jaar en baie mense het nie die euforie van die nuwe jaar oorkom nie. Intussen het die afgelope tyd baie rondom ons gebeur. So onlangs as twee dae terug was daar 'n vliegtuig ongeluk in die federale hoofstadgebied en dit het 'n hele aantal mense geëis.

Soveel as wat die nuwe jaar met seëninge gevul is, is daar soveel gruweldade en bose dinge wat nog in hierdie jaar sou gebeur. Dit is belangrik dat ons ons wyse van gebed vir beskerming verskerp. Die Skrif sê dat die oë van die Here altyd op die regverdiges is en dat sy ore altyd op hulle gebede let. Ons sal elke dag in die jaar verlos met die kosbare bloed van Christus; in hierdie jaar mag niemand van ons enige onheil tref nie.

Gebedspunte

 • Vader Here, ek verbreek elke doodsverbod wat my in 2021 geplaas is, ek vernietig dit met die krag van die heilige spook. 
 • Ek kom teen die planne en die agenda van die vyand oor my lewe en familie, ek vernietig elke doodsplanne oor my lewe in die naam van Jesus. 
 • Want daar is geskrywe: Ek ken die planne wat ek teenoor u het; dit is die plan van goed en nie van kwaad om u 'n verwagte einde te gee nie. Here, ontydige dood is nie 'n verwagte einde nie. Ek kanselleer elke vorm van dood in die naam van Jesus. 
 • Ek sal nie sterwe nie, maar lewe om die werke van die heer in die land van lewende dinge te verkondig. Ek weier om in die naam van Jesus 'n slagoffer van ontydige dood te word. 
 • Here Jesus, elke duiwelse dier wat na my gestuur is om my te verslind. Ek vernietig jou deur die vuur van die heilige spook. 
 • Here Jesus, U het u bloed aan die kruis van Golgota gestort, sodat ek kan lewe. U het erge pyn en smaad deurgemaak, u het my lewe ter wille van my afgelê. Elke vorm van dood wat rondom my sweef, word deur vuur vernietig in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, elke tong wat die dood spreek, elke hand wat hierdie altaar van die dood oor my lewe raas, moet vandag vlam vat in die naam van Jesus. 
 • Vader Here, ek verlos elke dag van hierdie jaar met u kosbare bloed. Ek stel my vry van elke vorm van boosheid wat vir hierdie jaar in die naam van Jesus opgevoer is. 
 • Elke planne van die vyand om enige van my vrugte dood te maak, word deur vuur vernietig. Ek stuur elke bose pyl wat op my geskiet is, sewevoudig terug na die sender in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, ek bedek myself met die bloed van Jesus. Die Bybel sê dat die oë van die Here altyd op die regverdiges is en dat sy ore altyd op hulle geroep let. Here, ek bepaal dat u teenwoordigheid en krag al die dae van 2021 in die Naam van Jesus sal saamgaan. 
 • Vader Here, ek verbreek elke verbond van die dood in my lewe. Elke plan, elke doodsverbond wat die lewens van mense in my vader se huis verkort. Ek besluit deur die mag van die hemel, laat so 'n verbond verbreek word in die Naam van Jesus. 
 • Here Jesus, as gevolg van u dood het u 'n nuwe verbond vir ons almal gesluit. Vader Here, ek bid dat elke ou verbond deur u genade vernietig word in die naam van Jesus. 
 • Die Skrif sê en hulle het Hy oorwin deur die bloed van die getuienis. Here, ek oorwin die dood deur die vuur van die heilige spook. Here, elke demoniese byeenkoms wat my dood beplan, laat hulle vuur versprei in die naam van Jesus. 
 • Here, elke reus in my vader se huis, elke reus in my moeder se huis wat oorlog voer oor my lewe, ek kom teen u deur die vuur van die heilige spook. 
 • Here Jesus, ek bid dat u beskerming op my sal kom in die naam van Jesus. Die Skrif sê dat hy my na die stille waters gelei het, en dat hy my siel herstel het. Al werk ek deur die dal van die doodskaduwee, vrees ek geen kwaad nie, want jy is by my. Here, ek bid dat u teenwoordigheid saam met my in die naam van Jesus sal gaan. 
 • Die skrif sê dat God ons nie die gees van vrees gegee het nie, maar van seunskap om Ahba vader te huil. Here, ek weier om my deur die verbond van die dood geïntimideer te word. Ek vernietig so 'n verbond met vuur in die naam van Jesus. 
 • Die Bybel sê: Ek sal voor u uit gaan en verhewe plekke gelyk maak; ek sal ysterstawe kap en die bronsdeur breek. Here, ek bid dat u teenwoordigheid hierdie jaar voor my uit sal gaan en alle bose planne van die vyand in die naam van Jesus sal vernietig. 
 • Here, ek kom teen elke vorm van ongelukke op my manier teë in die naam van Jesus. Here, ek bid dat u gees en krag voor my uit gaan en elke ongeluk op my pad in die naam van Jesus vernietig. Ek sal nie 'n slegte ongeluk in die naam van Jesus word nie. 
 • Here Jesus, niemand van my familielid sal in die jaar 2021 in die naam van Jesus sterf nie. Ek bid dat u elke vorm van dood oor hulle lewens in die naam van Jesus sal kanselleer. 
 • Vader Here, ek weier om te rou oor enige familielid of geliefde in die naam van Jesus. Here Jesus, ek besluit volgens die gesag van die hemel: niemand van my familielede sal oor my treur in die naam van Jesus nie. 
 • Here, elke tong wat die doodsoordeel oor my lewe spoeg, word in die naam van Jesus stilgemaak. Ek sny elke vorm van tong wat kwaad is oor my lewe af, en vernietig dit deur die vuur in die naam van Jesus. 
 • Dankie Here vir beantwoorde gebede, dankie vir die getuienisse, in Jesus se naam het ek gebid. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte vir nasionale leiers
Volgende artikelGebedspunte vir nuwe verstand
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.